Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Marcival az a baj, hogy teljesen hülye hozzá. Ez eddig is nyilvánvaló volt. A felcsúti kommunista már nem kér a szakemebrekből, csak seggnyalókkal veszi körbe magát. Ez meg is látszik az ország állapotán. 350-es euro mellett se lenne olcsóbb semmi, mert rengeteg a plusz adóteher. Pl. a fideszhungaricum sokszoros áram és gázár a piaci ár sokszorosán a cégeknek.
De csak nem székeled le, mert felhoztad, hogy négytíhelyett csak 390 :) Amúgy elvileg megszűnt a mindegy mennyi az ojró, mert itt FO$rint van, észrevetted? Nagy zsírfej marci sem ugat már fszságokat az árfolyamról ;) Vajon miért? Mert 390 es árfolyamnál is csak nőnek az árak? Meg zárnak be a boltok??? Az árfolyam mellett lehetne még más egyéb bevezetett pedofidesz sarcokat is kivezetni/csökkenteni. Mert ebből baj lesz. Inkább már baj van!
Gézám: tankolok, rezsit fizetek, adót fizetek, bevásárolok, szakembert hívok, euro ezreket költök itt évente. Nem mindegy. Leszarom a cseheket meg a "mi lett volna ha" dolgot. Pillanatoknak élek. Amúgy ma már szarabb mert most váltottam 100 eurót a Revon és már 392nél járunk majdnem.
Én csak a Fo$rint értékvesztésére írtam ezt a %ot. lakásban ez : haverom 19ben vett egy lakást amit a minap mesélt, hogy jó ötlet volt, pedig akkor még csak olcsónak sem tűnt vételkor. Most a szomszédja lakása 3x áron ment el, amihez nem volt tároló és garázs. Neki van. A FIZETÉSEK IS LEKÖVETTÉK UGYE ;) autóban pedig: "Az Eurostat adatai alapján megnéztük, hogy 2017 januári bázison hogy
alakult az új autók ára itthon és az unióban. A különbség drámai, míg
itthon az árak majdnem 72 százalékkal nőttek, az EU-ban mindössze
24,4-gyel. Ezt azt jelenti, hogy egy olyan autó, ami 2017 elején 5
millió forintba került, mostanra 8,6 millió forint." https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240318/abran-mutatjuk-miert-nem-futja-a-magyaroknak-uj-autora-674917 A FIZETÉSEK IS LEKÖVETTÉK UGYE ;) MINDIG MÁSHOL, MINDIG MÁSHOGY SARCOLJÁK MEG A NÉPET. A KERÉK FOROG. ELŐBB UTÓBB MINDENKI ÚJRA SORRA KERÜL. LEHET NEM IS KERÉK, HANEM A HEGY TETEJÉRŐL ELINDÍTOTT HÓGOLYÓ, AMI EGYRE NAGYOBB LESZ... :) csodák nincsenek. Valakinek ki kell fizetni az öreg pederaszták, mindig más répájával verik a csalánt!
De a 15 eurós kajánál 410 és 390 között 300FO$rint van csak. Ezen múlik ;) 300 Fo$rint/adag étel? Képzeld, ha tartották volna azt a szintet, mint a csehek, ahol átvették a kormányzást ;) Már mind úgy néznénk ki mint a mini szterelnö kúr? Könnyebb lenne átugrani, mint megkerülni:) és az autó kormánya kidörzsölné a ruhánkat a nagy csüngő hasunk miatt.
szétzabálom a tengerpartot a 390es euróval! elengedtem a 410es kp váltós szarakodást (sajnos a melós itt is kp-t kér) áttértem Revora mindenhol elfogadják. Gyulám , célozzuk meg a 380at!
https://24.hu/belfold/2025/09/19/szabo-zsolt-hodmezovasarhely-rendorkapitany-ongyilkossag/ "előbb egy névtelenségbe burkolózó, de helyben közismert fideszes álhírterjesztő oldal, majd hat nappal ezelőtt a város Lázár Jánoshoz köthető hírportálja jelentetett meg róla egy aljas, lejárató cikket." Őszinte részvétem! Pont így működnek itt a fórumon fellelhető fideszes nickek is,akik persze nem fideszesek!
Ó, milyen kis érzékeny lélek ez a NER függő Ibiza Nudli zajec Spiller. :)) Benéztem a saját, kutyát sem érdeklő topicjába, és láttam, beírta, hogy nem mer magáról többet írni, mert vannak itt a fórumon dossziézók. Erre beírtam, hogy ezt az embert úgy hívják, hogy Orbán Viktor: "Semmi nem lesz elfelejtve, minden fel lesz jegyezve, minden el lesz rendezve." Erre ez a NER szopodár kitörölte a hozzászólásom és kitiltott. Látod Ibiza Nudli zajec Spiller, ez vagy te, ez mindent elmond rólad. :)
6 év alatt ha csak 23,8% al csökkent volna a vásárlóértéke akkor szerintem annak minden magyar NAGYON NAGYON örülne... A valóságban meg, van olyan pl lakhatás, vagy élelmiszer ami több mint 100% ot...Ez ám a magyar virtus. Eszembe juttatja a viccet : "Egy amerikai egy német és egy magyar beszélgetnek: Kérdi a német, nálatok mennyiből lehet megélni és mennyi az átlagkereset? Amerikai: Nálunk 2000$ ból meg lehet élni és 2500$ az átlagkereset, hogy a fennmaradó 500$ al mit csinál az az ő dolga.. Német: Nálunk 1500€ból meg lehet élni, és az átlagkereset 2000€ a fennmaradóval azt csinál a polgár amit akar... A magyar.. hát nálunk 500 e Ft ból lehet megélni, az átlagkereset 300 ezer... hogy a maradékot honnan keríti elő az az ő dolga... " (nem ezekkel a számokkal volt de a lényegen nem változtat)
Azt azért vágási feri, hogy a hetesen az rsi 2019.3. hóban volt utoljára ilyen szinten, ugye???? akkor 315 körül.... Most ugyanolyan jó erőben van a valutánk, mint akkor! Csak más szinten. Alig 23,8%al felcsökkent a jóerőszint!! HalyRá 350!! Madeinék és megaFO$ hadosztályra nincs píz, v.nyaralnak? https://imgur.com/a/Kr4rqms
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)