Siker, siker hátán.Egy éve volt pont a 396.🏆 Kétszeres elismerés a WING számára a Portfolio Property Awards 2025-ön Idén két kategóriában is díjazták a WING Csoportot a hazai ingatlanpiac egyik legrangosabb eseményén, a Portfolio Property Awards-on. 🏢 Az Év Irodafejlesztése – Liget Center Vitrum A Liget Center legújabb eleme, a Vitrum, Budapest szívében kínál modern, elegáns és fenntartható munkakörnyezetet. A hat szintes, 2200 négyzetméteres, A+ kategóriás boutique irodaház a történeti értékek és a kortárs építészet párbeszédét új szintre emeli – különleges térélményt teremtve a város egyik legimpozánsabb lokációján. Elérhető még bérelhető irodaterület: https://wing.hu/hu/projekt/liget-center-vitrum 🌍 Az Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója külföldön – Resi4Rent portfólió Rekordértékű, több mint 223 milliárd forintos tranzakció keretében értékesítették a Resi4Rent portfólió több mint felét, amelyet a WING lengyel leányvállalata, az Echo Investment (Echo Group) fejlesztett, a Vantage Development (TAG Immobilien Group) számára. A több mint 5000 bérlakást magába foglaló portfólió közel 100%-os bérbeadottsága és a 6,3%-os hozam egyértelműen jelzi a lengyel bérlakáspiac erejét és a WING nemzetközi szinten is meghatározó szerepét. Köszönjük az elismerést, és minden kollégánknak a kiemelkedő munkát! 🤝 🎉 #WING #PortfolioPropertyAwards #PropertyAwards2025 #LigetCenterVitrum #Resi4Rent #EchoInvestment #innováció #fenntarthatóság #ingatlan
Én most is azt tudom mondani, hogy okkal nincs komunkkáció. Egyébként szerintem ehez a kb. 1000-1100 lakás /4 projekt/ felépítéséhez ami tervben van kicsi a neo és a wing kapacitása. Szóval mág akár vásárolhat is valami kivitelező céget, mondjuk amit betesz az akko-ba. De ez csak feltételezés.
Gondolom mert elszállna az arfolyam elobb mint beérkezik az apport.360 ason emelhet most...308,5 en emelt utoljara...annak kozelébe kell kerulni...de az zuhan..
Nagyon jó, de most már akko vagy Neo hír jöjjön. Jobban örülnék egy lakópark építési projektnek mint egy irodaháznak, de az is igaz, hogy a Váci elég fasza lokáció erre. Faszért nem írják bele, hogy a Neo lesz-e a generál vagy sem?
Én akkor kezdem elhinni, hogy bármi is lesz, ha az árfolyam emelkedésnek indul hír nélkül. Mindenhol vannak bennfentesek, akik lecsapnak a pletykára. Itt továbbra is az van, hogy Ön vagy bárki más felhúzza, majd jönnek a kiszállók, akik 7-10% alacsonyabban vették.
Tobbszor mondtam már Orbitális Úr, a csend néha hangosabb mint ha karattyol valaki folyamatosan.A Gladiátor porog legjobban.Nem fogjak megmondani mit csinálnak, csak ha minden kész.Ki kell varni a vásárt a napjáig.Elég nagy orrom van ám nekem🤣
2025-11-03Megállapodást kötött WING Csoport a GTC-vel a Váci út 173–177. alatti, több mint 2,1 hektáros fejlesztési terület megvásárlásáról. A tervek szerint a WING tulajdonába kerülő területen egy vegyes funkciójú projekt keretében mintegy 470 korszerű lakás és egy 23.000 négyzetméteres modern irodaház épül. A beruházás megvalósításával a WING jelentős mértékben járul hozzá a Váci út és környéke minőségi iroda- és lakóingatlan-kínálatának bővítéséhez.A megállapodás tárgyát képező fejlesztési telek a Váci út, a Szekszárdi utca, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca által határolt tömb északi részén található. Kiváló elhelyezkedésű: közvetlen metrókapcsolattal, jó közlekedési és szolgáltatási adottságokkal rendelkezik. A Váci úti irodafolyosó Magyarország legnagyobb irodapiaci övezete, amelynek megújításában a WING immár 25 éve meghatározó szereplőként vesz részt: többek között itt valósította meg az Átrium Park irodaházat és a Kassák lakóprojektet is. Az új beruházás tovább erősíti a városrész üzleti és lakófunkcióját. A telek sétatávolságra fekszik a Duna-parttól és több bevásárlóközponttól is, így mind a munkavállalók, mind a lakók számára vonzó elhelyezkedést biztosít.A várhatóan 2026-ban induló, két ütemben tervezett lakóberuházás kész koncepciótervvel és végleges építési engedéllyel, valamint a kerületi önkormányzattal kötött településrendezési szerződéssel rendelkezik. Az új fejlesztésben a vállalat vállalja, hogy minőségi közösségi tereket és zöldterületeket biztosít a környékbeliek, illetve az itt dolgozók számára. Mindez nemcsak a munkakörnyezet színvonalát emeli, hanem értéket teremt a környéken élők számára is, így a fejlesztés komplex módon járul hozzá a városi életminőség javításához.A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője. Magyarország mellett Lengyelországban és Németországban is jelen van, a három országban összesen több mint 5,7 millió négyzetméternyi fejlesztett portfólióval rendelkezik, az ingatlanszektor minden szegmensét lefedve. A társaság elkötelezett a magas minőségű, hosszú távon is értéket képviselő épületek megvalósítása mellett.
Pont a Gladiator Vezére az Akko vezerigazgatoja is.Ha már itt van behozhatná a gladiatorát. Gyáfrás SándorTag / Vezérigazgató 2016 végétől a WING Csoport ingatlan alapkezelő társaságának létrehozásáért és az ingatlan alapkezelési tevékenység elindításáért felelős vezérigazgató helyettes. 2017. óta a WING Csoport tulajdonában álló Gladiátor Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, továbbá jelenleg a NEO Property Services Zrt. és az Aspectus Architect Zrt. igazgatóságának tagja.
Csak felhivtam a figyelmet...mi keszül ott...nem értekeztem róla...gondolom figyeli azt a forumot...csodálkozom hogy nem az oda beirt kommenteket furcsálta Tmike Úr.
Egy tőzsdén levő cég, ha az adott tevékenységi körön kívül, hirtelen más tevékenysègbe is kezd arra érdemes odafigyelni-jelen esetben pl építeni kezd..Arra meg mindenképp ha ez után megveszi egy nem tőzsdei ezt a céget.Ha forditva történik jobb.....de lehet el akarták kenni a valóságot/jövőt egyelőre.Ezen gondolat az üzleti világban nagyon ismert.Mindenki nézzen utánna aki szeretne.
App-ban is készitik elo a bevásárlolistát....kiváncsi leszek Farkas Ur ezt hagyja e-vagy o is tagja a "csapatnak...hm.... vaktyuk99 653-as célár teljesen valid, arra felé fog húzódni pár héten belül a 100MA hetes tf-en. 0 0 ▾hirdetésvaktyuk99 ma, 11:18Előzmény: #3121 vaktyuk99halálkereszt itt is megjelent, ez is mehet le rendesen..... 1 1 vaktyuk99 ma, 11:17Tyűűű, ez az APP is elég esős nálam, egyelőre medvés korai szakaszban van. 0 2
Akko Invest-Wing