Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A pénzek nem idén jönnek. Év végéig még lenn tarthatják,teljesen valid lenne. Sztem egy 390-400as eur 2 legyet egy csapásra kategória, MNB veszteséget tompítja, és majd a zseton is magasabban váltódik. Bár el fogják porlasztani a Treasuryben,nem tolják rá egyben a piacra.
Holnap egy soron kivuli kamatvagas? Siman le lehetne verni 6%-ra az alapkamatot, a kornyezo orszagok szintjere. Ez gyengitene a forintot, ami csokkenti az mnb vesztesegeit, illetve sokkal tobb forintot lehetne levaltani az erkezo 10 milliard eurobol. utana termeszetesen, ahogy erdekeik kivanjak, lehet erositeni, meg ez a penz mennyiseg is fogja onmagaban. teljes hulyeseg?
"az EU 10,2 milliárd eurót feloldott" Vajon egyből Moszkvába küldik a pénzt vagy előbb Budapestre, hogy a magyarországi c*gányok is zabráljanak belőle egy kicsit!?
Igen. Viccet félretéve a mai hírek HUF-ot erősítik, nem is kicsit. Ha viszont MNB többet vág annál, amit piac vár, akkor az meg ellentétes hatás. Most úgy gondolom, nagyon kicsi esélye van 390 felett zárni az évet.
Bevallom, egy hete vettem 7-10 éves USA treasury bond ETF-et, és nagyon kíváncsian várom, hogy fog alakulni az árfolyama. Az ETF 2021-től egészen most novemberig bukta volt, akkor volt mélyponton.
Ha megjön a della Brüsszelből és a Fed is csökkent egyet, akkor van rá sansz. Ha kérhetném, időzíthetnék febr 20-márc 21 közöttre 367 alá, akkor előre is megköszönöm.
Mi a terv a forinttal? Ha jön a penz, akkor hirtelen fel kene tolni valahova 450-500 kornyekere, hogy sok forintot lehessen belole valtani. Aztan a panik elmultaval visszajon szepen 380-400-ra es instant el is van lopva a 15%-a.
Akkor foglaljuk össze a mai napot a későn érkezőknek: - az EU 10,2 milliárd eurót feloldott: minden magyar érdeke, hogy a hatalmon lévő maffia továbbra is lopja szét az uniós pénzeket és lapátolja off-shoreba meg más névtelen pénzalapba - az EU engedélyezte a reptér felvásárlását: minden magyar érdeke, hogy közpénzünkön megvegyük a repteret majd ajándékba adjuk a miniszterelnök egyik strómanjának pénzkifolyatásra.
Tényleg. Ez mind minden magyarnak az érdeke, hogy tovább gazdagodjon a miniszterelnök meg a haverjai és felvásárolják az ország maradékát is ellopott közpénzen.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)