Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Te hozza nem ertest latsz,en visszavonult,nyugodt eletet. A mohosag a het fo bun egyike. Kulon orom,hogy zajecnak adtam oda direktben,eleve igy terveztem 10 eve. Kis gol is gol.
és a mekiben az irodád, és a tárgyalód, ha jól sejtem. Biztos pont ebben az elveszett világban! Az egész világ elveszett!! Mi jobban, de a világ is.. Ezt sem ritkán hallom
Simán lehet 320 csak majd 3200 nál egy nullát le kell vágni a végérűl ;) vagy 32000 nél kettőt ;) ugye? FO$rintban kell tartatni a bizalmat a néppel, ha jól sejtem, mert ha megindul a nép az isten adta mari bácsik, józsi nénik, akkor lesz itt tűzijáték... nagyobb, mint a világraszóló aug 20.i vót. Úgy emlékszem vártátok tavaly tavasszal is valahová 18 17 16% csökkenő, de igencsak magas kamatok mellett. Bejötte-e báttya?
Ibiza zajec Nudli, miből gondolod, hogy amikor már 400 felett járunk, majd 320-on váltják le? 320 felett hazaárulás, de a 405 Ft-os jelenlegi árfolyam az nem az. Ez ám a logika. :)
megint nem figyeltél. Elmondom utoljára. Írd be dossziémba. Ha bevezetnék az eurt és 320felett váltanák le a Forintot az nálam hazaárulás. Láttam sikerült 400felett venned. :) tőlem csak 420tól kapsz. Amúgy az egyik rajzolgatós ember mondta itt a 350 et látja a vonalaiban. ha erre akkor erre ha arra akkor arra. Én nem várom 380-370 alá. Írtam, nem bonyi. januártól júliusig járnak le a PMAP-ok, addig nem érdeke a kormánynak az olcsóbb eur, csak az egyszerű népek gondolják kiveszik és majd berakják az olcsó eurba.
Tetszik az range? 405 Ft már hazaárulás nálad vagy nagy segítség a magyar családoknak? Egykor nálad a 320 Ft már árulás volt, többször írtad, azóta nagy a csend. Ez most az vagy nem az?
Csakhogy én beírtam amikor vettem. Egyik legény megkérdezte és mit csinálok a chf-el. mondtam befektetés. USD-t is beírtam amikor 350 körül vettem és a 370es eurt is. Az eurt 415 felett adom majd az itteni nagyérdeműnek. Jelentőségi nincs ki mit gondol hisz. Élj úgy ne kelljen hazudni, mondta a régi jó reklám. :DD Mindig az élet igazol a többi az csak duma.
Most adtam el a 160on vett dollaromat,amibol regen vettem 100 dollarert bitcoint 100 bitcoint,es 70.000en adtam el,azota meg aranyban ultem all-in,de most mar eleg volt,visszavonulok,jok legyetek,latjatok,nem bonyi ez. Aljan veszel,tetejen eladsz,kozte meg egyutterzel az allampapiros kollegakkal,hogy milyen jo is nekik. Huf rulez!🤟
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)