és akkor még azt nem is említettétek hogy az önkormányzatoktól elvették a gépjárműadót, és az iparűzési adó felét! ezek után a töketlen karácsony elkezdte a parkolási övezetek/dijak kiterjesztését és megemelését! (merthogy valami bevétel kell! ) a fideszes irányításúaknál meg más megnevezéssel, de ment a kormányzati(fideszes) támogatás!
Ne haragudj, de ez baromira nem értelmetlen. Az ellenzék pont ezért nem akarta megszavazni a covid idején, mert nem fogják vissza adni. És lám igazuk lett. 15. Beton szilárdságú alkotmány modositásnál tartanak. És csodálkoztok , mikor azt mondják, Magyarországon nincs demokrácia. Mi indokolja még? Főleg kissebségi kormányzásnál? Ui: Én személy szerint elitélem a füstbombázást.
Alig fura,h minden orszag,ahol nem volt ketharmad,megoldotta rendeleti kormanyzas nelkul,de orbancnak mar kvazi kiralysag kellett,amit te most probalsz itt kimosdatni. Orban is vonult ki a parlamentbol.. A covid alatt hoztak be a rendeleti kormanyzast,es sikerult vele a lakossagi aranyban a csucson lenni halalozasi rataban,ergo elmondhatjuk,hogy a hatekonysaga nulla lett,nyunyoka...Ami ezekszerint reszedrol tokre ismet rendben van,mert csak elhuzodik a jogalkotas.. A gyulekezesi jog korlatozasat a Prideba becsomagolva egy nap alatt irta a nemzet golyostolla,es mindent rendben talalt. Szerinted ez sem aggalyos. Dehogy vagy te fideszes,full objektiv vagy..eleg megnezni a tiltasaid indoklasat. A fustbombazas gagyi volt,de figyelemfelkelto,az orbani kordonbontas ellenben tokre oke volt(polgari engedetlenseg),bezzeg most a Karmelitanal mar rohadt ellenzek,fizetett brusszeli provokatorok esatobbi...jaj,de gaz...
Kérlek, hadd ne gondolkodjam, hadd ne következtessek helyetted, ezért ilyenre ne szólíts fel! Írtam, hogy engem ezzel nem igazán lehet provokálni! :) Tudod, Descartes: "Cogito, ergo sum" Nem olyan bonyolult, csak ki kell próbálni!
Ezt alaposan félreértetted! Én arra reagáltam, hogy valaki azt írta neked, én más topicban is írogatok. :) . A "rendeleti kormányzás" nem más, mint a veszélyhelyzetet közvetlenül vagy közvetetten érintő ügyekben az ellenzéki obstrukció miatt elhúzódó jogalkotás kiküszöbölése, ugyanis kétharmaddal egyrészt minden, kormányrendelettel megalkotott jogszabályt át lehet vinni az országgyűlésen, másrészt a törvény helyett meghozott kormányrendeleteket is utólag jóvá kell hagynia az országgyűlésnek, ezért nem értem, hogy mi a problémád azon kívül, hogy nem érted. Ez számomra nem volt szenzitív terület, csak értelmetlen rugózás valamin, ami a fentiek miatt miért lenne felháborító? Azért, mert nem azt a követ fújom, mint ti? :-D . És a Parlamentben, az országgyűlés plenáris ülése alatt füst-bombázni, stb. az nem felháborító? Az ATV Egyenes beszéd c. műsorában a kormánypártisággal nem vádolható Szentpéteri Nagy Richárd ezt politikai idiotizmusnak nevezte, ami nem az emberekről, nem a kisebbségről, nem is a gyülekezési jogról szólt, nem volt célja azon kívül, hogy a momósok a Tiszával folytatott ellenzéki "küzdelemben" ebből saját maguknak politikai tőkét kovácsoljanak a radikális ellenzéki szavazók körében. De nem fog menni! :-D
Előzmény: #166315 bronzAzért nézd meg, hogy kik a legaktívabb fórumozók, és abból sok mindenre rájöhetsz! :) Szerinted mire kell rajonni abbol,hogy ki mennyire aktiv?
Nem írtam sem ezt, sem azt! Te olyan állítást tulajdonítasz annak, amit le sem írtam, amilyent szeretnél? Ez a provokáció a csőbe húzásra nálam nem fog bejönni! De, ha neked mindenről az jut eszedbe, amit szeretnél hallani/olvasni, akkor baj van! Nem kicsi!
Vagyis azzal vadolod azokat,akik aktivabbak,hogy fizetett politikai celbol kommentelnek? Hajlando vagy ezt egy ennel kicsit komolyabb forumon is megvedeni?
Hát nem!😂😂😂! Nem az az Orosz vs Ukrán -ról irtam. Az örök élet rendeleti kormányzásról . Ezért irják neked , amit irnak. Ami számodra” tokta” kényes téma , azt skip-eled. Furcsa, hogy jogászként ezt nem tartod felháborítónak.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!