Azért egy kgy előterjesztéstől még nem fognak jönni az alapok! Jussunk el odáig hogy legyen meg a kgy és fogadják el a javaslatokat. Szerintem ez legkorábban augusztus vagy szeptember. Így én komolyabb vételi erő megjelenésére majd csak késő ősszel, de inkább a jövő évtől számítok.
most elöször kivancsi lennek mi lenne ha visszaallna...egy alternativ valosagban egyelöre. Mert ha ugy gondoljuk, hogy most mar tenyleg minden elharult, hogy jöjjenek az alapok, akkor ök nem fognak 50 darabokat venni (ha piacon kenyszerülnek venni) meg kitepni a könyvet 900ig, hogy tetelt tudjon venni, hanem kellenek nekik az arjegyzö 7000es csomagjai.
azert majd lassan a forint is megemberelhetne magat (nem fogja egy darabig), mert igazabol külföldröl nezve ujra 750nel is -15-20%ban leszek ev eleje ota :D :S...de ez persze nem a ceg hibaja
Tényleg vadbarom. De az 50db-os eladók sem jobbak. Viszont nekem úgy tűnik, hogy néhány napja mintha elkezdték volna venni. Lehet emiatt kell letolni ekkora darabszámmal.
de a nemzetközi hangulat is kiszámíthatatlan, USA nem néz ki jól, de Európában kezdenek úrrá lenni a járványon, én úgy látom. Itthon is egész jól lelassították, tehát már pár hét múlva talán látszani fog az út az alagút végén. Vakcinák is haladnak, ősszel meglehetnek.
Globális hangulattal kapcsolatban igazad van, emiatt nem jó most full tőkében lenni, kis játszós pakkot én is dobtam ma. szerintem leszünk még 680 alatt, ha az srv megszűnik és lesz egy víruspara is, akkor még lehet vissza tudod venni olcsón, 600 körül is akár. Viszont aki benne van, annak sincs mit aggódni, megkapjuk az osztalékot, és lesz jóval 700 felett is még idén.
PANNERGY