Szerdán átvonuló hidegfront okoz változékony, szeles, országszerte felhősebb időjárást szórványosan kialakuló záporok, mérsékeltebb erősségű zivatarok esélyével.A csapadék eloszlása és ezzel a hőmérséklet változása térben és időben jelentősen eltérhet. Az látszik valószínűbbnek, hogy a Dunántúl északi és középső területeit érinti elsősorban esőkkel és jelentős hőmérséklet csökkenéssel, illetve az északkeleti határmegyékben okoz szórványos záporesőket, zivatargócokat.
Sztem holnap vagy holnapután céláremelés jöhet rá ami megdobhatja. Hamarosan be kellene árazniuk az alaptőke leszállítást, amellyel jelentősen megnőhet az EPS
Ez-az, hogy mégis mit mehet ki tudja? Gondolom van nyereség ezen az árfolyamon. A tegnapi napot elszúrtam a nyomdával, délig orvosnál voltunk...csak pislogtam a 7100 as leszúrást! Mi pannynk? Nem tudom értelmezni a rángatózását nem piszkálom régóta.
Élég rossz a hangulat a topikjában, azt hittem tovább megy de nálam joval tobb mint egy napi srv van.A Panerdzsi jelentést at kellene futnom de megy a döglött akták a Jocky tv-n azt lesem.Holnapra kaptam nejemtől egy csomo feladatot, mert allitólag igen elhagytam magam...ez nem tudom mit jelent...
Érdemes lesz majd szétnézni a tiszának svájcban a magántőkealapoknál, de többet nem is mondok, nem akarok senkit se bajba keverni. De volt egy fénykép amin Tiborcz a volt svájci nagykövettel diskurál szóval lehet következtetni. ;)
Istenem, milyen jó kis topic volt ez amíg nem jött 1-2 provokátor .Olvassátok vissza 2024. talán márciustól.Emberi értékek is megjelentek. Most Tokának kell példát mutatnia, hogy sok mindent elegánsan kezel.Én ennek látom jelét, max. támogatom. Az intrikák beleférnek, de biztosan a másik fél is intelligens annyira, hogy kezelje???? Az egész világ beteg, mert beteg emberek befolyásolják a hangulatot,tegyünk ellene, mert sok ember vérzik úgy el, hogy fogalma sincs, hogy hol van.Ez eddig bennem maradt.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr