Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jaj, gyerekek! Nem is mondtam a legjobbat! :-) Most olvasom egy rakás magyar Maldívon meg hasonló helyeken ragadt a dubai reptér lezárás miatt! Ezt a szegénységet mindenhol! A kibírhatatlan nyomort! Árad az óceán! Mexikóban is áll a bál a kartell berágott a haverom nem tud hazajönni! Jövö héten fizu küldök pénzt! :-) Mindenkinek. :-)
Én 2010-ben csak nyomort láttam. munkanélküliség, 150nettó, a panel hitelben meg 25 éves autó otthon. Hagyjuk bazdmeg.. nyomor a köbön. Na de tegnap! :-) Elmentem a kalászi Auchanba, ha éltél még jólétet! :-) A parkoló tele, az én autóm a legszarabb pedig 6éves..haggyámá! T-s meg új rendszámok mindenhol. Mindenki zsibog, fiatalok 10 millás kocsit mosnak, kibaszott jólét van! Kihozták a napra veteránokat, a motorosok a sokmilliós játékszerek mind az utcán! Megtankoltam két kocsit vettem kaját hopp egy százas! Mire hazaértem kitört a háború az araboknál, fasza! 100 l benzin megtankolva. csá.
A ksh meg az AI adatai "szerint 2010-ben a magyarországi személygépkocsi-állomány átlagos kora 11,3 év volt. Ez az érték a korábbi évekhez képest enyhe emelkedést mutatottés egy hosszú, folyamatos öregedési folyamat részét képezte, amely napjainkra már 16-18 év körüli szintre nőtt."
Kiszámoló facebook poszt: "Tovább nőtt a magyar személyautók átlagos életkora 2025-ben a KSH adatközlése szerint, már 16,5 év az átlagos kor, céges autók nélkül számolva pedig már 18 év feletti a magyar autóállomány, csak 21%-a a lakossági tulajdonú autóknak fiatalabb tíz évnél." Miközben a lidl parkoló meg tele van tizenmillás autókkal.
https://www.forbes.hu/uzlet/bennfentes-kereskedes-gyanu-mol-koolajvezetek-penz/ Azért az már tényleg a jogállam szembefosása, mikor az a varga misi vizsgálja járai zsiga bennfentes kereskedelemben érintettségét,aki szemethúnyt az mnb kirablása felett. És akkor még vannak emberek akik nem értik miért nem küld az EU pénzt!?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)