360 napos emelkedőben kissé(321)..180 napos csokkenoben meredeken(329,9)...mivel a 2 kozul a magasabbik szamolodik ezert en arra számítok, hogy féluton legkésobb 180 napos cc 325 nél....lesz a bejelentés.Ez nincs messze.De ez az én meglátásom de amit eddig ezek leirtak az megvalosult.Amugy mindenre gondoltak erdemes megnézni a 2024 apr-i kozgy jkv-t.Srv lehet lefele is meg felfele is...lefele is..komolyan😇...azt meg tudjuk hogy ki adná ott(b+n)....a 180 naposnak ott kell lenni ahova belotték!(1 ft is milliardokat jelent).Ez Toka Ur veleménye meglatjuk bejon e....meg azt is hogy a piac mit szol majd a torténésekhez.
Köszönöm a korrekt véleményközlést! Ráérek, kivárom. Segítő szándékodban és jóindulatodban soha nem kételkedtem! A stílusról, amit behoztál ide - "az ember, embernek farkasa - világába" - csak latívuszokban! Hajrá!
Bár csak pár szót váltottam vele, nekem nem a szájhős típusnak tűnt az illető (a rv mennyisége után meg pláne nem), itt is elég korrekt hozzászólásai vannak, nem oktatott ki senkit és nem állt bele senkibe kb soha. Remélem bejött a terve és 800 alatt tudott vásárolni.
Hidd el nem szívesen teszem, de amikor elkezdenek személyeskedni (amit utána elkezdenek bagatellizálni, az ellene felszólalót elhallgattatni), azzal átlépnek nálam egy határt. Korábban jobban tűrtem még ezeket, de amióta állandóan jelentgetik a klub tagjait, hiba lett volna ha tovább hagyom, hogy személyeskedés terén kiteljesedjenek...
Igen, ahogy azt is láttam, hogy ahhoz képest mennyi szájhősünk van a fórumban, az appos közgyülin nagyon jelentéktelen volt a kisrészvényesi szavazati arány. Ezek után ha nem bánod erős fenntartásokkal kezelem, hogy ki mit ígér, főleg hogy szerintem semmi haszna nem származhat vkinek abból, hogy előre bejelenti hogy nagy mennyiségben fog majd részvényeket venni (már ha komolyan veszi), sőt, ezzel eladókat bíztathat arra hogy a tervezettnél magasabb szinteken szálljanak ki... Ennél többet nem szeretnék foglalkozni a szóbeli közlésekkel...
Oldrider Urnak: 2026 aprilis után kell aggodni, most nem kell.(addig van a 2 ev a nagyhalra)....erdemes megnéznie Oldrider Ur az Echo Investment torténetét(ez is a Wing-é, lengyelben), oda is raktak be vagyis vettek egy nagyobb cuccot...ide 200 milliardert johet vmi, vagy a tulaj maga vagy egy resze vagy vmit megvesznek.Lemegyek vmit bedobok mert 6 fele jonnek a nejemék a hajokázásrol addig szabad vagyok.
Bevágtam egy nagy pizzát meg egy kis bort 20 eur volt borravalóval...többiek ma hajoznak...keresek vmit még...kellemes az idő...az umag melletti savudrija plava lagunában vagyunk.
A KEG az meredekebb volt azért, a 20-as éveimben jártam náluk állásinterjún Almásfüzitőn (ott volt a "központ"). Teljesen szürreális volt, először elhajtottam a bejárat előtt, mert két konténer volt csak az út szélén. Később kiderült, hogy az az irodaház...
FF írta rólam. Stílus maga az ember. Aztán csodálkozik, hogy mindig megy a vita, generálja. A topkban se verébnek nem neveztem senkit se nyalócukornak. Állítólag jól kavarom a fazekat. Ilyenért máshol örökre kitiltanák az oldalról, személyeskedés volt keményen. "Moderáció: Felfüggesztés a "Appeninn topik" topikban - 2025-07-05 11:03-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc) A moderálás a "Appeninn topik" topik #127 sorszámú hozzászólása alapján történt. A moderátor indoklása: Már közvetlen a topik nyitását követően, verebeknek és nyalócukroknak minősítetted, a leendő topik látogatókat és az elsők között tértél be! Nem furcsa ez? Kavarni a fazékban kell! Gondolkodj el ezen!"
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr