Unalmamban nézegetem az SP500 hosszútávú chartot, és az a kérdés fogalmazódik meg bennem, hogy mi történt 2013 januárjában amikor a SP áttörte az 1500 pontot ami teljesen megváltoztatta a tőzsdei árazásokat. Előtte 13 éven keresztül oldalazott a SP miközben komoly gazdasági növekedés volt a 2000-es évek elején. Mi történt 2013-ota, hogy a cégek árazása (lehet hogy a nyereségessége is) azóta folyamatosan függölegesen az egekbe emelkedett. Mi az a lehetőség ami miatt a mai cégek sokkal de sokkal nyereségesebbek mint valaha is a történelemben. Mert ha meg van az ok, akkor az ameddig fent áll, a tőzsdei szárnyalás töretlenül és időtlenül folytatódik.
DOW datrade Uj csucsot csinalt, szoval a rovidtavu 915min) irany meeg mindig felfele van. Igy is marad amig 43.894, a mai melypont support tart. . https://imgur.com/a/aGiagAF
IWM daytrade A legjobb erveles, hogy miert van hatra meg egy felszuras, mire (5 of v) keszen lesz, az IWMben van, ahol egy ED alakzat fornalodik,. A 217.4, a piros 3 szint fole kellene meg egy felszuras. , https://imgur.com/a/Ea8x1c3
Ez a BBAI-s múltkori "ajánlásom" elég jól bejönni látszik... Úgy látszik mostanában valami hiba van az univerzumban mert (bár megvolt mindkét esetben a vételemet követő -10% (INDO-nál -40%), de beírásaimat követően azért nagyon szépet emelkedtek 2-3 napon belül... INDO bő kétszerezett, BBAI most épp 40% pluszban (2 nap alatt)
SPY daytrade Barmelyik oraban keszen lehet wave(5 of v), de egyelore nincs jele a charton. Amig nincs, addig felfele van a varakozas. Ez a chart a penteki folytatasa. Vagy le kell torni az utolso wave(4) supportot (6133) vagy 5min charton kell egy tiszta 5 subhullamos impulzus lefele (es utana 3 subhullamos korrekcio) ahhoz, hogy elso kis fordulos signal meglegyen. A mai gap-up bezarasa semmire nem eleg. . . https://imgur.com/a/tKrLYOG
Nekem is van egy adag 43-as átlaggal. Én is akarok még venni, abban reménykedem, hogy ha korrekció lesz az indexekben, akkor az NBIS is esik. Ki akarok építeni belőle egy nagyobb csomagot és tartani min. 5 évig, aztán majd látom mi lesz.
#NBIS Sziasztok! Örülök, hogy megjelent itt is elemzésként a Nebius, János! Korábban én is beírtam ide többször, mint ötlet. 35-ös átlaggal, gyémántkézzel tartom. Az említett kivásárlásokat nem tartom valószínűnek, ez annál nagyobbnak készül :) Minden jót!
2024-ben bezartak a Mali banyat (Loulo–Gounkoto), ami 720k oz aranyat termelt, 14%-a a teljes termelesnek. 250k oz aranyat elvettek toluk. 2025 Jun 16-an egy birosagi dontes altal a kormany kinevezett egy megbizott vezetot a banya uzemeltetesere. Most folyik a jogi harc. Argentinaban 2017-ben volt cian szennyezes, azota szerencsere nem tortent baleset. Uj szabalyozasok vannak, amik koltseg csokkenest jelentenek a Barrick szamara.
Nagy köszönet János és örülök,hogy megerősitettél ebben a választásomban.Két hónapja olvastam egy cikket én is róluk,utána kerestem még infokat és vettem pár száz db.-ot ,hátha vak tyúk is talál szemet.38-ért vettem ,most 52 és bővítem,mert nagy potenciált jövendőlnek az elemzők bődületes célárakkal.Üdv.és jó egészséget kivánok!
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.