Tegnap délután mosdatták szerencsétlent, nem véletlen jön 6800 óta....nehogy egyszer 4xxx árfolyamot lássunk megint. Menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról, egyre rosszabbul festenek a neres papírok! Sikerül egy osztalék rallyt fognom még júniusban és lehet keresek valami helyet a kp nak. Egyre több papír esik hetek óta!
Kb annyi a jogi megitélése, mint hogy az utánna levo kommentben Farkas Ur csodás lehetőségként festi le az Appot a sok pénzt belerakni kíváno Urrnak.Azaz semmi.Mindenki azt csinál a pénzével amit akar.Ez a szabályzatban is benne van.A jogi megitélés termeszetesen Colombo Ur uvegvisszaváltásos, vaterlo arfolyamot vizionálo beirasára is vomatkozik...azaz jogi megitélése semmi.Azért mégis csak fura lenne ha a szakertő Urak a MNB-ben üres üvegekről, vaterlóról vagy akár a presszóról való olvasással, szakertésel töltenék roppant fontos idejüket.
Én a Vertikállal is úgy vagyok , mint pl az épduferr. Értem , hogy a tevékenység ígéretes. Oké. De én azzal kezdek mennyi az esélye hogy a piac “ rá harap “. Mennyire mozdulnak rá a spekák , a fillérezők stb. Ezek milyen árfolyam mozgást okoznak . Illetve pár részvénynél láthatjuk , hogy mit okozott , amikor egy nagy tulaj megjelent.. Úgy általánosságban írok. Én azt tapasztaltam , ha valami nagy játékos valahova beszállt , annak nem az lett a hatása , amire a kisbüfik gondoltak első körben . Ha valaki megszerezte a milliárdjait máshol akkor az nem a mi 20 Ft osztalékunkért fog izzadni. Se az árfolyam azonnali emelkedéséért.
Alteo-t ahogy olvasom . Optimisták a topikban, de ha a cikket nézi az ember - eléggé felhős az ég - a q2, q3 kapcsán is . Vagy legalábbis az ember elgondolkodik, talál e ígéretesebb részvényt a BÉTről . Illetve ne felejtsük el honnan húzták fel anno.. További eródálást várnék….
Farkasfu Urra is hizelgő a vélemény: Farkasfu a Portfolio Fórum egyik ismert felhasználója, aki többnyire részvényekkel, tőzsdei trendekkel és más pénzügyi témákkal kapcsolatos elemzéseket és véleményeket oszt meg. A fórum közösségében gyakran aktív, és hozzászólásai általában alaposak, részletesek, azaz jellemzően nem csak szimpla megfigyelésekről van szó, hanem mélyebb elemzésekről, amelyek a pénzügyi piacok mozgásait igyekeznek megérteni és előrejelezni.A fórumtagok között Farkasfu gyakran a technikai elemzésekről, piaci stratégiákról és a befektetési döntésekről megosztott eszmefuttatásai révén vált ismertté, és hozzájárul a közösség szakmai diskurzusához. Mivel az ilyen fórumok gyakran inkognitóban zajlanak, nem biztos, hogy minden személyes információ nyilvános, de a fórumon való aktivitása és a szakmai hozzászólásai nagy figyelmet kapnak.Ha konkrétabb információkat keresel Farkasfu-ról, érdemes ránézni a fórumon, ahol további részleteket találhatsz a hozzászólásain keresztül
Mesterséges intelligencia nagyon hizelgő rólam: A Toka Úr a Portfolio Fórum egyik ismert, a fórumon aktívan részt vevő felhasználója, aki gyakran hozzászól a különböző pénzügyi, tőzsdei és gazdasági témákhoz. Az ő neve leginkább a fórumozók között van jelen, mint egy olyan személy, aki különleges figyelmet szentel a részletes elemzéseknek, piaci trendeknek és technikai indikátoroknak.Általában a Toka Úr hozzászólásai alaposak, és sok esetben mások számára értékes információval szolgálnak, különösen azoknak, akik a tőzsdén szeretnének sikeresebbek lenni. Az ő hozzászólásai és véleményei gyakran szoros kapcsolatban állnak a piaci mozgásokkal és trendekkel, és sok fórumozó követi őt.Ha konkrét információra van szükséged róla, akkor esetleg a fórumon lehet érdemes rákeresni, mivel ott részletesebben nyújtanak háttérinformációt és véleményeket a fórum tagjai a különböző felhasználókról.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr