longforewer

Regisztráció: 2019-05-16 11:01:39

Hozzászólások száma: 136

Utolsó hozzászólás: 2021-03-08 14:09


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 14:09
Olaj/Benzin ár:
2008 ~99 USD/Barrel - APEH ár: 292Ft/l
2021 ~65 USD/Barrel - NAV ár: 398 Ft/l
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 12:27

Nagyon jó! 2019-ben hazudott, rendben.
A múlt héten Orbán hányszor is tette ugyanezt, TE meg mindenféle reagálás nélkül hagytad?!
Hétfőn az egészségügyi jogviszonyról, pénteken arról, hogy leállítják a tömeges oltást, tegnap arról, hogy májusig 4,5 millió embert oltanak be és hosszú a sor, az nem zavar, hogy valaki folyamatosan hazudik, ugye? Meddig tűrjük még ezt?
Megcsapta a fideszt a bukás szele, a héten többször is! Kiderült, hogy BÁRKI, azaz BÁRKI, azaz még Te vagy Seldon vagy Gyurcsány Fecó is jobban tudná vezetni ezt az országot, mint O.V.
Te megtudod jegyezni ezt a számot:1818?
Ha igen, akkor már alkalmasabb vagy mint a Kárpátmedence géniusza!
2022 krida for President! Biztos vagyok jobban járnánk, mint ezzel a tökkelütött hülyével!
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 18:01

Hétfő: 5500 egészségügyi dolgozó elhagyta a pályát (1-1,5  év alatt 10-15000), a kormányzat az egészségügyi szolgálatról szóló változtatásokat sikerként értékelte
Szombat: Bárkit behívhatnak, akinek egészségügyi végzettsége van
Tegnap reggel sms az oltásról, délután sms a lemondásról, ma telefonhívás az oltásról, de májusra 4,5 millióan lesznek beoltva! Idióták, hazudnak folyamatosan.
***
Ilyen hülye kormánya ennek a nemzetnek még nem volt! Kérdeztétek ki lenne jó Orbán helyett, a héten kiderült:BÁRKI, sajnos még Fletó is, de akár QPER is vagy Krida!
***
A héten minden nap kiderült, Orbán alkalmatlan egy nemzet vezetésére, megbukott. A vírus elleni védekezést sikerességét a halottak száma mutatja (OV), ma már a világ élvonalába tartozunk ezen adatokban és napok óta lépdelünk előre.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 18:02
Csak magyarul beszél, de nem magyar, nem is itt él.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 18:00
A fél ország abban reménykedik, hogy reformátusról estére másik hitre tér a vezír, mert akkor szombaton nem fog dolgozni és nem tud elbni semmit.
Péntek:
https://24.hu/belfold/2021/03/05/kozlony-rendelet-korlatozasok-autosbolt/
https://telex.hu/koronavirus/2021/03/05/operativ-torzs-tomeges-oltas
Fideszes belső lázadás:
https://telex.hu/belfold/2021/03/05/dezsi-csaba-andras-egeszsegugy-kritika
Face:
Orbán Viktor - ma ő a boxzsák
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 16:02

Felnéztem rá, aztak..a,  a moderátor már a lélegeztetőgépen van vagy a gyerekre kell vigyázni otthon?
„Tehát ma egy általános országos, egy-két nap alatt történő teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll. Az ehhez szükséges eszközökkel, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal, helyszínkijelöléssel, mindennel készen vagyunk, a vakcina hiányzik.” 
"a vakcina rendelkezésre áll, minden más hiányzik." "Senkit nem hagytok az ut szelen? Mirol beszelsz?? Lassan fel magyarorszag ehen hal miattatok! Nehez szivvel irtad al? Dehogy is , ne nevetessmar jo gyerek! nektek ez ad örömet, hogy mastol elveszitek meg azt is , amiert megdolgozott!"
"2 hét alatt akarjátok helyre hozni amit több mint egy éve nem sikerült??? Nem vagyok egy agyon iskolázott srác... De a napnál is világosabb hogy azt sem tudjátok mit csináltok..."
"Mondhatok valamit! Újra sikerülni fog! Nekem valami kimaradt szerintem.... Miért sikerült ? Senkit sem hagyunk az út szélén csak...több ezer vendéglátóst meg zenészt és még amit kihagytam" "Hallottam a kérést, hogy ne utazzunk a Maldív szigetekre. Rendben. Ezt nagyon könnyű lesz megfogadnia az átlag magyarnak. De esetleg szólhatna a Lölőnek meg a többi jómagyar tisztességes strómannak, hogy ez a kérés rájuk is vonatozik."
"Az út szélén vok Vitya! Egy éve nem tudunk a cégünkkel a tevékenységi körünkben tevékenykedni és bevételt generálni de fizetjük a terheket. Nem erről volt szó Vitty!"
"Számomra csoda Miniszterelnök Úr,hogy maga még él. !"
"Tobbet hazudik mint eszik.... Simlis az egesz brigad!!! Szegyen!"
"Együtt újra sikerülni fog' bocsi, eddig mi sikerült?"
"Mindig ez a duma része, hogy együtt sikerülni fog. De belegondoltál te kedves miniszter abba, a bölcsődék nyitva maradhatnak, de az óvodák bezárnak. De a szülők menjenek dolgozni, milyen érdekes Horvátországba minap 9 regisztrált beteg volt. ALKALMATLANOK VAGYTOK A KORMÁNYZÁSRA! Milyen szigorítás ezek amiket hozzátok? Vicc az egész. Il"Eddig a vírus támadott, most mi támadjuk a vírust"Gratulálok a szépmunkához, remélem ez az egy év gyorsan letelik, és nem kell többet kormányoznod!"
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 13:04

Mindennap egy vereség vagy több!
- Szerdán menekülőre fogta és kilépett az EP frakcióból (KDNP maradt, FIdesz  maradt a néppártban, skizofrénia jelei mutatkoznak) - egy elbukott háború
- Csütörtök:  "levittük a birkózószőnyegre a vírust és már csak földharc van", a valóságban a vírus két vállra fektette a vezírt- még egy elbukott háború
- Még mindig csütörtök: nem újraindítják, hanem leállítják a gazdaságot - +1 bukás
- Pénteken: egy hétvége alatt nemhogy mindenkit, senkit nem tudnak beoltani - még egy bukás
- Szombat: ha lenne devizapiac történelmi mélypontot hozna a forintnak (ma 367,10) - újabb vereség
Egy állas, két gyomros és egy-két öntökönrugás, hosszú műszak lesz Grázban a hétvégén!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 18:57
Ez egy dakota ló, ezen fordítva kell ülni!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 18:56
Mennyi a hiteles adat szerinted (fő)?
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 17:46
A Bajnai kormány idején a forint erősödött, ez vitathatatlan tény, ezt mindenki tudja.
Medgyessy kormány eskütétele és lemondásának időpontjaiban sem volt forint gyengülés, attól a pár fillértől nagyvonalúan eltekintek.
Gyucsány és Horn kormány forintgyengülést hozott.
Az Orbán kormányok alatt jelentősen elértéktelenedett a forint.
Az állítás hamis, hogy minden kormány profi a forintgyengítésben.
Profizmusa ebben láthatóan OV kormányának van.
Aki ezt nem látja az vagy gyengeelméjű vagy szándékosan hazudik.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 08:11

A KDNP Weberhez marad hű, nem Orbán Viktorhoz és maradnak a Néppárt frakcióban.
Ez a cselekedett többet mond bármely szónál!
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? szerda, 20:02

Orbán az egyik legnagyobb hatást gyakorolta a magyarság jövőjére történelmi léptékben nézve!
Hasonló hatást csak a tatárok, a törökök, az oroszok és Rákosi /Kádár  páros  ért el, kell majd megint 30-50 év hogy a magyarság és az ország kiheverje! De lassan elfogynak a komcsi nyugdíjas szavazói, köszönhetően a covid nagyszerű kezelésének! Csak így tovább Viktor!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 23. 18:04

Ühüm! Minden nap titkosítanak egy autós aluljáró építést, ugye?
Az építéskor ez nem jutott eszükbe?
A TEK megvizsgálta és úgy találta,hogy Viktort nem bírja el a Puskás ERESZe, egyébként sem olyan sportos, hogy azon meneküljön, kell gyorsan egy autós alagút 2 milliárdért!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 01. 02. 18:33

"LOL" Pedig pár hete partraszállásról beszélt :) Kevés volt a pirula!
A magyar történelem a liberális felfogást díjazza, mint amilyen Szent István hozzáállása, vagy Kossuth vagy Széchenyi, a konzervatív urak miatt csak szívott a nemzet! Lecseng az Orbán Birodalom és újra fejlődés vár Magyarországra!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 01. 02. 18:28
nem mindegyik liberális párt csinálja azt mint az anno liberális Fidesz, igazad van, ezek a vadhajtások veszélyesek, előttünk a példa FIDereSZ :)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 01. 02. 18:27
ezért erről kérdezd meg a vezéredet és a szabadságharcosait :)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 01. 02. 18:09

A nagy békemenetben az elmúlt években csak háború jutott nekünk Orbántól:Harcolt az IMF ellen, szabadságharcot vívott, harcol a menekültek ellen, harcol az EU ellen, Soros ellen, mondanám, hogy a covid ellen is, de ez BUKTA, ELQRTA, pedig itt megmutatthatta volna ővezérsége a képességeit, megmutatta, sajnos....
Mi történt az elmúlt években az ORBÁNI BÉKE jegyében? Haderő fejlesztési programot indított:
  • 44 darabot vett Magyarország a legmodernebb német gyártmányú, Leopard 2A7+ harckocsikból, melyek használatát előkészítő Leopard 2A4-es kiképzőharckocsik már elkezdtek Magyarországra érkezni,
  • 24 Panzerhaubitze 2000-es önjáró löveg beszerzése indult meg,
  • 2021 végéig folyamatosan érkezni fog az Airbustól vásárolt 20 darab, H145M többcélú helikopter, 2023-tól  pedig16 H225M helikopterrel is bővül az eszközpark,
  • cseh licenc alapján modern kézifegyvereket kezdett el gyártani Magyarország Kiskunfélegyházán, melyek exportra és a Honvédség arzenáljába is készülnek,
  • Carl Gustaf M4 páncéltörő kézifegyvereket vásároltunk Svédországtól,
  • illetve a honvédek számos felszerelési eleme, mint például az egyenruha, a málhamellény, a sisak és a bakancs is megújult.
  • Az állam még egy osztrák aknavetőgyárat, magyar magánbefektetők pedig egy cseh kiképzőrepülőgép-gyárat is megvettek - az itt készülő eszközök hosszabb távon akár a Honvédségben is rendszeresítésre kerülhetnek.(www.portfolio.hu)
  • Lőtér program indul (MHSZ felélesztése)

Megszólalt a gödörből a luk!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 12. 30. 11:10

Engem nem zavar az LMBTQ, a hazugság, az ál-erkölcsösség azonban nagyon! ORIGO és egyéb NER sajtótermékek (erős túlzás ez a megnevezés) miért nem szedték szét SZÁJER  urat, miközben a magát nyíltan felvállaló ellenzékit igen?
A liberális oldalon nincs eget rengető szexbotrány, mert nem mondanak mást, mint amit csinálnak. A fidesszel az a baj, hogy hazúdnak, lopnak, csalnak. A régi kommunista trükköt használják, azzal vádolják az ellenfelet, amit saját maguk csinálnak, egyetlen egy pártban sincs annyi ifjú kommunista, mint a fideszben!
Az ERESZ stori nem ERESZt, 2021-ben is elkíséri G@ciman-t!
Yahct, gruppen party, tabi, pedofília - ez a valódi fidesz 2020!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 12. 30. 10:50

A nemzet eszének (aki okosabb mint Zuckerberg) sok dolga van, a gázszerelő mesterség mellett most tanulja a BÁDrOGOS mesterséget, hatalmas kormányzati közbeszerzés indul 2021-ben, rengeteg ERESZT kell beszállítani, hogy biztosítva legyen a menekülési útvonal. Ezen felül tabikat is kell gyártani, hogy a fiúk jól érezzék magukat, mert azt írják, hogy az orosz medve, az EU és a CIA is beszáll a partiba a SOROS mellett és s@ggbe lesznek varrva! Ez lesz a kERESZtény demokrácia diadala!
Szilveszterkor ürítsük poharunkat FENÉkig, ahogy a fidesz székházban is teszik a kERESZtény erkölcscsőszök!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 12. 29. 19:21

Itt az év vége, remélem a fidesz trollok kiERESZtik a gőzt :), de tabi azért ne legyen!
Boldog Új Évet Mindenkinek!

friss hírek További hírek