Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 07. 17:16
Előzmény: #146075  krida
Nem minden magyar vállalkozónak olyan rossz a helyzete. Kavicsbányát üzemeltetni kifejezetten jövedelmező, 40%-os haszonkulcs mutatja, hogy milyen komoly know-how, tudomány, akadémiai képességek szükségesek a kavics bányászatához. Orbán Győző doktorálhatna már végre, megérdemli a pHd címet.
bagolyles 2024. 10. 07. 17:14
Előzmény: #146071  wyl
MINDERŐL A LOPÁS JUT AZ ESZÉBE KOLLEGA ?
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 07. 17:13
Előzmény: #146076  krida
Vajon az a közel 3000, illegális migránsokat Magyarországra fuvarozó embercsempész most munkanélküli lett? Mit csinálhatnak most azok a szerencsétlenek, miből élnek?
rockmaster 2024. 10. 07. 17:13
Előzmény: #146076  krida
Pontosan a komcsikat kellene leváltani, azaz a mostani kormányt.
Hemzseg a volt ügynököktől, besúgóktól... valamit ezekből át is mentettek mára, lásd pl. Pegasus, egyet nem értők totális megfigyelése és persze az orosz szerelem.
Milyen párt az olyan, aminek a neve is hazugság?
Se nem fiatal, se nem demokrata!
krida
krida 2024. 10. 07. 17:10
Előzmény: #146072  penztaros_lorinc
Szerintem is meg kéne nyitni a határokat, és rászabadítani az országra a migránsokat. Valamint visszaadni a gazdasági hatalmat a komcsiknak, sokkal jobb kezekben volt. 
krida
krida 2024. 10. 07. 17:08
Előzmény: #146074  signal2
Abban igazad van, hogy egy mai magyar vállalkozónak nagyon erősnek és kitartónak kell lennie. De ez sajna magyar sajátosság, ennek nincs köze a politikához, egy vállalkozó kevés segítséget kap, s gyakran érzi azt, hogy a NAV-tól kezdve mindenki abban érdekelt, hogy őt ellehetetlenítse, tönkretegye. Ausztriában, Hollandban más a helyzet. Napjainkban viszont a német kisvállalkozók is sokat panaszkodnak.
signal2
signal2 2024. 10. 07. 16:54
Előzmény: #146073  signal2
Kieg: kellene végre egy kormány, amelyik valóban a magyar válllkozások érdekeit nézi, méghozzá teljesen semlegesen. Egy igazi patrióta kormány. Amely azzal segíti a magyar vállalkozásokat, hogy segít nekik versenyképessé fejlödni. Orbánék épp az ellenkezöjét teszik.
signal2
signal2 2024. 10. 07. 16:51
Előzmény: #146068  krida
Ez megint milyen hozzászólás? A kérdések tányként kezelnek súlyos hazugságokat.
Pl. Orbán csak mondja, hogy merjünk nagyok lenni, a valóságban meg folyamatosan romolja a magyar vállalkozások versenyképességét.
A multiknak még soha nem volt akkora barátja ebben az országban, mint az Orbán-kormányok. Amikor idejönnek, tízmilliárdokkal öntik nyakon öket, majd gyorsított eljárásban részesülnek, a mindenki másra vonatkozó elöírásokat nem kell betartaniuk. A munkaeröt utána az EU leglazább munkaügyi szabályai szerint kapják meg, végül az EU legalacsonyabb nyereségadójának (9%) megfizetése után bizony már lapátolhatják is ki a profitot. Soha ilyen könnyü nem volt kilapátolni a profitot, mint most. 
A közbeszerzéseknél annyi változott, hogy most a külföldiek és a haverok nyernek kéz a kézben. A tisztességes magyar vállalkozások bekaphatják. 
Nem tudom, feltünt-e ezek alapján, hogy Orbán folyamatosan, gátlástalanul, mosolyogva a képedbe hazudik. 
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 07. 16:50
Előzmény: #146068  krida
Ez az! Ezért kellett azt a közel 3000, illeális migránsokat Magyarországra fuvarozó embercsempészt Viktornakt kiengednie a börtönből, mert ezzel védte az országot.
És mennyivel jobb érzés az, hogy Viktor rokonai, Matolcsy doktor fia, stb. Dubajban költi el azt a rengeteg százmilliárdot, ami elveszítette közpénz jellegét. 
A Lady Bird meg tényleg csak egy kis ladik volt, ne is mond. Mennyivel jobb az, ha olyan csónakra is futja a közpénz jellegét elvesztett zsé, aminek a napi tankolása több tanár éves fizetése. 
wyl 2024. 10. 07. 16:46
Előzmény: #146051  bagolyles
"Tessék megmondani ,miért van kerítés +határvadászok ?Orbán-úr  cselekedett.
Erre válaszoljon ,ha van egy kis ideje."
Hát legfőképp azért építették, hogy hogy több száz mrd HUF-ot innen is ki tudjanak lopni. Ilyen eccerű a fidesz logika....
Ugye a bagolylesről ezt sem dereng az egyszerű fidesz rajongóknak ! :) 
bagolyles 2024. 10. 07. 16:43
Előzmény: #146060  badsector1
Én nem vagyok idegen gyűlölő ,hiszen városunkban is rengeteg afrikai ,kínai, stb tanul, dolgozik. Békés egymás mellet élés van a környezetemben. 
krida
krida 2024. 10. 07. 16:42
Előzmény: #146062  penztaros_lorinc
Én se értem miért védi Orbán annyira ezt az országot. És miért nem akarja, hogy kicsik legyünk? Miért nem jó az, hogy aki egyébként se akar dolgozni, az éljen szoc.juttatásokon! Minek dolgozik olyan sok ember ebben az országban?! Miért kellett ezt elérni? 
És miért vette el a komcsiból kapitalistává vedlett oligarcháinktól most már a gazdasági hatalmat is? Miért kellett ezt saját embereinek átadni? Miért nem lapátolhatják ki továbbra is a multik a pénzt? Miért magyaroknak kell nyerni mindig a közbeszerzéseken?! Felháboríto! Szerintem mondjon le!
realmadrid 2024. 10. 07. 16:41
Előzmény: #146061  Peterbond
Hagyjuk. Te nem tudsz meg győzni engem, én meg téged. Gödény meg nem jó példa mert csak a környezetemben van 4 házi orvos és 3 üzemorvos akik a járvány alatt hülyézték Gödényt, most meg utólag azt mondják Gödénynek volt igaza. 
bronz 2024. 10. 07. 16:40
https://24.hu/belfold/2024/10/07/nok-40-nyugdijreform-ado/
"Az értesülés kacsa. A nyugdíjrendszer stabilan és fenntarthatóan működik, a következő 10-15 évben nem indokolt a megváltoztatása” – írta a Pénzügyminisztérium."
Az mióta fenntartható, amikor már nemcsak a 13. havi nyugdíj, de már a 12. havi is hitelből megy, mert nincs annyit járulékbevétel, mint amennyit kifizetnek?
Kövér gázzal a szakadék felé, még véletlenül sem változtatnak.
Bajnaiék legalább az ország érdekét nézték és nem fostak be attól, hogy népszerűtlen lépéseket kell hozni.
Én már rég megszüntettem volna a 13. havi nyugdíjat, bevezettem volna egy felső nyugdíjplafont.
wyl 2024. 10. 07. 16:37
Előzmény: #146057  Lowrider
Hát ezt se értitek? Ugye Mo-i kerítés tul magas volt nekik és ezért kis kerülővel Ausztrián keresztül lepték meg a szovákokat a börtönböl kiengedett embercsempészek segítségével :)
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 07. 16:33
Előzmény: #146007  krida
USA-t is sikerült a kínaiaknak olyan adósságcsapdába csalni, mint amibe a kis országokat szokták? Adnak nekik hitelt, rengeteg hitelt, értelmetlen, meg nem térülő beruházásokra, az emberek meg csak az után tudják meg a hitel mögötti feltételeket, ha már elüldözték a hitelt felvevő vezetőket.
Peterbond 2024. 10. 07. 16:30
Előzmény: #146054  realmadrid
"Nem a cikk mellett kardoskodtam, azt sem írtam hogy egyetértek a cikkel."
.
De basszus azt teszed. Egy teljesen szakmaiatlan propaganda cikket probalsz oldalakon keresztul beallitani valos kritikanak ami csak egyes lepesekkel nem ert egyet.
.
Mikozben mar maga cikkbol is sut hogy MINDEN rossz amit az EU csinal es a nemzeti patriota magyar kormany mindenkinel okosabb es ezert legetseges jovore a 3-6% os novekedes.
.
Amugy mar csak ez a kijelentes is. Ilyet jovore elorejelzo kozgazdasz sose irna le csak aki mindenkepp meg akar felelni Orban lazalmanak.
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2024. 10. 07. 16:28
Előzmény: #146045  krida
Az illegális migráns nem jó, az nem fizeti ki a sok ezer eurót Tóni ügyvédjének! De nincsenekmis illegális migránsok, ma írta Viktor. Meg azt is írta, hogy az illegális migránsokat, akik nincsenek, buszokkal Brüsszelbe küldi. Összezavarodtam. 
De már értem, hogy miért engedett szabadon a Fidesz kormány majdnem 3000, illegális migránsokat fuvarozó embercsempészt, talán a börtönből kijőve hoznak illegális migránsokat. Meg buszt is tudnak vezetni!
Peterbond 2024. 10. 07. 16:26
Előzmény: #146055  realmadrid
En se ezt irtam. Annyit hogy siman elmenne annak.
.
Es bocs de vicc hogy itt ilyeneket irsz hogy 
.
"Azért mert a közgazdász nem ért egyet az EU bizonyos gazdaság politikai lépésével."
.
Igen ilyenek vannak sokan. Azokat hivjuk kozgazdaszoknak. Ellenben a cik nem ez volt. Mar tucat peldan lehoztam de te tenyleg nem akarod erteni.
.
Ez kb akkora csusztatas mint a Godeny nem hulye csak nem ert egyet a kormanyok egyes pandemias intezkedeseivel kijelentes lenne.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek