stock53

Regisztráció: 2024-01-25 22:32:17

Hozzászólások száma: 46

Utolsó hozzászólás: 2024-04-20 00:23


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szombat, 00:23
 tisztelettel kérem,hogy menjen el Romániába,Bulgáriába és rohanva fog ebbe minden szarba vissza jönni.Az agymosodát meg azok emlegetik akik meglepödnek a választások után,hogy 2 millió ember milyen hülye!Az eü. és az oktatás helyzete azért a tanárok szinvonala és az orvosok hozzá állásától is függ.Az ellenzék kontrollja /mp.Cseh,Kunhalmi,Szabó,Karácsony stb./ ez még viccnek is rossz.Üdv!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szombat, 00:07
Nézzünk körül,egy 15 ezres városban élek,megtetszett pár embernek,hogy munka nélkül szép pénzt lehet keresni,már két nap alatt 8 jelentkező akar polgármester lenni,képviselőnek is szeretnének semmilyen emberek jelentkezni.Van olyan jelölt aki két éve lakik itt,de majd ő megold mindent,mert ittnálunk minden szar!Eltüntek a nagyhangal ajtót berugó influenszerek, a lakásra gyüjtők, a pedofilozok ,mitosok ,nem mindig azoknak van igazuk akik a leghagosabbak.!Üdv!
Mtelekom péntek, 23:51
Nem akarlak megsérteni,de hogy jutottál arra ,hogy tőzsdézz ,egy kicsit próbálj utána olvasni,hogy ez nem az ötös lottó.Üdv!
Mtelekom péntek, 23:46
Azért ez elég szomorú........!!!Üdv!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) péntek, 23:43
Az a baj ,hogy igy válaszolgattok,lenézve mindenkit,lebunkozva aki esetleg ellen véleményt nyilvánit,de az emberek nagy része elég jól  él, ebben a minden szarban.Mindig csodálkoztok ,hogy miért nyer a fidesz és ha megnézzük a mostani helyzetet egy erkölcsi nullát,egy szélhámost hypoltok aki hülyére vesz benneteket.A momentum is forog mint a szélkerék,megijedtek,hogy nem lesz képviselői helyük és ők se jutnak majd hozzá a zsiros pénzekhez.Sajnos ez az egész választosdi a pénzről szól,hiába pufogtatja bárki ,hogy a haza,nép,az ország csak a zsebem legyen tele minél gyorsabban.Üdv!
Lithium Rare Earth and Strategic Metals péntek, 17:36
#15
Legfeljebb majd nem fizetsz adót a nyereségből!Üdv!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) péntek, 17:08
Tisztelettel nem tudjuk,hogy mp "magán" vagyonába mi fér bele,mert arról nem nyilatkozik senki,hogy miből és mennyit költött-Biztos micro adományokból,meg a pulóver bizniszből.Sajnos hiteltelen,szélhámos a pali,azt mondta az anyósom,hogy minden nagy szerelemnek,nagy szar a vége.ÜDV!
Lithium Rare Earth and Strategic Metals péntek, 16:52
#12
Hat elemző követi az ALTM-et és vétel a besorolásuk.ÜDV!
Lithium Rare Earth and Strategic Metals péntek, 11:17
#9
Sok sikert kivánva örülök,hogy megcsináltátok a topikot mert lesz érdeklődés.Tizen éve vagyok lithiumos fan és elég jó pénzt kaptam az évek alatt tőlük. A torontoi tőzsdén kezdtem a LAC-cal 0.80 centes áron,de már akkor is eljátszották  2x is ezt a részvény higitást.A LAC csak 2-3 év múlva fog termelni,ezért a LAAC -ot jobb vételnek tartom,mert már termel.De a legjobb ütés a két nagy egyesülése után az ALTM.Ez előtt 1-2 nappal irtál egy kimeritő elemzést ami teljesen reális, a LIVENT volt a kezdő vételem,de most már az egyesülés hatására növelem a befektetésem.Eddig azt hittem,hogy a LAC volt a tőzsdén a legnagyobb ütésem,de meggyőződésem,hogy az ALTM mindent visz majd.Fel fog zárkozni a két nagy mellé és ha megnézzük azok árfolyamát  hamarosan ott lesz az ALTM.A vetélytársaknak problémásak  a kitermelési helyeik az államositási kisérletek miatt.Musk elég meghatározó az EV-ben ,sőt a világban azt mondta a lithium az új olaj!!!A graphit,kobalt,réz stb.cégek is érdekelnek,mert kell az aksikhoz /pl.NMG/,ez can.cég és még a kettős adóztatás sem érinti.Remélem a trollokat majd kigyomlálod!!   Üdvözlettel!
FOTEX topik. 2024. 04. 10. 16:26
A jelentésről tudtok ,hogy mikor lesz? Napi rendről esetleg?Üdv!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 28. 22:25
