Olvasgatlak benneteket, ma gép elé kerültem és eladtam az appot 5% feletti nyerővel. Az utóbbi napokban sokat vissza adott....nyaralni voltunk a családdal,nemtudtam hamarabb lépni:) Meg látom mi lesz a Ricsivel a napokban vagy a többi papírral.
Még egy csello...de azt megyek pihizni.. holnap az olasz nagymemokrre kivancsj leszek..kb 6 limocsello kivagta oket...en meg elotte ittam mar vagy 1 l bort..
Igy van ahogy írod, mindig a a sajáf utadat jard,.sok itt az igazi speka..egy nap bwlinkeltem egy cikket a" mester nagymestere"..na ott az ugy nem fog megállni ..
Bocsánat, de ha valaki TA alapján 3 évre előre megmondani egy részvénynek az árfolyamát, azt én továbbra is kizárólag szemkápráztatásnak/felbeszélésnek tartom. Nem találtam sehol olyan komolyanvehető forrást, amely az évekre előre TA-s jóslással foglalkozik, és korábban valahányszor ezt felhoztam a farkasnak, mindig személyeskedéssel válaszolt... Szerintem azért, mert ő is pontosan tudja, hogy bár a waterlooja látványos, egyáltalán nem áll elég számú erős lábon a megalapozottsága. Csak azért, mert a rövidtávú chartjai valóban jók, még nem kéne mindent kritikai szemlélet nélkül zsigerből bekajálni...
Volt am 25ezwr app is meg van 5ezeer...az igen jo volt ..buntim alattt adták, de vertikalt is mikor 2 hete kb felment en voltam...220m van tozsden most.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr