Ez-az, hogy mégis mit mehet ki tudja? Gondolom van nyereség ezen az árfolyamon. A tegnapi napot elszúrtam a nyomdával, délig orvosnál voltunk...csak pislogtam a 7100 as leszúrást! Mi pannynk? Nem tudom értelmezni a rángatózását nem piszkálom régóta.
Élég rossz a hangulat a topikjában, azt hittem tovább megy de nálam joval tobb mint egy napi srv van.A Panerdzsi jelentést at kellene futnom de megy a döglött akták a Jocky tv-n azt lesem.Holnapra kaptam nejemtől egy csomo feladatot, mert allitólag igen elhagytam magam...ez nem tudom mit jelent...
Érdemes lesz majd szétnézni a tiszának svájcban a magántőkealapoknál, de többet nem is mondok, nem akarok senkit se bajba keverni. De volt egy fénykép amin Tiborcz a volt svájci nagykövettel diskurál szóval lehet következtetni. ;)
Istenem, milyen jó kis topic volt ez amíg nem jött 1-2 provokátor .Olvassátok vissza 2024. talán márciustól.Emberi értékek is megjelentek. Most Tokának kell példát mutatnia, hogy sok mindent elegánsan kezel.Én ennek látom jelét, max. támogatom. Az intrikák beleférnek, de biztosan a másik fél is intelligens annyira, hogy kezelje???? Az egész világ beteg, mert beteg emberek befolyásolják a hangulatot,tegyünk ellene, mert sok ember vérzik úgy el, hogy fogalma sincs, hogy hol van.Ez eddig bennem maradt.
Én is így tettem az Opus-al, 710-ig vehetnék, erre pakolják tele nonstop a 600-at. A tavaly emelkedés tankönyvi volt, de ott volt egy 530-as célár, meg jött az indexbe kerülés. Itt lehet, hogy az 574-es célár kicsit belerondított a levesbe.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr