Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nekem elsore az a rossz erzesem volt ezt olvasva, hogy az I vh elott egy meg nem tamadasi szerzodest kotottunk, ha jol emlkeszem…hess-hess-hess. Hatha sikerul elhesegetni a tortenelem rimeleset…
Oroszok keverik a sz@rt a háttérből. Gusztustalan, nyughatatlan egy fajta. Ha Ukrajna elesik, az a nyugati értékrendhez kötött Magyarország végét jelenti, de Románia és a Balkán sincs biztonságban. Valójában a terv az,amit az oroszok már nyilatkoztak, visszaállítani a 89 előtti befolyásolási övezetet. Ha elmérgesedne ez a katonai szövetségesdi, a horvátokat ismerve hamar lefoglalnák a tengerparti magyar ingatlanokat. Végülis ezen gondolat mentén, még az amúgy ésszerűtlennek tartott trieszti magyar kikötő is értelmet nyerhet.
Felcsúti kommunista már terel MNB ügyben Semmi köze hozzá, ott sem volt, meg különben is az MNB független. Ezért tették oda Varga Mihály KISZ titkárt, aki zsinórban 6 éven át készített pár hónap után megbukó költségvetést.
A kolléga pár éve tántorgott ki a németekhez. Hogy kinek tetszik és kinek nem az ly, az egyéni szoc problem, nem érint. És hát itt nem arról van szó, hogy pontos j-vel írt valamit helytelenül, épp ellenkezőleg. Mészölyösen, a bdsrstnt azért ne kelljen már szemet hunyni, ha valaki azt írja: "engedlyük" Legyünk már igényesek egy minimum elvárt szinten. És én sem javítok sokat a sajátomban, i-í mobilon macerás, stb, de itt nem erről van szó.
Mondjuk megérdemelné az ország, hogy kidobják az EU.-ból, tettek érte eleget a fidesz és támogatói is... Egyébként elérte az ország a csúcsot és innentől a legjobb esetben is helyben topi van... Ezen már egy kormányváltás sem tud segíteni, elherdálták az EU. támogatásokat a gazdaság építése helyett.. A foglalkoztatási adatok is csökkenésnek fognak indulni, annyira rossz már a demográfia, hogy egyre több nyugdíjassal és egyre kevesebb aktív dolgozóval lehet számolni a jövőben... Ráadásul a helyzetet még fokozza, hogy az élhetetlenné tett országból egyre több fiatal távozik nyugatra mivel itt, nem tudja biztosítani a családja megélhetését..
kicsit túlzás fórumon helyesíráson pörögni szerintem, pláne hogy írhat ide külföldön élő, horribile dictu külföldi, nem magyar iskolát végzett magyar is. Aztán persze ez nem lesz a helyes írásmód de a LY eltörlése már rég esedékes, ha már kiesjtéskövetés van, nulla plusz információt hordoz. A meglátott hibáiamt(sic! eskü nem direkt volt) se nagyon szoktam visszajavítani fórumkörnyezetben ha nem nagyon értelemzavaró. De persze megértem ha valakinek fáj olvasni, ez ilyen.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)