Latod itt a forumon is eleg bedobni egy kis migransozast meg amcsi es brusszelellenesseget es ez eleg. Barmi ellen. Es ezek az emberek itt vannak olvashattak mi van. De nem erdekli oket. Migrans brusszel soros. Es kesz. Tenyleg ennyire egyszeru.
Egy ismerősöm mondta,hogy úgy fogunk meghalni hogy nem élünk jól.Ő azóta közbeszerzéseken nyer.A másik ismerősömet amikor megismertem elvitte a bank a házát.Azóta több 100 milla közbeszerzést nyert.Most bekerült az önkoribaa fidesz színeiben.Röviden ennyi.
Azt megértem, hogy valaki nem szavaz Gyurcsányra, vagy bármely ellenzeki pártra, vagy akár MP- re és a Tiszára. Szive- joga, hogy nem szimpatizál velük. De azt egyszerűen képtelen vagyok értelmezni, felfogni, hogy ennyire nyilvanvalóan gátlástalanul hazudozó és lopó, országromboló kormányra hogyan képes szavazni bárki is. Oké köztévé, meg propaganda, de megis mi az, ami annyira, de annyira tetszik valakinek az elmúlt 14 évben? Miben es milyen fejlődést lát? Nem járnak közértbe az emberek, vagy kórházba, vagy nem járnak az utcán? Ilyen ország szerintem nincs a világon, ahol egy ilyen kormányzás utan meg mindig 40% feletti támogatottsága van egy pártnak. Itt tényleg - legalábbis 40%-ig -mindenki hülye?
Pintér mikor mond le? 2 hét alatt rend lett, mi????? Hány vétlen embernek kell még meghalnia ebben az országban? Szegény gyerek és szegény Nóra. Még azt sem tudja valószínűleg, hogy elhunyt a fia. https://kuruc.info/r/2/279316/
SZÉGYEN, hogy a nagy "rendszervàltó" Fidesz az ügynöklisták takargatása mellett még mindig tolja a volt III/III-as spicliket. Ez pedig tetszik a 2 millió agymosott szavazójuknak, beleértve a határon túli kettős állampolgárságú magyarokat, akiknek előadták, hogy ők a legnagyobb nagymagyarok. 2 millió ember miért nem képes használni az eszét?! Megyek hànyni...
Megnyugodtam, hogy az új ÁVH vezére több, mint 5 milliót keres havonta. No, de van jobb is. A volt III/III-as ennyit kap: "bruttó fizetés 2 406 015 forint/hó, 400 000 forint/év ruhapénz, 210 246 forint/év SZÉP-kártya-juttatás, munkába járási támogatásként 30 forint/kilométer költségtérítés." Ismétlem, volt III/III-as! Ez aztán a rendszerváltás!
Tudtad, hogy Orbán Viktornak van youtube csatornája? Még a 2007. október 23-i beszéde is fenn van rajta: https://m.youtube.com/watch?v=ueO56DF4yTY Sokaknak talán kicsit félreérthető, hogy mit mond, mostanában vannak, akik félreértik, ha valaki az 1956-os békepártiakról beszél. Többször is megha lgatva állítom, hogy Orbán Viktort nem lehet félreérteni, a békepártiakról beszél, akik a kommunista rezsim alatt akartak békében élni.
Én nem a zene hallgatásból szűröm le a politikai meggyőződéseimet. Orbán UR -még 3-ciklust végig tud vinni, úgy érzem, 2036-ig még aktív lehet a politika színpadán.
"A tárcavezető hangsúlyozta, hogy a kormány továbbra is elkötelezett az illegális migráció elleni küzdelem mellett, és kiemelte, hogy a határok védelme a nemzetbiztonság alapvető része. Szerinte a migráció feletti nemzeti kontroll visszaállítása az egyetlen módja annak, hogy hatékonyan fékezzék meg az illegális bevándorlást." Ja.... a bűnözők szabadon engedésével:)))) Ezt az átlátszó hazug szöveget már sehol se veszik be... kivéve a PedoFidesz hívek:)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!