"2027 végéig biztosan nem ér véget a Donáth Anna és Iványi Gábor ellen indított politikai eljárás." - írja a Momentum Mozgalom FB oldala tegnap. Hogy is van ez ...?
Iványi Gábor magyar metodista lelkész, országgyűlési
képviselő. 1981-től a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapító
lelkésze, 1989-től az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke.
FIGYELEM! HAMIS IVÁNYI GÁBOR PROFIL KÜLD ÜZENETEKET A FACEBOOKON!Felhívjuk kedves követőink, támogatóink figyelmét, hogy hamisított, a fotóját felhasználó Facebook profilról Iványi Gábor nevében csalók küldenek üzeneteket. Ezek NEM a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) elnökétől érkeznek! Iványi Gábor a Facebookon kizárólag az Iványi Gábor Hivatalos Oldala felületén, illetve az Oltalom Karitatív Egyesület és a MET Facebook oldalain publikál közleményeket, személyes üzeneteket ezekről sem küld senkinek.Kérjük, ha ilyet tapasztalnak, ne válaszoljanak, tegyenek panaszt a Facebook megfelelő fórumain.
Jézus szavainak az eredeti értelme így hangzik: vajon mondtam volna-e, hogy helyet készítek nektek, ha nem lenne számotokra hely az atyai házban? Isten szava igaz, ígéretei soha nem megtévesztőek. Az a vágy, amely sokak számára itt a földön is beteljesíthetetlen álom, Isten országában valóság: mindannyiunknak jut hely valamennyiünk Mennyei Atyjának asztala mellett. Iványi Gábor
azért ez pozitiv meglepetés 00 ügynöktől nekem ez a topik-viszont a többi portfoliosban nagyot csalodtam -hogy ez nekik nem fontos-erkölcsileg mindenki leszerepelt.
Szép gesztus lenne, de enélkül is kell és lehet "koordinálni" egyházának a helyzetét. . "Az egyik legnagyobb vízválasztó az lesz, hogy Magyar visszaadja-e Iványi Gábor egyházának az eredeti egyházi státuszát, s kifizeti-e a magyar állam tízmilliárdos nagyságrendű tartozását, végrehajtják-e ezzel a bírósági ítéleteket. Megszüntetik-e az üldözést, ejtik-e Iványi Gáborral szemben a hatóság elleni erőszak miatt emelt hamis vádat és a koncepciós eljárást? Ha demokráciát és megbékélést akar, kezdje ezzel. A megbékélés nemcsak a fideszeseknek jár. Igazi sebeik nem nekik vannak." - /Bartus László/
Faszság - fél lábbal már a sírban van szegény....hülyeséget ne erőltessünk. Én Orbán Kristiánt szeretném -- esetleg Tölgyessy-t. Orbán állítólag nem akar szerepet........... Na mondjuk ezzel a névvel elég vicces lenne
„Nem zárkóznék el, az ember legalább az életének utolsó szakaszában hadd tegyen még egy szolgálatot a hazájának. Azt hiszem, nem túlzom el, hogyha így fogalmazok: szeretem annyira ezt az országot, hogy kész legyek elvállalni egy ilyen feladatot. Bár talán nem én vagyok a megoldás erre a problémára, ám, ha komoly felkérést kapnék, akkor tisztelettel és alázattal elfogadnám.” – mondta Iványi Gábor a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezető lelkésze a 24.hu-nak adott interjújában arról, hogy nevét a potenciális államfőjelöltek közt emlegetik. Iványi, aki 2011 óta vívja az egyháza korábbi jogi státusza visszaszerzéséért folytatott küzdelmet, arról is beszélt, hogy ha a Fidesz maradt volna, vagy ha nem születik Tisza-kétharmad, akkor semmi reményük nem lenne, hogy a jövőben ismét elérjék az elismert státuszt. Magyar Péter az ügy kapcsán korábban úgy fogalmazott, koordinálni kell a helyzetüket. „Szívesebben hallottam volna azt, hogy elbírálni kell bennünket, de a koordinálás sem lehet kevesebb annál, mint hogy visszaadják a jóhiszeműen, több mint 40 éve megszerzett jogainkat” – mondta Iványi. A lelkész szerint jogaikat alkotmányellenesen vették el, tehát egy új alkotmányos rendben vissza kell kapniuk az intézményfenntartói jogaikat Szegeden, Miskolcon és Szabolcsban is.
Iványi Gábort köztársasági elnöknek! Meghurcolták, lejáratták Az Orbán féle "kereszt-ény Ami megdöbbentő, hogy a hazai keresztény és vallási tábor csendben volt. Döbbenetes!
Iványi Gábort köztársasági elnöknek!