Nyomda is lemondta a közgyűlést! Szinte biztos hogy nálunk is elmarad, így sajnos kalkulálni kell, hogy 3,5 hét múlva a SRV árfolyamhajtóereje egy időre megszűnik.
Nem vettem helyette semmit. Figyelek és kivárok. Azt gondolom, hogy még nincs vége a részvénypiaci esésnek. Ma első negyedéves zárás volt de lehet ez sem jelent semmit. Csütörtöki USA munkanélküli adatra leszek kíváncsi. Sajnos ez a járvány is itt van. Amit most írtam azt globálisan gondolom és nem a kizárólag a Pannergyre.
elég régóta figyelem a céget és nagy ritkán szoktam beírni ha van mit - régen is volt elmondtam a véleményemet, én így gondolom- hát ennyi 5 év matekszámítás elég merész sztem, de minden lehet
500 volt nemrég, nos kb ennyit ér az srv, mint egy elefánt a porcelánüzletben ez pedig a csökkenő közkéz, és egyre érdektelenebb "közönség" itt ez szomorú
Nem értek veled egyet! A Panny akkor jelent be osztalékfizetést, amikor mások a korábban beharangozottat is leveszik napirendről: OTP, Alteo, DunaHouse ... Jó cég, erős, válságálló profillal. Ha valaki nem akar nagyon parázni az elkövetkezendő hónapokban, akkor esésben Panny vétel.
Mint korábban levezettem, az erv teljes kihasználásával 5 év alatt 3000-re mehetne az árfolyam, ami nekem egy megfelelő 5 éves cél. Ettől függetlenül egy alacsony kockázatú, vagy támogatott fúrást, akvizíciót én is támogatnék, ha az jó áron történik, és meg tudom becsülni belőle az EBITDA növekedését.
Igen, semmi új nem volt a mai hírben, mégis kb nagyobbat mentünk rá, mint az osztalék hírére, érdekesek az emberek... én erre kb semmi reakciót nem vártam (egy célár-emelésre esetleg).
PANNERGY