Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Probalom ezt a Matolcsy kirohanast emészteni, de nem tudok másra gondolni, minthogy üzenetet küldött a bennfenteseknek,meg annak, akik olvasnak a sorok között. A cicaharc sztem csak színház.
Nem tudom vetemedne e eddig ez az ország. Az vicces lenne, ha NER en belül törés lenne, mert az 1-2 éven belüle felélné saját magát, és utána jöhetne valami teljesen más, ha nem is tökéletes, de jobb. De akkor már nem lenne ennyire egyszerű a Ft-ra spekulálni. Mindenesetre, nagy váltás és fundamentumok megerősítése nélkül itt hosszú távú erősödés nem igen lesz. Ígyis kérdéses, hogy lesz e valaha.... 500 az új 380!!
Az egyre inkább eldurvuló Matolcsy-Nagymarci (Orbán) harc alapján nem lennék meglepve, ha egy "titkos jóakaró" (értsd: kormányközeli NER) jóvoltából egy komplett tényfeltáró anyag landolna az Integritási Hatóságnál Matolcsy Ádám és köréről. Aztán erre válaszul az MNB-közeli NER-esek is elkezdenének kiteregetni. Tudom, ez egy nagyon merész álomnak tűnik, de egy picit játszunk el a gondolattal, hogy megjelenik valami komolyabb repedés a NER-en belül, mert akkor rendkívül szórakoztató hónapok / évek előtt állnánk. Jó érzés belegondolni, nem? Persze nincsenek illúzióim, minderre kevés az esély :(
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)