Tudja valaki melyek a legnagyobb vagy leginnovatívabb aksi újrahasznosító cégek? Vagy az aksigyártók ezt is megoldják? 5-8 év múlva ezek is komoly cégek lesznek.
Nem a gyűrűk ura kategória, hogy lehetne olyan országunk ahol nem a propaganda diktálja a gondolkodást és a politikusok az ország polgárait képviselnék és nem a saját hatalmi-pénzügyi érdekeit. Voltak nagy magyarjaink akik nem voltak önzők és a népért tették amit tettek. Nem sorolom, talán rémlik a történelem..
Ha jól értem azt mondja hogy a kapitalizmusnál egy sosem volt mesebeli tökéletes világ jobb lenne, ahol az emberek nem önzőek és az évezredes-százezredes biológai mintáikat is levetik hogy másokért éljenek önzetlenül? Nem vagyok benne biztos hogy az olyan jó lenne, de előbb még a gyűrűk ura és a harrypotter mesevilágát kellene kielemezni, az népszerűbb.
A fundamentalista kapitalista propagandán nevelkedett, és azt tankönyvszerűen idéző "álértelmiség" számára érdemes lenne kétszer-háromszor megnézni ezt a videót, és mélyen elgondolkodni rajta. Még a tőzsdeguruknak is... :) https://www.youtube.com/watch?v=n_h0aagupF8
Van nehany kerdesem: 1. A pbr.a dupla osztalekot fizet? 2. En annak idejen vettem pbr-t valahol 10.8 korul amit 14.2-n kihajitottam mert elbasztam. Velemenyem szerint most meg lesz egy lefele kor valahol februar vege es marcius kozepe kozott. Akkor kene beszallni. Az akerdes, hogy hol lesz az alja?
Szerintem amíg a kínai ipar fetreng és deflációt exportál a világba, addig az olaj felejtős. Kivéve, ha a Közép-Keleti fronton beúszik valami fekete hattyú.
A baj, hogy ez a long nem a mi longunk volt most :( Ma a Pbr emtől érzékeny búcsút vettem 13,4 es átlaggal volt. Pbr A még megvan, oly nehéz elengedni, 9,8 as átlaggal van. Hátha lesz az is 17. A baj, hogy a tetves Cpe még mindig búkóban van....
Akkor jön a medve, amikor már az is longban ül, aki eddig kételkedett. Nincs értelme a félig meghízott libákat levágni, jól meg kell őket etetni előtte 😀
Én longban ülök de nem távoli szigeten hanem itthon és max bubis vizet iszgatok :) a tavaly október óta tartó őrület kizárólag az USA tech szektor miatt húzta magával az egész világot, részvény oldalon, ezen belül is pár böhöm cég, amennyit a két kezünkön meg lehet számolni. De ez elég hogy mindenki hurráoptimista legyen. Az összes többi szektor oldalazott inkább, a hosszúkötvénypiac pedig eközben szépen 2006-os szintekre ment vissza. Az arany valamennyit ment, de legjobb esetben is volna pár %od rajta
Emellett pedig vannak azok, akik olyan hulladekokkal rendelkeznek, amilyek ATH eseten sem kepesek emelkedni. Jelen! Sajnos en nem a koktelomat szurcsolom.
Nagyon kiüresedett ez a topik. Mindenki beletörődött a folyamatos piaci emelkedésbe. Aki longban van már kb 1 éve, az már valahol a koktéljait szürcsöli valahol egy távoli szigeten és nem írogat,a többiek pedig nem értik azt ami itt történik, és ezért már lassan itt sincs semmi mondani való. (mondjuk én sem veszek már jó ideje semmit)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.