Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
________
________ 2023. 07. 28. 08:26
Előzmény: #110358  badsector1

"orbán: a multik árspekulánsként viselkednek, az Európai Unió tartozik nekünk"
"Ukrajna szuverenitása megszűnt"
.
- inflációért a kommunisták felelnek
- Brüsszel hibás
- felolvasás puccsin bibliájából
.
hát nem tudom, de egy ilyen példaképet sz.rba se nézek...
ngergo1985 2023. 07. 28. 08:19
Előzmény: #110358  badsector1
Teljesen téveszmés a fickó. De nem is az a szomorú, hanem az, hogy a hallgatóságból senki sem teszi fel a kérdést, hogy pl a tanárok bérét miért is az EU-nak kell állnia? Akkor miért nem állja már a rendőrök,ápolók és a tűzoltók bérét is, sőt az én béremet is? Továbbra is uszítja a magyar társadalmat, azok ellen, akiktől az ingyenpénzt várja. És ezek után meg csodálkozik, hogy azok, akiket mindenhol, minden fórumon szid, illetve szinte egyedüli országként ennek a közösségnek minden döntését megvétózza, annak azt mondják, hogy "nem adjuk oda az ingyenpénzt". Agyrém ez a fickó, de az ilyen Sehmet félék továbbra is hithűn tapsikolnak nekim, mert az Orbán legalább nem Gyurcsány, és nem ballib. Tényleg ezek alapján nehéz nem azt gondolni, hogy a jelenlegi fidesz szavazóknak 2023-ban nem mentek el otthonról, ha ezeket a dumákat minden nap képesek beszopni. 
badsector1
badsector1 2023. 07. 28. 08:08
"Orbán: Lehet, hogy azért nem kapjuk meg a nekünk járó uniós pénzt, mert azt már Ukrajnának odaadták"

de g.ci
Törölt felhasználó 2023. 07. 28. 08:06
Zoldnovegyzet 2023. 07. 28. 08:00
Előzmény: #110354  badsector1
Egy elborult elme tündöklése és bukása. 
signal2
signal2 2023. 07. 28. 08:00
Előzmény: #110348  bronz
5 éve még az volt az ukáz, hogy még tulajdonlási szinten IS legalább 51%-ban gyógyszerész kell. 
Mondom, hívőknek minden jó. X és X komplementer is. Gondolkodás nélkül tapsikolnak és nyelik a szart.
badsector1
badsector1 2023. 07. 28. 07:48
"Orbán Viktor: A multik árspekulánsként viselkednek"

rubel viktor gázárspekulánsként viselkedik, még mindig 80 ezret fizetek a korább 24 ezres gázszámlára.
________
________ 2023. 07. 28. 07:21
Előzmény: #110352  Törölt felhasználó

https://mfor.hu/cikkek/makro/az-ejszaka-megint-tizmilliardokat-tologatott-orban-viktor.html
csendben lopunk, csendben megszorítunk
majd beülünk a Kossuth Rádióba, és gyözelmet hirdetünk
HAJRÀ KORRUPCIÒ, HAJRÀ NERES TESVÌÌÌREK!!!
Törölt felhasználó 2023. 07. 28. 06:53
Előzmény: #110344  Istvan78
Bevoltak szarva, sajátláb RÁCSEL meg PISTA is repültek a bűnöző paradicsomba:)))
Aztán miután nyertek, hazajöttek. 
hellforceone 2023. 07. 28. 06:34
Előzmény: #110349  El_Kebir
Ez jó volt 👍🤣🤣🤣🤣🤣
hellforceone 2023. 07. 28. 06:34
Előzmény: #110347  Kisfiatal
Őszintén, ha viktor marad, akkor inkább lépjünk ki vagy basszanak ki minket - tudom, ez a masodik opció nem igazan megy. Ugyanis ez a semmilyen, felemás állapot a legszarabb. És nem csak nekünk ám, de a maradék 26 EU államnak is. Vagy orban politikája változzon meg vagy takarodjon végre a picsaba és maradjunk az EU-ban végre konstruktív politikát folytatva. Vagy ha orbaneszku kell ennek a balfék népnek, a jelenlegi balfék politikával, akkor meg ki kell lépni. Ezt amúgy most saját önző "érdekemben" látom csak így. Külföldön élek, de szeretnék hazamenni. Ugyanakkor szeretnék egy olyan országba hazamenni, amely stabil uniós tag és nincs ott lebegtetve állandóan, hogy kilépünk, kitesznek, kisodródunk stb. Ugyanis ha valóban kilépnénk, akkor semmi kedvem újra szedelőszködni és elmenni otthonról. Egyelőre még ingatlant sincs kedvem otthon venni, amíg nincs legalább ebben egy tiszta kép. Bent maradunk vagy kilépünk?! Persze tudom, nem rám fognak szabni semmit, egyszerűen csak le akartam írni a saját dilemmám külföldön élő magyarként. Magyarország az EU-ban lassan olyan lesz, mint egy kullancs vagy egy nemibetegség. Nem biztos, hogy nagy bajt okoz, de senki sem kívánja magának és haszna sincs... sajnos ide vitt minket viktor
El_Kebir
El_Kebir 2023. 07. 28. 06:17
Előzmény: #110348  bronz
Ez semmi, majd ha gyógyszer nélkül fognak működni, az lesz a nagy szám... a kínaiaknak biztos van még a Mao-s kiskönyvekből, küldenek majd belőle a patikákba... 
Kisfiatal 2023. 07. 28. 05:32
Előzmény: #110345  hellforceone
Ha az EUból nem kerülünk ki így vagy úgy, akkor megúszhatjuk nagyobb összeomlás nélkül.. De jött már ide annyi kinai, német befektetés, hogy sztem vityka ha akarna se léphetne ki, Pekingől baxnának neki oda.. Mert ugye, azért jönnek ide a kínaiak is, mert EU tagok vagyunk. Különben mehetnének Szerbiába is.. De mégsem oda megy egyik sem..
Kisfiatal 2023. 07. 28. 05:30
Előzmény: #110345  hellforceone
Van egy keménymag, akiket sztem semmi sem tántorít el, szó szerint az sem ha É-Korea módjára füvet legelünk.. De sztem van azért egy nagy adag, akik elgondolkodnak 10 év vergődés után, meg amikor már a románokhoz kell átjárni dolgozni, vásárolni..
Egyébként én jó 60%os esélyt adok annak, hogy beleragad az ország az orbáni posványba, és csődközelből csődközelbe bukdácsol, vegetál.. Vannak ilyenre példák, Argentina, Szerbia... de lehet ez inkább 70% is.
A szerbek ugyan nincsenek csődben, de lényegében bukott állam.. Nyugatellenes, miközben a lakosság jó része németben kubikol, oroszoktól, kínaiaktól meg lófaxt sem kap.. nem nagyon fejlődnek sehova sem, de így is el lehet lenni.. Csak a horvátokkal kéne összevetni, azok mire vitték az EU tagsággal..
hellforceone 2023. 07. 28. 00:49
Előzmény: #110344  Istvan78
Szerintem ne pocsékold az időd. Nem fogod tudni meggyőzni. Én már teljesen feladtam a dolgot, csak röhögök a fidesz hívek elvakult butaságán. Szerintem egyszerűen nincs mit tenni, nem kell kapálózni, mert olyan ez, mint az örvény, csak mélyebbre húz. Rájuk kell hagyni, aztán majd az idő hátha segít és ráébrednek maguktól, hogy az ország a morális pusztulás útján jár. Ha pedig mégsem ébrednek rá, akkor a szelekció majd megoldja. Itt leszünk Európa közepén egy valóban elpusztuló országban. Nem jó vagy szép jövőkép, de szerintem el kell engedni már a dolgot, nincs kivel vitázni, nincs kit meggyőzni. És ez persze csak egy bugyuta fórum, de ha kimegyek a való életbe, akkor ugyanezt látom. Mindegy, hogy viktorék mit fognak csinálni, aki eddig hülye volt, azt ezután sem lehet meggyőzni. Talán majd ha a saját bőrén érzi úgy igazán, hogy már fáj, na majd akkor megváltozik a helyzet - ez a fideszeseknel még talán egy évtized! Jelenleg még akkor sem vennék észre, hogy már fáj, ha viktor marhabilloggal sütögetné a bőrüket. Ez az ország egyszerűen szánalmas.  :(
Istvan78 2023. 07. 27. 23:38
Előzmény: #110311  Sehmet
Választás előtt fél évvel kiegyenlített erőviszonyokról számoltak be a közvéleménykutatók, sőt néha ellenzéki előnyről (az előválasztás környékén). Orbán azt gondolta szerintem, hogy muszáj ezt a gusztustalan dolgot meglépni MOL, Richter, stb. részvények alapítványba menekítése), sőt az egyetemi modellváltásokat is felpörgette. Mindezt nyilvánvalóan azért, hogy maradjon hatalom, pénz a kezében, ha veszítenének.
Megint jössz ezzel a hazug szöveggel, hogy az emberek a Fideszben bíznak, jól van minden ahogy van, a többség akarata érvényesül. A valóság az, hogy hazudozással, a hatalmi ágak leuralásával, a közmédia kisajátításával, közpénz 100 milliárdokból működtetett propagandával és más nemtelen eszközökkel sikerül győzniük újra és újra és a demokráciához ennek semmi köze, így a megtévesztett többség akarata érvényesül, nem az értelmes, jól tájékozottaké.
bigyula 2023. 07. 27. 18:55
Előzmény: #110341  Sehmet
Látom a szövegértéssel is van probléma: az a feladat, hogy a #110317-es csendben hozzászólásnál KORÁBBI,   és nem későbbi (#110319) hozzászólást hozz!
Sehmet
Sehmet 2023. 07. 27. 17:46
Előzmény: #110337  csendben

Itt megtalálod az a szót.
.
csendben ma, 12:57 #110319

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek