sotime

Regisztráció: 2019-09-18 18:16:20

Hozzászólások száma: 887

Utolsó hozzászólás: 2020-07-07 18:49


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-12-09 09:10-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
légy szíves próbáld meg ezt egy kicsit másképp.

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik ma, 18:49
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 16:00
Garda rajt láthattál,és nem angolnát,mert sajna alig van belőle.
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 15:48
Mivel nem lehet halászni a Balatonon hanem csak horgászni, a kifogott halat meg tilos értékesíteni,így értelemszerűen akkor sem fogja senki sem reklámozni,hogy balatoni keszeg,ponty vagy süllő amit éppen feltálal ha valójában az, mert valószínűleg feketén megvette valamelyik horgásztól.
Persze a lengyel fogast könnyebb beszerezni és gondolom olcsóbb is így zömében valóban az lehet a menü
Ezért nem árt a helyi ismeret ha az ember a Balaton partján étkezik ,hogy mégis hova érdemes menni :):)
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 23:45
Aki átmegy egy pár hónapig nyitva tartó szezonális étterembe "balatoni"hekket enni az nem a minőséget szereti az egyértelmű,az,hogy  a számlát sem akarja kifizetni,az meg a pitiánerségét mutatja,én simán rendőrt hívtam volna rá hasonló szituációban.
De ha már minőség,akkor az ott kezdődik,hogy vagy családi vállalkozás vagy egész évben nyitva tartó étterem,aminek jó híre van ,és természetesen nem hekk hanem fogas.:)
Persze aki nem csak szeret hanem tud is főzni az nem sűrűn jár étterembe,mert jó esetben max. azt a minőséget kapja amit otthon összehoz ,és persze 5X-ös áron.
DAX 2020. 06. 26. 21:48
Fibo nem régi,a gyertyákhoz képest,és a fibo szintek rendre gyertya szintekre esnek,vagyis ha nem lenne fibo az adott szint akkor is adott volna,ettől függetlenül persze mindenkinek azt a kombinációt kell segédletként használni ami leginkább fekszik neki,de nem ritkán ez instrumentum függő is,ami az egyik instrumentumnál jó az nem biztos,hogy a másiknál is működni fog,mindegyik instrumentumnak megvannak a sajátosságai,nincs egységes szabály mindenre.Mondhatnám azt is,hogy mindegyik instrumentumnak meg van az egyénisége,pont úgy mint az embereknek,ki kell ismerni előbb,és utána lehet rá kereskedési technikát építeni,a sajátosságai alapján.
DAX 2020. 06. 26. 19:24
 Ha abból indulunk ki,hogy a gyertya elemzés kezdetekor semmi más nem volt és mégis hatékonyan lehetett vele kereskedni,indikátorok stb nélkül akkor,egyértelmű,hogy most is működnie kel tisztán.
Persze ilyenkor azt szoktam hallani,hogy jó,jó de a piac változik ami régen igaz volt az ma már nem,ebben persze van igazság de az alap ami régen működött az most is működik tisztán,ez persze nem azt jelenti,hogy 10 --ből tíz kereskedés lesz nyerő,hisz a kezdetekkor sem ez volt a jellemző,ezért kell a megfelelő kockázat hozam,hogy a bekalkulált bukó után is nyereséges legyen a vége.
Az is igaz,hogy kb 70 % ban a gyertya kombináció + indikátor megerősítés telitalálat tud lenni.
DAX 2020. 06. 26. 18:26
A legjobb ha valaki tisztán sima gyertya grafikon alapján tud elemezni és kereskedni,a gyertya kombinációk megmutatják,hogy mit akar a piac,míg az indikátorok csak azt mutatják meg,hogy mikor melyik irány lenne a "természetes",van amikor szépen túl adott vagy vett szinteken van fordulat de az is belefér,hogy ne így legyen,vagyis soha sem az indikátor mutatja meg az irányt,hanem mindig a piaci reakciókat mutató gyertya kombinációk,ezért az indikátorok egy idő után csak pszichikai teherként fognak működni,sokan belépnek rájuk gyertya kombináció nélkül vagy elbizonytalanodnak, hiába ott a gyertya kombináció,ha az indikátor alapján más lenne a "logikus".
Ráadásul mimnél több információt vesz alapul a kereskedő annál inkább bizonytalan lesz a döntés meghozatalakor,főleg ha az információk nem megerősítik egymást hanem ellent mondanak egymásnak.Ez igaz az idősíkokra is,jó ha több idősíkot néz a kereskedő párhuzamosan,de ha túl sokat néz akkor könnyen ellentmondásos lesz az elemzés.
DAX 2020. 06. 26. 17:53
Nekem csak percesen megy napi 24 órában de a mesterem időutazó,ő mindig előre megy az időben egy napot,majd vissza jön,de a múltkor elbacott valamit,kicsit tovább jött vissza, azóta csak gügyög és pelenkázni kell :)
DAX 2020. 06. 26. 17:28
