Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jól van, aki már csak személyeskedéssel tud érvelni az bukott diâk.. Megtörtént.. a keresztkérdésbe belebotlottál pedig amilyen okosnak láttatod magadat nem kellett volna..😀Gratulálok mégegyszer!
akkor szerintem kb be is fejezem, teljesen mindegy neked ki mit mond. Mondjuk szerintem pont annyira hatásos a te ellenzéki kampányolásod mint izomé a fidesz mellett, szerintem kontraproduktivitás volt a jeletek az oviban.
Feketeöves fideszellenes ezt mekkora. Hát ettõl nagyobbat már nem is lehetne lóditani.. Nem tartol forintot de bátorítod az embereket rá, hogy tartsák. Nemes cselekedet ...fõleg most de Tènyleg.. pff..
Kemeny volt a mai nap termese, es aprilisig ez csak javulni fog gondolom. A topic kapott ma egy Izomman-szeru forumtarsat a spektrum masik oldalarol :D
Az egyébként sokat elmond hogy a fideszes propagandisták kb ugyanilyen stílussal és lelkesedéssel ugatnak le mint te. Szoktam emlegetni hogy nálunk az emberek harmada "mik azok a pártok? sose szavaztam!" harmada "halyrá fidzse!!!" a maradék fele meg pont olyan hülye mint az előző kettő csak más csapatnak szurkol. :D
Ez külön zseniális: "Talán mert az egyszeri, a nyomtatás meg folyamatos amíg nincs vége a kamat tehernek." Tehát a lecsökkentett kamat az nem folyamatos hatás csak egyszeri. Ellentétben a nyomtatással ami nem lehet egyszeri hanem ha van akkor hosszútávú, amíg csak kamat van.
Jó a vitakultúrád, kocsmában nyerted? " làssa mindenki aki ide jàr hogy milyen káosz van a fejekben.." Na ezt tényleg tökéletesen prezentáltad, ezt el kell ismerni. (nem mintha téged érdekelne, de csak mert vicces: jópárszor elmondtam, semmi forintot nem tartok, hitelkártyából élek és ami bejön a hitelkártya visszatöltés után azonnal leváltom befektetem. Továbbá a kedves hazudtok, loptok megszólításod ellenére elég feketeöves fideszellenes vagyok. De ettől még nem lettél szimpatikusabb, de nem is haragszom úgy látom megvan a magad baja a toronyban.)
Igen pontosan azt gondoltam, hogy ha ilyen helyre beirom amit tudok meg mások is az majd rendbe teszi a fejekben így a választások elõtt, hogy hova meg kire.😀 Az meg biztos hogy ez jó sokba fáj majd nektek.. Megérdemlitek!!! Még egy ilyen hazug banda mint itt néhány troll nincsen a világon se.. Remélem hogy lesz jòpár ember ezután aki ide írja az igazat a sok hazugság mellé...
Igen pontosan azt gondoltam, hogy ha ilyen helyre beirom amit tudok meg mások is az majd rendbe teszi a fejekben így a választások elõtt, hogy hova meg kire.😀 Az meg biztos hogy ez jó sokba fáj majd nektek.. Megérdemlitek!!! Még egy ilyen hazug banda mint itt néhány troll nincsen a világon se.. Remélem hogy lesz jòpár ember ezután aki ide írja az igazat a sok hazugság mellé...
Talán mert az egyszeri, a nyomtatás meg folyamatos amíg nincs vége a kamat tehernek. És amibõl sok van az szart se ér.. Nincs kamat nincs nyomtatás de érzitek ezt ti is.. Majd akkor fõleg ha oda kúszik az államadósság hogy leminõsitéssel párosul.. Csak rostok levinni mert azonnal látszanak a forinterõ.. Csak nem nagyon van választás lassan.. Hazudtok reggel este az államadósság kiveri a biztosítékot.. Igenis hogy csak hagy làssa mindenki aki ide jàr hogy milyen káosz van a fejekben.. Hát ti irtátok azt a cikket is.. Miért baj ha megosztom? Nem tetszik? Mi nem tetszik rajta? Lehazudjátok az államadósságot is..
Visszatérve a reggeli kezdésre. Most komolyan azt gondoltad, hogy bedobsz ide egy egy hónapos cikket, meg egy dörgedelmes mondatot az összeomlásról, és majd a népek ennek hatásara fejvesztve dobják a forintot? Hogy mejiesztesz vele néhány vasárnap reggel idetévedt Marinénit? Nekem mindegy, dobja, aki miattad dobja. Az elmúlt 3 évben volt néhány hozzád hasonló jövendőmondó, nekik a "nem nyert"-et dobta a gép. Voltak nálad dühösebbek is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)