Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
DavidCamp hétfő, 07:32
Előzmény: #98291  Moka_Brikka
Dupla0ás.
Nem kell csodálkozni.
LOL,MEGALOL
Boby
Boby hétfő, 06:29
https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/schobert-norbi-osztrak-magyar-etelarak/zg5y2xt#mleq06r2bqgtnpfcsev
Lehet, hogy norbi már tudja mennyi lesz az eurhuf (473) a választás után, merthogy nála 19 euro már most 9000 forint!? Amúgy viszont tényleg élhetetlen ez az Ausztria! 7200 forintért ebédelni síelés közben egy Hüttében?! Hallatlan.......-ul olcsó a frekventált helyen lévő magyar éttermi árakhoz  képest!
Zanza2 vasárnap, 23:14
Előzmény: #98294  N0MAD
Nem lehet, hogy pont ez a célja?
Mármint a kontraproduktivitás.
N0MAD vasárnap, 23:00
keresztkérdések :D
C0lumb0 vasárnap, 22:56
Előzmény: #98294  N0MAD
Jól van, aki már csak személyeskedéssel tud érvelni az bukott diâk.. Megtörtént.. a keresztkérdésbe belebotlottál pedig amilyen okosnak láttatod magadat nem kellett volna..😀Gratulálok mégegyszer!
N0MAD vasárnap, 22:51
Előzmény: #98293  Moka_Brikka
úgy látom nem csak nekem hasonlít :D
N0MAD vasárnap, 22:49
Előzmény: #98292  C0lumb0
akkor szerintem kb be is fejezem, teljesen mindegy neked ki mit mond.
Mondjuk szerintem pont annyira hatásos a te ellenzéki kampányolásod mint izomé a fidesz mellett, szerintem kontraproduktivitás volt a jeletek az oviban.
Moka_Brikka
Moka_Brikka vasárnap, 22:45
Előzmény: #98291  Moka_Brikka
Mar csak a “tenyleg leptem” szofordulat hianyzik :)
C0lumb0 vasárnap, 22:44
Feketeöves fideszellenes ezt mekkora. Hát ettõl nagyobbat már nem is lehetne lóditani.. Nem tartol forintot de bátorítod az embereket rá, hogy tartsák.  Nemes cselekedet ...fõleg most de Tènyleg.. pff..
Moka_Brikka
Moka_Brikka vasárnap, 22:44
Előzmény: #98285  N0MAD
Kemeny volt a mai nap termese, es aprilisig ez csak javulni fog gondolom. 
A topic kapott ma egy Izomman-szeru forumtarsat a spektrum masik oldalarol :D
N0MAD vasárnap, 22:40
Előzmény: #98288  C0lumb0
Hát én megpróbáltam értelmet renderelni ebbe a kommentedbe, de csúful alulmaradtam.
N0MAD vasárnap, 22:39
Előzmény: #98287  C0lumb0
Az egyébként sokat elmond hogy a fideszes propagandisták kb ugyanilyen stílussal és lelkesedéssel ugatnak le mint te.
Szoktam emlegetni hogy nálunk az emberek harmada "mik azok a pártok? sose szavaztam!" harmada "halyrá fidzse!!!" a maradék fele meg pont olyan hülye mint az előző kettő csak más csapatnak szurkol. :D
C0lumb0 vasárnap, 22:37
Előzmény: #98286  N0MAD
Úgy látom érzitek a forintban az erót😀 Ha folyamatos lértékelõdést látszik a kamatvágás utánra.. De ti tudjátok..
C0lumb0 vasárnap, 22:31
Ti is pontosan ezért toljátok ide a sok irományt, mèg azt is amit írtál hogy a közvéleményt befolyásolja.. Csak még azt is elhazudjátok.. 
N0MAD vasárnap, 22:27
Előzmény: #98282  C0lumb0
Ez külön zseniális:
"Talán mert az egyszeri, a nyomtatás meg folyamatos amíg nincs vége a kamat tehernek."
Tehát a lecsökkentett kamat az nem folyamatos hatás csak egyszeri. Ellentétben a nyomtatással ami nem lehet egyszeri hanem ha van akkor hosszútávú, amíg csak kamat van.
N0MAD vasárnap, 22:24
Előzmény: #98282  C0lumb0
Jó a vitakultúrád, kocsmában nyerted?
" làssa mindenki aki ide jàr hogy milyen káosz van a fejekben.."
Na ezt tényleg tökéletesen prezentáltad, ezt el kell ismerni.
(nem mintha téged érdekelne, de csak mert vicces: jópárszor elmondtam, semmi forintot nem tartok, hitelkártyából élek és ami bejön a hitelkártya visszatöltés után azonnal leváltom befektetem. Továbbá a kedves hazudtok, loptok megszólításod ellenére elég feketeöves fideszellenes vagyok. De ettől még nem lettél szimpatikusabb, de nem is haragszom úgy látom megvan a magad baja a toronyban.)
C0lumb0 vasárnap, 21:41
Igen pontosan azt gondoltam, hogy ha ilyen helyre beirom amit tudok meg mások is az majd rendbe teszi a fejekben így a választások elõtt, hogy hova meg kire.😀 Az meg biztos hogy ez jó sokba fáj majd nektek.. Megérdemlitek!!! Még egy ilyen hazug banda mint itt néhány troll nincsen a világon se.. Remélem hogy lesz jòpár ember ezután aki ide írja az igazat a sok hazugság mellé...
C0lumb0 vasárnap, 21:41
Igen pontosan azt gondoltam, hogy ha ilyen helyre beirom amit tudok meg mások is az majd rendbe teszi a fejekben így a választások elõtt, hogy hova meg kire.😀 Az meg biztos hogy ez jó sokba fáj majd nektek.. Megérdemlitek!!! Még egy ilyen hazug banda mint itt néhány troll nincsen a világon se.. Remélem hogy lesz jòpár ember ezután aki ide írja az igazat a sok hazugság mellé...
C0lumb0 vasárnap, 21:33
Előzmény: #98279  N0MAD
Talán mert az egyszeri, a nyomtatás meg folyamatos amíg nincs vége a kamat tehernek. És amibõl sok van az szart se ér.. Nincs kamat nincs nyomtatás de érzitek ezt ti is.. Majd akkor fõleg ha oda kúszik az államadósság hogy leminõsitéssel párosul.. Csak rostok levinni mert azonnal látszanak a forinterõ.. Csak nem nagyon van választás lassan.. Hazudtok  reggel este az államadósság kiveri a biztosítékot.. Igenis hogy csak hagy làssa mindenki aki ide jàr hogy milyen káosz van a fejekben.. Hát ti irtátok azt a cikket is.. Miért baj ha megosztom? Nem tetszik? Mi nem tetszik rajta?  Lehazudjátok az államadósságot is.. 
FR73 vasárnap, 20:52
Előzmény: #98278  C0lumb0
Visszatérve a reggeli kezdésre.
Most komolyan azt gondoltad, hogy bedobsz ide egy egy hónapos cikket, meg egy dörgedelmes mondatot az összeomlásról, és majd a népek ennek hatásara fejvesztve dobják a forintot? Hogy mejiesztesz vele  néhány vasárnap reggel idetévedt Marinénit?
Nekem mindegy, dobja, aki miattad dobja.
Az elmúlt 3 évben volt néhány hozzád hasonló jövendőmondó, nekik a "nem nyert"-et dobta a gép. Voltak nálad dühösebbek is.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek