Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kisvasutas
kisvasutas kedd, 07:30
Előzmény: #90539  Fsociety
pl a fidesz "híres" történész lányának amiben orbán is nyaralt. Remélem ezek lesznek az elsők meg csányi szigete..... De csak én vagyok ilyen genyó ? 
Fsociety
Fsociety kedd, 07:07
Előzmény: #90536  Boby
Mintha valaki emlitette volna,h van nyaraloja horvatban...
zeppelin kedd, 07:05
Mostanában nyugszik az euro/huf és az usd/huf arfolyam. Erre is figyelemmel teljesen kizart a mai kamatcsokkentes? 
Moka_Brikka kedd, 06:20
Előzmény: #90534  Fsociety
Nekem elsore az a rossz erzesem volt ezt olvasva, hogy az I vh elott egy meg nem tamadasi szerzodest kotottunk, ha jol emlkeszem…hess-hess-hess. Hatha sikerul elhesegetni a tortenelem rimeleset…
Boby
Boby kedd, 05:58
Oroszok keverik a sz@rt a háttérből. Gusztustalan, nyughatatlan egy fajta. Ha Ukrajna elesik, az a nyugati értékrendhez kötött Magyarország végét jelenti, de Románia és a Balkán sincs biztonságban. Valójában a terv az,amit az oroszok már nyilatkoztak, visszaállítani a 89 előtti befolyásolási övezetet. Ha elmérgesedne ez a katonai szövetségesdi, a horvátokat ismerve hamar lefoglalnák a tengerparti magyar ingatlanokat. Végülis ezen gondolat mentén, még az amúgy ésszerűtlennek tartott trieszti magyar kikötő is értelmet nyerhet.
Bandita hétfő, 22:25
Estére is újabb jó hír!
N0MAD hétfő, 20:03
Előzmény: #90531  Bandita
ébredj, ne légy woke!
bronz hétfő, 16:10
Felcsúti kommunista már terel MNB ügyben 
Semmi köze hozzá, ott sem volt, meg különben is az MNB független. Ezért tették oda Varga Mihály KISZ titkárt, aki zsinórban 6 éven át készített pár hónap után megbukó költségvetést.
Bandita hétfő, 16:00
Előzmény: #90529  N0MAD
Hópihének sem kell lenni, ez már lecsengett a woke őrülettel. 
Egyébként témába vág:
https://www.youtube.com/watch?v=UtojdmcotDg
Véletlen?
Bandita hétfő, 15:43
Előzmény: #90528  EURHUF_goes_to_haven
Megmondom őszintén, vidám másodperceket okozott, mert ilyet még nem láttam. 
De ez könnyű öröm volt, nem vágyom rá.
N0MAD hétfő, 13:41
Előzmény: #90527  Bandita
igényesnek lenni egy dolog, másikat csuklóztatni miatta egy másik :D
De sebaj nincsen, írtál valamit reagáltam. 
EURHUF_goes_to_haven hétfő, 13:11
Előzmény: #90527  Bandita
Ha ez téged boldoggá tesz ;).
Bandita hétfő, 11:53
Előzmény: #90524  N0MAD
A kolléga pár éve tántorgott ki a németekhez.
Hogy kinek tetszik és kinek nem az ly, az egyéni szoc problem, nem érint. 
És hát itt nem arról van szó, hogy pontos j-vel írt valamit helytelenül, épp ellenkezőleg. 
Mészölyösen, a bdsrstnt azért ne kelljen már szemet hunyni, ha valaki azt írja: "engedlyük"
Legyünk már igényesek egy minimum elvárt szinten. 
És én sem javítok sokat a sajátomban, i-í mobilon macerás, stb, de itt nem erről van szó.
BKKT hétfő, 11:03
Előzmény: #90523  LBalaton

Mondjuk megérdemelné az ország, hogy kidobják az EU.-ból, tettek érte eleget a fidesz és támogatói is...
Egyébként elérte az ország a csúcsot és innentől a legjobb esetben is helyben topi van...
Ezen már egy kormányváltás sem tud segíteni, elherdálták az EU. támogatásokat a gazdaság építése helyett..
A foglalkoztatási adatok is csökkenésnek fognak indulni, annyira rossz már a demográfia, hogy egyre több nyugdíjassal és egyre kevesebb aktív dolgozóval lehet számolni a jövőben...
Ráadásul a helyzetet még fokozza, hogy az élhetetlenné tett országból egyre több fiatal távozik nyugatra mivel itt, nem tudja biztosítani a családja megélhetését..
EURHUF_goes_to_haven hétfő, 10:20
Előzmény: #90523  LBalaton
Nem kizárt, de előbb lesz 2 sebességes,EU (szavazati jog megvonás) mint hogy officiál kidobnának minket szerintem. 
N0MAD hétfő, 09:45
Előzmény: #90522  Bandita
kicsit túlzás fórumon helyesíráson pörögni szerintem, pláne hogy írhat ide külföldön élő, horribile dictu külföldi, nem magyar iskolát végzett magyar is.
Aztán persze ez nem lesz a helyes írásmód de a LY eltörlése már rég esedékes, ha már kiesjtéskövetés van, nulla plusz információt hordoz.
A meglátott hibáiamt(sic! eskü nem direkt volt) se nagyon szoktam visszajavítani fórumkörnyezetben ha nem nagyon értelemzavaró. 
De persze megértem ha valakinek fáj olvasni, ez ilyen.
LBalaton
LBalaton hétfő, 09:16
Előzmény: #90517  EURHUF_goes_to_haven
Kidobják az EU-ból az országot.
Bandita hétfő, 08:25
Előzmény: #90521  EURHUF_goes_to_haven
A magyarázat még nagyobb gödör. 
EURHUF_goes_to_haven hétfő, 08:15
Előzmény: #90518  Bandita
Elmaradt az átolvasás és reggeli Kávé előtt... ez van.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók