Olvasom a híreket orosz iráni kínai forrásokból is ami beszivárog nem csak a nyugati mainstream… Erre ránézek a mai mozgásokra - semmi értelme ennek a fasza hangulatnak . Nekem jó mondjuk de az más kérdés..
Állítólag évek óta ..De van egy sajátos shortos hozzáállása . Nálam a short a kiválasztott nép “találmány”-a , hogy le lehessen nyúlni sok pénzt ..😂Asszem szongapúrba vagy hol nem is engedik..
Ezüst be van egy Pakkom 37-en. Én ló holmi próbàltam innen is . Kis pozícióval próbálgatok. Gáz short bejött de gondolkodom idén nagyon sokkal lejjebb nem leszünk .. Lehet lövök egy longot.. Fene tudja . Nem lesz itt 2 …
Berágott mert engem kevésbé találtak rossznak a Toka kontra Farkasfu “ háborúban” az Apposok egy része, illetve Farkasfuvel is összeszólalkozott. Törölte magát. Én az ezüstösök Discord szerverére nem tudok belépni , szerintem ott lehet..
Olyan mint mikor szerencsejátékot tam minden jött szarra kerestem magam majd jön amikor mindig mellényulsz . Utána van az amikor tudod hogy képbe vagy jönni fog .. De még beremegsz .. de már jön vissza a pénz ..
Olyan napok után mint a tegnapi mindig felmerül bennem hogy megyek leteszem az eddigi pénzt azt abbahagyom az egész szar tőzsdét. De a tapasztalatom azt mutatja hogy másnap szinte mindig jön egy zöld nap ami király a szarból . Ma szépen vissza szedtem a tegnapi virtuális bukóból. Jó azt tudni kell hogy főleg árupiaci és daxos certifikátom van . Meg OTP . Nekem a BÉT nem nagy szelet a portfólióból. Mai nyitó brutális lett . Persze az Erste rendszere véletlenül elvitt vagy 20 százalék hasznot mert lefagy átugrunk direkt a menü stb.. De a mai napom már jó lett bőven . Opusz eladtam…
Mire a Főnök visszatér az Akko már 250 alatt lesz, ha marad a trend! - Persze a Pann Ergy sem jeleskedik. 1400 körül tévelyeg, a BUX meg az egekben. Szégyellem magam, hogy bíztam ezekben. Egyik kutya, másik eb! - Ahogyan mondani szokták. A Vertikálról meg jobb nem is beszélni!
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr