Topiknyitó: _Macika_ 2025. 02. 12. 08:42

Ez is Amerika!  

https://assets.4cdn.hu/kraken/89kw0UdK3oKR1Ym12Ws-lg.jpeg
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Borisz vasárnap, 14:12
https://www.portfolio.hu/global/20250316/elfeledett-elnok-kultuszat-elesztene-ujra-donald-trump-ki-volt-william-mckinley-akirol-hegyet-is-elnevezett-747763
Ha már elnök elődök...  Én különösen kultuszra érdemes korábbi elnöknek tartanám például Andrew Jacksont, akiről legalább két rendkívül nagy pozitívumot is meg lehet említeni.  Elnökként is néger rabszolgák hada robotolt éjt nappallá téve a birtokán, hogy az uraság és családja semmiben se szenvedhessen hiányt. Példakép lehetne a hatvanpusztai majorságnak is. Nagy humanista is volt, ezért az indiánokat a lemészárlás helyett inkább törvényileg deportálta a Mississippi-n túlra. Ez is példaértékű lehet az áttelelt poloskák orbáni eltávolításához, mondjuk a kiutasításhoz előbb el lehetne látni őket valamilyen kettős állampolgársággal, hogy zökkenőmentesebb legyen a dolog.
Borisz 2025. 02. 22. 13:59
Előzmény: #7  _Macika_
Mondjuk az ENSZ létrehozásának ügyét a Jaltai konferencián pont az amerikai elnök, Franklin D. Roosevelt tolta.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Jaltai_konferencia
Borisz 2025. 02. 22. 13:36
Előzmény: #7  _Macika_
Pedig a Napóleont Koós János már megénekelte :-)
_Macika_
_Macika_ 2025. 02. 21. 12:14
Mike Lee utahi és Marsha Blackburn Tennessee állambéli szenátor a felsőházban, Chip Roy texasi képviselő pedig az alsóházban nyújtja be a „Teljesen megszüntetni a részvételt az Egyesült Nemzetek összeomlásában” névre hallgató törvényjavaslatot, melynek

célja Amerika ENSZ-tagságának azonnali megszüntetése és a szervezet összes ágát finanszírozó tevékenységek felfüggesztése.

A republikánus képviselők azzal érvelnek, hogy az ENSZ „zsarnokok platformja lett,” melynek célja „Amerika és szövetségeseinek támadása.” Szerintük Trump „első helyre emeli Amerikát,” ezért ki kell lépni ebből a „kamuszervezetből” és „valódi szövetségeket” kell előnyben részesíteni.

Mit ért el az ENSZ? A rengeteg pénz és figyelem ellenére ez a korrupt globalista szervezet évtizedeken át képtelen volt megállítani a háborúkat, népirtásokat, emberjogi kihágásokat, sőt még pandémiákat is”
jöhet az új függetlenségi nyilatkozat, olyan  tramplis módra
én én én a napóleon
Bobby111 2025. 02. 17. 15:16
Előzmény: #3  Borisz

Dehogy cseszi.
Inkább felforgatja az állóvizet és felnyitja párak szemét, hogy az eddigi logika szerint tovább nem megy.
Borisz 2025. 02. 14. 11:22
Hát kalap le! Úgy látom, az Elon Trumpsk elnökpár mesterien elsajátította vezetőnktől az összes fontos alapelvet, ami az állam foglyulejtéséhez nélkülözhetetlen. Egyet viszont nem, éspedig azt, hogy a békát lassan kell főzni. Ez a mindenkire és mindenre egyidejűleg történő totális rárontás meg fogja bosszulni magát, valszeg elég hamar. Szomorú, hogy addigra is a világot teljesen széccseszi.

Topik gazda

_Macika_
_Macika_
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek