Megnézted a tegnap ide feltett videót az EKB várható kamatcsökkentéséről? Bár németül van de nézd meg a jelölt részt és ennek tükrében gondold át azt a haldoklást.
SPY daytrade Ma a 4 fo AI chipgyarto NVDA AVGO MU AMD van eros pozitivban, ezek emelik az NDX es SPY egesz indexet, mert ORCL azt mondta, hogy nagy AI arbevetelre szamit. A piac tele van egesz csomo, es eros negativ divergenciakkal. A tobbi 495 index sokkal gyengebb. Ezzel egyutt megy fel a vart rally, igy nez ki , https://imgur.com/a/dmMJDEX , A shortterm support fibo38= 6527 kornyeke.
SPY daytrade A PPI ma kijott, es negativ, 2.70% -->2.60% esett, igy a FED hivatkozhat a nagyker inflacio esesre. Ezzel a megnott a kamatvagas eselye. Ma erre tamaszkodhat a piac, es folytathatja az emelkedest. Az eddigi bullos szamozas jonak latszik, es a (3) hullam tovabb emelkedhet. AZ utolso visszahuzodas, 6529 lehet a (2) hullam, es innen meredekebben mehet fel.
A felvetés jó, de szerintem a dotcom alatt is jelentős tech cégek voltak már sp500-ban. és már akkor is jelentős volt az arányuk. Az arányokat nem tudom pontosan, de érzésre (nem néztem utána), nem olyan volt jelentés az eltérés a 2000-es Sp500 és a 2025 SP500 tech cégek arányában. - Az viszont látszik, hogy az EPS arány korrelációja jó mankó lehet a helyzet értelmezéséhez: még nincs olyan AI bubble, ami a dotcomhoz hasonló lenne.
Ez maximum arra enged következtetni, hogy az NDX nincs a SPY-hoz képest buborékban. Na de, ha a SPY is abban van pont a hatalmas és egyre növekvő tech súly miatt, azt nem látnánk itt. Ha esetleg egyszer kiderül, hogy a (szándékosan túlzok) budipapírt gyártó Procter & Gamble nem ér 25-ös P/E-t, csak 15-öt, akkor megtörik ez a korreláció.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.