Topiknyitó: Toka 2025. 10. 11. 10:09

Akko Invest-Wing  

Ez az igazi Akko fórum
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka
Toka ma, 12:48
Csak a neo-ra tudnak gondolni....
https://www.facebook.com/share/r/1PewnYTPoA/
Toka
Toka ma, 11:34
Siker, siker hátán.Egy éve volt pont a 396.🏆 Kétszeres elismerés a WING számára a Portfolio Property Awards 2025-ön
Idén két kategóriában is díjazták a WING Csoportot a hazai ingatlanpiac egyik legrangosabb eseményén, a Portfolio Property Awards-on.
🏢 Az Év Irodafejlesztése – Liget Center Vitrum
A Liget Center legújabb eleme, a Vitrum, Budapest szívében kínál modern, elegáns és fenntartható munkakörnyezetet. A hat szintes, 2200 négyzetméteres, A+ kategóriás boutique irodaház a történeti értékek és a kortárs építészet párbeszédét új szintre emeli – különleges térélményt teremtve a város egyik legimpozánsabb lokációján.
Elérhető még bérelhető irodaterület: https://wing.hu/hu/projekt/liget-center-vitrum
🌍 Az Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója külföldön – Resi4Rent portfólió
Rekordértékű, több mint 223 milliárd forintos tranzakció keretében értékesítették a Resi4Rent portfólió több mint felét, amelyet a WING lengyel leányvállalata, az Echo Investment (Echo Group) fejlesztett, a Vantage Development (TAG Immobilien Group) számára.
A több mint 5000 bérlakást magába foglaló portfólió közel 100%-os bérbeadottsága és a 6,3%-os hozam egyértelműen jelzi a lengyel bérlakáspiac erejét és a WING nemzetközi szinten is meghatározó szerepét.
Köszönjük az elismerést, és minden kollégánknak a kiemelkedő munkát! 🤝 🎉
#WING #PortfolioPropertyAwards #PropertyAwards2025 #LigetCenterVitrum #Resi4Rent #EchoInvestment #innováció #fenntarthatóság #ingatlan
Manufacere
Manufacere hétfő, 18:20
Előzmény: #30  randomly
Elnézést kérek a 4 projektben összesen 1420 db lakásról van szó. 
Manufacere
Manufacere hétfő, 17:57
Előzmény: #20  orbitalis
Én most is azt tudom mondani, hogy okkal nincs komunkkáció. Egyébként szerintem ehez a kb. 1000-1100  lakás /4 projekt/ felépítéséhez ami tervben van kicsi a neo és a wing kapacitása. Szóval mág akár vásárolhat is valami kivitelező céget, mondjuk amit betesz az akko-ba. De ez csak feltételezés. 
Toka
Toka hétfő, 16:35
Előzmény: #26  orbitalis
360 naposon!...2024 aprilisi kgy hat.
Toka
Toka hétfő, 16:34
Előzmény: #26  orbitalis
A bet.hu-n...ez van:
180 napos átlagár283,5205
360 napos átlagár325,8775
LACI tanitotta nekem hogy kell meglesni.
orbitalis hétfő, 16:32
Előzmény: #25  Toka
MA200 303
MA400 296
Mindkettő kevesebb, mint a 308.
Toka
Toka hétfő, 16:28
Előzmény: #23  orbitalis
Gondolom mert elszállna az arfolyam elobb mint beérkezik az apport.360 ason emelhet most...308,5 en emelt utoljara...annak kozelébe kell kerulni...de az zuhan..
Marika113 hétfő, 16:11
Törölt hozzászólás
orbitalis hétfő, 16:08
Előzmény: #21  Toka
Akkor miért nem nyilatkozik?
Toka
Toka hétfő, 16:08
Hamarosan kiderul..mert minden engedély, terv megvan.
Toka
Toka hétfő, 16:07
470 lakas epul oda...meg az irodahaz.
orbitalis hétfő, 16:05
Előzmény: #19  Manufacere
Nagyon jó, de most már akko vagy Neo hír jöjjön.
Jobban örülnék egy lakópark építési projektnek mint egy irodaháznak, de az is igaz, hogy a Váci elég fasza lokáció erre. Faszért nem írják bele, hogy a Neo lesz-e a generál vagy sem?
orbitalis hétfő, 13:13
Előzmény: #17  Toka
Én akkor kezdem elhinni, hogy bármi is lesz, ha az árfolyam emelkedésnek indul hír nélkül.
Mindenhol vannak bennfentesek, akik lecsapnak a pletykára.
Itt továbbra is az van, hogy Ön vagy bárki más felhúzza, majd jönnek a kiszállók, akik 7-10% alacsonyabban vették.
Toka
Toka hétfő, 13:06
Előzmény: #16  orbitalis
Tobbszor mondtam már Orbitális Úr, a csend néha hangosabb mint ha karattyol valaki folyamatosan.A Gladiátor porog legjobban.Nem fogjak megmondani mit csinálnak, csak ha minden kész.Ki kell varni a vásárt a napjáig.Elég nagy orrom van ám nekem🤣
orbitalis hétfő, 13:01
A wing pörög az akko kussol.
Toka
Toka hétfő, 13:00
2025-11-03Megállapodást kötött WING Csoport a GTC-vel a Váci út 173–177. alatti, több mint 2,1 hektáros fejlesztési terület megvásárlásáról. A tervek szerint a WING tulajdonába kerülő területen egy vegyes funkciójú projekt keretében mintegy 470 korszerű lakás és egy 23.000 négyzetméteres modern irodaház épül. A beruházás megvalósításával a WING jelentős mértékben járul hozzá a Váci út és környéke minőségi iroda- és lakóingatlan-kínálatának bővítéséhez.A megállapodás tárgyát képező fejlesztési telek a Váci út, a Szekszárdi utca, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca által határolt tömb északi részén található. Kiváló elhelyezkedésű: közvetlen metrókapcsolattal, jó közlekedési és szolgáltatási adottságokkal rendelkezik. A Váci úti irodafolyosó Magyarország legnagyobb irodapiaci övezete, amelynek megújításában a WING immár 25 éve meghatározó szereplőként vesz részt: többek között itt valósította meg az Átrium Park irodaházat és a Kassák lakóprojektet is. Az új beruházás tovább erősíti a városrész üzleti és lakófunkcióját. A telek sétatávolságra fekszik a Duna-parttól és több bevásárlóközponttól is, így mind a munkavállalók, mind a lakók számára vonzó elhelyezkedést biztosít.A várhatóan 2026-ban induló, két ütemben tervezett lakóberuházás kész koncepciótervvel és végleges építési engedéllyel, valamint a kerületi önkormányzattal kötött településrendezési szerződéssel rendelkezik.  Az új fejlesztésben a vállalat vállalja, hogy minőségi közösségi tereket és zöldterületeket biztosít a környékbeliek, illetve az itt dolgozók számára. Mindez nemcsak a munkakörnyezet színvonalát emeli, hanem értéket teremt a környéken élők számára is, így a fejlesztés komplex módon járul hozzá a városi életminőség javításához.A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője. Magyarország mellett Lengyelországban és Németországban is jelen van, a három országban összesen több mint 5,7 millió négyzetméternyi fejlesztett portfólióval rendelkezik, az ingatlanszektor minden szegmensét lefedve. A társaság elkötelezett a magas minőségű, hosszú távon is értéket képviselő épületek megvalósítása mellett.
Toka
Toka hétfő, 12:49
Előzmény: #12  Toka
Pont a Gladiator Vezére az Akko vezerigazgatoja is.Ha már itt van behozhatná a gladiatorát.
Gyáfrás SándorTag / Vezérigazgató
2016 végétől a WING Csoport ingatlan alapkezelő társaságának létrehozásáért és az ingatlan alapkezelési tevékenység elindításáért felelős vezérigazgató helyettes. 2017. óta a WING Csoport tulajdonában álló Gladiátor Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, továbbá jelenleg a NEO Property Services Zrt. és az Aspectus Architect Zrt. igazgatóságának tagja.
Toka
Toka hétfő, 12:27
Előzmény: #12  Toka
A WING/LIVING az utóbbi években több lakó es irodafejlesztést valósított meg a Váci út környékén (pl. Kassák Residence, Park West, Liberty).
Toka
Toka 2025. 10. 11. 19:02
Marikától természetesen búcsúzik lassan a Toka clubb.
https://youtu.be/nGn2B9tzUxs?si=glT6FZdt1UnA_6g4
Toka
Toka 2025. 10. 11. 17:05
Előzmény: #8  tmike
Csak felhivtam a figyelmet...mi keszül ott...nem értekeztem róla...gondolom figyeli azt a forumot...csodálkozom hogy nem az oda beirt kommenteket furcsálta Tmike Úr.
tmike 2025. 10. 11. 17:01
Előzmény: #6  Toka
Toka úr! Én nem értem annak mi értelme hogy nyit egy nem tudom hanyadik akko topikot és utána az app-ról értekezik benne.  Ez nem igazán ésszerű. 
Toka
Toka 2025. 10. 11. 13:57
Egy tőzsdén levő cég, ha az adott tevékenységi körön kívül, hirtelen más tevékenysègbe is kezd arra érdemes odafigyelni-jelen esetben pl építeni kezd..Arra meg mindenképp ha ez után megveszi egy nem tőzsdei ezt a céget.Ha forditva történik jobb.....de lehet el akarták kenni a valóságot/jövőt egyelőre.Ezen gondolat az üzleti világban nagyon ismert.Mindenki nézzen utánna aki szeretne.
Toka
Toka 2025. 10. 11. 11:44
App-ban is készitik elo a bevásárlolistát....kiváncsi leszek Farkas Ur ezt hagyja e-vagy o is tagja a "csapatnak...hm....
 vaktyuk99 653-as célár teljesen valid, arra felé fog húzódni pár héten belül a 100MA hetes tf-en. 0      0 ▾hirdetésvaktyuk99 ma, 11:18Előzmény: #3121  vaktyuk99halálkereszt itt is megjelent, ez is mehet le rendesen..... 1      1 vaktyuk99 ma, 11:17Tyűűű, ez az APP is elég esős nálam, egyelőre medvés korai szakaszban van. 0      2 
Toka
Toka 2025. 10. 11. 10:42
Előzmény: #3  Labanc
A többit a spekák tartják fent, vagy elfoglalták a normál topikot.Na majd ide nem jonnek.
Labanc
Labanc 2025. 10. 11. 10:13
Ez már a hatodik akko topic, ennél több topicja talán csak az appnak van a midcapek körében...
Toka
Toka 2025. 10. 11. 10:10
A transzformációt váró Akko tulajdonosok topika.

Topik gazda

Toka
Toka
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek