Persze, de lehet több a fogyasztásuk mint nekem meg Neked összesen.Ide szoktam betenni en is meg a Marika által letrehozott forumba, máshova elvétve.Mindenesetre olvassák, ha nem tetszik nekik csak annyit kell tenniük, hogy nem olvassák.
Oscar Piastri indul az élről a délutáni futamon, Max Verstappen sorakozik fel az ausztrál mögött, Russell és Norris a második sorban – lássuk, hogy fog kinézni a rajtrács Imolában! Oscar Piastri sikerével zárult a F1-es Emilia-romagnai Nagydíj időmérője tegnap, így ma a McLaren bajnoki éllovasa kezdheti a versenyt a pole-pozícióból. Őt Max Verstappen követi a Red Bullban, George Russell és Lando Norris pedig mögöttük sorakoznak fel. A Ferrari párosa csak hátrébbról, a hatodik sorból kezdi majd meg a versenyt tegnapi időmérőn balesetező Yuki Tsunoda és Franco Colapinto is részt tud venni a mai nagydíjon. A japán az utolsó helyről, az argentin pedig a 16. pozícióból rajtol majd, miután egy rajthelyes büntetést kapott a stewardoktól egy, a kvalifikáció során elkövetett szabálytalanság miatt – Colapinto ugyanis túl hamar hajtott ki a garázsból az első piros zászlót követően.
Május 18., vasárnap – A Strade Bianche érkezik a Giro d'Italiára! A 181 kilométeres 9. szakasz öt szakaszt foglal magában, mielőtt a cél Siena ikonikus Piazza del Campójánál lesz. Az utolsó kilométeren 12,4%-os a meredekség, mielőtt a célvonal felé kiegyenlítődik.A szakaszon közel sincs annyi murvás szektor, mint a Strade Bianche-n, ahol általában tizenöt murvás szektorral kell szembenézniük a versenyzőknek. A Giron ez az arány mindössze ötre csökkent. A finálé azonban a híres tavaszi klasszikus pontos másolata.4 kilométertől a hátralévő szakaszon az út lejtősödik, majd az utolsó 1,7 kilométeren ismét emelkedik. Eleinte enyhén emelkedik, de ahogy a motorosok belépnek Siena óvárosába, a szintkülönbség hirtelen megnő. A Via Santa Caterina durva útburkolatán az út 500 métert emelkedik 12,4%-os meredekséggel, egy brutális, 16%-os szakaszon. Ezután egy éles jobbkanyar, egy balra, majd egy újabb jobbra következik, mielőtt átlépné a Piazza del Campo-nál a vonalat.De minden Gubbióban, egy középkori umbriai városban kezdődik. Az első 50 kilométer meglehetősen könnyű, így a lábak felmelegedhetnek. Aztán jön a La Cima, egy 4,3 kilométeres, 7,5%-os meredekségű szakasz, amely bemelegíti a mászóizmokat. A terep ezután hullámosabb lesz, kiemelkedik a Poggio del Castagnolo – egy 3,6 kilométer hosszú domb, átlagosan 4,7%-os meredekséggel.Az első murvás szektor, a Pieve a Salti, 70 kilométerre a céltól található. Ez a 8 kilométeres szakasz emelkedőket és lejtőket is tartalmaz, beleértve egy 1,8 kilométeres, 5,3%-os meredekségű szakaszt a félúton. Néhány kilométernyi aszfalt után a 9,3 kilométer hosszú Serravalle szektor egy rövid lejtővel és meredek lejtővel nyílik, mielőtt síkon folytatódna. A versenyzők szinte zökkenőmentesen érik el a San Martinót Graniában, egy újabb 9,3 kilométeres szakaszt, de ezúttal túlnyomórészt emelkedőn. A sterrato elején egy 660 méteres, 9,1%-os meredekségű rámpa található, és egy 1 kilométeres kínlódással zárul 7%-os meredekségen. A tetején még 34 kilométer van hátra a versenyből.A negyedik murvás szektor rövid, de erős – 800 méter, és kétszámjegyű emelkedőkkel teli. Röviddel ezután a versenyzők a Strade di Colle Pinzuto-val néznek szembe, egy poros, 2,4 kilométeres szakaszon, számos megerőltető rámpával.Amikor a versenyzők elhagyják az utolsó murvás szektort, 14 kilométer van hátra a versenyből. A hullámzó terep a korábban leírt fináléhoz vezeti őket.Tavaly a Giro-n is volt egy kavicsos szakasz. Bár nem volt annyira megterhelő, mint ez, mégis sok izgalmat tartogatott. Pelayo Sánchez izgalmas csatában győzött, megelőzve Julian Alaphilippe-t és Luke Plapp-ot a célvonalnál.Az utolsó köztes sprint a Colle Pinzuto tetején következik, 166,9 kilométerrel a verseny kezdete után, ahol 6, 4 és 2 bónusz másodpercet lehet megszerezni; az első három versenyző 10, 6 és 4 másodpercet szerez.
Ezek mind igazság osztok, az utakon ezek okozzák a legtöbb balesetett csak az ö igazuk az egyetlen helyes út és ha nem tartod be a szabályaikat mindenek el mondanak ! Ezért nem írok sok topikba mert látom hogy ilyenekkel van tele .nem értem mi a baj ha az ember meg iszik 1 -2 pohár bort a magyar társadalom 70% masszívan iszik ,miért gond hogy beteszünk egykét youtube linket ide ,ne olvassa el vagy igyon ö is egy pohárral, én néha meg innék egy kis chiantit de apám súlyos szívbeteg ha rosszul lesz azonnal menni kel vele a korházba
Tudom mire irtad, ezek nem olvasnak...hőbörögnek.Jogtudósként BTKznak.Az egyik Kotkoda által letrehozott "szakmai" forumukban 4 beirás van összesen s az mind engem szid.Ez a szakmaiság számukra.Nekem nem ez a szakmám, de ha olvasgat az ember, meg valamennyire érti a gazdasági folyamatokat, elboldogul.Normális értékrenddel rendelkező emberek azért felismerik a gonoszságot.
Van némi rálátásom az ingatlan piacra nap mint nap látom azt a bődületes sok pénzt amit képesek az emberek ki fizetni egy felújításért vagy egy új lakásért , a lidl vagy a peny parkolója állandóan tömve van, sok helyre már nem lehet szobát foglalni csak szeptembere 20 ,30, 40 milliós autók rohangálnak a városba . Lehet azt mondani hogy a kormány nem költ erre vagy arra de hogy itt minden szar az hogy a bét szar az hogy itt mindenki hülye az nem igaz mert akkor nem igy élnénk .Fent vagyok pár magyar és amerikai fórum oldalon és sajnos ott is van ezekből az angol ,osztrák ,német kint ragadt vendégmunkásokból ,és az elmúlt években folyamatosan ezt mondták bezzeg a románok úgy tűnik most kiderül, ja mégsem jobbak minden hitelből ment . De ha az a vak tyúk meg a haverja a becsokizott papa legalább annyi fáradságot vet volna hogy a portfoliót olvassa nem írna ilyen baromságokat, akkor most a portfolió is a btk súrolja 😁 ( Bocsi be teszek pár linket )
Nacky se menjen alternativ valosagu topikba, mert az 1ikbol kicsapták...bár biztos nem egy jogtudós dobta ki, mivel a BTK-t emlegette de azt nem sértette.
Papi mar teljesen kész:irt a portfolionak, remelem azok elolvassak a pocskondiázó, szemelyeskedő irományait azt a jó erkölcs szerint járnak el. ****az hagyjan***___hetvegente ezek nagyon**beisznak es megy a zsezes is nem csak a romanozas*****hiaba jelentjuk___semmi*****hogy ennek annak a cegnek a vezetese mekkora zse****___ezt hallgatja***az_egesz --forum***honapok ota***nagyon unjuk***ez minden pentektol vasranapig ez megy****irtam mar *a nagy portfolio emailre**
Persze, páran meg átmennek oda, azt hiszik ott megkapják a "szakmaiságot"...majd rájönnek...idegesek a speka urak, én nem mondom hogy vegyenek, én azt mondom tartsák a papirjukat akinek van.
Megnézem majd, nem láttam.Kozben Kotkoda letrehozott ujabb már Wingholding nevű forumot, a sok naiv meg nem veszi észre mi folyik itt.Papi is majd irhat oda is.. nincs tánc, zárva még, beültünk egy ilyen "presszo"szerübe.Majd jelentkezek.
****a*lkesz***klub__be van tarazva***onteni fognak a kovetkezo hetekben***ne vegyen**/*illikvid lesz***alkesz***klub akar kiszallni leghamarabb***ez par hetig***honapig ***_felejtos**** Papi írta, igazi zseni...be vagyunk tárazva🤣....azt miből...hát jo turelmesen tárazhattunk..300 alatt már vagy fél éve nem volt...igaz kb 1 honapja alászaladt....vagy tavaly táraztunk be?jo sokat vártunk akkor...Uristen...micsoda gondolatok...meg ez a sok csillag...olyan varázslatos.
Most beszéltem a nyúllal hatalmas köröket rajzolt a tappancsával meg rövid vonalakat amik egymásba futottak Még a mágus szerint is egyértelmű hogy akkor lesz a mol 3700 amikor az otp 30000 🤣🤣
MOST IS !!!!! Van most egy kis pénzem jó lenne olcsón bővíteni, mint télen a molt én a vertikált 5-10 évre gyűjtöm , nekem mindegy hogy most menyi , ha meghalogattad a riportot ott elmondta a tulaj hogy öve az abalon kft a kft nek van 76 % tulajdon része ha le akarja vinni 60 % ra akkor elkel adnia 160000000 millio db , biztos lesz tőzsdén kívüli eladás is de ez akkor is nagyon sokk , türelmesen kell várni ezt senki nem tudta ,csak a deltás bácsika ö szerintem azért dobta a 21000000 db ját
Vertikal sajnos speka papír, jövőre már rendbe fog jönni ha befejezik az öntest. 12 Ft fölé de akár 24 forintig is elmehet ha lesznek eredmények. 24 forintos időtav azért az idő, az lehet több év is.
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr