Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Borzalom a két ember. Ömlik belőlük a szar. A tegnap este fájdalmas volt. Szegény szurkolók akik kimentek, szegény gyerekek. Én még láttam gyerekként a 86os VB csapatot de az már kurva régen volt.
Igen győztünk. Mindeközben tovább spórolnak az emberek Ibiza Nudli zajec Spiller szerint. "hiába a magas bérek nem fogyasztanak az emberek aki tud megtakarít. Állítólag 20-25% aki hónapról hónapra él nincs megtakarítása." Win-win.
Engem már rég nem érdekel mit hazudik.Gyakorlatilag a teljes közbeszédet,közbeszélgetést megölte Magyarországon. Ami sokkal jobban érdekel, hogy ennek az embernek a sorsa,hogy determinálja az ország,benne a saját sorsomat. És egy dolog biztos, hogy ettől az embertől demokratikus,békés keretek között nem fog megszabadulni az ország és most már Európa sem. Ami mondom annyiban bánt, hogy ez az én életemre is kihatással lesz, itt élőként nem elkerülhető módon.
Hazudik ész nélkül, lásd az ruszki olaj/gáz szankciók alóli mentesség hazugság, mivel néhány órán belül lebuktak. Aztán kiderült, hogy nem határidő nélküli mentesség, hanem csak 1 év.
Áprilisban még ezt mondta a tróger."Orbán Viktor elmondta, mi kell ahhoz, hogy kilépjünk az EU-ból. Abban a pillanatban, hogy Magyarországnak előnyösebb, hogy kívül van, mint belül, akkor ki kell lépni – mondta a miniszterelnök egy pilisvörösvári fórumon, ahol elég váratlanul bukkant fel." A lényeg ez hogy nem jönnek az EU pénzek, nincs mit ellopni, nem tudják etetni a NER-t, dehogy érdekli őt az Ország sorsa.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20251116/orban-viktor-magyarorszag-soha-nem-fogja-elhagyni-az-eu-t-799944 Soha életemben nem láttam még orbánnál nagyobb hazudozót,aki ilyen átéléssel tudta volna hirdetni a hazugságait. Talán a ceausescu hâzaspár tudott még ilyen átéléssel beszélni a nem létező jó tetteiről a rögtönítélő bíróság előtt. Hihetetlen a hasonlóság a két karakter között. Nem csodálkozom, hogy sok embert megbabonáz! Szerencsére rám nem hat a vudu varázslat,így tudom, hogy orbánnal csak egyre mélyebbre merülünk a mentális,a gazdasâgi és az erkölcsi nyomorba. Orbán megszületése Magyarország szâmára az egyik legnagyobb csapás,amit a történelem során el tudott szenvedni.
Nagyon ráért az egybites. De ennyiszer nicket váltani. Látszik abból, hogy a következő hozzászólásodra már nem volt kedve visszalépkedni a régebbiekkel, ott már csak párhuzamosan dislike-olt... Neki ez a munkája, ebből él. Régen, amikor piaci alapon kellett a kenyérre valót előteremtenie, sanyarúbb sorsa volt. Neki ez így jó jelenleg. Ha változna, akkor megint a szabad piacon találná magát.... mehetne vissza a vágóhídra belet lapátolni...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)