Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ktamask szerda, 16:29
Előzmény: #26392  Boby
https://youtu.be/yiKfjraQEaY?t=623
Itt megemlítik a PMÁP-okat, mit tervezhet a lakosság.
Zsiday is beszél.
10 perctől indul, PMÁP-ok miatt, aki végig akarja nézni, pörgesse az elejére.
geza77
geza77 szerda, 16:23
Előzmény: #26398  ktamask
szia Tamás! akkor minden szuper! A tömege is maradt?
ktamask szerda, 16:19
Előzmény: #26397  geza77
Szia Géza!
Még 799! bő 1 éve.:D
Köszi!
geza77
geza77 szerda, 16:16
A kenyér még 799?
Dr.Emu
Dr.Emu szerda, 16:12
Előzmény: #26393  ktamask

1,5%/hó nagy úr.
Tartják még azokat. Főleg a későbbi lejáratot.
izommanujra szerda, 16:07
Előzmény: #26394  izommanujra

bocs nem ide!
izommanujra szerda, 16:06

Az is megfordult a fejemben, de csak egy pillanatra " merjek e packázni a bankkal" vagy fogadjam el amit mondanak nekem telefonon.. Mert mi van ha a következő kamat fordulóra jól megemelik bosszúból a kamatom?  Emeljék letojom..! 5 év múlva akkor ezt a hitelem fizetem ki 5,5 től már nem lehet több ( következő 5 évre kiköldték mennyi lesz )  csupán a 3 % os stoppos kamatot akarom megkapni  amig járna..
Normál ember ezt nem biztos meg meri tenni ha ezt mondja a nagy bank neki akkor ez lesz kész lehajtja a fejét és beletörődik ez a baj   az , hogy hány ember húznak \ húztak be?
ktamask szerda, 16:01
Előzmény: #26390  skylaner88

Lehet már csak te tartasz állampapírt, a többiek meg kiszálltak....
Ez is benne van.
Boby
Boby szerda, 16:00
Előzmény: #26389  ktamask
Megint nem érted a kérdést és megint, egy kettő darab tőmondatos válaszban várod a megoldást,mikot az 2 évnyi rizsámban volt elhintve. Az, hogy te Pogátsát valamilyen politikusnak tartod (gondolom a videót,nem nézted meg) és nem tudod ki ő,rólad bizonyítvány és értelmetlenné is tesz veled minden további rizsázást a témában.
ktamask szerda, 15:58
Előzmény: #26388  Boby
Az utolsó bekezdéssel kapcsolatban várom a véleményedet: "CSERE".
skylaner88 szerda, 15:55
Milyen gyakorisággal szokták frissíteni a forgalomban lévő állampapírok állomány adatait, statisztikáját?
Legutóbb dec 16-án volt.
Azóta nem kellett volna frissíteni?
ktamask szerda, 15:43
Előzmény: #26388  Boby

Csak hozom a formám, tisztázzuk, mielőtt tovább olvasod.
:D
Neked nincs állampapírod, vagy nem PMÁP, vagy semmi, te mitől félnél?
Hathort szerintem agyonnyomta egy raklapnyi Kentucky, vagy nem tudom mi van.
Járt itt az IMF pajtás múlt évben, nincsenek véletlenek. (Info persze semmi, 50 évre titkosítva)
2MRD-os EUR kötvény ismét.
Tudom írtad, pénzbőség van, miért ne adnának pénzt, még Orbánnak is (ok...Magyarországnak), még le is faragtak a kamatokból. Lehet még a pápa is közbenjárt....
"Pogátsa" nekem ez új név, innen is látható, hogy annyira nem vagyok nagy szakértő, politika mágnes, hogy mindenkit ismerjek.
Kurali repül. Ő ígért dolgokat... az új csávó nem ígért még semmit, tartja majd a hátát mindenért is.
Talán Kurali menesztése nem is menesztés/lecserélés, hanem tiplizik, mert tudja, hogy mi jön, és ebben nem akar partner lenni.
Matolcsy nem ígért semmit, ő is repül. (lejár a mandátuma)
Helyet cserélnek a madárkák, (Matolcsy > Varga, Varga>  Nagy), összeáll ismét Beavis és Butthead.
Szerintem kitüntetést is érdemelnének. Varga a tökéletesen megtippelt,  megtervezett költségvetésekért.....
Nagy Márton, ha más nem, a súlyával fellendíti a gazdaságot, más egyebet ő sem tud felmutatni.
Szomorú.
Visszatérve a kérdésedre, kezdjünk félni?
Nekem amúgy van egy tippem - tényleg csak tipp - hogy mi készül.
A CSERE funkció talán nem véletlenül lett bevezetve. Senki nem látja értelmét, MÉG.
Ha cserélsz, -1%
Ha nem cserélsz, simán visszaváltod, -2-3-4%
Lehet döntést hozni, maradsz vagy térdelsz.
Boby
Boby szerda, 14:15
Előzmény: #26387  fhbl
https://youtu.be/E_X0U6FwgwA?si=_oljTtkzpYoK4IYh
Nem tudom,kezdjünk félni? Pogátsa Zoltán, aki eddig a szakértő kórussal együtt énekelte,hogy nincs baj baby,most hirtelen kiénekel a kórusból,és a károgók közé állva,azt mondja,hogy árfolyamválság közelében van az ország, nagyon rossz állapotban van a gazdaság,de államcsőd nem fenyeget. Magam részéről,én köszönöm a végre őszinte szavakat!
fhbl szerda, 13:12

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250108/26-eve-nem-lattak-ilyen-a-britek-733361
Már régen kamatot kellett volna emelni itt is, főleg ha a forintot védeni akarnák (de nem akarják).
Boby
Boby szerda, 11:26
Látom valaki bepörgött! Nem rám kell haragudni,hanem ElQralira,ő forgatja ki a zsebetekből a pénzt.
Boby
Boby szerda, 09:25
Előzmény: #26383  Matyi_atya
Én ezt úgy mondom, hogy a kormány annyit hajlandó fizetni dollárban,euróban a külföldi hitelezőknek,amennyit a magyar megtakarítóknak forintban.
Matyi_atya
Matyi_atya szerda, 09:22
Előzmény: #26367  Boby

A piac a magyar $ bondokat is olyasmi hozamra értékeli, mint amennyit a kincstár jegyez a forintosokra.
Boby
Boby szerda, 09:20
Előzmény: #26380  Rincewind2
Ez nem feltétlenül erről szól. Látják a hazai és nemzetközi folyamatokat. Ami ma megéri,holnap már nem biztos.
Boby
Boby szerda, 09:16
Előzmény: #26377  fej váll
"Ennek eredményeként ahelyett, hogy a kormány által eredetileg várt 1300 milliárd forinttal nőtt volna, névértéken 70 milliárddal még csökkent is a bankok állampapír-állománya a jogszabályi bázisidőszakhoz képest"
Nem baj,kitömték hleyette állampapírral a lakosságot! Azért elgondolkodtató , hogy inkább adót fizettek, minthogy állampapírt vettek volna.

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek