Én is így tettem az Opus-al, 710-ig vehetnék, erre pakolják tele nonstop a 600-at. A tavaly emelkedés tankönyvi volt, de ott volt egy 530-as célár, meg jött az indexbe kerülés. Itt lehet, hogy az 574-es célár kicsit belerondított a levesbe.
Hozzám is befutott múlt héten egy olyan szakmai jellegű kérdés, ami erre utal. Gondoltam is, hogy súgok a 444-nek, de mivel általános jellegűként érkezett, ezért sok konkrétumot nem tudok + félek, hogy a kérdezőnek lesz belőle problémája.
A Tisza Párt elnöke szerint a kormányközeli szereplők külföldre mentik a vagyonukat, értékes állami ingatlanokat játszanak ki, a rendszer portfóliótisztítást végez.
Egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá.”(E P)....Thor kalapácsa bekészítve...10 ig készenlétben vagyok.Utánna leugrok egy fröccsre.
Kedd délelőtt várhatóan elgyengül az éjjel érkezett front hatása. Összeesnek, szétoszlik a felhőzet, kitisztul az ég, napsütéses idő alakul ki országszerte. Az ország ÉNY-DK irányú középső sávjában élénk, olykor erősebb, másutt gyenge ÉNY-i szél fúj.A délutáni időszakban fátyol- és gyenge gomolyfelhőzet zavarhatja időnként és helyenként a napsugarakat, de összességében marad a napos, nyaralóknak kedvező időjárás. Országszerte 30 fok fölötti, délen, délkeleten 35 fokot közelítő maximum hőmérséklettel lehet számolni.Az esti időszakban, az északi határvidéken elvétve kialakulhat futó záporeső, zivatargóc.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr