qpec

Regisztráció: 2011-02-06 21:14:09

Hozzászólások száma: 1 441

Utolsó hozzászólás: 2021-10-15 19:25


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

231 134
2021. 02. 19. 17:05

utolsó 20 hozzászólás

Olaj és Gáz péntek, 19:25
Az olaj hájjal kenegeti a májam,amit a gizus működése miatt kell kezelni.Igazi kenőanyaga az aranyszinű feketecimkés JD mester Tennessee államból.Természetesen a hazai emlegetett vörös márkák is kivállóak ünnepi alkalomra és gyásznapokra egyaránt.
HS!!!
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 19:16
Nyitáshoz igen,de ha a piac ellened megy kell hozzá egy csipetnyi cash,mert fedezetlenül nem hagyhatod nyitva.Elég 1/3 áért nyitni,a többit tartalékolni.A cél alapján hozhatsz helyes döntést.Ha a napodat ezzel töltöd,szigorúan tudod kontrolálni a piac mozgását.Ne légy mohó,az a pénz a biztos ami a lezárt nyerő poziból jött.A vesztes pozit nem lehet visszahozni,csak kiegyenlíteni.
Sok sikert! A BUX hati rendkívül kockázatos üzem és nem játék!!
HS!!!
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 19:07
Szép eredmény,hozzád méltó.Egyet javaslok,a következő beírásokban célszerű lenne beírni:Az itt olvasottak nem befektetési tanácsnak minősülő közlemények,a követők idegrendszere és tőkéje nem garancia az eredményre.
A fiad frankó apja fia.A jövő NAGY BEFEKTETŐJÉT köszönthetjük öt év múlva.
HS!!!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 19:22
Neki ma nem,de a vőnek jutott egy a belvárosban.
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 11:28
Ne légy türelmetlen,nem kiflire kell a zsé.Ha eladod,majd megy fel! Olyant,hogy soha ,nem lehet a tőzsdén sem csinálni,csak ha kihűltél,akkor meg a gyerekeid viszik tovább a boltot.Tudod:Moldova után szabadon:Akit a trade szele megcsapott...
HS!!!
EHEP várakozások hétfő, 20:25
Csak a certi,hati,külföldi kereskedés!"Mazochisták kíméljenek!"jeligére.
Kartonpack hétfő, 20:20
Az idei adóoptimalizáláshoz már nem hiányzik,a jövő évben meg jól is jöhet,hacsak ki nem vezetik.Csak azt tudnám mi értelme volt a zárolásnak.Döglött a pénzem benne,se osztalék,se forgótőke.Még tapétának sem használható,mert virtuális.
random capital hétfő, 11:19
Az alapdijtételek nekem 8 éve változatlanok.Az erstétől ezért a dijakért jöttem át ide. A 0.2% dt esetén érvényesek,ha napo túli a pozi,akkor a második 0.2% is beköszön,de még ezzel is baráti a költség.1 ft költségre 5 ft bruttó nyereség a célom. éves szinten hol sikerül,hol nem,ez nem a random hibája,mert a boltolást közvetlen viszem.
Sok sikert,ha drágának tartod,lehet olcsóbbat keresni.Ez a PIAC!!
Olaj és Gáz hétfő, 06:45
Olaj és Gáz hétfő, 06:44
https://www.godmode-trader.de/rohstoffe/henry-hub-natural-gas-preis.133981.Ez a tendencia nem éppen azt mutatja,amit mondasz.Kölemény spekulánsok vagyunk /többen/akik az esésből-emelkedésből is keresni akarunk.Magam részéről nem látok mást,a piaccal meg nem nyerő vitába szállni.
HS!!!!
leves 2021. 10. 07. 12:43
A sas nem kapkod legyek után! Minek fárasztod magad egyáltalán az elolvasással! Másban pénzt is kereshetsz az alatt az idő alatt.
Olaj és Gáz 2021. 10. 07. 08:58
Hát Barátaim ,egy cipőbe járunk,soha nem tanulunk még a saját badarságunkból sem.Az a nyerő ami a zsebben van.Ezerszer megfogadjuk és ezer egyszer nem tartjuk be,de így szép az élet!
HS!!!!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 10. 07. 08:51
Az előzetes mérések semmit nem mutatnak,csak a fejekben zavarnak össze mindent.A döntő mérést majd '22 áprilisában kell megcsinálni.Minél többen elmegyünk és leadjuk a voksunkat,annál biztosabb lesz a legitimációja a felálló csapatnak." A hídon akkor kell átmenni,amikor odaértünk."
A BÉT! 2021. 10. 07. 08:32
#56
Csak tőzsdeképessé tették a tulajdont.Kíváncsian várom a beindulást! Végre egy olyan társaság,ami igazán a mindennapi betevőnkkel van szoros kapcsolatban,ha nem is közvetlen,de közvetett formában.A "takarmány" nekünk a transzferen keresztül érkezik,mint rántott hús,csirkepaprikás,vagy a tejtermékek.Tökös tulajdonosok,hogy bevállalják a nyilvánosságot!
Indul  a mandula !!!!
Olaj és Gáz 2021. 10. 06. 09:33
Pár évtizede azzal dicsekedtünk,hogy kis hazánk mezőgazdasága 30 millió ember kajáját termeli meg.akkor sehol sem volt a mai 400-600 -Ft-s kenyérár.A probléma sokkal nagyobb mint most látszik.A gond az,hogy a tanácsadói testület szűk látókörű,enervált,gazdasági folyamatokat nem átlátó,szűk érdekcsoportot képviselő társaság,vagy ha nem,a döntéshozók nem százasok.Ha ez folytatódik,az élelmiszerárak ua.a pályát járják be,mint a topik címben szereplő termékek.Gond az,hogy fedze t vásárlással  az áremelkedés ugyan tompítható,de ha egyszer beüt a hiány,mondjuk az aszály miatt,hiába lesz pénz,a semmit nem tudjuk megvenni.Nincs műtrágya,drága az energiahordozó,hiány van munkaerőből,az elektronikai alkatrészekből hiány van leállhatnak a mg.erő és munkagépek,támadnak a kártevők stb.Szép új világ köszönt ránk,megbaxhatjuk a nagyvonalú nyugdíjkiegészítést,adómentességet,Szja visszatérítést.
GIZIT csak longolni!!!
Megakrán Nyrt. 2021. 10. 05. 17:16
Allah növessze nagyra a szakálladat effendi! A próféta szóljon belőled!Kellene már egy '17-18-as rally,mert sok a beragadásom, azzal meg kiolvasztanám üketet.
HS!!!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 10. 03. 15:09
Jó a meglátásod!A szívem szakad meg,ha nem sikerül leváltani üket,de az eszem azt mondja,maradjanak,de kisebbségba,azt egyék meg amit főztek,velős pacalostul,szarvaspörköltestől,karcagi birkapörkeltel zárva.Az uniós pénzcsapok ha nem nyílnak meg,akkora kapkodás lesz,hogy csak nézünk ki a fejünkből.A felminősítések nem olyan egetverően biztatóak,a forint meg mint az ídegbajos pók futkározik.Mint nyugger semmi pozitív kép nem akar kirajzolódni előttem,mert az idei mérleg a háztartási költséget illetöen tragikus.Az év végi almabeszerzés előzetes árait figyelembe véve-Szedd magad mozgalomba-,minimum 80%-al drágábban adják,de még így is60 %-al olcsóbb mint a madaras üzlethálózat ára.Persze az egészet finanszírozni is kell.Ja! mézet is nagyban szerzem be,annak"csak 55%-al ment fel az ára,mert 10 éve vagyok vásárlója a termelőnek.100 szónak is egy a vége,ha lesz váltás,ha nem ,a helyzetet ma úgy értékelem,hogy nyakig vagyunk a szarban,de jövőre sámlira kell állni,hogy ne csapjon át a fejünk felett,Prémium ide vagy oda.Keménynek kell lenni,mint a vídia és rendíthetetlenül:HAJRÁ SPEKULÁNSOK!!!/HS!!!/
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2021. 09. 30. 06:32
Az építőipar árait figyelembe véve nagy ugrálást nem lehet rendezni belőle.A Mesterek tovább emelik az árakat,az anyagárak meg már az egekben vannak.Amíg ezt megkapják de sok minden történhet! lásd EURO/HUF árfolyam ,meg egyebek.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 09. 30. 06:24
Komment nélkül az euró árfolyamról:
Történelmi minimum:227,572008-07-20
Történelmi maximum:369,582020-04-01
Ki is volt a passzátszélfújó amikor ezek beköszöntek?
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 09. 29. 11:13
Jogos a felvetés.Csak azt szeretném tudni,mégis mi van akkor,ha ez a qrva nagy ingyen átruházott rv csomag egyszer arra kell,hogy a működést fenntartsa,mert a csecsekből nem csepeg az állami anyatej?Ingyen ebéd sehol nincs,a kuratóriumi tagok sem örökérvényűek.Tiszta ereje teljébe lévő 20-.on éves ifjak. Az osztalékból nem lehet megélni.Az állami hozzájárulás csökkentéséhez nem kell 2/3-s többség.240 nap múlva okosabbak leszünk.

friss hírek További hírek