Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
gyurival nem lenne semmi gond, ha nem lett volna egyik legnagyobb tolvaja a rendszernek, és a huf gyengítsének a családdal egyetemben. attól még h elhagyja a hajót, ugyanolyan...pa
Jajj erről eszembe jut, ahogy Bayer kérdezi a Schmidt Maritól hogy: -"Te Mari szerinted Németország létezik egyáltalán még ? -Szerintem már nem....." Hát jelentem innen az eltűnt bermudaháromszögből azért ez kurvár@ vicces ám :D
Ja már én is látom.. Ma voltam vásárolni és a boltban az eladók meg egy másik helyen a vásárlók szájából is azt hallottam félfüllel hogy mennek ám Eurót váltani.. Vajon miért.. Eltolcsiék meg az inflációra hajtanak meg a bevételre az üzemanyag ársapka eltörlésével.. Ezzel akarják megfogni a lovakat meg a babaváró eltörlésével meg mindennel.. Azok viszont nagyon mozgolódnak az EU pénz miatt meg az olajársapka miatt.. Éppen jókor vezetik ki.. Ha fel megy az olaj ára itt mennyiért lesz import üzemanyag belőle vajon illetve, hogy hat az majd a devizatartalékokra kiskerárakra? És az utána következő árcunami ha ujra feldühíti a lakosságot..?? Mi lesz itt.. Ki tudja.. Aki fosrintban ülve marad hát nemhiszem jól jár..
volt aki azt említette nekem, hogy 1% FO$rintromlás már 1% inflációt okoz, mindamellett a 18%os kamat is fűti az inflát!!nincsenek könnyű helyzetben!! De jó nagy f@szok voltak, hogy csak a fűtésre toltak mindent évekig rontották a FO$rintot, amikor erősíthették volna és ezzel senki más nem szopta meg, csak az az ember aki itt él dolgozik vállalkozik piaci alapokon és nem azok közé tücskök közé tartozik, akiket eltartanak a propahantáért vagy a semmittevésért.... Ennek az országnak nincs jövője vége van!
Szerintem biztos látja mi közeledik, és be is sz*rt rendesen. Hamarosan érkezik egy Varga nyilatkozat arról hogy minden a legnagyobb rendben van, és Matolcsy rosszul látja a dolgokat. :)
Nekem úgy tűnik, hogy az már nekik is nagyon fájna így inkább beleadogatnak korrigálni... Szerintem most épül fel egy szép kis short majd éf 1 héten belül (holnap EU elhalaszt úgyis) akkor indul a limbohintó
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)