Nem vagyunk egyformák, van akinek szent a levél titok. Ha privátban levelet váltok valakivel, arról azt gondolom, hogy kettőnkre tartozik és nem másolom be egy nyílt fórumra, ha ehhez nem járul hozzá a levelező társ. De ha nem igaz a levélváltás, akkor aljasságot követett el a tudósító és minimum, hogy bocsánatot kér valamint szégyellje magát!
Farkas kutya már kezdi a szokásos hülyeséget beleszól valamibe utána levan mínuszolva húrogva🤣és próbál bűntudatot kelteni a másikban! Ne szólj bele mindenhez fórumban mindenhez!!!!Nezegesd a chartjaidat pingvineket raksogasd ide oda Évát hagyd békén majd ha szeretne írni fog!
Én is csak a fórumról informálódtam. Elhittem amit írt az, aki levélben utána járt. Nem gondolom, hogy érdekében állt volna hazudni. Ezek után nem látom okát kombinálni, képzelődni meg halottnak nyilvánítani.
Az is jóhiszemű volt, hogy leírtam, mit lett volna a normális módja, ha már "állítólag" kommunikál! Mindenkinek levelet ír ez normális? Persze sehol bizonyíték róla! Erre te össze vissza szaroztál velem a haveroddal! Csak a feszkót csináljátok... Hagyjátok nyugodtan, miért kell minden héten felbolygatni? Töketlen banda...
Csak azt tudom ezek után is javasolni, hogy ha nem hiszed el amiket itt írtak azok akik e-mailt váltottak vele és szíveden viseled a sorsát, akkor fordulj a rendőrséghez, jelentsd, hogy neked nem kerek ez a történet, rosszra gyanakodsz. Ez nem arcoskodás, hanem egy jó indulatú javaslat. Mi értelme van itt kötekedned, amikor megírták világosan mi a helyzet? Ha nem hiszed, járjál utána!
Ez a farkas kutya🐺mindenbe bele okoskodik lesgen szó részvényről bármiről húzna el a Pi..ba,én is kedveltem Évát én is kedveltem kértem tanácsot sokszor tőle,de nem zargatom! Nem ír kész ennyi!!!
Én pl. arra következtetek, hogy rágódsz a szaron! Világosan megírták akikkel levelet váltott, hogy életben van! Hogy nem buziskodik itt a fórumon (mint egyesek), miért nem fogadod el? A csartod netán mást mutat?
Levélírogatás, mellett nem lenne logikusabb ha ide írna be? Az kevesebb ídő! Na mindegy! Nem túl logikus. Bár így volna. Gondolom Te se másolod be a levelét.
Olyanról hallottál már, hogy valakinek évtizedeken keresztül az alkohol volt az élete, aztán egyik napról a másikra letette a poharat? Én hallottam. Van ilyen. Éva is felhagyhatott egyik napról a másikra a fórumozással. Nem megszokott, de nincsen ebben semmi ami miatt nem lehetne elfogadni és nincsen értelme továbbra is a szarom rágódni! - Mert egyesek most azt csinálják!
Mikor szaladt a szekere,nézeteltérésünk keletkezett.Bejelentettem,hogy nem kívánok a továbbiakban az eszmecseréiben részt venni. Úgy vélem,mint tanár-ahogy mondta-illene attól a közösségtől egy mondat erejéig elköszönni,akikkel osztozott bánatban és örömben.Amilyen aktivitása volt,nem indokolt,hogy eltűnik mint szürke szamár a ködben.Örülök,hogy jó egészségnek örvend és tudást önt a kis koponyákba,sajnálom,hogy nem üzletel,de ennek is biztos megvan az oka. Ha olvassa jó egészséget,további sikeres életet!!
leves