Nem gondolom, ha mégis összeszedheti magát...az osztalék nagyon húzza. Valaki nagyon veszi + alapok? Nem a kicsik vagy a spekák miatt lódult meg. Az alteot 4060 tól húzták meg....az eredmény siralmas, esett vagy 3x- %- ot! Sajnálom! Dh m, van egy pár....minden csúcsra lett járatva, menekül a tőke azt gondolom! Viszont csak szórakozásból tőzsdézem, segíteni sajnos nem tudok...
Alteoba jó nagy magasságokban szálltam be, és csúnyán belefagytam. Reméltem, hogy talán még nullára kijöhetek valaha, de egyre lejjebb mén, a reménység meg csak fogy - meg a pénz is :-)
Nem gondoltam volna, hogy bajt csinálok! Írtam, hogy vettem...de nem biztattalak..hogy vegyed:) Csalódott vagyok...azt hittem tudok keresni egy kis pénzt, még ha megüti ezeket a guta!
Én is beültettem magam Opus-ba. Meglátjuk nyáron mi történik az árfolyammal. Szerencsére pár ezer db-om van csak. Festés árát próbálom megkeresni. Nyáron OTP dagonya.
Ok, viszont az opust meg nagyon sunyinak tartom....legújjabb amin agyalok. Mennyi olcsó papír fog előkerülni a következő hónapokban? Lassan odajutunk, hogy 640 meg lesz... Eddig hallottuk azt is, hogy 710! Mérget nem vennék semmire...gyenge muzsika amit a héten láttunk:), meg összességében az utóbbi időben!
Nyomda, MTEL nem rossz akinek elég a 15% kiszámítható. Akárhogyan számolok, továbbra is nálam OTP + Vertikál. Szeptemberig Opus. Alteo, ha nem lenne NER-es jó cég lenne. :)
Az alteot nézegettem, hogy nyáron beesne 4500 ig, ott már érdemes lenne próbára venni belőle! Viszont milyen érdekes, hogy a ner es papírok egyre taknyosabbak! Akik benyelték az osztalékot meg lehet nézni az összes részvényt! Nyomda?.... Hihetetlen kategória lett! Lapít a Pf....írni sem mernek róla:)
ANY,MTEL-ben nincs akkora tér már 15% szerintem. 4IG speka, leírtam. Zwack nem nő az adózott eredmény jelentősen. OTP nagyon longos 20% + osztalékot kb. minden évben átlagban tud.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr