Én ezt értem de aki rám hallgat a deltát kerüli ., Vagy meg akar valaki normális abban tanulni tőzsdézni , s akkor a gagyikat szelektálja, vagy részt vesz a össznépi pitiáner filléres spekulációban 😂😂
Szép teljesítmény, gratulálok! Nekem volt sok minuszos belépésem, lehet 40 % osan. De azokat elvágtam azonnal, kicsi hiányzik a duplámhoz igaz 2 év alatt.
Ez a 18 hónapon belüli stb meg sablon szöveg már a BÉTen. Nord, Nutex ilyeneknék is le van írva .. Ez már a mai magyar tipikus garázscéges link duma ..
Hagyd már a kaka deltát.. Jobb az Appnál ? 😂😂 Na ezen röhögnöm kell. Nem hiszem hogy tudtuk , hogy nem lesz osztalék, max gondoltátok ismerve a vezérfonálférget..
Itt nem lehetőség van, fehéren feketén le van írva h tőzsdei ugyletben nem otc. Ez olyan mintha a csanyi elsumakolná az otp srvét aztán azt mondaná oké van ez de ja legyen inkább otc 28500 ért. :)
Nem feltétlenül ez rosszabb, mert le van írva h június 30ig kell venniük. Csak nem nagyon vesznek. Appnál csak bekelett terjeszteni. Nem tudok olyan tőzsdei cégről aki jóváhagyta az srvt megjelent a béten aztán nem csinálja. Opus, 4ig, otp, mtel megtudta csinálni.
Olyan apposra vették akkor a figurát! Ígérni majd meglóbálni a lóf...szt! Na nem ragadtatom el magam! Aranyosi körül sok a balhé....nem mosom össze a mondandóját!:))
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr