nem tudom ez a betyár bear, milyen szinten értendő.... Valahol az emelkedő csatorna alja 5840-5850 körül lehet, több elliottos elemző már napok óta oda várja, és onnan rugaszkodna el... (na de, persze ha már azt eléri, ki tudja tovább megy e... ) mondjuk 5740-nél ott a 200 napos is...
SPY daytrade A korabbi chartok ervenyesek. A nagyobbik riziko tovabbra is a wave(iii) eses. Es ha leszakad a 5920 support, onnan mar nehez lesz visszamaszni betyar ronda medve nelkul. . https://imgur.com/a/hhOigBG
Van a szakemberek által kidolgozott és végrehajtott fiskális megszorító politika és van, amikor egy küldetés-komplexusos oligarcha maroknyi huszonéves informatikus minionnal ámokot fut, alapvetôen ideológiai alapon és jó eséllyel személyes üzleti érdekek által vezérelve. Nézzük majd meg hogy alakul fél éven belül a tényleges megtakarítás párba állítva az okozott kárral. Az argentin láncfûrészes fickó produkciója ehhez képest maga volt a szofisztikáltság, nem is beszélve arról, hogy ott a sorozatos államcsôdök és a borzalmas infláció miatt miatt erôsen rosszabb alapokról indultak.
Par eve figyeltem, es volt is poziciom benne. De amiota a Palladium es Platinum mint ipari fem mar nem nagyon kell a katalizatorokba, reszben uj technologiak, reszben EV miatt, a PL ara ugyan le-fel csapkod, de nincs igazan kereslet.
LOL, nem láttál még fiskális megszoritó politikát. Thatcher, Bokros, Milei. Az ellenzéki oldalon mindig megy a vonitás. Az eredmények utána beszélnek. Ne fogadj Musk ellen, nehéz nyerni.
SBSW-ről vélemény? A február 7.-ei lokális csúcs óta eltelt esésben 9 aljat számoltam órás Tf-en. Historikusan is alacsony szinteken jár, bányász cég, SSWJ-ként forog South Africaban.
Trump trade: mond a nari valami hülyeséget, minden esik... ekkor kell venni... két napig kussol... ekkor kell eladni... két napnál tovább úgysem tud kussolni
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.