Jönnek Türkök. Orbán Viktor miniszterelnök meghívására részt vesz Recep Tayyip Erdogan, a Török Köztársaság elnöke, Ilham Aliyev, az Azerbajdzsáni Köztársaság elnöke, Shavkat Mirziyoyev, az Üzbég Köztársaság elnöke, Kassym-Jomart Tokayev, a Kazah Köztársaság elnöke, Sadyr Zhaparov, a Kirgiz Köztársaság elnöke, valamint Kubanychbek Omuraliev, a Türk Államok Szervezetének főtitkára.
Azt hittem pénzt kapunk, mintha azt olvastam volna, bár tévedhetek.Holnap megyek drogèriába, megnézem mi ez az árréstopp, ha már Marci is ment fogkeféért, bár borotvát vehetett volna ahogy néztem a videót.Én minden nap borotválkozom, néha 2 naponta...még ha lemegyek a presszóba akkor is, nemhogy ilyen magas hivatalban...
Igen csak ott jön a csavar, hogy az album is drága, meg a kártyát meg lehet venni ami megint nem olcsó. Főleg zárt csomagban, jönnek a duplák és lesznek hiányzó helyek... Vannak fb csoportok venni vagy cserélni. Persze ez a gyereknek nagyon jó hobbi is lehet. Vagy cserélnek az osztályban...
Múlthéten akciós volt a Kinder joy a lidliben, vettem egy tálcával. (24 db kinder tojást) A fiam gyűjti a Super Mario figurákat! Persze nem tudja, hogy ennyi van itthon, már rég kibontotta volna őket! Gyűjtésre fel!
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr