Szia Boole! Most olvastam 2021es céláraidat, amikor 23on vettem Xpev et akkor irtam, hogy 100on küldöm Neked a karton Panyolai pálinkát! Amint megvan megy a csomag!!!!
szerintem van itt azért még ötlet "megtámasztani" a tőzsdéket... Csak egy nagyon vad "elmélet" és tudom, majd jön az anyázás, mekkora egy baromság, nincs gazdasági alapja stb stb stb... (annak ami évek óta folyik mennyire van??? Köszi a magyarázatokat!) Nem vagyok közgazdász, csak játék az egész elmélet. Nem is olyan régen azt mondták, hogy talán megadóztatnák a nem realizált nyerőket is. Nos, ha bevezetik a negatív kamatot, az először elvileg csak a betéteket érintené, de mi van, ha azt mondják, a befektetési számlákon nyugvó tőke is adóztatásra kerül?? Mi van, ha a rengeteg kisember, akinek van némi megtakarítása, de nem lépett még be a piacra majd hirtelen bekényszerül? Hova mennének akkor az indexek, az árfolyamok. Persze tudom, mindennek van egy határa, egyszer eltűnnek a megtakarítások is, amelyek még újra venni tudnának és sok megtakarítás nem a tőzsdére menne negatív kamat esetén, hanem fogyasztásra, de kérem, a jelentősen megnövekedett fogyasztás nem éppen a tőzsdei árakat támasztaná meg?? És a nem ralizált nyerő után fizetendő adóból még lenne szép állami bevétel is, amíg... Szóval szerintem van azért még 1-2 eszköz, amivel "támaszt" tudnak adni a piacnak. Én nem azt mondom, hogy ez a normális, de... Persze lassan aztán tényleg kimerülne az eszközök tárháza, na de addig, ki tudja, mit találnak még ki.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.