Én múútkor felhívtam de egy gépi hang azt mondta,hogy előre nem látható okok miatt szünetel a szolgáltatás,meg,hogy tartsam a vonalat,lett is egy millás számlám :)
DAX 2020. 06. 26. 17:09
Trump-lee nagy mester a twitter indikátorra esküszik,eddig nem okozott számára csalódást :)
Úgy egyébként 30 ason volt de szinttörés aminek a vissza tesztjébe beszállva brutál jó kockázat hozam van jelenleg,persze 1 percesen sasoltam így lemaradtam róla :):)
DAX 2020. 06. 26. 16:18
https://www.youtube.com/watch?v=XupbgstAvJw
kedvenc fórumtársamnak :))))))))))
DAX 2020. 06. 26. 15:19
Ha már nem tetszik,hogy véleményt mondanak a programodról,"pontosabban,hogy nem csak dicsérik"akkor szerintem is talán bölcsebb lenne,ha csinálnál neki külön topikot,ígérem rá se nézek :)
Persze ha csak viccnek szántad akkor pont ide illik,itt mindenki szeret poénkodni :):)
DAX 2020. 06. 26. 14:43
Jó folytatóm a támogatást,ezért segítek neked,jövő héttől 15 percesen add meg a programod által generált kereskedési jeleket  reggel 8 tól este 10 ig DAX-ra,ez egy olyan időköz amit napon belüli kereskedő tud a gyakorlatban alkalmazni,ellentétben az 1 perceseiddel.
Ha működik láthatóan az jó reklám neked,ha nem akkor még van hova fejlesztened a programot.
"egyáltalán mi a fenének foglalkozol olyan idősíkkal amit a gyakorlatban csak automata kereskedésben lehet értelmezni ha elmondásod alapján nem arra szánod"
DAX 2020. 06. 26. 14:24
Na jó könnyitek,akkor legyen 15 perces reggel 8 este 10 ig,nézzük mit tud a kis eladásra szánt programod,ha már a portfóliót arra használod,hogy a programodat reklámozd.
DAX 2020. 06. 26. 14:13
Csak óvatosan a linkekkel atyám,mert ha így folytatja,nem sokára a TEK fogja,gyóntatni :)
DAX 2020. 06. 26. 13:39
Bocs,nem tudtam,hogy ennyi szuper ember van a fórumon,akik alvás és egyéb szükségletek nélkül képesek a nap 24 órájában percenként nézegetni a grafikont :))))))
DAX 2020. 06. 26. 13:19
Na jó akkor egy kis szakmaiság a sok hülyítés mellé..............
.
Aki aktívan kereskedik  vagy kereskedett 5-1 percesen az pontosan tudja,hogy miért zagyvaság az amit szarvasvadász állít az eladásra szánt kis programjáról.
Ezek a programok statisztikailag csak automata üzemmódban értelmezhetőek,mivel értelemszerűen kizárt,hogy valaki az említett kis idősíkokban,pláne 1 percesen tudja fogni ezeket a jeleket,de ha valaki 24 órában 1 -5 perces gyertyákat bámul,attól elnézést kérek :):)
Ezért írtam,hogy nézzük meg a program használhatóságát 30-60 percesen,gondolom,nem véletlen,hogy szarvasvadász erre nem volt hajlandó.........
feltételezem,hogy a program itt már nem muzsikálna szépen,pedig,pont ezek az idősíkok amiket kézi vezérléssel belehetne kötni a kereskedőnek,ha úgy ítéli meg.
.
Azt pedig továbbra is tartom,hogy egy robotkereskedésre szánt programot csak több éve ezzel foglalkozó,bizonyítottan eredményes fejlesztő gárdától érdemes venni"még akkor is "ha esetleg elfelejtettek a portfólió fórumba írogatni :):)"
.
.
Az,hogy ki kitől fogad el kritikát és kitől nem,mindenkinek szíve joga eldönteni,de ha jól emlékszem egy évvel ezelőtt felajánlottam szarvasvadásznak,hogy két hétig beírom a napon belüli pozícióim EUR-USD ben ha ő is meg teszi ugyan ezt,a válasz erre az volt,hogy papírja van róla,hogy több éve nyereséges,és nem vállalja a megmérettetést.
DAX 2020. 06. 24. 22:53
11800 a következő szint,hogy letörte a sávot,de előtte, ha lesz vissza teszt 12500 környékére vissza húzhatják,ehhez kellene egy dupla alj óráson 12000 fölött.
DAX 2020. 06. 24. 13:06
170 ig nyugi van,ott az utolsó emelkedő szakasz támasz szintje,naposon mondjuk szerintem még csak most kezdte az emelkedést,igaz ez az idősík nem játszik nálam.
DAX 2020. 06. 23. 08:35
Talán,azt is megadhatnád,hogyTe,milyen teljesítményt értél el az éles számládon az m1-m5 ön kapott setupok esetében,mert a tőzsde nem az elméleti lehetőségekről hanem a gyakorlatban valóban használható lehetőségekről szól.
Kereskedési robotoktól meg hemzseg az egész virtuális tér,amiket lehet automatán meg kézi vezérléssel is működtetni.
Mindenesetre ha nagyon venni akarnék egy ilyen setup keresőt,akkor egy több éves bizonyítottan hatékonyan működőt vennék ami mögött megfelelő anyagi háttér és programozói csapat van.
Persze ha a tied ingyen lesz akkor nem szóltam :)
De talán megadhatnád 1 hónapig 30-60 percesen a setupokat,akkor lehetne látni,hogy mennyire lehet a gyakorlatban is használni.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek