blumen

Regisztráció: 2017-11-10 13:02:45

Hozzászólások száma: 4 077

Utolsó hozzászólás: 2020-08-13 12:35


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) ma, 12:35
Azt pont néztem tegnap, bele is akartam venni, de nincs a KBC-nél...
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) ma, 12:30
Igen elég fárasztó, de nekem úgy tűnik hogy képesek vagyunk helyén kezelni a dolgokat. A szoba moderátoraként pedig ígérem mindent megteszek azért, hogy a megszokott mederben haladjanak a dolgok tovább. ;)
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) ma, 12:22
Szervusz kolléga! Többen jelezték itt a fórumban, hogy a stílusod sok esetben ellenséges, és lényegi információkat nem tartalmaznak. Úgy vettem észre, hogy többnyire LONGos beállítottságú a csapat, nálunk a pohár mindig félig tele van. A kereskedés mindig 2 irányba zajlik, néha szívesen olvasok shortos pozifelvételeket, de mivel van saját fórumszobád, ezeket az ötletek légyszíves ott oszd meg. Köszönöm szépen és további jó kereskedést kívánok!
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) ma, 11:43
Azta! - rég olvastam ilyen destruktív hozzászólást. Igazából nem nagyon értem a kommented lényegét, kicsit olyan mintha egy fizetős oktatáson lennénk, aminek a szórólapján a: - Te is szeretnél havi 1 milliót tőzsdei kereskedéssel keresni? Akkor gyere tanulj nálunk! - szöveg szerepel. Engedd meg, hogy eligazítsalak egy kicsit. Ez a fórumszoba, tippek, ötletek, technikai kérdések és válaszok sokaságát rejti. Egyre többen írnak ide, van aki csak twitter tipp alapján említ meg egy részvényt, van aki bemutatja azt hogy mivel is foglalkozik a cég, van olyan aki szállít 1-1 chartot, van aki az angol nyelvű híreket szállítja és szerencsére van egy kiváló traderünk is aki a tanulásban segít rengeteget. Írtad, hogy rengeteg munkaórával /pár ezer óra/ sikerült kialakítani a számodra megfelelő kereskedési rendszert. Véleményem szerint voltak forrásaid, ahonnan információkat, ötleteket, megoldásokat merítettél. Ez a fórumszoba pont egy ilyen kiindulópont, ahol páran időt és energiát nem spórolva segítünk másoknak eligazodni ebben a világban. A kommented egy részében tulajdonképpen feleslegesen fényezed magad, sőt még ki is emeled hogy a kialakított stratégiát őrzöd mint a szemed fényét. Érdekes hozzáállás, bár mindannyian különbözőek vagyunk, szóval ami neked a tuti, az lehet hogy másnak nem fog 100%-ig bejönni, de ezzel rá is világítottál az emberiség egyik nagy problémájára, az önzőségre. Azt pedig ne feledd, hogy a nyerőd egy részét a friss tőke által biztosított likviditásnak köszönheted, szóval én a helyedben nem bátorítanám el a kezdőket... Ez a szoba pedig marad annak aminek indult: Egy kis magyar közösség, akik egymást támogatva Spekázzák szét Amerikát!
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) kedd, 22:29
Hmm értem, köszi. Meglátom holnap merre megy, aztán szerintem lassan leépítem a pakkot. 
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) kedd, 22:11
VXRT-t azért szépen beverték a nap végére, pedig reméltem hogy 11 felett tud zárni. Birdman most akkor ez így tipik pump and dump, vagy csak a végén a 3 nagy index szakadása miatt lökték be 11 alá?
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) kedd, 21:03
Gondolom az lehet a háttérben, hogy a meglévő vakcina miatt tulajdonképpen feleslegessé válnak a tesztek. 
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) kedd, 18:52
https://www.nasdaq.com/articles/vaxarts-vxrt-stock-will-surge-130-from-current-levels-says-analyst-2020-08-10?amp
Ennyi a hír, de ez már reggel kint volt. Mondjuk Putyin vakcinája után az összes vakcinásat pirosba tolták.
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) kedd, 18:50
Igen most nézem szépen kilőtték, még szerencse hogy vettem 9en. :) 11$ a pivot point, szóval go-go-go!
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) kedd, 17:19
NIO-t csúnyán megütötték, tipik felhúzás-tömés sajnos. Így most egyelőre elfogytak a hírek, nem tudom mire tudna tovább menni, ha a jó jelentésre esik. :(
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) kedd, 11:37
KNDI miatt nem aggódom, 8-ra kapott egy stopot, de a gyors analízis szerint (tradingview) strong buy a papír. 
http://keptarhely.eu/view.php?file=20200811v00scx5gi.jpeg
JMIA-ból a fele pakk kimegy a jelentés előtt, nem fogom ugyanazt eljátszani mint múltkor az APT-nél...
VXRT-t néztem most, kapott ma egy 22-es célárat. 11$ a kitörési pont onnan 16$ig sima az út. Szerintem veszek ma, kéne már valami vakcinás papír, Moderna meg elég gyászosnak tűnik mostanában, SRNE-ből meg "kiráztak".
Appeninn real hétfő, 21:28
Feltankoltam ma én is, látván a remek brigádot, de ugye nincs megállás és toljuk tovább?
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) hétfő, 20:58
Szia Rray, kíváncsian várom én is a JMIA earningset, de chart alapján sell on news-ra számítok. KNDI bemutató jövőhéten kedden lesz, innentől már sima tartás, sőt én bővítettem is ma egy kicsit. Fura volt ma, hogy miután kirakták virtuális bemutatóról a cikket, rá egy percre dobták ki az ellenük folyó perről szóló figyelmeztetést, miszerint utolsó nap van jelentkezni. Jó lesz a KNDI, ezt a pár napot már könnyedén kihúzzuk. Mellesleg ma jelentettek, és képesek voltak 4,1M $ profitot termelni. Gőzerővel törnek előre, nálam marad a 20-as célár. SRNE miatt meg kicsit szomorú vagyok, 13,6on dobtam mútkor, most várhatom a dipet. Nagyon túl van húzva a papír, szinte már értelemezhetetlen magasságokban jár.
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) vasárnap, 22:53
Szia Csilla! Sikeresen teljesítette kicsivel több mint 13 óra alatt. 3,8km úszás, 180km bringa, plusz a maratoni 42km-es futás a végére. Az úszás végén elkezdett fájni a feje, és csak a futásnál találkoztunk szóval a bringát így tekerte végig ebben a dög melegben... Nagyon elfáradt a végére, így hogy nem jött ki a lépés annyira nem is élvezte, de megcsinálta végülis ez a lényeg, én pedig rendkívül büszke vagyok rá. :) Wow te is lenyomtad váltóban? Gratulálok, az is nagyon szép teljesítmény! ;) Jó verseny volt amúgy, színvonalas rendezéssel, és nagyon kultúrált, segítőkész közeggel. Aki szeretné feszegetni a határait, annak nyugodt szívvel ajánlom. :D 
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) vasárnap, 21:01
Hűha skacok rengeteg komment érkezett a hétvégén, csak úgy kapkodom a fejemet, miközben én meg ropogósra sültem a strandon :D :D :D ! Üdvözlöm az újonnan érkezett és a frissen regisztrált tagokat, illetve külön Birdman-t, üdv újra itt. ;) Úgy nézem holnap megint rengeteg tanulni és menteni valóm lesz, köszönöm a sok-sok infót amit leírtatok. A hétvégi kutatásokkal és tőzsdés melóval kapcsolatban nekem szigorú szabályom van, mégpedig az hogy hétvégén kikapcsolom a számítógépet és egyáltalán nem foglalkozom ilyenekkel. Nincs chartozgatás, hírelemzés, fórumozás, semmi. Próbálok tudatosan ügyelni arra, hogy 2 napra lekapcsoljam az ezzel kapcsolatos gondolataimat, ezzel megőrízve a mentális egészségemet. Ilyenkor többnyire a szabadban vagyok, sportolok, barátokkal csinálok közös programot vagy elmegyek bulizni. A pénz fontos eleme az életünknek, biztosítja számunka a megélhetést, illetve jó esetben okos döntésekkel az általunk választott életszínvonalat. Ám könnyen belekerülhetünk egy spirálba amiben kergetjük a pénzt és az általa elérhető boldogságot, de közben tönkretesszük magunkat idegileg és lelkileg. Eszembe jut egy eset, anno még én osztottam egy csúnya pókerpartit amiben 1,5milliót bukott el az ember, majd a parti végén ránézett a nagyon feldúlt vesztő játékosra az aki nyerte a partit és ezt mondta: - Ne szomorkodj báttya ez csak pénz, egészség legyen az a lényeg! - Szar elbukni másfél misit, de alapvetően igazat kell neki adnom...Na mindent összefoglalva, én azt javaslom mindenkinek aki kereskedéssel foglalkozik, hogy legalább heti 1 napot szánjatok rá arra, hogy magasról nagy ívben tesztek az egészre, higgyétek el hosszú távon nagyon megéri! A kommentek sokasága alapján viszont úgy néz ki hogy teljesült az álmom aminek indult ez a fórumszoba, hiszen annyi tipp és elemzés van itt, hogy ez a kicsi magyar közösség egymást támogatva szanaszét Spekázza Amerikát!!!
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) péntek, 20:38
Sziasztok! Sry hogy nem voltam ma, bátyámat kísérem az Extrememan versenyen, szóval egész nap vezettem, és még csak holnap indul a verseny Nagyatádon. Én tegnap dobtam az SRNE-t, de az a szemtelen papír csak nem akar korrigálni sőt, egész szépet emelkedett ma. Viszonylag nagy pozit alakítottam ki a JMIA-ban, kíváncsian várom az Aug 12-én kijövő jelentést. KNDI korrigált ma egyet, várható volt, legalább kicsit hűtik a papírt. Pacsi mindenkinek, kellemes hétvégét!
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 18:14
Szia kolléga! Te vagy az IPO-s arc a csoportban, írjad bátran a tippeket! Köszi ;)
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 17:03
Köszi, APT-t figyelgetem, lóg nekem pár száz dolcsival! ;)
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 17:02
Én már dobtam 16,2-n nem nagyon tudott tovább menni, elakadt 16,5 körül.
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 16:24
KNDI on run, tegnapi forgalamat már megcsinálta és 13%plusszban van jelenleg. Mindjárt támadja a 10$-t. KODK-ban spekázgatok még, 16-on beugrottam.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek