De ugye nem a fórum alapján kereskedsz? Mert opusban az a rengeteg régebbről beragadt ember persze hogy reménykedik, de ez nem garancia semmire! Nyilván ezt te is tudod, nem azért írom. Amúgy most jó számokat közölt, ez inkább bíztató!
"szombat esti láz " kajaügyben : ma vadasmártást csináltam zsemlegombóccal és nagyon puhára párolt marhahús szeletekkel a kicsinek sült csirkét brokkolival és legnagyobb meglepetésemre kért a vadasmártásból és azt mondta , nagyon finom a csirke-brokkolihoz mondjuk a vadasszószt lágyabbra csináltam, nem tettem bele sok mustárt, babért, fokhagymát tanulság: "vadabb" ételeket is meg lehet szerettetni lágyabb fűszerekkel kezdetben
még csak egy icipici megerősítés jött arra, hogy opus képes lesz újra elmenni 400 fölé szerintem képes lesz a 430-as tétemet megemelem 489-re de ez nem azt jelenti, hogy a teljes mennyiségem ott adom el tudod, amit írtam ha nagyon megéri adni, adom az alsó vételeket az appeninn: ha meglesz az opus 400, meglesz az appeninn 300 újra valamiért azt gondolom, "versenyez" ez a két rv
Opust megértem, most nagyon szép záró lett! Otpvel kicsit más a viszonyom, mint a többiekkel, ezt tartani fogom és csak 14k felett fogom majd valahol eladni. Akármit chart-olnak az okosok, ekkora idei nyereség szép árfolyamot fog eredményezni pár hónapon belül! A darabszám egész pontosan 1596.
majdnem megtántorodtam egyszer a héten opusban eladásra, a 330-as vételemmel de meggondoltam magam az, hogy a bif illikvid, nem annyira fontos, ráadásul nem is túl illikvid mostanában, hanem nagy kockázatot vállaltam a 420-as vétellel, 500-nál már duplázott a 230-tól számíva, ami nem is túl régen volt ettől még bármerre mehet, de most még nem veszek vissza , az opus inkább lázba hoz
még a 14 ezer alatti sem vészes, és az a legmagasabb vissza fog épülni szerintem, mégiscsak a fő papír a bét-en látod, a különbség itt jön ki köztünk , a 12865-öst kidobtam volna ma már ha szép nyereség van rajta --- a darabszámot nem kérdezem ---- a legfelsővel nem foglalkoznék most soha nem nézek átlagot, hanem csak azt, ami aktuálisan nyereséget hoz , aztán majd beérik a legfelső is eladásra
Opust ugyesen kigondoltad.Jo lesz az.Bif nekem tul illikvid.Szet van szakadva a konyv rendesen.Eladasnal ok,de olyan napon mint ma akkor nem igazan.Ha valaki kiszor 5K-t akkor lehet zugni lefele rendesen.
bocs, déltől nem voltam, most olvaslak a befektetéseim a tőzsdei papírok némelyik napok alatt térül meg, mint a bif 420-tól 488-ig, némelyikre sokat kell várni örülök, hogy megindult az opus , ez a mai meglepetés remélem, most már elmegy 400 fölé de erre gondoltál ?
a terv? egy esetleges újra 300 .... nagy néha veszek appeninnt, régebben is volt néhányszor, ha az opus tényleg elmegy 400 fölé, akkor van esélye az appeninnek is a 300-ra, de lehet, nem jól gondolom
sokszor csináltam már besameles-sajtszószos sütőben sült karfiolt, de ma kipróbáltam a gratint, és sokkal finomabb lett a tojássárgájától, a tejszíntől és a több vajtól ezek a franciák miért rajonganak annyira a vajért? kezdem megérteni a mondásukat, vajból soha nem elég
leves