Topiknyitó: R00 2026. 04. 16. 14:26

Iványi Gábort köztársasági elnöknek!  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler
euler kedd, 09:09
Előzmény: #10  euler
"2027 végéig biztosan nem ér véget a Donáth Anna és Iványi Gábor ellen indított politikai eljárás." - írja a Momentum Mozgalom FB oldala tegnap. 
Hogy is van ez ...?
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 04. 20. 15:14
Előzmény: #1  R00
Te már tudod, hogy Sulyok Tamás le fog mondani?
Mikor mond le? 
R00
R00 2026. 04. 20. 14:56
Előzmény: #19  ronaldinyo

Ő már nagyon idő erre a posztra.
Tönkretette a orbáni hatalom és maga orbán.
Pokolra fog juttni az álnok.
ronaldinyo 2026. 04. 20. 14:50
Iványi Gábor magyar metodista lelkész, országgyűlési képviselő. 1981-től a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapító lelkésze, 1989-től az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke.
ronaldinyo 2026. 04. 20. 14:50
FIGYELEM! HAMIS IVÁNYI GÁBOR PROFIL KÜLD ÜZENETEKET A FACEBOOKON!Felhívjuk kedves követőink, támogatóink figyelmét, hogy hamisított, a fotóját felhasználó Facebook profilról Iványi Gábor nevében csalók küldenek üzeneteket. Ezek NEM a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) elnökétől érkeznek! Iványi Gábor a Facebookon kizárólag az Iványi Gábor Hivatalos Oldala felületén, illetve az Oltalom Karitatív Egyesület és a MET Facebook oldalain publikál közleményeket, személyes üzeneteket ezekről sem küld senkinek.Kérjük, ha ilyet tapasztalnak, ne válaszoljanak, tegyenek panaszt a Facebook megfelelő fórumain.
ronaldinyo 2026. 04. 20. 14:49
Jézus szavainak az eredeti értelme így hangzik: vajon mondtam volna-e, hogy helyet készítek nektek, ha nem lenne számotokra hely az atyai házban? Isten szava igaz, ígéretei soha nem megtévesztőek. Az a vágy, amely sokak számára itt a földön is beteljesíthetetlen álom, Isten országában valóság: mindannyiunknak jut hely valamennyiünk Mennyei Atyjának asztala mellett. Iványi Gábor
ronaldinyo 2026. 04. 20. 14:47
azért ez pozitiv meglepetés 00 ügynöktől nekem ez a topik-viszont a többi portfoliosban nagyot csalodtam -hogy ez nekik nem fontos-erkölcsileg mindenki leszerepelt.
ronaldinyo 2026. 04. 16. 16:53
Előzmény: #10  euler
egyetértek ezzel.
euler
euler 2026. 04. 16. 15:45
Szép gesztus lenne, de enélkül is kell és lehet "koordinálni" egyházának a helyzetét.

"Az egyik legnagyobb vízválasztó az lesz, hogy Magyar visszaadja-e Iványi Gábor egyházának az eredeti egyházi státuszát, s kifizeti-e a magyar állam tízmilliárdos nagyságrendű tartozását, végrehajtják-e ezzel a bírósági ítéleteket. Megszüntetik-e az üldözést, ejtik-e Iványi Gáborral szemben a hatóság elleni erőszak miatt emelt hamis vádat és a koncepciós eljárást? Ha demokráciát és megbékélést akar, kezdje ezzel. 
A megbékélés nemcsak a fideszeseknek jár. Igazi sebeik nem nekik vannak." - /Bartus László/
ronaldinyo 2026. 04. 16. 15:21
és orbán tette tönkre az egészségét is -még öt évet simán mehet -meggyogyitják és kész.szimbolikus is és lehet átmeneti is 1-3 év-stb-ideiglenes
ronaldinyo 2026. 04. 16. 15:19
Előzmény: #4  Kapzsidözsi
tölgyesit hahaha-ne komolytalankodjunk már és ez erkölcstelen is.fujj
ronaldinyo 2026. 04. 16. 15:17
Előzmény: #4  Kapzsidözsi
elég volt már az orbánokból.
ronaldinyo 2026. 04. 16. 15:16
jujj de most egyetértek -nagy pluszt adok erre a topikra.
Kapzsidözsi 2026. 04. 16. 14:30
Faszság - fél lábbal már a sírban van szegény....hülyeséget ne erőltessünk. Én Orbán Kristiánt szeretném -- esetleg Tölgyessy-t. Orbán állítólag nem akar szerepet........... Na mondjuk ezzel a névvel elég vicces lenne
R00
R00 2026. 04. 16. 14:29
„Nem zárkóznék el, az ember legalább az életének utolsó szakaszában hadd tegyen még egy szolgálatot a hazájának. Azt hiszem, nem túlzom el, hogyha így fogalmazok: szeretem annyira ezt az országot, hogy kész legyek elvállalni egy ilyen feladatot. Bár talán nem én vagyok a megoldás erre a problémára, ám, ha komoly felkérést kapnék, akkor tisztelettel és alázattal elfogadnám.”
– mondta Iványi Gábor a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezető lelkésze a 24.hu-nak adott interjújában arról, hogy nevét a potenciális államfőjelöltek közt emlegetik.
Iványi, aki 2011 óta vívja az egyháza korábbi jogi státusza visszaszerzéséért folytatott küzdelmet, arról is beszélt, hogy ha a Fidesz maradt volna, vagy ha nem születik Tisza-kétharmad, akkor semmi reményük nem lenne, hogy a jövőben ismét elérjék az elismert státuszt.
Magyar Péter az ügy kapcsán korábban úgy fogalmazott, koordinálni kell a helyzetüket. „Szívesebben hallottam volna azt, hogy elbírálni kell bennünket, de a koordinálás sem lehet kevesebb annál, mint hogy visszaadják a jóhiszeműen, több mint 40 éve megszerzett jogainkat” – mondta Iványi.
A lelkész szerint jogaikat alkotmányellenesen vették el, tehát egy új alkotmányos rendben vissza kell kapniuk az intézményfenntartói jogaikat Szegeden, Miskolcon és Szabolcsban is.
R00
R00 2026. 04. 16. 14:28

Meghurcolták, lejáratták
Az Orbán féle "kereszt-ény
Ami megdöbbentő, hogy a hazai keresztény és vallási tábor csendben volt.
Döbbenetes!

Topik gazda

R00
R00
3 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek