Ha a kgy az eddigi bevonás mellett döntene az azt jelentené, hogy : nincs kilátásban új projekt, viszont a meglévőkön a tulajdonosok a lehetős legtöbb pénzt szeretnék megkeresni. Értelmezésem szerint.
Sziasztok, én is kitartok:-) mostmá' kiváncsi vagyok mi lesz. Lassan küldöm a közgyüli meghatalmazásokat, hátha lesz valami. Szerintem osztalék nuku, SRV vásárlás 950 ig DE nem kötelezően, és sztem bevonják az eddigieket. Ez az info nem minősül befektetési tanácsnak . hajrá Erzsike
Üdv mindenkinek! Töredelmesen be kell valljam én a délelőtti felrántásban kiszálltam. De csak ideiglenesen. Nem tetszik ami most pár napja a tőzsdén megy, spekák rohannak egyik kispapírtól a másikig és rángatják fel aztán öntik. Összeomlás előtt szoktak ilyenek csinálni. Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy Erzsike a magyar tőzsde egyik legjobb és legalulértékeltebb papírja és amint csillapodik a helyzet szeretném rögtön visszavenni. Addig is nagy nyerőt mindenkinek.
Törölt felhasználó2021. 01. 13. 13:21
Az árjegyző miért nem takarodik onnan a 7000 darabjával?!
Már biztos unjátok, de sokadszor: két 40 ezres forgalmú nap kell az ugráshoz és akkor a harmadik nap dönt. Persze ez egy régi megfigyelés, mint a Medárd nap, talán már az új klímában nem érdekes.
Negyedszer megy neki a 800-nak két éven belül, ha valamikor akkor most meglesz, sőt. Az elemzők se hülyék, hogy kihagyjanak egy rallyt, jönni fog egy újabb, az előzőnél is magasabb célár.
PANNERGY