8 napjuk maradt a 8000-es vételekre. Ha a kgy helyett elfogadják maguk, akkor se fognak napi 8000 db-ot venni, tavaly se tették, csak 1000 db-okat, és idén még osztalék is van. De elvileg igazatok van, vehetik tovább 8000-esével is, ha addig elfogadnak vmit saját hatáskörben.
Ez a technikai lehetőség OK, de nekem valahogy az jött le az előterjesztésből, hogy a vezetés óvatossága továbbra is változatlan, azaz a vészhelyzettől függetlenül továbbra is csak az üzleti év végén akarnak költeni. Nekem ezt üzeni az is, hogy az osztalékfizetést is novemberre tervezik. Ebből nekem az jön le, hogy hiába van az osztalék mellett SRV is, szerintem azzal is majd november-januártól akarnak érdemben élni, ahogy az előző években is, tehát szerintem az április 26-án lejáró időszak után nem fog ugyanúgy folytatódni a SRV. Ez egyébként nem olyan nagy baj, de azért jobb számolni ezzel a lehetőséggel. Mondjuk ezt a verziót felülírhatja, hogy most viszont jó árfolyamon tudnák folytatni a vételeket, bár ez a 460 forintos árfolyamnál sem sarkalta őket a SRV emelésére. Szóval én alapból most nem számítok a SRV folytatására (max tényleg csak egy minimál 1000 db-os mértékben). Ha nem így lesz, az meg akkor legyen egy kellemes meglepetés.
Szerintem is. Vagy hosszabbodik automatikusan, vagy elfogadja az IT az újatvsaját hatáskörben, vagy úgy módosítják az Alapszabályt, hogy megtarthassuk a kgy-t.
de most mi ez a 8 napjuk maradt?! :) le van írva a közlönyben, hogy semmi akadálya nincs, hogy menjen tovább az SRV. Az időbeli korlát vége a vészhelyzet időtartama alatt nem határol be semmit. A pénzbeni keretből meg maradt bőven.
Még a következő közleménybe beírhatják, de fura, záróban az eléggé srv-nek nézett ki. Következő közlemény után leszünk csak okosabbak. Ma meg a technikai hiba miatt nem tudják megvenni, holnap lehetne helyett dupla srv :)
mivel a doksi neve ...0413 ezert szamomra azt jelenti, hogy 04.09 nemhogy 8000 darab nem volt, de inkabb 0. "....8000 darabot celozza meg..." ;) celzoviz kene
PANNERGY