De de! Már minden fent van, csak ez van mélyen érték alatt itt a BÉten. A túlhúzottakból a világon mindenhol megy át tőke az érték rv. irányba. Egy laza +50%-kal is csak helyére kerülne az ügy.
Az előre láthatólag évekig tartó kamatmentes világot árazza a piac. Én a MOL-ban vártam a korrekciót 2100-2200 körül, és az istennek sem jött. Szerencsére azért vettem mást. Szerintem valamennyivel, mondjuk a felével azért maradj bent, mert lehet, hogy elszalad a vonat nélküled! Ha lesz is komolyabb korrekció a piacokon a 3. hullám miatt, csak ideiglenes lesz. De ha nem lesz... De persze a te pénzed, a te döntésed, adtam is rá egy tetsziket. :)
Napos Chart http://keptarhely.eu/view.php?file=20210113v03uc1uc.jpeg Felső nyíl: A gyertya hosszú kanóca jelzi, hogy a spekahad is megtalálta Pannergyet, 780 felett a napizók kipörgették a papírt. Alsó nyíl: MACD beadta a vételi jelzést, jelentős forgalom mellett szépet emelkedett ma a papír. Zöld vonal (trendline): 780 feletti záró szebb lett volna, de holnap vagy pénteken (Q4 eredmény után) megerősödhet a kitörés. RSI: Bullish divergence (piros vonal), 66-os értéken fut jelenleg, 87ig simán megszaladhat (zöld vonal).
Szia Etele! Szerintem szeretnék a tavalyi csorbát kiköszörülni, mivel nem nagyon okozott károkat a covid, el tudnék képzelni egy 30-35 Ft-os osztalékot. Az eredménytartalékba (ami most már lassan két évi lesz) ez bőven belefér.
PANNERGY