Na, úgy látom ma sem engedik a piacokat lélegzetvételhez! Azon elmelkedtem, hogy ezek nagy valószínűséggel nem short eladások, mert azok már azért zárták volna párszor....de itt egy hangyafingnyi felpattanás sincs
Persze, ez nem vitás. Ugyanakkor pl. nekem van egy nyesz-r-em, ahol Fidelity China alapot tartok. Egyrészt 4%-os vételi díj, másrészt Isten tudja milyen folyó költség mellett. Harmadrészt T+2 napon kb. "vakon" teljesülő megbízásokkal. Mivel ott nem tarthatok mást csak HUF-ot, ezért tök jó alternatíva lehet. Aki valamilyen formában ragaszkodik a HUF-hoz, vagy csak abban tud kötni, azok számára ez nem rossz :). . Ha már China. Úgy emlékszem nem voltam egyedül annak idején China Mobile beragadó. Közel duplában vagyok, de nem tudom eladni. Szerintetek erre bármi esély, hogy valaha el tudom majd adni? Momentán nem akarom, jól esik a 6,3% osztalék, de a frankfurti árjegyzés október 29-én leállt, szóval kampó neki. Szerintetek?
Nekem kb igy nez ki: EUR: 40% USD: 15% JPY: 10% HUF: 35% -> ebből megy át minden, ameddig ilyen értékeltség van az USA-ban EUR-ba. Ha jobban tetszik majd, akkor 50-50-re szeretném kihozni a EUR-USD arányt. Nem tartanám devizában, majd minden megy rövid kötvény ETF-be, amit nem szeretnék kockáztatni. A JPY-el vagyok meglőve, azt nem tudom, hogymibe tudnám nagyon alacsony, szinte 0 kockázat mellett tartani.
Szerintem az emberek nem butábbak, mint régen. A okosabbak lettek okosabbak. Az átlag csak ahhoz ért, amire szüksége van, minek fordítana plusz energiát bármire is? Az evolúció alapja, hogy a természet hibás egyedeket hoz létre, aztán rábízza a túlélésre a továbbiakat. A társadalomban kell vezető, rabszolga, élősködő, ......egyszóval minden, ami most léfezik. Ha nem lenne a helye, már nem lenne. Biológia tanárom egyszerűen megfogalmazta, amelyik fajnak fájt a közösülés, az halt ki elsőként.😂
NQ Valahol 20070 korulre kene leszurnia ma, es onnan lehetne longot probalni rovidre. Kb ezt adja ki, ranezve a csartra. Elsore a szinteket meg tartja altalaban, illene. A tobbi meg majd kesobb, hogy leszakad-e ala es akkor johetnek a csunya dolgok.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.