Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zoli4444 ma, 04:53
Előzmény: #87485  filus
Ohhh engem félts 😁.Fogsz te sírni de nem a vállamon hanem a fòrumon ahogy szoktatok már több mint fél éve 🤣.Huuu holnap 2000 de 2300 ig felmehet ,utàna irány a 3000 🚀 huuu aztaaa.Aztan jön a hétfő 3-4 százalékos indi felmegy egészen 10 percig és zutty a rakétábòl kifogy az üzemanyag.Utána amikor jön a piros része a színhaznak akkor meg rohadt szemét fityeszes társaság,kopasz g...I olyan mint Opus meg delta,kiforgatjak a kisbüfiket ,szemét Mp, fostalicska részvény 😭😭 indul újra az egész .Aztán jön a karogòk , kárörvendők amikor jön hogy megmondtuk .Mostanság ezek mennek 🙂
bumm péntek, 21:17
Előzmény: #87485  filus
Nocsak, nem lett rossz a vége. Jaj ki is volt az a kuka tegnap aki eladta nagy bukóval a papírt és 1200 ra várta? Eddig nem jött be neki! 
filus péntek, 20:07
Előzmény: #87484  Zoli4444
Édes Istenem! Elmesélnéd honnan ez a mérhetetlen gyűlölet a részvény iránt? Csak segíteni szeretnék,  "csak sírj a vállamon"..  :)
Zoli4444 péntek, 19:50
Előzmény: #87482  Bittertrue
Szerinted a mai produkció a volatilitasròl szòlt ? 😁.Egy része lehet de kb 2 X szorzòval lehet számolni a speka színjatékot.Kb a mozgásokra 2 ,2.5 szeresen pofatlanabb napjaikon mégjobban  erősítenek rá.És a gond ott van hogy ezt az egyre csökkenő forgalom miatt egyre könnyebben teszik .Persze erre kell vevő is .Mindenesetre ha a safe szívás lesz remélem hogy amikor napvilágra kerül ez a speka társaság nyakig benne lesz úgy hogy kénytelen legyen együtt szopni azokkal akiket bele visznek.Erre egyébként most látok esélyt már vészesen kozelít ez a dátum és a hétvége dupla kockázat .
bumm péntek, 14:36
Előzmény: #87482  Bittertrue
1827 szerényen 71 pontot sikerült ma összehozni, úgy tűnik nem lesz még egy kör!!  no megyek indul a repcsi, kis pihenés rám fér. Fura a Szendit nem hívják sehova tárgyalni, hadi cuccot gyártani. 
Bittertrue péntek, 14:21
Másik topikban előjött a volatilis szó is...az nem volatilítás, hogy 4900-ról lejön 1600-ra.... Ezt esésnek hívják b.........meg.....
Zoli4444 péntek, 14:07
Előzmény: #87480  keeper
Azt hiszem nem én vagyok az egyedüli aki már ezekre a buzi tevehajcsaros pozolòs hírekre nem igazán kíváncsi.
keeper péntek, 14:04
Előzmény: #87479  Zoli4444
Persze. Iráni háborúnak még távolról sincs vége, de már az olajat ingyen adják. (BTW a szorost megint lezárták) UAE a túlélésért küzd, a szaúdiakon keresztül visziik be nekik a papit, hogy ne egyenek egésznap datolyát... és ők egyeztetnek az ellátási láncokról. :D Izrael vitt nekik lézeres drónvédelmi eszközöket, hát nem nagyon hallani a sikertörténeteket...., de a szövegben is az van hogy megint értékesítenek... gyártásról egy szó nincs, csak fejlesztésről, az meg lehet szoftveres is, kiszámlázzák a két piros gombot és ennyi. Ezzel nem fogják megtartani a szintet csak időt nyertek. BTW, ha RSZR bekavar, akkor aztán köthetik az üzletet... az aknavetőket meg hagyjuk inkább a saját hadseregünknek sem tudjuk leszállítani a megfelelő mennyiséget annyira gyér a gyártás, ezért vették be a CSG-t hogy itthon építsenek aknavetőgyárat nekünk, de az is mikor lesz, ha lesz...pár aknavetőhöz való gránátot szállítunk oké, de ennyi. Meg gondolom még a yettellel  és a 2connectel kapcsolatban  egyeztettek. Esetleg hajlandóak az arabok még beletenni 50 millát a történetbe. :D
Zoli4444 péntek, 13:52
Előzmény: #87477  keeper
Ott szopják le magukat .Édes istenem mekkora egy szar kamu 🤣.Kilőtt bki . Remélem ezeket is beszántjak a picsaba
fiftififti péntek, 13:49
Előzmény: #87474  Atak
Gyönyörű fordulat reggel óta 👍
Tegnapi zárás előtti ,és ma reggeli vételeim gyönyörű nyerőben, de még hagyom hisz most kezd izmosodni, jövő héten 2000-2100 szerintem meglesz!
pomperj
pomperj péntek, 13:31
Vagy
1)Attor 1850 fole, es ott zar, akkor megindulhat egy wave(c of B) recovery akar 2400 kornyekere is
2)Mivel epp leszakadt a 1850-szintu support vonal, es ahogy a leszakadas utan szokott, a piac alulrol
vissza teszteli a 1850 vonalat, aztan lefordul.
.
https://imgur.com/a/DPWvGbc
Zoli4444 péntek, 13:08
Itt most rövidre venni is komoly kockázata van a safe miatt .Lehet hogy eljatszanak vele odáig de ha közben bejelentik a safet onnantól vége a jatszadozasnak a hír lesz a meghatározó.
Atak péntek, 12:58
Írtam tegnap,hogy ez a korrekció már nagyon érett,és 1600-1700 között érdemes venni egy körre.Sajnos csak az eladott pakk kis részét mertem visszavenni 1700 alatt.Ebben körben kb 2100ig elmehet hír nélkül.Ott már adni fogom.
Zoli4444 péntek, 12:56
Előzmény: #87471  keeper
Azért kíváncsi lennék aki most veszegeti a nagy örömben mit szòlna szombat,vasárnap bejelentenének egy negatív safe - t? Lenne ám minden : f...kopasz ge... ,szemét részvêny,szemét MP ,köcsög fidesz csak az nem hogy ő vajon hunyò e aki a színhazba belevesz ?🤣🤣
Bigkt péntek, 12:55
Előzmény: #87469  Zoli4444
r 1838
keeper péntek, 12:23
Előzmény: #87466  Vilgaz65

JD közben megvette az Auchan-t.... a leglenyúlósabb bolt az országban, de legalább már "magyar"
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260626/teljesen-magyar-kezbe-kerult-az-auchan-845894
Zoli4444 péntek, 11:50
Fillérekkel rángatják le fel mert szar a forgalom konnyű jatszadozò vele . Egyértelmű hogy ez egy színjaték az egész az a kérdés épp merre megy .Most is az lesz rámarnak mint tyúk a takonyra jovő héten amikor lefelé jön 😭😭😭.Miòta játsszák már ezt ?Hònapok òta csak egyre könnyebb ahogy szétbasszák egyre jobban a forgalmat .
Zoli4444 péntek, 11:44
Most olvashatók a másik topicot .Hát azért az is röhej ami ott megy .Getup tegnap: Már megint piros ez szar 😭😭😭.Getup ma :Remélem minél előbb végeznek a javitasokkal..🚀 r 1705
🤣🤣🤣
Bigkt péntek, 11:28
Előzmény: #87463  Fantom
Telekom például 3 év alatt 10.szerezett, plusz az osztalékok. Azért az nem rossz. Senki nem gondolta volna. 10 éven keresztül 400 Ft körül volt, 1-1 alkalommal lépte át az 500-at, de többször volt 300 alatt is...és egyszercsak megindult.
Bittertrue péntek, 11:16

Sziasztok! A másik topikból másoltam:
" Pingvin007 ma, 11:07 #97606 Ez a Rakéta most a hangárban van nagygenerálon. Hosszú javítás lesz, átvizsgálás, alkatrészek cseréje stb. (nem is csoda tavaly nagyot repült), amíg nincs repüléskész állapotban itt nem lesz kilövés. Valószínűleg, valamiért most ez, vagy a még alacsonyabb ár a jó. Tavaly meg a 4000 és afölötti. Érdekes módon tavaly a Mubala szerződés megkötése előtt volt a rakéta nagy repülése. A megállapított ár a szerződéskötés elötti 90 nap forgalommal súlyozott tőzsdei ára volt - akkor a 4000 Ft volt a jó és az érdek. Egyszer a nagygenerálnak is vége lesz. "
Ez a rakéta hasonlat mindig a két kópétól jött (fííl & kakimaki),,,, nem minősítenék senkit, ezt már megtették mások. A 4000-es (hosszútávon) árat egyébként nem tartom irreálisnak, de ahhoz a mostani menedzsmentnek rendezni kellene a viszonyát a jelenlegi politikai establisment-el, mert különben a SAFE-pénzből egy fillér sem jut ide... és persze, kell adni egy nagyobb darabot a koncból nekik...
Vilgaz65 péntek, 10:43
Az állam valójában nem azért szerzi vissza a 4ig-ből nagyobb részt, mert ennek most örül az ostoba választópolgár, főleg nem azért a magyar gazdaságnak előnyösebb legyen. Sokkal inkább azért, később természetesen szakmailag is megindokolva a még mindig ostoba állampolgárral elhitetve ÉS TERMÉSZETESEN JOBB ÁRFOLYAMON  MEGTÁMOGATVA eladhassa a Tisza pártot pénzügyileg futtató külföldi magántőkének. MP-nek minderre, csak annyi mentsége lehet az elődei is ezt csinálták, persze mindig ügyelve a valóságról   tudatosulatlan választópolgár megelégegettségére. 
bumm péntek, 10:24
Előzmény: #87464  bumm
Iparkodhatna a lelökéssel megy a repcsink délután , addig egy kis nyeremény jól jönne!
bumm péntek, 10:15
Előzmény: #87463  Fantom
Nem tudom kiveszi köcsögünkön kívül, de rosszul teszi. Eladni meg pláne nem érdemes! Jó lenne belehúzni az eladásba is!
Fantom péntek, 10:07
Előzmény: #87450  Bigkt
De már akkor is az volt, sőt 4 éve is választás előtt is már lutri volt benne tartani az ember pénzét, ezért is írtam a másik fórumba, hogy "coin".  Hatalmasat kesrestekvele ismerőseim, házat vettek a nyereségen, de ők még időben kiszáltak. Aki régóta tőzsdézik, és figyel ,az tudja, hogy melyik részvénynek mi a realitása.
Az ilyen színtű érték növekedés a bitcoinon kívűl nem volt más eszköznek. És ezek a papírok egyértelműen a Fideszhez köthetőek, aki annak ellenére, hogy már az elmúl minimum 1 évben milyen felháborodás volt a kormánnyal szemben, benne merte tartani a pénzét, az tényleg kaszinózott a pénzével. 
fiftififti péntek, 09:59
Azért annak van egy diszkrét bája hogy eddig nap nyertese opus, nap vesztese pedig ez!!
Melyik is a nagyobb neres cég? Melyik cég lopta szanaszéjjel hosszú évekig gátlástalanul az uniós és az adófizetők pénzét ,és ezáltal  gazdagodott minden fő oligarha!?
Egyszerűen megáll az ész és nincs rá magyarázat miért ezt ütik agyon, nem pedig a másikat 😱😱
De hát sírva vígad a magyar, én ennek ellenére most is vettem egy kicsit.
Lesznek itt még szép napok!!!
Bigkt péntek, 09:44
Előzmény: #87457  dragoman71
Értem, nagyon okos vagy, gratulálok. November közepén még nem közeledett a választás, november végén már igen... 
De nem is erről van szó, hanem azokról a részvény nélküli trollokról, akik hónapok óta ide járnak szórakozni, röhöni, kárörvendeni a részvényeseken, miközben semmilyen papírjuk nincs, semmilyen egyéb fórumban nem aktívak, csak és kizárólag itt trollkodnak, teljesen független a cég valódi értékétől. 
Szép napot!

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek