Csak sejtem mi lehetett. De hogy racafoljak a rizsa nevu beultetore: en nem Janos miatt adtam el a 4iG reszvenyeimet, hanem azert, mert talaltam jobb befektetesi, spekizesi lehetosegeket. Janos elemzesei csak segitettek esmegerositettek abban, amit magamtol is lattam es felderitettem a cegrol. Egy percig se banom, hogy eladtam es azt se, hogy Janos elemzeseit is elolvastam. Az meg hogy annak orul a diszes 4ig-es tarsasag 6 ev utan 70% inflacio es 20% forint romlas utan meg nincs ott az arfolyam REAL ertekben, mint 2019-ben, az az alap matematikai es elemzesi kepessegeit minositi.
NDX daytrade A mai csucsrol elindult visszakorrigalas szokatlanul rovid, legalabbis eddig. Szoval kerdeses, hogy megvan-e a (ii) vagy ez meg csak (a of ii)? . https://imgur.com/a/LwUaPc3
Köszönöm. Hasonló az elképzelés. Nem olyan rég, pedig már így is volt elég tovább vásároltam kínai részvényeket. (BABA, BILI, XPENG) Rendesen átsúlyoztam, le sem merem írni mennyire, mert bizonyosan hülyének néznétek. Ha valahogyan ki szeretném fejezni investori kontárságomat olyan mintha 19-re húztam volna lapot.
SPY daytrade Az elso (I of iii) hullam mikro-szerkezetben 5 subhullamosnak nezheto, szoval 6071 szinten valoszinuleg keszen is van (i). Kovetkezhet egy a-b-c korrekcio, mint (ii of iii).
LAC-ot nem figyeltem mostanában, nem vagyok naprakészen belőle (sajnos). LAC-nak a Thacker Pass Humbold NV projektje van? Az első fázis lezárására nem emlékszem és nem találom az infót 2026 vagy 2027 év vége? (1-es fazis során a 40.000 t/év összejön/összejöhet nekik?)
Persze, BILI es az osszes "kedvenc" kinai bigtech ebben az evben duplazasi potencial; es BILI mint "video community and streaming for young people" szerintem meg is csinaljak a duplazast. BILI nekem is van.
SPY futures daytrade Penteken gap-down, aztan megfordult, es ma mar szep rallyban elkezdte a vart wave(iii) hullamot. . Joval a 6123 top fole varhatjuk (iii) veget, es remelhetoleg 5 subhullamos szerkezet lesz. A konzervativ target (iii)=(i), es akkor target 6201, de megeshet hogy 1.62 fibos lesz. Amig a wave(ii)=6062 alj mint support tart, addig a bullos rally varakozas ervenyes. . https://imgur.com/a/0PaQI3C
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.