Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
2026ban szavazzatok lábbal,ha marad a dagadék. Lehet még életünk végéig lamentálni, hogy ezt sem gondoltam volna, meg ez most már biztos a gödör alja, aztán egyszercsak azon veszi magát mindenki, hogy kötelező lesz az orosz az iskolákban, és aki kimondja az EU szót az utcán,azt elviszik. Persze mindenki a maga sorsát alakítja,csak gondoltam,szólok,mielőtt késő lesz,főleg, hogy jön a Digitális állampolgárság...
Ez ilyen szuverenitás dolog. Most néztem ahogy Kéri finoman felkérdezi Stumpfot, mégis ehhez az agyrémhez hogyan asszisztálhat, és lökte a szokásos agymosó sablonokat, mint egy droid. Menthetetlen az összes, aki ebben benne van.
Ez a cikk ma jelent meg, most olvastam először, ezért múlt héten nem tudtam "örülni" neki. Másolj be olyan hozzászólásomat ahol én az Orbán csürhe bármilyen döntésének örültem.
Ez a nulla kamatos pénzbőség + eu pénzek időszaka becsapós, mert addig még igaz is lehetne a megállapítás. Azóta lejtmenet és tornyosulnak a trükkökkel eldugott hitelek is, most jön a kijózanító valóság. Meg a neres kleptokrácia eredményei is beérnek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)