Azt hittem pénzt kapunk, mintha azt olvastam volna, bár tévedhetek.Holnap megyek drogèriába, megnézem mi ez az árréstopp, ha már Marci is ment fogkeféért, bár borotvát vehetett volna ahogy néztem a videót.Én minden nap borotválkozom, néha 2 naponta...még ha lemegyek a presszóba akkor is, nemhogy ilyen magas hivatalban...
Igen csak ott jön a csavar, hogy az album is drága, meg a kártyát meg lehet venni ami megint nem olcsó. Főleg zárt csomagban, jönnek a duplák és lesznek hiányzó helyek... Vannak fb csoportok venni vagy cserélni. Persze ez a gyereknek nagyon jó hobbi is lehet. Vagy cserélnek az osztályban...
Múlthéten akciós volt a Kinder joy a lidliben, vettem egy tálcával. (24 db kinder tojást) A fiam gyűjti a Super Mario figurákat! Persze nem tudja, hogy ennyi van itthon, már rég kibontotta volna őket! Gyűjtésre fel!
Lehet, hogy igazad lesz a célárral kapcsolatban. De...ha ennyire terjeszkedik a nyomda, jönnek az újabb országok + megrendelései, akkor miért ne álmodhatnánk egy nagyot, hogy 10 000 ft körül lesz 26 karácsonyra!
Ez a Kotkodács azt hiszi mi vmi banda vagyunk akik összehangoltan kereskednek.Lehet a CLUB nevet at kellene irni BANDÁRA....az sokkal érzékletesebb lenne számára, had örüljön a Kotkoda.Szavazunk klubtagok!Átirjuk vagy ne?
Hiszek Neked, ezért kell majd visszavennem. De ma erősen elkezdett megzuhanni, oszt attól féltem, zuhan egy félezret egy-két óra alatt. Volt már ilyen élményem, pszichésen mentális vagyok olyankor :-) Úgy is mondhatnám, hogy tiszta ideg.
Mol-tól kell is félni. Különadók miatt, orosz olaj miatt, ebből kifolyó beruházások. A rossz beruházások, Szirai, Északi tengeri olajmezők stb stb. A saját részvények elkótyavetyélése. Kb. semmi jót nem tudok róla írni. Nálam TOP 10 papírban bent van a béten ez a bét színvonalát is mutatja. :) OTP-t, Nyomdát longra simán vehetsz. :)
Én azér máma eladtam az összes nyomdámat, bisztos ami bisztos. Lehet, hogy nem tettem jól, de legfeljebb majd júliusban vagy augusztusban visszaveszem.
Ez azért van , mert a magyar cégek nem értik a kapitalizmus lényegét. Itt nem alakult ki pénzügyi kultúra . Mindenki ma akarja a lehető legnagyobbat szakítani . Legtöbb céget pont nem érdekli az árfolyam . Kis piac vagyunk, sógor koma jó barát kapcsolatok. Nem véletlen, hogy kevés magyar cég tud külföldön is felmutatni valamit.
Moll tól félek régóta, volt párszor de semleges számomra. Inkább vitt mint hozott:) Richtert éreztem jobban, azzal tudtam pénzt csinálni. Olvasom a topikokat sorban, csak a rengeteg beragadt embereket olvasom! Ennyire sok rossz befektetés van? Nem gondolom, hogy bika piacon ez normális? Mi lesz ha változik a helyzet? Nem gondoltam volna, hogy mit művel még a nyomda, de nem merek már semmit venni lassan.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr