Sony123

Regisztráció: 2019-03-25 19:36:07

Hozzászólások száma: 1 504

Utolsó hozzászólás: 2023-02-04 19:01


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik ma, 19:01
Ez azért egy kicsit utópia számomra. Ne gondold, hogy mindenkit megfigyelnek. ..sőt nem is tudnak. De abban biztos vagyok, hogy aki politikailag résztvevő lehet, őket szerintem biztosan.
Üdv, és békesség, én is megfigyelt vagyok papír szerint, azonban a politikához semmi közöm.
OTP részvényesek ide! vasárnap, 19:59
Ez aztán irtó bölcs hozzászólás volt. Ilyet még nem olvastam a 10 egynéhány évben.
Azonban sok sikert, és inkább kevesebb páleszt kívánok.
Üdv
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 27. 18:31
Ez adó, szántó terültekre kivetett adó.
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 27. 17:46
Igazából a témától eltérek!
Csak felháborító számomra, hogy écsanyám, aki a DUNA Tsz-nél dolgozott, végkielégités képen 90'-ben földterületet kapott. Eddig minden rendben, azóta is szántó terület, amit ano kapott 1000x3 Ft-t, most kiszabták a bírságot. Évi 100.000Ft. Csak azt nem értem, hogy milyen jogalapon! Nyilvántartás szerint ez szántó terület. Azonban tudom, hogy létezik, ilyen jogszabály, azonban az, hogy szántóterületekre is kivessék, ez az ami felháborító számomra. Ez a terület Szigethalom és Tököl között van. Közigaztásaliag  Szigethalomhoz tartozik.
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 23. 21:46
Bocs! Én voltam a lökött. Igazatok van, de akkor is döbbenetes, hogy kerület független a sugártól!:-)
Egy kis szellemi agytorna volt, de többet nem fárasztok senkit sem!:-)
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 23. 21:37
Nem az átmérőt, hanem a sugarat kérdeztem!:-)
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 23. 21:31
Igen!
 Mostani gimis matek felvételénil a legnagyobb gond volt a szöveg értelmezés. Az egy másik kérdés, hogy szinte szándékosan így fogalmaztak. Egyébként a feladatok nem voltak nehezek, ha jól értelmezték.
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 23. 20:05
Szia!
Ez nagyon régi találós kérdés, csak az én időnben úgy szólt, hogy tudsz átvinni egy kecskét, farkast, káposztát, hogy ne egyék meg útközben egymást.
Másik: ha van van egy Föld nagyságú gömböd, aminek a kerületét megméred, és ha ebbe a kerületbe 1 m-t toltasz be, akkor mennyivel nő a sugara????
Ha kiszámolod akkor meg fogsz döbbeni!!! Általános iskolai tananyag!:-)
Üdv és bocs az off-t.
OTP részvényesek ide! 2023. 01. 20. 19:09
Ezt nem lehet tudni.
Mindent a politika irányit, mehet bármerre ( habár én arra számítok, hogy fog még elmelkedni 10%-s nyerőben ), tehát várok, szerencsére a pénzem nem a mindennapi megélhetésre kell.
Az OTP az egyik legnagyobb papír, amelyik, igen nagy kilengéseket tudott okozni. Voltak hírek magyarázatok, de ezek mind útólagosak. Tehát sajnos mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy miben hisz!
Mindenkinek jó kereskedést kívánok!
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 18. 20:39
Szia!
Szerintem a legfontosabb az egészség, ha az megvan, akkor bármit meg tudsz oldani. Tanulás pedig még 70 évesen sem késő, mivel szellemilleg frissen tartja az embert.
Rigi közhely: első nyegyven évünket azzal tültjük, hogy hogy tegyük tönkre az egészségünket, és további 40 évben ( ha van ennyi ), akkor hogy hozzuk rendbe. 
EUR/HUF 2023. 01. 16. 22:18
Szia!
Ha ez sikerült, akkor kérhetnék egy dolgot: HOGYAN????
Üdv
EURHUF és minden, ami forint 2023. 01. 16. 22:14
Én azért megkérdezném, hogy miért törölte ki? Nem használtam indulatos szavakat, nem szídtam senkit, akkor mi is a kódex? 
Véleményt nem lehet nyílvátíni, vagy mégis kérnék valami indokot! Mi volt ami kiverte a biztosítokot?
Csak egy választ várok, mivel, akkor tudni fogom, hogy mi az amit nem mondhatok?
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 16. 21:58
Azért a zsákfalu érdekes történet. Most csak mesélek: kb tízéve voltam egy ilyen faluban, teljesen lepusztult volt, Veszpréntől kb 10 km-re. Múlt évben visszamentem, teljesen kultúrált, igaz minden bezár 6-8 óra körül, de veszprémiek rájöttek arra, hogy 10km kocsival nem túl nagy távolság! Falu teljesen fellendült, igaz a bekötő út hagy némi megjegyzést, de ott az ingatlanárak, azért egészen másképp alakulnak mint Veszprémben. Ha nagyon kell, akkor megkeresem a falu nevét, és azért is csodálkoztam el, mivel fényképek is készültek.
Most nem tudom, hogy mennyibe kerül egy telek/ház ára, azonban volt jó néhány ember aki ezt felismerte. Kocsival 10km??? Pesten többet megyek!
EURHUF és minden, ami forint 2023. 01. 15. 00:14
Lehet, hogy nem tűnt fel, de én csak az EUR/USD viszonyáról beszéltem! Azonban be tudom ezt a szövegértelmezési problémádnak.:-)
..és sajnos most is azt mondom, hogy az USD le fog értéktelenődni, az ERU-hoz képest!
Tehát csak kérdezem, hogy mi az ami nem érthető?
EURHUF és minden, ami forint 2023. 01. 14. 22:25
Én nem figyelem az aljakat, de úgy látom, hogy most, (amikor szerintem ) érdemes EUR-t vásárolni, akkor veszek! Beszélhetünk mármiről, itt EUR lesz. Nem tudom mikor. Azonban nincs más választása az országnak. Tudják kavarni az árfolyammal, de akkor is BE FOGJÁK VEZETNI! Tudomásom szerint a külker mérlegünk 80%-ban EUR-ban van, így ez lesz a fő deviza. USD le fog érttéktelődni. Azért érdekes jelenség volt múlt év közepén, hogy az USD magasabb árfolyamon jegyezték, mint az ERU-t. ( Ez egy kicsit rosszul estt. )
Tehát véleményem az, hogy az EUR még tovább fog emelkedni az USD-hez képest. Erre várok, és akkor ismét veszek!:-)
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 01. 05. 22:31
Bocs, hogy hozzászólok mindenhez, de Bp-n léteznek panelek, amelyek kultúrálták, és van egy borzasztó nagy előnyük! Becsukom az ajtót, és senkivel nem kell foglakoznom. Tiszta, nicsenek etnikumok "viszonylag halk", nem kell foglalkozni a járdával, zöld területtel, felújítással .... igaz a galambokkal igen!
Tehát én laktam különböző helyeken, társasház, családiház, panel  sőt gondolkodtam azon is, hogy Budán vegyek lakást, de szerencsére nem vettem!
Azért a a panelnek megvan az a szexepilje, hogy semmi dolgom sincs semmivel!
Mindenkinek más az értékrendje, és mást szeretne. Nekem ez így jó, sőt tökéletes!
Egyégként BUÉK mindenkinek!
EUR/HUF 2022. 12. 27. 00:08
Néhény hónapja olvastam.
Nem kell ide ERO bevezeti, önmagát fogja bevezetni. Itt csak az kérdés, hogy hol: magyar bankoknál, párnában vagy külföldi számlákon. Amikor visszamenőleg hoznak törvényeket, ami elméletileg nem lehetséges, gyakorlatilag igen, most akkor miben lehet bízni?
Igazából ez a szánalmas, ÉS BIZONYTALAN! Azt várják, hogy növekedjen az állampolgárok lekötése, de így hogyan? Kétharmados többséggel bármit meg lehet változtatni.
Üdv mindenkinek, csak egy kicsit elkeseredtem! ( De az ellenzék is nulla számomra! )
EUR/HUF 2022. 12. 27. 00:08
Néhény hónapja olvastam.
Nem kell ide ERO bevezeti, önmagát fogja bevezetni. Itt csak az kérdés, hogy hol: magyar bankoknál, párnában vagy külföldi számlákon. Amikor visszamenőleg hoznak törvényeket, ami elméletileg nem lehetséges, gyakorlatilag igen, most akkor miben lehet bízni?
Igazából ez a szánalmas, ÉS BIZONYTALAN! Azt várják, hogy növekedjen az állampolgárok lekötése, de így hogyan? Kétharmados többséggel bármit meg lehet változtatni.
Üdv mindenkinek, csak egy kicsit elkeseredtem! ( De az ellenzék is nulla számomra! )
OTP részvényesek ide! 2022. 12. 23. 23:23
Mindenkinek jó kereskedést kívánok, és legyen jobb a következő év mint mostani. :-)
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 12. 19:55
Bocs!
Eről csak off topic jut eszembe:
Lakásfelújítás lehet: 1: olcsó, 2: gyors, 3: minőségi!
Ebből csak kettőt választhatsz.:-)
Most már lassan lazítani kéne, lépjünk túl a pénzen, habár tudom, hogy lehető legrosszabb helyen mondom, de tényleg nem minden a pénz.

friss hírek További hírek