Lesz? Miért már nem az? Teljesen benne vagyunk a "kellőőőősközepiben" -- in máj opinyion (vicc) --- Miket zsákoltál? En egy kis UUUU -t dobtam a platóra REE témában. A sok nagy egyszer majd nyereséges cég mellé jó ha az embernek már van működő, nyereséges ticker-je is. Na meg akkor már kicsit urán fele diverzifikáltam is.
Én még overnight szakasz alatt 860-870 között boldogan kiszórtam mindet, visszavenni pedig ma nem volt időm (de legkésőbb 9 elérésekor úgyis eldobtam volna). Most már tényleg szurkolok nektek, hogy minél előbb meglegyen legalább a 10 dollár. Nem semmi azok után, hogy a pénteki afterben 6.8 alá is leverték egy pillanatra.
DOW daytrade Napokkal elobb fordult le mint SPY, es talan tisztabb a szerkezete. Es uj aljat csinalt most, de a tobbi index nem, igy az SPY sem Igy az SPy 15min chartjan a mai alj a (1 of iii) hullam lehet, es most emelkedik (2 of iii) szakaszban fel. , Nemsokara keszen lesz, lefordalast varok, 6668 elott, mert nem mehet 6668 fole ha ez jo szamozas. . https://imgur.com/a/1F180Nc
Úgy gondolom fordítva van. Elliott annak idején valójában az emberi természet árfolyambeli megjelenését vezette le az elméletében. Úgy gondolom nem a hullámelmélet vezeti a chart-okat/emberekt, hanem pont fordítva. De mivel az új belépők ugyanazokat a hibákat, cselekvéseket követik el időről időre, ezért az elmélet épp úgy működik, mint régen. Ha nem emberek vennének részt a kereskedésben, akkor valószínűleg változna a minta is. Sőt! Lehet akkor is semmissé válna az elmélet használhatósága, ha mindenki, vagy nagyon sokan elhinnék az elméletet. Szóval jó ez így. : )
Meg fogjuk látni János. Nem gondolom hogy az Elliot az élet és a piac minden területét mindig leírja. Trump jelenséggel és TACO - jával sem tud sokmindent kezdeni.. csak hogy egy friss példát hozzak. Meglátjuk, 60K -s fogadásunk 1 üveg badacsonyi borban áll...
Az, hogy brutál szénhidrogén alapú társadalom vagyunk még mindig azt teljesen osztom. Témában a legjobb legkissebb könyv : Gelencsér András - Ábrándok bűvöletében Az, hogy még mindig az orosz olajon csüngünk áttételesn ezt már azért vitatnám.. Placi grandmaster olvasol még minket?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.