Nacky se menjen alternativ valosagu topikba, mert az 1ikbol kicsapták...bár biztos nem egy jogtudós dobta ki, mivel a BTK-t emlegette de azt nem sértette.
Papi mar teljesen kész:irt a portfolionak, remelem azok elolvassak a pocskondiázó, szemelyeskedő irományait azt a jó erkölcs szerint járnak el. ****az hagyjan***___hetvegente ezek nagyon**beisznak es megy a zsezes is nem csak a romanozas*****hiaba jelentjuk___semmi*****hogy ennek annak a cegnek a vezetese mekkora zse****___ezt hallgatja***az_egesz --forum***honapok ota***nagyon unjuk***ez minden pentektol vasranapig ez megy****irtam mar *a nagy portfolio emailre**
Persze, páran meg átmennek oda, azt hiszik ott megkapják a "szakmaiságot"...majd rájönnek...idegesek a speka urak, én nem mondom hogy vegyenek, én azt mondom tartsák a papirjukat akinek van.
Megnézem majd, nem láttam.Kozben Kotkoda letrehozott ujabb már Wingholding nevű forumot, a sok naiv meg nem veszi észre mi folyik itt.Papi is majd irhat oda is.. nincs tánc, zárva még, beültünk egy ilyen "presszo"szerübe.Majd jelentkezek.
****a*lkesz***klub__be van tarazva***onteni fognak a kovetkezo hetekben***ne vegyen**/*illikvid lesz***alkesz***klub akar kiszallni leghamarabb***ez par hetig***honapig ***_felejtos**** Papi írta, igazi zseni...be vagyunk tárazva🤣....azt miből...hát jo turelmesen tárazhattunk..300 alatt már vagy fél éve nem volt...igaz kb 1 honapja alászaladt....vagy tavaly táraztunk be?jo sokat vártunk akkor...Uristen...micsoda gondolatok...meg ez a sok csillag...olyan varázslatos.
Most beszéltem a nyúllal hatalmas köröket rajzolt a tappancsával meg rövid vonalakat amik egymásba futottak Még a mágus szerint is egyértelmű hogy akkor lesz a mol 3700 amikor az otp 30000 🤣🤣
MOST IS !!!!! Van most egy kis pénzem jó lenne olcsón bővíteni, mint télen a molt én a vertikált 5-10 évre gyűjtöm , nekem mindegy hogy most menyi , ha meghalogattad a riportot ott elmondta a tulaj hogy öve az abalon kft a kft nek van 76 % tulajdon része ha le akarja vinni 60 % ra akkor elkel adnia 160000000 millio db , biztos lesz tőzsdén kívüli eladás is de ez akkor is nagyon sokk , türelmesen kell várni ezt senki nem tudta ,csak a deltás bácsika ö szerintem azért dobta a 21000000 db ját
Vertikal sajnos speka papír, jövőre már rendbe fog jönni ha befejezik az öntest. 12 Ft fölé de akár 24 forintig is elmehet ha lesznek eredmények. 24 forintos időtav azért az idő, az lehet több év is.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr