Ez a project bebukott. Kutyának sem kellett és a miraik sem hozták az elvárt szintet. Másik, hogy energetikailag sem éri meg. Ebben a villany sokkal de sokkal jobban teljseít és a villanykutakat könnyebb telepíteni.
Én is felfigyeltem a PLUG-LAC kapcsolatra, most, h ezt Te is megemlítetted, én is megerősítem (számomra így biztosabb a megfigyelésem): el is adtam PLUG-t és vettem inkább LAC-t, mondván, h nem lehet időben elkülönülten keresni velük, akkor a LAC-ban a korrekció miatt jobb helyen van a pénz. Sajnos a korrekció brutális lett LAC-ban, mostanra a forgalom is lecsökkent (olyan nagy gyűjtögetès sajnos nincs), de közben a lítium àra szépen emelkedik (és már egyesek hiànyt vizionálnak, illetve nagy keresletnövekedést jeleznek előre), ha az építkezés előrehaladásàról lesz hír, akkor biztosan szintet lép LAC. A többi spekulatív. Számomra a technikai elemzés erős kételyeket ébreszt (a szintek ellenállásokban hiszek, de a menetrend előrelátása kockázatos).
Gyakorlatilag egy iparágban vannak. Érdekes amit írsz, mert most nagyon kell figyelni, hogy a LAC 2026. áprilisig mit fog csinálni, mert eddig mindig 6 hónap volt az I és a II, valamint a II és a piros I. pontok között is. Tehát ha gyorsan letudja a korrekciót, akkor feltehetően 3-4. pont volt, bár ehhez meg nagyon mélyre sikerült. Ha viszont időben hosszabb lesz a korrekció, akkor lehet, hogy a 10,5 USD az a piros I. szakasz volt és most jön a piros II. szakasz. Ebben az esetben még nagy emelkedés várható III. és korrekció IV., majd tovább fel V. pontig. https://www.tradingview.com/x/EX6dXDrI/
Szia Boole, Azt figyeltem meg az utóbbi hónapokban, hogy PLUG és LAC idővel elcsúszva, de együtt mozgott... LAC-ban indult a korrekció, követte PLUG, majd fordítva... PLUG tegnap megindult, megvolt az alj, sztem ma-holnap LAC is követi... Rray
Ha szűkül és fehéredik a piac, akkor az kompenzál majd, egészségügyi oldalról való becsatornázás pedig lökést adhat. Nem írnám le egyértelműen a részvényeket, főleg úgy, hogy a létező összes negatív információ már be volt árazva. Tükörsimán mehet innen 3 fölé Tilray rövidtávon .
A bevetelek 30-40%- jon a beverages uzletagbol. Amikben magasabb tobbnyire a THC tartalom (kiveve a sort, ha jol ertem) es akkor meg ott vannak a tobbi termek. Ha ezt kiveszik az eleg nagy szivas.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.