labanc úr benézhetne ,van egy papirom a PDYN nem tudom mit csináljak vele , közelvan az átlagos 8 dolcsihoz de most megváltozót a mozgása úgy hogy semmi hír nincs két hete ,sokan 15 fölé várják rá nézhetne mit lát ?
Kettő lehetőség van 1: a srác teljesen hibbant össze vissza beszél colombot mindenhol kiröhögik 2: A srác tényleg bennfentes kereskedő colmbonak igaza van, és egy hős ! Viszont ha igy van akkor gyorsan venni kel a molt mert a srác 6000 mondta évvégére !
Gyors értékelés : folytatódik a Richter vesszőfutása, osztalékkal se kell senkinek.. hm.. elgondolkodtató. Akko veszélyes szinten van a 300 Ftnál.Alteonál megpróbàlják megvenni az esést. Lelkük rajta .Nyomdába lesz meglepi ha a spekák kiszállnak ..App pihen a következő 800 ás szint előtt..
Nyomda nekem már drága . Osztaléknak Mol-t vettem. A terv idei plusz jövő évi osztalék felvétele. Egyenlőre volt egy jó köröm aranyba megint👀. Plusz remélhetőleg a commerzbank is beindul lassan
Rólad is ír:ChatGPTBelépésEzt mondtad:Ki Oldrider a portfolio fórumon?A ChatGPT ezt mondta:Oldrider egy aktív felhasználó a Portfolio.hu fórumán, ahol többek között a "Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider" nevű topikban is szerepel. Ezen a fórumon rendszeresen oszt meg véleményeket és elemzéseket a tőzsdével és befektetésekkel kapcsolatban. A legutóbbi hozzászólása 2025. január 10-én jelent meg, ahol a Mol, CIG, Alteo és Pannergy részvényekkel kapcsolatos stratégiáit és piaci várakozásait osztotta meg.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr