Az bent van egy dobozban.Vagyis a főtulaj kezében.Szó nincs rola hogy az ráengedné a piacra.A b-+n es resz az mas teszta az van raengedve.Ott viszont jonni kell egy srv-nek amire felhatalmazas is van, hogy az erdeti arany a kozkézben helyreálljon.Én bizok benne, molbol is veszek majd, tul nagy nevek jottek ide, nem hinnem hogy ez a Wingvezérnek hianyzott volna ha vmi nem keszulne.Putin se akart semmi békét, elkuldte a fulajtarokat...ha akart volna, saját maga ment volna....itt is megoldhato lett volna mashogy is.
Részvény nyomda miatt sokáig nem lesz megfelelő árfolyam az Akkoban. 6,7 millió rv-t engedtek rá a tőzsdére még várat 4X6,7 millió db. Egy részvényre jutó eredményt le se írom. De ezt a pszichológia felülírhatja.
Nagy munkában voltam Akkoban.Kimegyek cigizni, utanna elolvasom a hireket mert még az kimaradt ma.Amugy ami-ba nem megyek, amiota Trump ott van, veszélyesnek gondolom.
Kis pénzzel már nehez meg most figyel az mnb. Ez a 2010 es évek világa. Ott micsoda elmozdulasok voltak akár közel 30%, csapkodott az árfolyam, neked tetszett volna. Néha nyalogattad volna a sebeid. ;)
Előbb megy valaki abba ami mozog , mint olyan a ami nem . Lásd OTP szembe vele vertikális app akko .. Ezeket az OTP hasznokból meglehet húzni . Kis pénzzel..
Az a kérdés a 2010-es években meggazdagodott spekák hova tűntek. Beszorultak? Állampapír? Vettek normális részvényt. Itt hagyták a tőzsdét. Szerintem mind a négy.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr