Dehogynincs

Dehogynincs

Regisztráció:
2015-12-20 15:58:33
Hozzászólások száma:
4 084
Utolsó hozzászólás:
2019-01-16 11:08
Pontok:
Tapasztalati: 4
Aktivitási: 4
Népszerűségi: 5

Legkedveltebb témái:

DAX

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2019-01-16 11:08:06
mutat
Borítékolható volt a magyar ellenzék leszereplése #13

Innen származik az idézet:
https://mno.hu/migr_1834/ellenallas-demokratikus-formaban-439547
Ha jól emlékszem, akkor Orbán doktor írt egy tízrészes(?) cikksorozatot a Magyar Nemzetbe(?) az ellenállás demokratikus formáiról.
Hirtelenjében nem találom, de ha volt ilyen, akkor ajánlom az ellenzék szíves figyelmébe.
2019-01-16 11:01:55
mutat
Borítékolható volt a magyar ellenzék leszereplése #12
"a parlamentben nem lehet hatékonyan ellenállni a kormány országrontó politikájának, a parlamenten kívül viszont még van ... lehetőség... A politikus világossá tette, csak az ellenállás demokratikus formáit hajlandó alkalmazni. A ... kormány leglényegesebb, választási ígéreteivel legélesebben szemben álló intézkedéseit kell megtámadnia, megkérdőjelezhetetlenül demokratikusnak kell lennie, és elsöprő népakaratot kell kifejeznie. Hogy egy ilyen eredmény mikor és hogyan váltja ki a kormány távozását, arra nincs forgatókönyve, de nem is kell hogy legyen. – Azt nem lehet előre tudni, hogy egy kormány mikor és miért bukik meg. De amit ennek érdekében demokratikus úton meg lehet tenni, azt meg is kell tenni – fejtette ki. ... az igazság az, hogy a kormányt az intézkedései és hazugságai miatt utasítják el az emberek, az ellenzéktől viszont várják a helyzet megoldását, de sokszor tehetetlennek látnak bennünket."
2019-01-16 10:49:40
mutat
"Túlórázol vagy kirúgnak" - Évtizedek óta nem látott sztrájk lehet Magyarországon #131
Sorossal nem állsz messze a valóságtól. Szijjártó. A Soros-ösztöndíjas kormányfő minisztere.
origo pont hu/itthon/20170923-magyarorszag-nem-tesz-megkulonboztetest-az-emberek-kozott-vallasi-alapon-szijjarto.html
"Emlékeztetett arra, hogy 2015-ben Magyarországot tömeges bevándorlási hullám sújtotta. Négyszázezer ember lépett át a határon, megsértve a jogszabályokat."
Most már tudod, hogy szijjártó, de nincs kétségem afelől, hogy ez tény sem rendíti meg a kognitív disszonanciádat, bár most beégettem a te emlékezetedbe is.
Az Orbán-kormány a beengedett négyszázezer migráns ellenére a létező kormányok legjobbika.
Az orbáni illiberális állam szuverén, annak ellenére, hogy az orbáni jogállamban(?) négyszázezer(!) illegális(!) migráns tartózkodott, akikről azt sem tudtuk kicsodák, de jócskán voltak köztük bűnözők és terroristák is.
Megdicsérlek azért, mert szinte már jobban sorosozol, mint Németh Szilárd. Nem kétlem, hogy okosabb lehetsz még nála is.
Itt ülsz az internet előtt és valahogy képtelen vagy megtalálni és értelmezni azokat a tényeket, amik meghaladják a némethszilárdi világképet.
2019-01-15 14:32:23
mutat
"Túlórázol vagy kirúgnak" - Évtizedek óta nem látott sztrájk lehet Magyarországon #124
Az Orbán-rezsim nem hagyta, hogy a Balkánon etessék és itassák őket. Ő taxiztatta őket az országban, ő vezényelt nekik buszokat és járműveket. Ő járult hozzá négyszázezer illegális migránssal ahhoz, hogy az EU szívébe jussanak.
2019-01-15 14:28:19
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #16132
Amikor átszállították őket a kontinensre, akkor megint kívül kerültek az EU-n. Akkor kerültek újra az EU-ba, amikor az állítólagos szuverenitására roppant büszke Orbán-rezsim nem védte meg tőlük a schengeni határszakaszunkat.
2019-01-15 14:17:30
mutat
2019-01-15 14:16:05
mutat
"Túlórázol vagy kirúgnak" - Évtizedek óta nem látott sztrájk lehet Magyarországon #120
Németh szilárd  a honvédelmi és rendészeti bizottság elnökeként és a nemzetbiztonsági bizottság személyesen is felelős azért, hogy 2015-ben négyszázezer illegális migráns tarolta le hazánkat.
Amúgy hiába is mutogatta volna a határon a migránsoknak a tanító-könyvtáros diplomáját.
2019-01-15 14:04:37
mutat
Felbontották Kádár János sírját ! #867
Ütköző – Kossuth, 2019. január 7., hétfő, 13:04
https://www.mediaklikk.hu/cikk/2019/01/07/utkozo-az-ellenzeki-dramaturgia-hattere/
Vendégek:
Deák Dániel politológus
Tóth Erik, politikai elemző, Nézőpont
----------
A királyi rádió műsorában ütköztette a kormánypárti véleményeket a kormánypárti Deák Dániel, a kormánypárti Tóth Erik és a kormánypárti riporter, Halász Zsuzsa.
A kormánypárti vélemények ütköztetéséből a kormánypárti vélemény jött ki győztesen.
Kádár is ilyen rádiót működtetett volna, ha Moszkva rákényszerített volna valamiféle formális többpártrendszert. Talán még létrehozott volna egy Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot is a biztonság kedvéért.
2019-01-12 18:29:07
mutat
"Túlórázol vagy kirúgnak" - Évtizedek óta nem látott sztrájk lehet Magyarországon #49
Mondanál pár esetet, amikor egy munkaadó vagy bárki csúnyán megütötte a bokáját?
2019-01-12 18:20:42
mutat
"Túlórázol vagy kirúgnak" - Évtizedek óta nem látott sztrájk lehet Magyarországon #48
Már csak azt kell megmagyaráznod, hogy miért hozta a hatalom a túlóratörvényt, ha hamarosan sem túlórára, sem munkásra nem lesz szükség.
2019-01-12 18:10:34
mutat
"Túlórázol vagy kirúgnak" - Évtizedek óta nem látott sztrájk lehet Magyarországon #46
Elméletben ugyanilyen hatásos volt a népszavazási törvény. Papíron. A hatalom aztán kénytelen volt kigyúrt kopaszokkal megtámogatni Erdősinét, nehogy érvényesüljön a népakarat.
Erdősinéi, a kigyúrt kopaszok és az NVI vezetése nagyon megüthette volna a bokáját, amikor kiderült, hogy csúnyán összejátszottak. Csodák csodájára nem ütötték meg.
Elmélet és gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van. Ha nemcsak formálisan lenne demokrácia Magyarországon, hanem  valójában is, akkor sokat tudna mesélni a jogállamiságról.
2019-01-12 14:54:50
mutat
"Túlórázol vagy kirúgnak" - Évtizedek óta nem látott sztrájk lehet Magyarországon #34
Csak a pontosítás kedvéért. A Kádár-rezsimben "önkéntesen" lehetett szolidaritási bélyeget vásárolni a szakszervezeti tagoknak.
Nem vettem. A helyzet odáig fajult, hogy még a főnökömet is nyomás alá helyezték, mert anélkül, hogy szervezkedtem volna, mások is követték a példámat és nem vettek önkéntesen bélyeget.
Végül mindannyian vettünk bélyeget.
Amikor az Orbán-rezsim kifosztotta a nyugdíjpénztárakat, akkor ez az önkéntesség úgy festett, hogy aki nem csinált semmit, azt átlépőnek nevezték és elvették a magántulajdonát. Hárommillió pénztártagból csak százezren nyilatkoztunk arról, hogy mégis inkább megtartanánk a magántulajdonunkat.
2019-01-12 14:45:56
mutat
Felbontották Kádár János sírját ! #866
Bubenkó Csabának annyira karakteres véleménye volt a kötelező túlmunkáról, hogy még a vasárnapi boltzárat is belengette.
Most ugyanilyen karakteresen lapít, mert számára is kiderült, hogy a kormány számára fontosabb a karvalytőke kiszolgálása a vasárnapi boltzárnál.
Ha a karvalytőkés túlmunkára akarja kényszeríteni a hatalom alattvalói, akkor gond nélkül megteheti.
A szakszervezet nem a dolgozókat védi, hanem ugyanúgy a hatalom transzmissziós szíja, mint a Kádár-rezsimben. Kitolás lenne az alattvalókkal, ha nem éreztetnék a kiszolgáltatottságukat.
A szakszervezeti vezetőnek meg az a dolga, hogy  a személyi kultuszt szolgálja és lesse vagy kitalálja a teljhatalmú főnök gondolatát is és kövesse a bakugrásait.
A boltzár esetében ez most nem sikerült, de a mostani bátor lapítással Bubenkó még igazolhatja a hatalom iránti gerinctelen lojalitását.
http://kdfsz.hu/megerett-az-ido-itthon-is-a-vasarnapi-boltzarra/
"Bubenkó Csaba kifejtette: friss felméréseik szerint és a dolgozók általános véleménye alapján megállapították, hogy bár a kötelező béremeléseknek, illetve a multik gesztusainak köszönhetően átlagosan 50-60 ezer forinttal nőtt az áruházi munkavállalók bruttó keresete két év alatt, a kiskereskedelmi tevékenység mégsem lett népszerűbb. A meglévő, mintegy 350 ezer fős munkavállalói rétegnek – amelynek a háromnegyede jellemzően nő, családanya – a fizetések emelése már nem kompenzálja a hét végén vagy túlórában, a kasszában, a pult mögött, a raktárban végzett munka szociális és egészségügyi hátrányait. A megfeszített tempó, a mindennapos üzemeléshez szabott, kiszámíthatatlan időbeosztások továbbra is súlyosan terhelik a megfáradt dolgozókat, akiknek az is külön gondot okoz, hogy a magas fluktuáció miatt több ember felada­tait kell ellátniuk."
2018-11-09 20:53:35
mutat
Orbán Viktor ijesztõ jóslatot közölt #43
"Nem tudom pontosan, miért de valahogyan kevesebb gyereket vállalunk, mint ami a közösség fenntartásához szükséges lenne."
Eddig nem okozott semmilyen  gondot a soros ellenség fölmutatása és megnevezése. Soros.
2018-11-09 20:48:16
mutat
Orbán Viktor ijesztõ jóslatot közölt #41
"Véleménye szerint, mint politikus, hosszú távon kell gondolkodni, és felelősséget kell vállalnia azért, mi lesz 10-20 év múlva, ha így mennek tovább a dolgok, vagyis csökken a népesség."
Abban biztosak lehetünk, hogy Orbán doktor 10-20 év múlva is hatalmon lesz, csak mi, alattvalók leszünk kevesebben. A hatalom számára ez valóban ijesztő. Mit mondjak? Nekünk is.
2018-11-09 20:39:15
mutat
Orbán Viktor ijesztõ jóslatot közölt #39
1. "Mi azt gondoljuk, hogy magunk meg tudjuk oldani a népesedési problémákat, erre képesek vagyunk, csak nem szervezzük elég jól az életünket ahhoz, hogy ez a nagyon fontos szempont érvényesülni tudjon."
Orbán doktornak most viszonylag tiszta pillanata van. A népesedési problémákat tisztán látja. De ez a mondat akkor is igaz, ha a népesedés helyett az oktatást, az egészségügyet, a jogállamiságot vagy akár a magyar futballt helyettesítjük a népesedés helyett a mondatba.
A mindenkori kormányok és politikusok rengeteget tettek azért, hogy félreszervezzék az életünket.
2. "Európai összevetésben, gazdasági teljesítményünkhöz képest valóban sokat költünk a családok támogatására, azonban ennek mélyén egy jelentős megfontolás van."
Tudjuk, mi ez a mély megfontolás. A családtámogatásra tényleg sokat költünk. Gondoljunk csak a Tiborcz vagy a Mészáros család támogatására. A többi családnak is ugyanilyen támogatás jár. Csak nekik már nem jut.
2018-11-05 14:20:07
mutat
Nagy családtámogató lépésekre készül a kormány a konzultációs kérdések alapján #4
Pártunk és kormányunk tudja ugyan, mi a baj, de az erre vonatkozó kérdéseket föl sem teszi.
A baj az, hogy már minden hatodik gyerek külföldön születik.
A fölsorolt kérdéseknek álcázott válaszok erre nem adnak megoldást.
Kivándorlóország vagyunk és az is maradunk.
2018-11-05 13:22:37
mutat
Felbontották Kádár János sírját ! #862
Ma reggel megint előhúzta Kovács elvtársat a királyi rádió. A bolsevik lelkületű hatalom valami miatt vonzódik a diktatúra főkolomposaihoz, akik a félresikerült rendszerváltás után lelkesen tanították nekünk a demokráciát.
Az illiberális Kovács elvtársban vélhetően  azt szereti a mostani oroszbarát hatalom, hogy 1985-ben újabb 20 évre meghosszabbította a lejáró Varsói szerződést.
Még Medgyessy elvtársat hallgatnám szívesen élőben, meg Kádár elvtárs hangját felvételről.
https://www.youtube.com/watch?v=T4toBcY-kJw
2018-11-05 13:11:23
mutat
Amerika húzna ki bennünket az oroszok markából #4
Hej. De szép idők is voltak, amikor virult a szovjet-magyar barátság és jóban voltunk a megszállóinkkal. Ránkkényszerítették az illiberális politikai rendszerüket, diktatúrában éltünk, idetelepítették az atomfegyvereiket, az olajuktól és az atomenergiájuktól függtünk és bojkottáltuk az 1984-es olimpiát.
Ennél sokkal jobb a mostani peresztrojka, amikor régi seggekből új szelek fújnak. Már/még nincsenek itt az atomfegyvereik és nem bojkottáljuk az olimpiákat.
A többi viszont többé-kevésbé most is igaz. Függünk az olajuktól, az atomenergiájuktól még jobban fogunk függeni, de az illiberális politikai berendezkedésünket sokkal több fügefalevél takarja, mint régen.
2018-10-30 17:55:14
mutat
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül #13059
Felmentették a menekülteket rugdosó László Petrát
https://hvg.hu/itthon/20181030_A_Kuria_felmentette_a_hataron_menekulteket_rugo_Laszlo_Petrat
A Szegedi Törvényszék tavaly októberben jogerősen is garázdaság vétségét állapította meg a rendőrök sorfala mögül kitörő menekültek felrúgásával megvádolt operatőr ügyében. Most a Kúria felülvizsgálta ezt. László Petrát felmentették garázdaság vétsége alól.
https://img1.hvg.hu/image.aspx?id=7413dd5c-f364-4194-85d8-23a6d1226e52&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e
Nem szép dolog migránsokat rugdalni, de mindenki fordítva ül a lovon.
A kápen és az eset videóin jól látszik, hogy a rendőrök sem kerítéssel, sem figyelmeztető lövésekkel, sem fegyverrel nem védték a határt. Pedig a 2006-os fideszes nagygyűlésen jól begyakorolták a hatalmas tömeg elleni harcászatot.
Egy szuverén jogállamba nem törnek be az illegális migránsok, egy felelős kormány él a határvédelem jogával. egy felelős köztársasági elnöknek pedig olyan tervet kell jóváhagyni az ország fegyveres védelméről, ami a gyakorlatban is megakadályozza, hogy illegális migránsok ezrei, tízezrei és százezrei törjenek be hazánkba.
Nem az keményen dolgozó kisembereknek és nyugdíjasoknak és honleányoknak kell megvédeniük a határt, hanem a fegyveres testületeknek, akár kerítéssel, akár élőerővel.
Ezért van hírszerzésünk, honvédelmi bizottságunk, hadseregünk, rendőrségünk és sok egyéb  tökös és töketlenkedő testületünk.

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE