Sony123

Regisztráció: 2019-03-25 19:36:07

Hozzászólások száma: 1 270

Utolsó hozzászólás: 2020-09-13 19:59


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

MOLly tulajok topikja 2020. 09. 13. 19:59
Csak az esésnek az értelmét nem látom. Azt igen, hogy ami veszteséges lehet, azt kiszervezik. Tehát ezért merült meg a gondolat ebben. Egy dolgot ne felejeltsünk el, amiben a politika benne van, ott nem érvényesül semmilyen grafikon.
Üdv
Rába és a láma 2020. 09. 13. 17:16
Szia!
Meg tudnád mondani, hogy a Rábát mikor függesztették fel egy hétre? Arra emlékszem, hogy kb 700-n állt és utána 1400-l tért vissza.
Köszönöm
MOLly tulajok topikja 2020. 09. 13. 17:04
Nem mostanában volt! De ha nagyon kéred megkeresem. 700-ról felfüggesztették egy hétre, utána 1400-ra jött vissza! Pancserláma biztos meg tudja mondani pontosan mikor volt, de szerintem úgy 2012-ben.
Üdv
MOLly tulajok topikja 2020. 09. 11. 19:22
Csak érdeklődnék? 
 Nektek nincs olyan „dezsávu” érzéseteket, mint ami volt a RÁBÁNÁL? Egy hétre felfüggesztették, majd 2x annyival tért vissza a tőzsdére?
MOLly tulajok topikja 2020. 09. 07. 16:16
Szia!
Engem sem rések, sem gyertyák nem érdekelnek. Volt idő amikor ezzel foglalkoztam, de rá kellett ébrednem arra, hogy mindent a politika mozgat. Átfogalmazva magyarról-magyarra, én nem hiszek semmiben, csak abban ha majd 1870 fölé fog emelkedni a MOL, akkor fogok elgondolkodni azon, hogy mikor adjam el.
Üdv
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 08. 30. 13:23
Szia!
Azért az se mindegy, hogy milyen területen dolgozol. Én 87'-ben voltam az NEC-nél. Ott szabályosan 45 percenként fel kellett állni a munkahelyről, ki kellett menni az előtérbe, halk zene szólt, és az emberek beszélgettek egymással. Mint kezdő szoftveres, legalábbis akkoriban, ez igenis jó, sőt szenzációs volt. Nem tudom, hogy éreztél már olyat, hogy egy probléma körül forgolódsz, és csak egy ártatlan beszélgetés kell, hogy kibillentsen ebből az állapotból. Természetesen vannak a HO-nak is előnyei, de nem biztos, hogy mindig meg lehet oldani, sőt lehet hogy káros.
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 08. 18. 12:10
Szia! Erre csak a keresztapám válaszát tudom idézni, aki kőműves volt! Feltettem neki szinte ugyanezt a kérdést, hogy miért kell megnézni helyszínt, mivel a tégla malter, emberek ugyanannyiba kerülnek! Tudod mi volt a válasz: Ezt én tudom pontosan, csak azt akarom megnézni, hogy garázsban Trabant vagy Mercédesz áll. Így működik a piac.
MOLly tulajok topikja 2020. 02. 26. 22:37
Buktam már épp eleget, de én bízom a molyban, de akkor is azt mondom, hogyha 2000 alá megy csak akkor fogok venni. Ez nem előrejelzés, és nincs benne semmilyen cinizmus. Nézem ricsit folyamatosan, abba akkor fogok belenyúlni, ha esik drasztikusan. Nem mondom, többször volt olyan, hogy néhány 50-100 Ft-n múlott, de akkor se vettem. Utólag megbántam, mivel vesztettem, de én akkor is várok. Majd meglátjuk, hogy mi lesz osztalék fizetés előtt.:-)
Mindenkinek jó kereskedést!
Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 04. 24. 10:26
Köszönöm a tanácsot!:-) Igazából azért kérdeztem, mivel konkrétan tudom, hogy Kőbánya központban, 4 évvel ezelőtt egy 51nm-es lakás 6 milláért árultak most ugyanezt 14-t adják. Nem tudom, hogy vevő is van rá, de ezt látom a hirdetésekben! XI. kert azért ismerem, mert ott lakik az unokatesóm, panelban, és tényleg horrora emelkedtek az árak mostanra! 4-es metrótól 300 méterre, előtte egy park, park előtt lehet parkolni is, tehát csak nézek kifelé a fejemből, de én is panelben gondolkodom, és kimondottan bérbeadás céljából.
Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 04. 23. 21:54
Én egész Budapesten nézegetek!:-) Lehet hogy rosszul ítélem meg, de tényleg csak az érdekel, hogy mennyire jövedelmező lehet ..na ennyi a történet! Van pénzem amit befektetnék, és úgy gondolom, hogy most éppen a bérbeadás a legjövedelmezőbb. Ezért kérdezem! ..és nagyon szívesen várom a hozzászólásokat
Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 04. 23. 21:10
Nekem csak egy egyszerű kérdésem lenne! Budapesten most hol érdemes lakást venni kimondottan bérbeadás céljából? Köszönöm!:-)
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél 2017. 04. 16. 21:52
Nem az emberek degradálásával kéne foglalkozni, hanem kérdésre koncentrálni: Mely pártra kéne szavazni, hogy Fideszt le lehessen váltani? Egyébként meg meg ma érkeztem egy olyan országból, ahol, azt gondolom hogy működik a demokrácia!.-) Emberek nyugodtak, segítenek mindenkinek, mindenki beszél angolul és német nyelven, amikor pedig látják, hogy teljesen homály vagy ... megfogják a kezed és megmutatják, hogy ezt tedd!:-)))) ..és ez a púnióban van!:-)
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél 2017. 04. 16. 21:34
Én úgy emlékszem, hogy a szavazók 40%-val nyert 2/3-os többséget! Na ez sem normális, de beszélgetve az emberekkel most tényleg: mely pártra kéne szavazni?
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél 2017. 04. 16. 21:07
Igen, ez volt az első lépése, hogy választása törvényt módosítsa. Mivel ha lenne ellenzék legalább tudnák, hogy mely körzetben merre hány méter! Szerintem sajnos nincs még meg az ellenzék, legalábbis nem látom, hogy megérett volna erre, na ennyit a politikáról! Fidesz pedig röhög mindenkin, és minden újgazdag, hogy mennyire birka ez a nép. Sajnos nekem is rossz leírni ezt, de Kínában egyszerűen főbelőttek a politikusokat, máshol, mint Európában, inkább lemondtak önkéntesen! Nálunk ilyen nem lesz, és ez gyalázat. Emberek éheznek, és politikusok milliárdokat lopnak, és itt nálunk ez teljesen normális. Remélem, hogy nem vagyok egyedül, de itt valami nagyon nincs rendben!
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél 2017. 04. 16. 20:23
Nem konkrétan ehhez hozzászólva, de én tényleg azt remélem, hogy ellenzéknek már tényleg, megjön az agya! Nem kell itt már sok, csak ezeket kell összefognia valakinek. Van épp elég tüntetés, az nem árt ha van még több, hátha az alvó emberek is felébrednek. Most sajnos az zajlik, hogy szalámizzák az ellenzéket, és közben röhögnek a markukban! De ha közös nevezőre jutnának, hogy leváltsák a mostani hatalmat, simán meg lenne a többség. Azonban azt látom, hogy ma ez nem lehetséges, mivel minden ellenzék, maga szeretné a kizárólagos hatalmat. Azt sem tartom kizártnak, hogy ezt a Fidesz pénzeli, nincs ennél jobb politika, demokrácia, mindenki megmondhatja a véleményét, közben pedig röhög mindenkin, mivel jövőre, ugyanúgy megkapja a 2/3-t a mai választási törvények szerint, amit szintén ők módosítottak. Tehát ameddig a pártok nem egyeznek meg, addig nincs miről beszélni sajnos!
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre! 2017. 03. 30. 01:38
Ez az ár kb 180-200eFt. Ez azért nem mindegy. Ezt nem én mondom, hanem egy vállalkozó, aki napi szinten építi a házakat, tehát már neki is megéri. Tehát pofátlanul drágák a lakások, és ehhez hozzáigazítanak mindent. ..ja és Csepelen és Budai dombokon ugyanannyiba kerül az ablak a tégla és beton, csak ezt kevesen tudják.
MOLly tulajok topikja 2017. 03. 24. 10:08
Ennek én nem tulajdonítok jelentőséget, mivel az utóbbi 3-4 hónapban, úgy viselkedik, mint aki füvet szívott volna. Fogalma sincs, hogy merre menjen. Majd ha legalább egy hónapig tartósan megmutatja magát, akkor fogok elgondolkodni, hogy igaz vagy sem!:-)
MOLly tulajok topikja 2017. 03. 23. 22:51
Szerintem ezen nem kell lamentálni. Nézd a Ricsit, tiszta tömeg pszichózis. Tizedelték, és 6500 fölé ment az ára. Részvények értéke változatlan, mivel egy helyett kaptál 10-t, azonban az emberek másképp gondolkodnak! ..jé milyen olcsó, akkor ebből veszünk. Én nem gondoltam volna, hogy régi árfolyamon számolva 65eFt fölé mehet a ricsi ára, sőt 50-t se mertem volna megkockáztatni, de szerintem a MOL-nál is ugyanez lesz. Most éppen magasnak látom, de csak osztalékig! Általában osztalék után visszaesik, na akkor tervezek belevenni .. és remélve azt, hogy valóban nyolcadolni fogják szeptemberben. Utána csak várni kell, és nem idegeskedni.
MOLly tulajok topikja 2017. 02. 03. 11:30
A torna legnagyobb esélyese a magyar együttes volt, akik a vb-t megelőző években látványos támadójátékkal nyűgözte le a világot. A magyarok igazolták is a hozzájuk fűzött reményeket, és két sima győzelemmel kezdtek a csoportban. NSZK ellen 8:3, Dél-Korea ellen 9:0-ra nyertek.
A negyeddöntőben minden idők leggólgazdagabb mérkőzését vívta egymással Ausztria és Svájc csapata, amelyen végül Ausztria diadalmaskodott 7:5-re. A magyarok a kieséses szakaszban is folytatták a győzelmi sorozatukat, a negyeddöntőben 4:2-re múlták felül az akkor is erős brazil válogatottat. Az elődöntőben a magyar csapat az addig veretlen címvédővel, Uruguay-jal találkozott, ahol végül óriási csatában, hosszabbítás után 4:2 arányban a magyarok bizonyultak jobbnak. A másik ágon az időközben formába lendülő NSZK Ausztria gárdáját győzte le meglepően simán, 6:1-re. Így a döntőbe a küzdelmeket azonos csoportban kezdő Magyarország és az NSZK jutott.

Az 1954-es vb döntőjének felállása

A németeknek ajándékozott zászló
A döntő drámai csatát hozott. Alig 10 perc alatt, a magyar csapat 2:0-s vezetésre tett szert, és minden jel arra mutatott, hogy ismét nagyarányú győzelmet láthat a közönség. Azonban a németek hamar tudtak válaszolni, sőt egyenlíteni is. Ezután kiegyenlítetté vált a mérkőzés, amelyet végül a németek nyertek meg egy, a mérkőzés vége előtt hat perccel szerzett góllal. Az utolsó percben a magyar válogatott csapatkapitánya, Puskás Ferenc megszerezte az egyenlítő találatot, de az angol játékvezető les miatt nem adta meg. A magyarok így első vereségüket könyvelhették el 1950 után, ezzel elvesztették a biztosnak hitt világbajnoki címet. A magyarok veresége az '54-es berni döntőben máig rejtély. Az angol játékvezető nem adott meg egy szabályosnak vélt magyar gólt, nem ítélt meg egy jogosnak vélt tizenegyest, a szerencse sem állt a magyarok mellé, hiszen kétszer is a kapufát találták el a mieink. Aztán az esős idő, a sáros, nehéz talaj, a sorozatmérkőzések lelki és fizikai terhe is a magyarok ellen volt. Tehát, minden bajok okozója a játékvezetői

Itt a lényeg abban van amit te írtál! Esett az eső, magyarok csúszkáltak össze-vissza, de németeknek stoplis cipővel rendelkeztek! Azonban az előmérközéseken sz@rrá vertük őket. De egy Adidas stoplis cipővel, esőben füves pályán, azért nehéz felvenni a versenyt!
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 02. 02. 16:49
Azért azt tudni lehet, hogy Te ki voltál korábban??? Ha nem akkor húzz a büdös pitscába! Ez a véleményem rólad!

Macikához semmi közöm, sőt nem is ismerem, de a magad fajtáktól tele a tököm! Tehát TE ki is vagy????

Csók szívi!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek