Én a közgyűlésen direkt nem szólaltam fel, vártam hogy az öreg rókák tegyék meg helyettem, bár annak örültem volna ha Jellinek emberétől vki megkérdezi, hogy tudna-e felsorolni bármilyen olyan céget itthon vagy akár a világpiacról, amely kizárólag a vámra hivatkozva nem akar osztalékot fizetni... Én annak adom meg a tiszteletet, aki ugyanúgy megadja nekem, egyáltalán nem igaz az rám, hogy azt hinném magamról, hogy mindenkinél mindent jobban tudok. De azért van pár dolog, aminek a felismeréséhez nem kell olyan nagy tudás, ilyen pl. az állandó notorikus fel- meg lebeszélés, aminek vannak fokozatai.
sajnálom, hogy így látja - nem volt célom, sem a kioktatás, sem a sértés és egyáltalán nem tartom magam ravaszkodó embernek, és nem gondolom, hogy bárki rászorul a tanácsomra
csak egyszerűen úgy éreztem, hogy EGYSZER érdemes ezt leírnom, így hát leírtam - lehet, hogy nem volt értelme, de lehet hogy volt - ezt majd Labanc eldönti magában, lehet hogy majd 20-25 év múlva - nem baj, ha nem értünk egyet
Én egyáltalán nem ertek 1et Önnel, ezeket a gyönyörű mondatokat majd írja le azoknak is akik egy fiatal srácot alázgatnak folyamatosan.Semilyen segítő szándék nélkül, csupán azert mert eltérő véleményen van.Ez amit ide tetszett írni szintén nem más mint kioktatás, bármilyen köntösbe is csomagolta.Komunikációs szempontból ezek a mondatok még általánosan elmennének-mivel általános igazságokat, sablonokat stb tartalmaznak, Ön azonban behelyezi ezt ravaszan egy adott szituációba, egy adott egyénre varja....ez igy sértő sajnos.Célja Önnek nem tudom ezzel mi volt, de jó hosszan írt s már kora reggel tollat ragadott.Ezekre a tanácsokra nem hinném, hogy Labanc Ur rászorul, ilyen alapon írhatta volna neki, hogy evés elött kezet mosnak a Stacstac családban, vagy a "mi van?" helyett Stacstacéknál a "tessék" szót használják, de akar azt is hogy pukkantáskor félrevonulnak.Üdvözlettel: Toka Ur
én utólag raktam össze magamban, hogy Te lehettél az - és egyébként a közgyűlésen senkinek nem mutatkoztam be, és nem azért mert bunkó vagyok
és egy vélemény/tanács, amit nem kell megfogadnod, de régóta érzem, hogy lehet, hogy egyszer majd hasznodra lehet: olyan fiatalon, mint most Te vagy, én is azt hittem magamról, hogy mindenkinél mindent jobban tudok (persze utólag kiderült, hogy ezt rosszul láttam, de akkor mégis így gondoltam), viszont mindig tiszteltem az öreg rókákat, mert engem úgy tanítottak, hogy nem szégyen, ha az ember elismeri, hogy a tapasztalat és a tudás egy nagyon komoly dolog és néha mindennél többet ér
a mai napig úgy menedzselem az üzleti dolgaimat, hogy nálam sokkal okosabb emberekkel veszem magam körül - és ezen nincs mit szégyenkezni, ezzel sokkal messzebbre juthat az ember
alázat, tisztelet és a másik ember érdemeinek az elismerése - és mindezeknek a megfelelő kommunikálása - szerintem ez viszi előre az embert és az emberiséget
én pl az edzőmet is tisztelem, mert abban amit csinál egyedülálló - sosem kérdőjelezem meg, amit mond, pedig biztos van olyan területe az életnek, amiben lehet, hogy én vagyok az ügyesebb
nem kell, hogy reagálj, nem kell megvitatnunk a dolgot - egyszerűen abból, amit láttam/hallottam belőled a közgyűlésen, úgy éreztem, hogy van értelme ezt egyszer leírnom Neked, és most pont szembe jöttél - azt csinálsz vele, amit akarsz
Majd legközelebb ha láttok azért nekem is mutatkozzatok be :). Igaz, app közgyülin már nem biztos hogy leszek még valaha is, főleg az ott történt események fényében...
Ok megértelek. Igen jól gondolod;, veled is meg Boavista-val is;) Rajtatok kívül még 2 app tulajt azonoiitottam be(tmike, tabularozy) . Az illetővel egyébként én is beszéltem pár mondatot a liftnél és azt mondta, hogy az app kitárazás után átmegy molba az osztalék miatt. Akkor majd megpróbálom kitalálni, hogy melyik forumtársunk lehet.
360 napos emelkedőben kissé(321)..180 napos csokkenoben meredeken(329,9)...mivel a 2 kozul a magasabbik szamolodik ezert en arra számítok, hogy féluton legkésobb 180 napos cc 325 nél....lesz a bejelentés.Ez nincs messze.De ez az én meglátásom de amit eddig ezek leirtak az megvalosult.Amugy mindenre gondoltak erdemes megnézni a 2024 apr-i kozgy jkv-t.Srv lehet lefele is meg felfele is...lefele is..komolyan😇...azt meg tudjuk hogy ki adná ott(b+n)....a 180 naposnak ott kell lenni ahova belotték!(1 ft is milliardokat jelent).Ez Toka Ur veleménye meglatjuk bejon e....meg azt is hogy a piac mit szol majd a torténésekhez.
Köszönöm a korrekt véleményközlést! Ráérek, kivárom. Segítő szándékodban és jóindulatodban soha nem kételkedtem! A stílusról, amit behoztál ide - "az ember, embernek farkasa - világába" - csak latívuszokban! Hajrá!
Bár csak pár szót váltottam vele, nekem nem a szájhős típusnak tűnt az illető (a rv mennyisége után meg pláne nem), itt is elég korrekt hozzászólásai vannak, nem oktatott ki senkit és nem állt bele senkibe kb soha. Remélem bejött a terve és 800 alatt tudott vásárolni.
Hidd el nem szívesen teszem, de amikor elkezdenek személyeskedni (amit utána elkezdenek bagatellizálni, az ellene felszólalót elhallgattatni), azzal átlépnek nálam egy határt. Korábban jobban tűrtem még ezeket, de amióta állandóan jelentgetik a klub tagjait, hiba lett volna ha tovább hagyom, hogy személyeskedés terén kiteljesedjenek...
Igen, ahogy azt is láttam, hogy ahhoz képest mennyi szájhősünk van a fórumban, az appos közgyülin nagyon jelentéktelen volt a kisrészvényesi szavazati arány. Ezek után ha nem bánod erős fenntartásokkal kezelem, hogy ki mit ígér, főleg hogy szerintem semmi haszna nem származhat vkinek abból, hogy előre bejelenti hogy nagy mennyiségben fog majd részvényeket venni (már ha komolyan veszi), sőt, ezzel eladókat bíztathat arra hogy a tervezettnél magasabb szinteken szálljanak ki... Ennél többet nem szeretnék foglalkozni a szóbeli közlésekkel...
Oldrider Urnak: 2026 aprilis után kell aggodni, most nem kell.(addig van a 2 ev a nagyhalra)....erdemes megnéznie Oldrider Ur az Echo Investment torténetét(ez is a Wing-é, lengyelben), oda is raktak be vagyis vettek egy nagyobb cuccot...ide 200 milliardert johet vmi, vagy a tulaj maga vagy egy resze vagy vmit megvesznek.Lemegyek vmit bedobok mert 6 fele jonnek a nejemék a hajokázásrol addig szabad vagyok.
Bevágtam egy nagy pizzát meg egy kis bort 20 eur volt borravalóval...többiek ma hajoznak...keresek vmit még...kellemes az idő...az umag melletti savudrija plava lagunában vagyunk.
A KEG az meredekebb volt azért, a 20-as éveimben jártam náluk állásinterjún Almásfüzitőn (ott volt a "központ"). Teljesen szürreális volt, először elhajtottam a bejárat előtt, mert két konténer volt csak az út szélén. Később kiderült, hogy az az irodaház...
FF írta rólam. Stílus maga az ember. Aztán csodálkozik, hogy mindig megy a vita, generálja. A topkban se verébnek nem neveztem senkit se nyalócukornak. Állítólag jól kavarom a fazekat. Ilyenért máshol örökre kitiltanák az oldalról, személyeskedés volt keményen. "Moderáció: Felfüggesztés a "Appeninn topik" topikban - 2025-07-05 11:03-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc) A moderálás a "Appeninn topik" topik #127 sorszámú hozzászólása alapján történt. A moderátor indoklása: Már közvetlen a topik nyitását követően, verebeknek és nyalócukroknak minősítetted, a leendő topik látogatókat és az elsők között tértél be! Nem furcsa ez? Kavarni a fazékban kell! Gondolkodj el ezen!"
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr