Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
dexter ma, 21:24
Előzmény: #4193  Heisenberg
#4196

Ez az orbán balázs egy igazi talpnyaló. Annyira igyekezett, de ez megint nem jött be.
Annyiró jó látni a fideszes politikusok szenvedését és kínlódását.
dexter ma, 21:12
Előzmény: #4191  badsector1
#4195
Pont most olvastam én is, amit MP írt. Továbbra is tartom, hogy ennek így semmi értelme.
dexter ma, 21:11
Előzmény: #4189  badsector1
#4194
ez a vita olyan bazáros lesz...
Heisenberg
Heisenberg ma, 21:06
#4193
Gelencser Ferenc / Momentum/ komment a facen. ( Kb igy kellene mindig!):
"Olvasom, hogy Orbán Balázs szerint nem Magyar Péter dönti el, hogy háborúpárti-e.
Ez az arrogancia tökéletesen leírja ezt az egész rendszert. 
Teljesen mindegy, hogy ki vagy, mit tettél le az asztalra, vagy hogy mit gondolsz a világról. A hatalom emberei szerint, akik Magyarországot vezetni hivatottak, még ahhoz sincs jogod a saját hazádban, hogy meghatározd önmagad. Majd ők ezt megteszik helyetted. Majd egy Orbán Balázs nevű alak eldönti helyetted, hogy ki vagy, miben hiszel, és hogy jó magyar vagy-e. Teljesen mindegy, hogy te ezzel egyetértesz-e vagy sem. Nem számít a véleményed nekik.
Így került mindenki a haza fogalmán kívül, aki 2002-ben nem a Fideszre szavazott, hiszen ekkor hangzott el a “Haza nem lehet ellenzékben.” mondat a kormányfő szájából. 
Így lett mindenki “dollár baloldali”, - jelentsen bármit is ez az intellektuális emesis - aki nem rájuk szavazott 20 évvel később.
Így lett mindenki a bukott miniszterelnök, egy nyugat-európai főváros, vagy éppen Soros György embere, aki nem ért egyet azzal, amit ők politikának neveznek.
Így lett “hazaáruló” mindenki, aki szerint a haza nem egyenlő az ő általuk vallott elvekkel, amelyek olyan dinamikusan változnak, hogy az embernek belezsong a feje ha követni próbálja.
Ez az az arrogancia, ami kettészeli ezt a nemzetet. Ez az az arrogancia, amit meg kell szüntetni, fel kell szántani és sóval kell behinteni.
Június 9-én nem a háború vagy a béke kérdéséről szavazunk. Június 9-én arról szavazunk, hogy kielégítő-e számunkra, mint nemzet számára, ez a gerjesztett felebaráti gyűlölet, vagy ennél valami többre vágyunk. 
Én hiszem, hogy sokkal többre hivatott ez a nemzet. Még akkor is ha Orbán Balázs nem hisz ebben. Még akkor is ha Orbán Balázs majd el akarja dönteni helyettem, helyettünk, hogy miben hiszünk. Széchenyik nemzete vagyunk, nem Orbán Balázsoké."
the_outsider ma, 21:04
Előzmény: #4183  Peterbond
#4192
Egyértelmű! (az inputok nem is láthatók)      
Habár én nem is magára a ChatGPT válaszaira kívántam a beírásom fókuszát tenni, hanem a köztévén tovább harapózó bulvár stílusra, ami az adónkból van finanszírozva.      
(nem tudom, hogy ez mennyire jött át, de a 0/2-es like/dislike most nem ezt mutatja, habár ezzel az aránnyal itt sosem érdemes különösebben foglalkozni)
badsector1
badsector1 ma, 20:56
#4191
"„8 perc…a nulla százalékos business pártoknak és a valódi pártoknak is. 
Vita propaganda televízió módra. Szégyellje magát Papp »Hírhamisító« Dániel, az MTVA vezetője és mindenki, akinek ehhez köze van” – reagált Magyar Péter a köztévé EP-választási vitájának frissen megjelent részleteire a Telex Facebook-oldalára írt kommentjében.
Magyar azután írta le a véleményét, miután kiderült, hogy az M1 közszolgálati csatorna május 30-ra tervezett élő műsorában a listavezetőnek összesen 8 perc áll majd rendelkezésükre. A választási vitáról az is kiderült, hogy a Várkert Bazárban nézők nélkül rendezik, a vitavezető Volf-Nagy Tünde és Németh Balázs lesz. A résztvevők számának megfeleltetve 11 pulpitus lesz elhelyezve félkör alakban.
A Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője, Magyar Péter korábban feltételekkel vállalta csak a részvételt, ahogy a Mi Hazánk is. Magyar egyik fontos feltétele az volt, hogy a vita élőben és főműsoridőben legyen, és ha nem propagandista vezesse. Az egyelőre kérdés, hogy Magyar ezekkel a feltételekkel vállalja-e majd a vitát.
A listát állító szervezetek delegáltjai első körben 1 percben bemutatkoznak, majd a 3 témakörben, témakörönként 2-2 percben fejtik ki a véleményüket, az utolsó körben pedig 1 percben reagálnak az előttük elhangzottakra. A megszólalási sorrend megegyezik a szavazólapokon szereplő sorrenddel, amit korábban a Nemzeti Választási Bizottság hagyott jóvá. A vitán négy aktuális téma lesz: az Európai Unió védelme és biztonsága; migráció/menekültügy; mezőgazdaság és/vagy demokrácia és jogállam.
A Fidesz–KDNP EP-listavezetője, Deutsch Tamás korábban azt jelezte, ott lesz a köztelevízióban rendezett vitán, ahogy a DK listavezetője, Dobrev Klára, valamint a Momentum-elnök Donáth Anna is biztosra ígérte a részvételét."
badsector1
badsector1 ma, 20:53
Előzmény: #4188  InvJonny
#4189
vita lesz a bazárban, szerintem mp erősen gondolkodik, hogy melyik a jobb döntés, elmenni vagy nem elmenni a vitára.
InvJonny ma, 20:49
#4188
Amúgy lesz végül vita a köztévében vagy nem? 
A vitára gondolok és nem a fejenként 5 perces kiselőadásra, amit most szerveznek. Ezt hívjuk inkább bemutatkozó pár percnek.
badsector1
badsector1 ma, 20:42
#4187
"Minden bizonyíték arra utal, hogy Wass Albert meghamisította saját zsoldkönyvét, és nem létező kitüntetéseket adományozott magának 
Felszámolt partizánegység, vadászpuskával kilőtt ellenséges repülőgép és Vaskereszt Vaskereszt hátán: mennyi igaz a második világháborúban híradósként szolgáló író háryjánoskodásaiból? Ungváry Krisztián történész igazság és fikció nyomában."
   
így már érthető, hogy vass albi miért kedves a fidesznek.
dexter ma, 20:39
Előzmény: #4184  Peterbond
#4186

Így ennek a "vitának" nem sok értelmét látom.
Ha lett volna egy Deutch, Dobrev, Magyar P. vita mondjuk 2,5-3 órában, amiben a legfontosabb 10 ügyet érintették volna, akkor azt mondom, ok.
Így lesz jó esetben 3 téma, emberenként 2 perc/téma.
Ez kb. adtunk a szarnak egy pofont kategória. Tényleg csak arra lesz jó, hogy orbánék körbe tudják vele haknizni a propaganda sajtót, hogy kuss legyen a libernyákoknak, mert még vite is volt a köztévében.
Peterbond ma, 20:34
Előzmény: #4178  bronz
#4185
Ő már március 15.-én is ezért tartott így beszédet. meg elötte 2 évben is azért ment vidékre és ott is csak szűrt közönség elött. :).
Peterbond ma, 20:32
Előzmény: #4177  dexter
#4184
És persze a témák is mind a Fidesz narratíva. Korrupció? nulla. Orosz befolyás veszélye az Eu-ban? nulla. Európai ügyészség?.
.
Nem nem. Migrációs, határvédelem, mezőgazdaság. A jogállam is csak azért mert 2 percben nem lehet kifejteni eléggé így lemehet de hát itt demokrácia van tessék 12 év után még 5 percet is kapnak a köztévében az ellenzéki pártok :).
.
Ja témától eltérni szigorúan tilos és kizárást vonhat maga után :).
Peterbond ma, 20:28
Előzmény: #4174  the_outsider
#4183
De a legszebb hogy a Chat GPT is abból indul ki mit írnak online az adott személyről ( mivel ő maga nem tudja "meghalgatni". És mivel a legtöbb Mediaworks sajtóból más se ömlik csak "nárcisztikus, erőszakos, baloldali, háborúpárti" stb jelzők persze hogy ezeket fogja felhozni.
badsector1
badsector1 ma, 20:22
Előzmény: #4169  Sehmet
#4182
mzp már másnap kicsinálta magát, 90%ban hülyeséget beszélt, MP még mindig felívelő pályán van, és azt  a néhány hülyeséget elnézzük neki, amit a fideszes propagandának köszönhet, gyorsan tudja  korrigálni, a kormánypártoknak megvan a saját ellenzékük, őket nyugdíjazza MP, ezért nagy az idegesség magtár röfinél.
orbán égbekiáltó marhaságait ti már mióta nézitek tétlenül? orosz sgg nyalása, 56 emlékének lábbal tiprása a guruló rubelek érdekében, kommunista kína sggének nyalása, a magyar emmberek és  környezet szennyezése néhány néhány milliárd kenőpénz érdekében, ez egészségügy középkori szintre süllyesztése, szegény emberek nyomorba betonozása az oktatási rendszeren keresztül.
többek között ezeket a bűnöket követték el orbánék és ezáltal a szavazóik Magyarország és magyar nép ellen.
bronz ma, 20:18
Előzmény: #4178  bronz
#4181
Lásd március 15-i kordonos beszédek évek óta vidéken vagy az idei, az is előszűrt volt, közelbe csak rajongók mehettek.
bronz ma, 20:12
Előzmény: #4177  dexter
#4180
2 részre kellene bontani.
Lenne egy moslék MSZP-DK-PM, egy Fidesz, egy Mi Hazánk, Kutyapárt és egy Tisza.
Önállóan ezek ugranák meg az 5%-ot.
A többi 0-1-2-3%-osok meg vitázzanak egymással, kutyát nem érdekli.
Peterbond ma, 20:09
Előzmény: #4170  Sehmet
#4179
1. Ficó elleni merénylet elött kezdte az országjárást Orbán. HETEKKEL elötte. Semmi köze ehhez annak.
.
2. Mások nem változtattak a szokásaikon. A többi képviselő szabadon mer menni a tömegbe. Miközben az ellenzéki politikusok ellen van gyűlölet keltő kampány évek óta és most is folyamatosan. 
.
3.De még Orbán se érvelt ezzel amit mondasz.
bronz ma, 20:09
Előzmény: #4170  Sehmet
#4178
Hagyjuk már a mellébeszélést.
Évek óta be van szarva attól, hogy olyan közönség előtt beszéljen, ami nincs előre megszűrve, ez nem Szlovákia miatt van.
Tele van a gatya, de nem baj, féljen csak.
dexter ma, 20:03
Előzmény: #4176  euler
#4177
100 perc 11 emberre. Emberenkén összesen kb. 5-6 perc. Ez semmire nem jó, de ki lehet pipálni, hogy volt ilyen is.
euler ma, 19:17
Előzmény: #4168  Heisenberg
#4176
MP és a képviselőjelöltjei semilyen vitában nem fognak részt venni.
Nem értem az okát  egyébként, mert első olvasatban még a köztévés vita is bevállalható lenne a cikk szerinti feltételekkel:
Május 30-án, a Várkert Bazárban lesz a köztévé élő EP-választási vitája
wyl ma, 18:50
Előzmény: #4154  Sehmet
#4175
Ez legyen a legnagyobb elszólása :) Amúgy meg mindegyik nevezett személy erősen kötödött Szegedhez 
Orbán ikonodnak nem elszólásai, hanem napi félrebeszélései, uszításai, hazugságai vannak. 
https://videa.hu/videok/hirek-politika/orban-viktor-ne-figyeljenek-oda-hirek-politika-6Fmj9AY6abitCPBf
Ez is beillik minimum egy öszödi beszédnek.
the_outsider ma, 18:47
#4174

Ez egyre szégyenletesebb. Az M1 Híradóban a Bors online felületéről idézik, hogy megkérték a ChatGPT-t, hogy elemezze MP-t (a cikkben: "diagnosztizálja Magyar Péter mentális állapotát").       
Tiszta bulvár az állami pénzből.       
         
megj.: a válaszból a "... Nárcisztikus, erőszakos, manipulatív ..." részt említették egy államilag finanszírozott "Híradó"-ban!
Sehmet
Sehmet ma, 18:32
Előzmény: #4172  Istvan78
#4173
Majd meglátjuk. :)
Istvan78 ma, 18:31
Előzmény: #4169  Sehmet
#4172
A Fidesz inkább választ egy ideológiailag hozzá közelebb álló pártot, amelyik legyőzi, mint olyan ellenzéket, amelyiket már megszokott és mindig legyőz? Különös logikája van ennek a Fidesznek.:)
Istvan78 ma, 18:28
Előzmény: #4168  Heisenberg
#4171
A vitával kapcsolatban: szerintem nem ilyen egyértelmű a helyzet, mert annak viszont rossz az üzenetet, ha nem áll ki a vitára (a propaganda gyár sok mindennel tudja emiatt támadni). Másrészt még lehet, hogy a híradósokat be tudná támadni MP, be tudná égetni,  ez hasznot hozna. Ráadásul a Fidesz hívek, a közmédiából tájékozódók előtt tudná beégetni a tévéseket és az ellenfeleket.
Sehmet
Sehmet ma, 18:25
Előzmény: #4165  bronz
#4170
Azért a szlovákiai sajnálatos esemény tükrében ez teljesen érthető is. Az is természetes, hogy saját - jobb időkben 3 millió feletti számú - választóhoz szól.
Sehmet
Sehmet ma, 18:23
Előzmény: #4160  badsector1
#4169
Azért én M.P. helyében nem mondanék összevissza, megalapozatlanul mindent, ami eszembe jut, és hallani akarnak az emberek, mer előbb-utóbb bekövetkezik az Márki-Zay-féle effektus, és leütik a magas labdákat. Most még persze ehhez kevés volt az idő, és akik változást akarnak, azoknak mindegy, hogy ki és mit csinál, csak jó megmondja a magáét, és mindent megéljeneznek, amit hallani akarnak. Aztán jönne a szürke valóság. Persze, M.P. még mindig jobb, mint Rodope Rózsája és a többi, leszerepelt ellenzéki vezető, és ha a kormánypárt(ok)nak lehetőségük van megválasztani saját ellenzéküket, akkor miért ne .........
Heisenberg
Heisenberg ma, 18:19
Előzmény: #4162  Istvan78
#4168
Ha jobban megnézzük az eddigi közvéleménykutatasi adatokat, azert az mindenképpen szembeötlő, hogy a fityesz elvesztette a többségét a biztos pártvalasztóknál, sőt még a Mihamókkal együtt is kevesebb szavazója lesz. Ilyen nem fordult elő emlékeim szerint 2014 óta. Amennyiben 40%- körül lesz az EP - n akkor már veszélybe kerülhet a 2026-os győzelme is, hiszen nagyjából 36-38% -os pártlistás eredménynél fordulhat negatívba az egyéni, ingadozó körzetek nyerési esélye.Nem igaz, hogy MP nem visz el 2022- ben meg fityesz szavazót, a valasztasukban bizonytalanok többszázezres tábora most várhatóan nem a kormánypártot fogja leginkább erősiteni. 
Az M1- be Németh B.  pedofityeszes propagandista miatt nem kellene bemenni. MP alkupozicióban van, barmikor tud erőt mutatni, sajat feltételei mellett kellene kitartania 
bronz ma, 18:03
Előzmény: #4153  badsector1
#4167
Ezzel is manipulálva lesznek az M1 nézők. Nem lesznek egyenlő feltételek.
2 körben kellene vitát rendezni.
Egy vita az 5% alatti pártoknak, egy vita az 5% felettieknek.
Következő tüntetést az MTVA elé kellene szervezni.
dexter ma, 18:00
Előzmény: #4160  badsector1
#4166
Akkor lesz majd pakisztáni, indiai, ukrán, fülöp szigeteki, stb. rendőr is? Mert ezekről a helyekről orbánék 100 ezres nagyságrendbe telepítenek be gazdasági migránsokat.
bronz ma, 18:00
Előzmény: #4161  Peterbond
#4165
"Es Orbanra nem Szegeden vagy Salgotarjanban vagy Budapesten kivancsiak ilyen kevesen hanem videken es falun."
Azért, mert ezekre a nagy találkozókra csak az övéiket hívják meg, a megbízható nyaloncokat, nincsenek előre meghirdetve, mint Magyar gyűlései, csak a szűk helyi pedokirendeltség tud róla.
dexter ma, 17:58
Előzmény: #4153  badsector1
#4164

Ilyen vitára egyszerűen nem szabad elmenni, mert erősen a fidesz felé fog lejteni a pálya.
Vajon miért egy fideszes hírhamisítót kértek fel és nem egy független személyt?
Istvan78 ma, 15:54
Előzmény: #4162  Istvan78
#4163
Kiábrándult Fideszes egész biztosan elég szép számban vannak köztük, vagy jó ideje inaktív szavazók, akik most látnak reményt a helyzet változására.
Oké, hogy most ez nemországgyűlési választás, de egy nagyobb elmozdulás sokakat megrendíthet megcsontosodott álláspontjukban, hogy csak a Fidesz képviselheti az ő érdekeiket, világnézetüket és különben sincs kormányzati alternatíva. Mert láthatják, hogy van, lehet.
Istvan78 ma, 15:48
Előzmény: #4161  Peterbond
#4162
Pontosan. A gyűlésein résztvevő nagyszámú, lelkes tömeg jobban jelzi most a helyzetet, mint egy három héttel ezelőtti, valamerre húzó, esetleg módszertanilag se elég jó közvéleménykutatás. 
Peterbond ma, 15:26
Előzmény: #4157  Istvan78
#4161
"Akik most azt mondják, hogy nagyon kevés szavazót vitt el a Fidesztől, az egy május elejei kövéleménykutatás alapján mondhatják ezt, ami a mostani felgyorsult helyzetben elavultnak számít. Egyébként most a legkevésbé se megbízhatóak a kövélemény kutatások."
.
Eleg beszedes azert hogy a legszelesebb eroforassal es penzzel rendelkezo Fidesz rendezvenyeire toredek megy ki mint MP sufnituning rendezvenyeire ami gyakorlatilag egy platos kocsibol all.
.
Es Orbanra nem Szegeden vagy Salgotarjanban vagy Budapesten kivancsiak ilyen kevesen hanem videken es falun. 
.
Mp re meg Debrecenben mentek el tomegek. De nincs koztuk egy Fideszes se.... :)
badsector1
badsector1 ma, 15:18
Előzmény: #4154  Sehmet
#4160
Pokorni és a balneológia.
"Szükségünk van olyan emberekre, kínai rendőrökre, akik beszélnek kínaiul", mondta Orbán Viktor a Telexnek. 
csendben ma, 15:03
Előzmény: #4155  Schmidt
#4159
"-Az a cigány,az már csak magyar!. -Nem,az velencei és tükör...."
Istvan78 ma, 15:03
#4158
Fontos, hogy június 8-án minél nagyobb tömeg gyűljön össze, a másnapi választásokra is komoly hatása lehet, ha egy óriási tömeg jönne össze.
Istvan78 ma, 15:01
#4157
Akik most azt mondják, hogy nagyon kevés szavazót vitt el a Fidesztől, az egy május elejei kövéleménykutatás alapján mondhatják ezt, ami a mostani felgyorsult helyzetben elavultnak számít. Egyébként most a legkevésbé se megbízhatóak a kövélemény kutatások.
Istvan78 ma, 14:58
Előzmény: #4143  realmadrid
#4156
Az EU-val kapcsolatban eltér sok mindenben az álláspontja. Igaz, azt mondja, hogy az EU kettős mércézik, és nekünk védeni kell a szuverenitásunkat, de azt is mondja, hogy:
- konstruktív együttműködésre kell törekedni velük
- az EU ügyészséget vállaljuk
- meg kell szüntetni a propagandát, nyilván az EU elleni kampányokat is
- haza akarja hozni a pénzeket, emiatt nyilván engedni fog, sokkal inkább, mint Orbán
A háborúval kapcsolatban már korábbankorrigált, messze nem lesz ugyanaz az álláspontja. Egész biztos nem akar folyton keresztbe tenni az EU-nak, a NATO-nak. 
Egész valószínű, hogy a néppárt frakcióhoz fog csatlakozni és annak politikájához fog idomulni. 
Schmidt
Schmidt ma, 14:44
Előzmény: #4154  Sehmet
#4155
Orban meg mint megtudtuk, az elso falusi miniszterelnokunk. Hagyjuk mar ezt.
Sehmet
Sehmet ma, 14:40
#4154
Magyar Péter szerint: Szeged az utolsó szabad magyar város, ahol Babits Mihály, József Attila és Szent-Györgyi Albert született. Valaki elmondhatná neki a tényeket, hogy Babits Mihály Szekszárdon született, József Attila és Szent-Györgyi Albert pedig - mindketten - Budapesten. Nem ez, a - nemcsak ebben, hanem az EU szakpolitikájában is valószínű - felkészültséghiány vezetett oda, hogy nem vállalta a vitát az ellenzék többi pártjának EP listavezetőivel?
badsector1
badsector1 ma, 14:19
#4153
"Németh Balázs lesz az egyik műsorvezető a közmédia EP-vita műsorában
Németh Balázs, az M1 egykori híradósa és Volf-Nagy Tünde, Novák Katalin volt kommunikációs igazgatója fogja vezetni az M1 európai parlamenti választási vitaműsorát, tudta meg a Média1.
Jövő csütörtökön, május 30-án este tartja az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató a június 9-i európai parlamenti választásokat megelőző élő televíziós választási vitaműsorát az EP-listavezetők számára."
    
Már meg is vannak a fideszpárti, elfogult műsorvezetők.
Second Wave ma, 12:50
Előzmény: #4151  Bandi_ujonc
#4152
Meghajlok, ha ennyien mondjátok. De nekem szembetűnő volt, na :-)
Oké, nekem is van ismerősöm, a munkája miatt fidesz kötődésű, szerintem arra is vállat vonna, ha Lölő a partizánon beismerő vallomást tenne, hogy a 990 Mrd az valójában O1G tulajdona.
De a kedvencem, mikor a családban azt mondják, hogy nem szavazok MP-re, mert biztos ő is lopna. Ezért arra szavazunk, aki bizonyítottan lop. Abban nem lehet meglepi :-) Nehéz...
Bandi_ujonc ma, 12:34
Előzmény: #4146  Second Wave
#4151
Abban inkább faszbuk mahináció lesz a megfejtés.
realmadrid ma, 12:07
Előzmény: #4145  badsector1
#4150
Lehet, majd június 9.-én kiderül. A közvéleménykutatások szórnak, 2022es választás óta nem igazán hiszek benne. 
badsector1
badsector1 ma, 11:23
Előzmény: #4139  Maci_Laci
#4149
Ki az a sajer margit?
Ez már az mp lejáratása akar lenni? :))
totoro
totoro ma, 11:22
Előzmény: #4146  Second Wave
#4148
Együtt utaztam egy Fideszes ismerőssel. Semmi nem változott. A véleménybuborékukba a Magyar Péter ügynek csak azok a részletei jutottak be, amikor terhelőek rá.
Shortelek ma, 11:21
Előzmény: #4146  Second Wave
#4147
Biztos van ilyen, de vannak akik kitartanak, pedig magukat nagyon nagyra tartják, pl a mi jogi doktorunk, nem hajlandó észreveni, hogy már más szelek fújnak, ezek fognak csodálkozni, hogy elment mellettük az idő, beleragadnak a fidesz posványba.
Second Wave ma, 11:13
Előzmény: #4139  Maci_Laci
#4146
Van egy pár ismerősöm, akik jószándékból saját nevükön osztják a rogántóni által kreált propagandát. 
Még nem tűnt fel nekik, hogy MP színre lépéséig ezerrel lájkolva voltak ezek, meg ölelés, stb., de most már lájkolni is ciki. 
Feltöltik, és nincs rajta egy lájk sem: 
mert saját néven már lájkolni is ciki, megosztani meg nagyon gáz :-) 
A véleményvezérek elhagyták a süllyedő hajót, a fejesek kénytelenek beleállni a szarlapátolásba a főnix kedvéért. A zemberek meg simán észrevették, hogy ki vannak fosztva. 
Milyen reménytelen lehet olyanoknak sajermáriázni, akik már a tudatában vannak, hogy a fidesz kirabolta őket.
Úgy vagytok, mint amikor GyF (BG) még két évig kormányon volt, de már mindenki tudta, hogy game over. Játszották, hogy nem, de már mindenki a soft landingot készítette elő...
badsector1
badsector1 ma, 11:08
Előzmény: #4141  realmadrid
#4145
Ha mp 26%-on áll, a fidesz 39-en, akkor inkább mpnek 5-6, fidesznek 8-9  körül lesz az ep képviselőik száma.
badsector1
badsector1 ma, 11:02
Előzmény: #4141  realmadrid
#4144
Korai mp külpolitikájáról vitázni.
Az orosz, kínai seggnyalasnak semmi értelme, ezzel csak a kici calád számlája hízik.
Az ukrán helyzethez való hozzáàllás is más lesz mpnek, ha csak nem akar ő is putyinból pénzt kiszedni.
Az eus jogállami kerdésben sem hinném, hogy túl sok vitája lenne, hiszen ő is nap mint nap beszél, a fideszes ügyészségről, alkotmanybíróságról, mediatanácsról, választási bizottságról, stb.
realmadrid ma, 10:40
Előzmény: #4142  ehe
#4143

A fidesz kampánya arra épül hogy MP baloldali, háborúpárti. Így akarja egybe tartani a táborát, ami működik is hisz a kutatások szerint a fidesztől MP mindössze 3%ot vett el.
De MP nyilatkozatait olvasva egyértelmű hogy mind eu mint orosz-ukrán vonalon hasonlóan gondolkodik mint orbán.
ehe
ehe ma, 10:28
Előzmény: #4141  realmadrid
#4142
Ha mp kulpolitikaja ua. mint a fidesze, akkor miert perelnek a haboruparti jelzo hasznalata miatt, tevedesbol?
realmadrid ma, 10:21
Előzmény: #4133  badsector1
#4141

Jó is lesz. Jelenleg van a fidesz-kdnp nek 13 képviselője. Most úgy néz ki lesz 11, Tiszanak 5, Mi hazánknak 1. Így már 17 olyan képviselő lesz akik ugyan azt a külpolitikai vonalat viszik.
Elvégre MP kijelentette hogy Ő hozzá orbán külpolitikája áll közelebb és az ukrán orosz háborúban is ugyanazt mondja mint orbán.
Shortelek ma, 09:06
Előzmény: #4139  Maci_Laci
#4140
Fideszes szennylapból ide ne írogass, senki nem kíváncsi rá.
Maci_Laci
Maci_Laci ma, 08:52
#4139
https://www.origo.hu/itthon/2024/05/magyar-peter-piramisjatek-sajer-maria
Hát ez a sájer egy igazi hungarikum. Árad a Tisza 🙃🙃🙃
Bandi_ujonc ma, 00:03
Előzmény: #4137  bikkmakk
#4138
Ennyi háborúpárti baloldali van Szegeden is?
bikkmakk hétfő, 23:14
Előzmény: #4136  dexter
#4137
Igen, alsó becslés is 12e ember, de lehetett több is.
dexter hétfő, 23:06
Előzmény: #4127  badsector1
#4136

Szegeden konkrétan megtelt a dóm tér. Állítólag az árkádok alatt is álltak.
Az a tér kb. 9-10e nm az árkádok nélkül. Jó kis tömeg lehetett kint.
 
Az erdőben bújdosó utcai nindzsának meg úgy fogdossák össze a fidelitaszosokat.
Second Wave hétfő, 21:58
Előzmény: #4131  bikkmakk
#4135
Így van. Minél többen leszünk, az annál erőteljesebb üzenet másnapra azoknak, akik bármi ok miatt nem mernek kijönni, hogy bőven van értelme a fülkében az újra szavazni.  + egy üzenet haza. 
Vidéken még nem érződik annyira, hogy mennyire gáz már a fidesz propagandát osztani. Jó lesz majd látni a választás utáni szavazási térképet. A fidesz elveszíti a legfontosabb korosztályokban a népszerűségét. A nyuggerek és a sötétben tartott gombák pártja lesz... Még ezt a két réteget kell megszólítania MP-nek, vagy szerződtetni valakit, aki meg tudja őket hitelesen szólítani (nyugdíjas platform + roma/mélyszegény képviselet). Mert ugye ő személyében erre nemigen hitelesített, a zokni nélküli sneakerben :-)
bikkmakk hétfő, 21:31
Előzmény: #4133  badsector1
#4134
És ki tudja még mennyi. T.i. nagy félelem, nálunk is kimentek az állami intézményekhez a felszólítások, hogy ne merjenek kimenni MP rendezvényére. És tudom, sokan nem is mertek, félnek. Fényképezték a népet, a következő napokban listázták, hogy kik voltak kint. Szánalmas rákosi-féle módszerek. De a fülkében már nincs mitől félni, ott mindenki egyedül lesz.
badsector1
badsector1 hétfő, 21:28
Előzmény: #4131  bikkmakk
#4133
júniusra csak meg lesz a Tiszának a 30% feletti népszerűsége.
Bandi_ujonc hétfő, 21:27
Előzmény: #4124  Bandi_ujonc
#4132
Mármint Thuróczy helyesen:)
bikkmakk hétfő, 21:24
Előzmény: #4130  badsector1
#4131
Érdemes kimenni! De leginkább majd jún. 9-én kell jó helyre tenni az X-et és elvinni mindenkit. Sorsdöntő választás. Ébred az ország a rémálomból!
badsector1
badsector1 hétfő, 21:22
Előzmény: #4129  bikkmakk
#4130
a végén még én is kimegyek június 8-án a Hősök terére
bikkmakk hétfő, 21:19
Előzmény: #4127  badsector1
#4129
Nagyon erős beszéd! Egyre jobb. És szuggesztív is, viszi magával a tömeget. Voltam kint én is, eszméletlen jó mindenhol a hangulat is.
badsector1
badsector1 hétfő, 21:12
Előzmény: #4118  euler
#4128
orbánt kell elzvarni, nem ilyen álproblémán rugózni.
badsector1
badsector1 hétfő, 21:11
#4127
jól beszél szegeden is MP
Barbatus
Barbatus hétfő, 21:08
Előzmény: #4111  Schmidt
#4126
Igen, és azt mondanák, hogy a migránsok, Brüsszel, háborús infláció, gender propaganda miatt van! Semmiképp sem a NER polip miatt!
Barbatus
Barbatus hétfő, 21:05
Előzmény: #4111  Schmidt
#4125
Igen, és azt mondanák, hogy a migránsok, Brüsszel, háborús infláció, gender propaganda miatt van! Semmiképo sem a NER polip miatt!
Bandi_ujonc hétfő, 20:53
Előzmény: #4123  dexter
#4124
Magyar Hang címlapon volt, Thúroczy Szabolcs 
dexter hétfő, 20:34
Előzmény: #4121  bigyula
#4123

ezt korábban én is megosztottam az FB-n
expimista
expimista hétfő, 19:44
Előzmény: #4120  badsector1
#4122
Orbán nagyon szeret harcolni,estleg mehetne az ukrán frontra segíteni kiverni putyinékat.Ott kiélhetné magát.
bigyula hétfő, 19:37
Előzmény: #4120  badsector1
#4121

A facebookon jött szembe:
."Gyógyszert kellene bevenni, nem Brüsszelt."
dexter hétfő, 16:50
Előzmény: #4116  badsector1
#4119

(jól elírtamam Hontot, de azért felismerhető volt :) )
Egyre inkább kiderülnek ezek a dolgok az újságírók szintjén is és politikusok szintjén is.
 
Ellenzéki oldalon is látszik, hogy ki támadja MP-t. Ezek a politikusok biztos, hogy nem orbánt akarják leváltani, hanem a saját kis szemétdombjukat megtartani.
euler hétfő, 16:45
Előzmény: #4096  badsector1
#4118
"A TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. 
Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást." - /Magyar Péter/
.
FEGYVERSZÁLLÍTÁS-t se ... ?!
Bandi_ujonc hétfő, 15:58
Előzmény: #4110  Schmidt
#4117
Ez trollkodás? Vagy komolyan gondolják?
Esetleg nem kellene eltűrniük és akkor nem hontozódnának össze (rogáni propaganda).
badsector1
badsector1 hétfő, 15:08
Előzmény: #4115  dexter
#4116
Mp korábban már beszélt arról, hogy fideszes kommiszárok vannak még az ellenzeki sajtóban is.
dexter hétfő, 13:26
Előzmény: #4110  Schmidt
#4115

Nem értem, hogy az egyre vállalhatatlan hoto miért nem basszák ki a franba onnan?
Sokkal több kárt okoz, mint amit hoz nekik.
Schmidt
Schmidt hétfő, 12:53
Előzmény: #4113  badsector1
#4114
Aki sose evett nutellat, annak a szart is el lehet adni nutellakent
badsector1
badsector1 hétfő, 12:34
Előzmény: #4112  Heisenberg
#4113
Az átlag életszínvonal nem európai, ezt orbán viktor kegyes hazugságai sem tudják feledtetni, 2020 óta nyelik orbántol a "kakaós" palacsintát, talán mostanara felismerték, hogy az nem kakaó, hanem orbán végterméke tésztába csavarva.
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 12:25
Előzmény: #4111  Schmidt
#4112
Én nem mondok nekik semmit, ők jönnek be hozzám es panaszkodnak. Legfeljebb óvatosan terelgetem őket ( nem agitálok, pontosan tudják, hogy melyik oldalon vagyok). Korábban az orosz/ ukran háború volt meg a globalis háttérhatalom volt a fő téma, ez most szóba se kerül. Egzisztenciális problémák vannak, nem elégedettek, rossz irányt látnak, nem értik, hogy miért jó az országnak, ha mindenki utál minket stb.) Nyilvan ez csak egy megfigyelés.
Schmidt
Schmidt hétfő, 12:13
Előzmény: #4109  Heisenberg
#4111
En is egy fideszes buborekba elek, es ugy latom, ezeknek mondhat barmit az ember!! Itt mar tenyleg az kell, hogy valami gazdasagi fostenger zuduljon az orszagra, amit se unios penz se kinai hitel, se kotvenykibocsatas se allampapir se semmi ne tudjon feltaetoztani. Es meg akkor is lesznek olyanok termeszetesen, akik nagykanallal fogjak zabalni az szart, mert Orban szerint most az a finom.
Schmidt
Schmidt hétfő, 12:06
Előzmény: #4105  dexter
#4110
Nemtudom ez volt mar? Az atlatszo is konyorog...
Ha Te is azok közé tartozol, akik Hont András miatt nem akarják az Átlátszónak adni adójuk 1%-át, arra kérlek, hogy gondold ezt át egy pillanatra. Andrást lehet szeretni vagy nem szeretni, de ahogy a fenti felsorolásból láthatod, nem csak ő dolgozik nálunk. Olvasói támogatások nélkül Eszter, Orsi, Zita, Zsuzsa, Bence, Csaba, Krisztián, Zalán és a | többi átlátszós kolléga munkája is veszélybe kerül. Köszönjük szépen!
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 12:04
Előzmény: #4108  Schmidt
#4109
Amúgy lehet pánik, mert a környezetemben, amelyik éppenséggel inkább fityeszes buborék, egyre több aki vagy nem fog elmenni szavazni, vagy inkabb a TISZA ra  illetve Vitézyre, esetleg a Vitézy-listára -protest alapon-  fog voksolni.
Sajat köreikben, legalábbis itt Pesten nagyon nem jön be már a háborús kampány, érzik benne a hülyének nézést.
Schmidt
Schmidt hétfő, 11:41
Előzmény: #4104  badsector1
#4108
Remeljuk tenyleg panik van es mar Schiffer fele alvo ugynokoket aktivizaljak Moszkvabol.
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 10:46
Előzmény: #4104  badsector1
#4107
En sajnálom Schiffert - Honttal ellentétben. Schiffer jó ügynök volt, Hont meg annak is szar.
ronaldinyo hétfő, 10:25
Előzmény: #4104  badsector1
#4106
schiffer hogy utálta gyurcsányt.mi történt? azota
dexter hétfő, 09:47
Előzmény: #4103  bronz
#4105
Majd az 1%-kok felajánlásánál lesz csodálkozás a reformátusoknál. Szerintem égkésőbb akkor balogot meg fogják kérni, hogy húzzon a picsába.
badsector1
badsector1 hétfő, 08:29
#4104
"Pánik üzemmódban a hatalmi elit - 20 nap!
Van annak egy diszkrét bája, amikor Schiffer András Gyurcsány Ferenc posztjait lájkolja, amikor a rogáni propaganda Gyurcsányék újságírójára hivatkozik, Gyurcsányék pedig a NER propagandát idézik. 
És persze mind közösen hivatkoznak az adócsaló bulvárkirály által megszerkesztett és Tóni által megírt propagandára.
A hatalmi elit és a kitartott médiamunkásai közösen próbálják megtartani a koncot és minden nap bebizonyítják, hogy ők egy brancs.
Még mindig nem értik, hogy a magyar embereknek elegük van azokból a politikusokból, akik 20 év alatt kéz a kézben az Unió második legszegényebb és egyben legkorruptabb országává tették hazánkat, miközben a nemzeti vagyon jó részét átjátszották haveri és családi körbe.
“Habár fölül a gálya,S alul a víznek árja, Azért a víz az úr.”"
bronz hétfő, 06:34
Előzmény: #4101  badsector1
#4103
Református pedopüspök se vállalja a felelősséget. Még mindig nem takarodott el, folyamatosan cikivé teszi a református egyházat azzal a 86%-kal, akik kiálltak mellette és akik szerint teljesen rendben van az, hogy kegyelmet adnak egy pedofil segítőnek.
ronaldinyo hétfő, 03:01
Előzmény: #4099  badsector1
#4102
A gátat , akkor áttöri a tisza és ha a gát hatalmas volna , akkor mégnagyobb lesz az árhullám.♒ bármit is csinál a fidesz, ellene fordúl az egész ország
.
badsector1
badsector1 vasárnap, 21:57
#4100
"Hajdú (ÁFA-csaló) Péter ma egy veretes pünkösdi posztban próbált összevissza hazudozni a márciusi, Tóni-féle propaganda interjúja miatt. 
A posztnál letiltotta a kommentelési lehetőséget, hogy a magyar emberek ne tudják elmondani a véleményüket Rogán Tóni barátjának és üzlettársának a hazugságaival kapcsolatban. 
Mivel azonban estére már majd 7 ezren kinevették a posztot, a NER jól kipróbált bulvárosa gyorsan vett pár ezer vietnámi lájkolót Vajon mit szól ehhez Lánczi Tomi, a Szuverenitásvédelmi ÁVH vezetője? 
Ez a keleti nyitás Tóni módra?"
   
már az fb-on is le van verve a fidesz.
badsector1
badsector1 vasárnap, 21:52
#4099
"Kedves Péter! 
Nem vagy Te nyeretlen kétéves, tudod, hogy hogyan megy ez: azt, hogy háborúpárti vagy-e, vagy sem, nem Te döntöd el, hanem a finanszírozóid és a futtatóid. S az a rossz hírem van számodra, hogy ők bizony mind háborúpártiak– írta a miniszterelnök politikai igazgatója. Hozzátette, hogy szerinte azért támogatják Magyar Pétert ezek az emberek, hogy ő „végrehajtsa majd a parancsaikat”.
„Úgyhogy tök mindegy, hogy mit mondasz, Te is háborúpárti leszel, illetve már most is az vagy. De ne aggódj, a magyarok nem fogják engedni, hogy a döntés a Te kezedbe kerüljön. Gát épül, árhullám levonul, aztán viszlát! Addig is jó hergelést!” – zárta sorait Orbán Balázs.
Minderre Magyar Péter csak annyit válaszolt, hogy „a humor nem jobboldali műfaj, Balázs”.
   
szegény rubel balázs, már azt sem ő dönti el, hogy MP háborúpárti, mivel MP megmondta, hogy nem háborúpárti. :))
ponocli
ponocli vasárnap, 20:16
Előzmény: #4097  Second Wave
#4098
Lehet, hogy így van..
De nem jó a sorrend!
Gyf az első eltakarítandó? Persze, ő lopta szét és züllesztette le
az országot a jelenlegi szintre. Miatta tartunk itt. Nyilván mennie kell..
Nem?
Hiszen, hatalomban van most is... :) 
De, bocsesz! Ki is itt a főnök már idétlen idők óta??
Second Wave vasárnap, 15:50
Előzmény: #4094  Shortelek
#4097
Felénk nem azt kérdezték, hogy ki nem alkalmatlan (mindegyik), hanem, hogy ki vezesse az országot. Úgy már mindjárt más a kérdés...
Azt elismerem, hogy elég gyenge volt a felhozatal.
Most adok MP-nek egy esélyt, és meglátjuk, hogy tényleg nyugdíjba tudja-e küldeni gyf-et / klárikát és o1g-t. Ha igen, vagy úgy dolgozik, hogy legyen rá esélye, '26-ban kapja a következőt. Plusz, ami mp-nek +1 szavazat, az a fidesznek -1. És viszek még pár embert hasonló leosztásban :-)
badsector1
badsector1 vasárnap, 12:02
#4096
"A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért.
A miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik. 
Elég volt!
A TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást. Aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért.
Miniszterelnök Úr, ne legyen gyáva, ne bújjon a mentelmi joga mögé!
Büntető törvénykönyv 226. § 
(1) 
Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. 
(2)  A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást 
(a) aljas indokból vagy célból, 
b) nagy nyilvánosság előtt, vagy 
c) jelentős érdeksérelmet okozva követik el."
    
A fideszesek istenéből, messiásából, könnyen csinál hülyét mp.
badsector1
badsector1 szombat, 17:08
Előzmény: #4093  Second Wave
#4095
akkor sok bűnt meg kell gyónnod, ha 2010 után ezekre szavaztál, én 1990ban szavaztam rájuk utoljára.
Shortelek szombat, 15:27
Előzmény: #4093  Second Wave
#4094
"hiába szavaztam már párszor a fideszre 2010 óta."
Az bizony nagyon sok, túl sok ennyiszer a fideszre szavazni, akkor te is a megvezetettekhez tartozól, az első fidesz kurmány után látható volt orbán alkalmatlansága.
Second Wave szombat, 15:18
Előzmény: #4086  badsector1
#4093
A fiatal demokraták utolsó esélye a nyuggerek mozgósítása. 
Rajtuk, és a mindennapi alkoholmennyiségért remegő rétegen kívül más már nem nagyon veszi be, hogy Magyarország jóléte orbán kezében lenne. Bár egyre több nagymama csodálkozik rá, hogy az eddigi nyugdíjából már nem tud értelmes kaját és gyógyszert venni egyszerre... Még csendben visszük nekik az ellátmányt, de egyre több szem nyílik fel, ahogy látom. Szerintem 2026-ra ők is észhez kapnak. 
Még LöLő 990 mrd-s vagyonára kéne egy kicsit rádolgozni.
+ megkerülhetetlen lesz a "háború ellenesség, semleges álláspont, nem küldünk katonát és fegyvert" kimondása, különben a fityesz kihasználja a lebegtetést
+ a méltatlanná vált embereket el kell távolítani a tisza mellől. Ilyenek előfordulnak, de ha kiderül, nem szabad őket közel tartani. Fogadják el, hogy nekik ott nincs publikus szerepük. Én sem megyek segíteni MP-nek, mert többet ártanék, mint használnék, hiába szavaztam már párszor a fideszre 2010 óta.
Vali szombat, 13:38
Előzmény: #4091  Vali
#4092
Visszavonom. DK. Bocsi
Vali szombat, 13:36
#4091

Nem igaz, hogy nem tudom bemásolni, de sajnos nem tudom:)) Szóval facén "Hétköznapi Hősök" nem bérkommentelő csoportot ajánlom figyelmetekbe a Megafon által súlyosan hajlított valóság kiegyenesítésére, azoknak, akik mielőbbi kormányváltást szeretnének.
badsector1
badsector1 szombat, 10:44
Előzmény: #4088  Sehmet
#4090
újabb biztos jel, hogy mp a fidesztől is hoz el szavazatokat. :))
badsector1
badsector1 szombat, 10:31
Előzmény: #4088  Sehmet
#4089
újabb okot találtál, hogy rájuk szavazz.
Sehmet
Sehmet szombat, 10:11
#4088
Szerintem is kiváló, konstruktív vezető ellenzéki párt lesz a Tisza Pártból! :)
badsector1
badsector1 szombat, 09:51
#4087
"Majd egy hét után válaszolt a rogáni propaganda ökle, a “köz”televízió a listavezetői vitával kapcsolatos kérdéseimre. Vagyis nem válaszolt. A két mondatból sem az nem derült ki, hogy mikor, hol és milyen feltételek mellett lenne a vita, sem az, hogy élőben adnák-e a beszélgetést.Két dolog viszont kiderült. 
Az, hogy a Rogánpress húzza az időt és az, hogy a nevét senki sem meri adni ehhez.
Felhívom Papp (hírhamisító) Dániel, MTVA vezér figyelmét arra, hogy normálisan működő országokban a vitában részt vevő pártok képviselői egyeztetnek a vita részleteiről, a közmédia csak helyszínt és lehetőséget biztosít a műsorhoz.Íme a “válasz”, amit kaptam:“
Tisztelt Magyar Péter!Köszönjük érdeklődését a közmédia által tervezett EP-vita lebonyolításával kapcsolatban. A jövő hét folyamán, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatjuk a listát állító szervezeteket a vita valamennyi részletéről.Türelmét köszönjük! 
Tisztelettel,Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.”"
   
A közmédia megtesz mindent, hogy június 9-re 30% fölé menjen a TISZA párt.
badsector1
badsector1 szombat, 09:13
#4086
„Nekünk nem adatott meg a nyugati jólét, így nem volt időnk teljesen meghülyülni” 
Bayer Zsolt a Nyugat hanyatlása mellett könnyű idők gyenge gyermekeiről beszélt az albertirsai polgári esten. Feladatot is adott a nyugdíjasokból álló közönségnek, a normalitás bizánci védelmezésére kérte őket"
     
Báyernek nyugat jólét nélkúl is sikerült meghülyülni, a fideszokos meg annyira okos, hogy nem is akar nyugati jólétben élni.
badsector1
badsector1 péntek, 22:27
#4085
"Közös kollekciót dobott piacra a Tisza cipő és az Artisjus-díjas Azahriah. A kollekció limitált darabszámú, és összesen két napig lehet kapni az Astorián található Tisza-boltban, egy pár ára 49 990 forint."
   
Azahriah a Tiszát választja.
badsector1
badsector1 péntek, 21:29
#4084
"Találkozzunk június 8-án 14.00 órakor Budapesten, a Hősök terén. Zárjuk le a húsz éves Gyurcsány-Orbán korszakot, amely az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országává tette hazánkat.Miután lezártuk a múltat, építsük újjá közösen ezt a csodaszép országot.Magyarországnak ma békére, összefogásra és az árkok betemetésére van szüksége.“Hit, remény és szeretet. Ez a három, de közülük a legnagyobb a szeretet.”"
badsector1
badsector1 péntek, 15:57
#4083
"Nyakfűtés, vádlimasszírozós hátsó ülések is vannak Rákay Philip új, 100 milliónál is drágább Maybach-jában 
Korábban egy 48 milliós Mercedes G terepjáróval, majd egy S560-assal közlekedett."
pár száz ember idő előtti halálához hozzájárulhatott az egészségügyből a haverokhoz irányított közpénzek hiánya.
badsector1
badsector1 péntek, 15:52
Előzmény: #4081  csendben
#4082
lehet, hogy orbán azt gondolja, hogy ha a ruszkik megdobnak kővel, akkor dobjunk vissza kenyérrel, mert akkor béke lesz, orosz megszállás alatt. Ez volt 1989-ig, de 2010-től ismát egy moszkovita szerezte meg a hatalmat, aki szintén orosz megszállásban látja az országunk csicska jövőjét.
csendben péntek, 14:30
Előzmény: #4072  badsector1
#4081
Idézett a linkről: "Orbán Viktor elmondta, még a választások előtt Magyarországra jön a NATO főtitkára, hogy megpróbálják meggyőzni Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel a magyar álláspontról a háborúval kapcsolatban." Így,kiemelve a szövegkörnyezetből is kitűnik,hogy a főtitkár a háborúba akarja sodorni a mi drága,szabad,független hazánkat.... Valóban beteg ez az ember.....

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek