Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem értek hozzá, de elszallo energia árak ( hagyjuk, h mar mennyi a gáz a vilagpiacon), hatekonytalan mezogazdasag, szar forint, arsapka, kulonadok, elcseszett gazdasagi szerkezet, lepusztult infrastruktura. Gondolom.
Itthon a Lidl -ben 6 db kicsi Túrórudi 1050ft. Sparban 1200felett. Régen a 10db-os volt ennyi (se) Kinder szelet 150ft alatt biztos nincs darabja. simán drágább ez itthon
Valaki segítsen mennyi otthon egy darab és egy csomag Kinder tejszelet és Pingui?? Csak azért, mert 1,27 euróért vettem 9 db-ot..foci VB-s képek a dobozon
Németországban Sehol nincs probléma és nem is volt.. üzemanyaggal, minden kúton van minden. Boltba menni? Na ott jön rá az ember, hogy mi is van itt valóban és mi az amivel otthon nyugtatják az embert..... Lehet számolni szaros 400al.... És mire jön rá az ember..? Hogy itt szinte minden olcsóbb!!
Eltolcsy elmondta a második öszödit, elkúrták.. Na szép.. Ezt emésszétek meg.. Felkészültek a második spekulációs támadásra.. Hát ez már beteges... Kérdés ki spekulál? Azok akik féltik a megtakaritásukat, vagy a kormányunk.. a shortosok sokat veszítenek majd.. Hát érdekes dolgok jönnek.. Ja, pár hete még arról volt szó, hogy hát jön ám a lóvé októberben.. meg szankció sem lesz, hát kezdenek kutyába menni át..
Azért nem kellene ennyire ajnározni őket!!! Ugyanis szegényeknek sötétben kell aludniuk!!! Októberben voltam Münchenben és kénytelen voltam én is sötétben aludni,hogy ne lógjak ki a sorból.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)