futures alapján ma is emelkedni fogunk, ez lesz/lenne a 6. nap egy huzamban. nem tetszik a dolog, ma és holnap a spekulatív pozícióimat eladom, mert rossz előérzetem van.
Hm :) érdekes látni az itt kialakuló tendenciákat. Nem voltam benne aktívan a 2000-es buborékban, nem tudom, hogy egyáltalán milyen jelek voltak, de érdekes látni az itteni változásokat.
Köszönöm a válaszod! Éppen ma fogtam bele egy adatkezelőbe, még csak kísérletezek, mit-hogyan lehet lekérni és feldolgozni. (Hosszú távú tervem, hogy megpróbálok valami AI alapú rendszert tanítani.) Ha össze tudok hozni egy ilyen figyelőt is, jelzem majd.
Egy ilyen szkennernek milyen gyakorisággal kellene ellenőriznie az adatokat, mondjuk óránként elég lenne? Előre válogatott tickereket figyelne, vagy keresne olyanokat, amelyek teljesítik a megadott feltételeket?
Par hete meg azt irtad, hogy XPEV nagyon eloreszaladt, es nem ilyen gyorsan kellett volna megtennie ezt az emelkedest sem? Ezt egyebkent magam is igy gondoltam / gondolom pillanatnyilag en is. De ha egyszer tul gyors volt az emelkedes, akkor most mar 100-on kene lennie?! Egyelore nincs mogotte 100 usd / rv tartalom szerintem. Persze tudom, hogy jelenlegi piaci viszonyok kozott nem a tartalom a lenyeg, hanem a sztori es hogy trendi-e a tema. Nekem nagyon tetszik a ceg es szeretnek venni belole ennel olcsobban, mert a sztori megvan benne es a vegtermek szerintem nagyon jo. Ugyanakkor leugrott rola a hype pillanatnyilag es szemmel lathatoan beszorult 45-50 kornyekere.
Ezek az árak a 2020. évi számok alapján vannak kalkulálva, tehát elvileg ezeknek már ennyinek kellene lennie. Kb. reális árak is vannak, kivéve az XPEV maradt el az árazástól, de ami késik az nem múlik. A NIO-nak 74,46 USD, a HUYA-nak 26 USD, a DOYU-nak 14,41 USD, a MARA 50,15 USD, a RIOT 22,62 USD, BEKE 80,33 USD célárak jönnek ki. Ebből a NIO, MARA, BEKE van még alul árazva. A többi árazása kb. rendben van.
Kár, hogy nem tudod. Kérdezd meg, hogy mi a neve, mert sok hasznát lehetne venni. Én már régóta keresem azt az USA kereskedő által használt programot, amivel kijelölhető órás charton az átlagforgalom egy vízszintes vonallal és minden cégre riasztás küld, ha az átlagforgalmat másodjára átlépi és ezeket a cégneveket feldobja egy listára. ETWO (E2OPEN PARENT HOLDINGS) Ebben az egyesült vállalatban is lehet potenciál. Még PCPL néven található meg a Seeking Alpha-n, de már ETWO tickeren kereskedik. Szinte bevezető ár közelében van. A cég értékeltsége 1,3 mrd USD az egyesülés után, de a piac jelenleg csak kevesebb mint a felére értékeli. Ez ugyan jelenthet egy elfogadható diszkontot is, de még az ifjú kereskedők nem kapták fel. Egy 23 USD célár benne lehet, ha megtalálják a spekulánsok.
ez egyébként érdekes, mert a dráguló üzemanyagár miatt lassabban fog helyreállni (?) a turizmus vendéglátás (hotelek, éttermek, légitársaságok, stb.) is, tehát a tartós munkanélküliség tovább marad(hat) magas, amihez van most kötve a FED pénznyomdája. lehet, hogy recovery szempontból az 50 dollár alatti olajár jobb lenne, persze tudom, hogy ez nem kívánságműsor :)
Számold ki. Szvsz az ezüst 2 hónapon belül fellő 50$-ra, jövő héten talán még lehet venni 30$ alatt, de utána ezévtől 30$ lesz az alja, szerintem már soha nem fog alámenni, aztán meg felmegy 100$-ra (még azt se tartom kizártnak, hogy már ezévben áttöri az 50$-t, és megkóstolja a 100$ körüli szinteket, de pár éven belül biztos ez lesz szerintem.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.