Sok mindenben egyetértek Veletek,de az ismerőseimmel beszélgetve ,mind a két oldalról mindenki arra a megállapitásra jutott,hogy MP. beteg ember aki több tizezer embert hülyére vesz.Volt pl.olyan fideszes barátom aki odáig  ment,hogy inkább Gyurcsány,mint ez a szélhámos!
Financial Forecasts 2024. 03. 28. 22:11
A lithiumot kb.10 éve követem és nagyon jókat kereskedtem vele.Nem dicsekedve pl.LAC-cal 0.80 cdn-nel indultam és még van belőle. Musk azt mondta,hogy a lithium az új olaj,Ő csak tudja.Az ALTM-et nagyon jól elemezted,nekem is ez a véleményem,a portfoliom összesen 34%-a lithiumos,a fele ALTM és folyamatosan bővitek.A LAAC a másik figyelemre méltó,mert most nyitott és komoly kitermelésbe kezdett.Kizártnak tartom,hogy a lithium ára ilyen alacsony szinten marad.Elfogok keseredni ha azALTM,LAAC 25 usd körül lesz minimum1-2 éven belül,mert most ingyen van!Örömmel olvastalak jó lesz ez.Kellene egy lit.és egy ritkafém /grafit,réz,cink stb./topik örülnék ha megcsinálnád,mert igy könnyebben tudnánk véleményt cserélni és cégeket figyelni/NMG graphit/például.Üdv!
Financial Forecasts 2024. 03. 21. 22:34
Figyelem!Az INTEL 8,5 milliárd vissza nem téritendő dollárt kapott a kormánytól az új chip fejlesztésére.Tőzsde zárás után 51 usd-re is felment /42,35 -ön zárt/,elemzó rögtön 100 dollára várja.Az új chip a18A verni fogja az NVDA,a TSM stb.,chipjeit és nagy piaci részesedést fog tőlük elvenni.Üdv!
Financial Forecasts 2024. 03. 21. 21:50
Még figyelő listán van az SLI és a grafitos NMG,mert sok kell az aksikhoz,egyik legnagyobb grafit termelő,ráadásul kanadai ,velük van adó egyezmény.Üdv!
Financial Forecasts 2024. 03. 20. 22:19
A LAC 2026 végétől kezd termelni ezért én LAAC-ot tartom most,mert már termel és értékesit,de aLAC-ról se mondtam le.Régi szerelmem még 0,80-ról.Az ALTM  szakértők szerint az egyik legjobb,legnagyobb litiumos már ma is.Kis türelem és elkezd a litium ára emelkedni ami egy kicsit el is indult és ha az árfolyam emelkedni kezd a litium ára visszatér a helyére ,. A kereslet is növekszik,ez a 3-as lesz a legjobb pozicióban és akkor az árfolyam is elszáll.Üdv!
OTP részvényesek ide! 2024. 03. 07. 00:52
Nincs felmentés,senkinek akik 35  évig igy végezték az ország dolgait én sem tapsikolok,de ha az a trend most,hogy minden szar azt nem mondanám.Sajnos ha végig nézünk az ország történelmén akkor kijelenthetjük,hogy mi mindig f.... végén voltunk,vagyunk.Lassan minden állam az túlzás,mert -10-ről a -5 az hatamas eredmény,de mondjuk 2-ről 3-ra4-re nehezebb felmenni.Örömmel olvastalak Tisztelettel Üdv!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 06. 23:43
Azért itt ebben a minden szarban egész jól elvagy,el tőzsdézzel,darálod a fingot,osztod az észt,de lehet,hogy életedben nem tettél be a közösbe semmit,a GDP nem valéószinű,hogy tőled fog emelkedni.Egy ilyen szarházi aki az asszony mögött tiz évig luxusban élt most megvilágosodott,mert kihúzták alóla szönyeget,sok sikert hozzá.Tisztelettel Üdv!
OTP részvényesek ide! 2024. 03. 06. 23:24
Ma a városban intéztem az ügyeimet, a Cálvin téren pl. tiz méteres sorok voltak a kajáért, piros dobozosoktól tele volt az úttest., és nem a külföldi állt sorba.Beszélgettünk egy fiatal párral közben és kerdeztük,hogy nem szoktak otthonról ebédet hozni?Azt mondták,hogy mit ,mert otthonra is rendelik a kaját.De azért remélem nincs harag köztünk,mert más a véleményem.Tisztelettel Üdv!
OTP részvényesek ide! 2024. 03. 06. 23:10
Mondjuk,hogy minden szar most ez a trend,nemcsak a gazdagok vették az állampapirt és mi ne panaszkodjunk,hogy csak pár millát keresünk a tőzsdén ez nagyon álszent dolog!Üdv!
OTP részvényesek ide! 2024. 03. 06. 23:05
Menj ki az utcára nézd a sok Trabantot,Moszkvicsot stb.Szegény volt ötszáz éve,száz éve,húsz éve és lesz,tiz év múlva is.Sokan hitték az unióba belépéskor,hogy tiz év mulva itt Svájc lesz,de mint látjuk a keleti országok csak a piacért kellettek a gazdagoknak.Lehet,hogy többet is kilehetett volna hozni ebből,de mivel  mindenhol  vannak gyarló emberek.nemcsak nálunk,ennyire futotta.Üdv!

friss hírek További hírek