Placi82

Regisztráció: 2020-01-24 16:08:32

Hozzászólások száma: 7 602

Utolsó hozzászólás: 2022-09-28 16:10


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

178 670
2022. 09. 19. 05:15
77 132
2022. 09. 19. 00:05

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-03-04 15:36-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ne fenyegetőzz, légy szíves
Moderáció:
Felfüggesztés a "OROSZ-UKRÁN háború" topikban - 2022-04-19 21:59-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "OROSZ-UKRÁN háború" topik #10119 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
kérésére
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-06-14 20:42-ig (4 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Államcsőd ma, 16:10
#42
Ez most komoly vagy vicc? Mert ez meg viccnek is durva lenne. Akkora Patyomkin diszlet az egesz, akikrol te beszelsz, mint ide Lachaza. Tudom mert koztuk mozgok. Lehet veszi , jobban mondva vette!!!a 200 millios Budaorsi hazat, de van 700 misi ceges  GO hitele. Szoval nagyon nem igy van.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen ma, 16:07
Csak 12 ev utan teljesen megvaltozott a globalis kornyezet. Most nem az van mint idaig. Szoval nem tudjak.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen ma, 15:00
Nem tudjak mit csinalnak
 Vagy csak senki se mer szolni a foninek. Mindegy ebbol a szempontbol. Kurvara hizzak be azt a satufeket es ne almodozzanak.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen ma, 14:23
Ja:) 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen ma, 14:23
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen ma, 13:53
Engem, most mar megremit, hohy elvesztettek a realitasukat. Ado kedvezmenyek,es kamatemeles vege? Erős lesz.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen ma, 11:24
Adopres lesz, vagy IMF. En kisebb arccal, tekintenek a jovobe a fundament alapjam esku nem ertem miert kellett ezt elore bejelenteni. Nezd meg a FED. 5% a negativ realkamat, es hulyiti a piacot, hogy barhova fog emeleni. Pedig a lof.szt. Mi meg 13% alapkamatnal, ilyen buta kijelentest teszunk?? WTF??
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen ma, 11:17
En nem ertem Matolcsyt honnan ez az onbizalom. En a helyeben, azt mondtam volna, hogy a horgony az inflacio. Es most emelek 0.75 jovo honapban 0.75%ot. Es utana verbalisan tamasztom az arfolyamamot. Szoban intervenciozok. Ugyan ott lenne. Csak igy a spekulacio mehet fek nelkul a forint ellen. Es ugye Soros papa se felejt. Most mar veszely nelkul nyomhatja a forint ellen. Komolyan mit kepzelt ezzel az MNB? Felhivast hirdetett a forint shortosoknak. Kisebb arccal kellett volna ezt intezni.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? ma, 00:41
Ertlemes ember ervekkel tenyekkel vitatkozik. Olvass viszza 2 oldalt. Neked mi a velemenyed a ti tenykedesetekrol. Leirtam, hogy tények,  ervek cafolatok semmi a reszetekrol, amit irtatok az szanalmasan egyszeru volt megcafolni, amit ergo nem is feszegetettek tovabb. Szokasotokhoz híven. Mert tudjatok hogy ezen a palyan elbuknatok.Elarulnad mit csinaljak? Sullyedjek a ti szintetekre a szemelyeskedesben,es mocskos sertegeteseitekben, vagy esetleg meg mélyebbre a Fagyiarus, alias naked,stb ... buta, sotet szanalmas szintjere, ahogy mocskolodik velem? Olvassd vissza miket irt! Te bele mennel ezzel? Nem bolondultam meg, belemenjek a sarba ,mocsokba verekedni veletek.🤣🤣 Gyertek be a ringbe, ahol le vannak fektetve a szabalyok. Ervek,erdekek ok okozat, es logika menten.Es pontosan tudod ,hogy igazam van. Szanalmas probalkozas a reszetekrol. Vagy jatszatok tisztessegesen vagy hagyjuk. De hat ahhoz tudni kene mi a tisztesseg, es mi a becsület. De azt nem tudjatok. Ezen gondolkozz el.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? ma, 00:26
Az a baj veletek fiuk, hogy nulla erveles, nulla tenyek, nulla logikus magyarazat. Csak a tereles, mellé duma, ostoba aljas sunyi, mocskos szemelyeskedes, gunyolodas, sertegetes. Peldaul "alufoliasisakot fel". Pedig ertelmes korrekt vita, az az ervek ,tenyek, modszeres felsorolasa. No,de az nincs. Semmi. Igy viszont k.rva unalmas. Es szanalmas is. Ez szint alatti.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? ma, 00:21
Sokan mondtatok kozuletek, es aki nem.mondta ki , az jogilag fogalmazva rautalo magatartast tett az oroszokra utalva. De nezzuk akkor ezt a vonalat. Ha nem az oroszok voltak, mert te tenyleg nem mondtad,. Akkor a Nemetek voltak? Vagy foldrenges volt ott a teruleten? Nem volt. Akkor a norvegok? Nincs ekkora tokuk,es nem tudnak titkot tartani. Akkor ki machinalt? Az afganok, vagy a periuiak? Mert nem veletlen volt 3 helyen egy nap szivargo gaz, ugye abban azert egyetertunk hogy ennek 10000 milliard az egyhez a valoszinusege. Ergo akkor ki maradt? USA. Vagy varom akkor a cafolatot a fentiekre. Korrektul pontokba szedve. 
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? ma, 00:16
Feladom. Hihetelen. Ha en zsarollak teged valamivel, akkor bolcs dolog ezt a fegyvert , bizonyitekot tuzbe dobni, megsemisiteni??  Az NS1 az egy zsarolo fegyver volt. Ha a nemet emberek novemberben faznak, akkor,es mar az utcan gyujtogatnak, (nem tudom igy lesz e) ,de Putyin erre számit, szoval hiba nyitna meg, csak a tengerbe ereszti a gazt. Nem tudom milyen technologia van most, de kibaszott nehez, ha nem lehetetlen lesz nagynyomasu vezetéket   70-100meterrel a viz alatt hegeszteni, ha egyaltalan odamehetnek majd. Hisz az nem az ő felsegvizuk. Es ha megoldjakak is , utana megint felrobban gondolom, mert semmi garancia nincs,es ekkora nyomvonalon orizni se fogjak tudni. Biden többször lenyilatkozta, hogy mekkora szalka az NS2 a szemukben. Hat tenyleg vannak veletlenek.🤣. Vagy megsem?
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? ma, 00:03
Tehat akkor megegyszer mondom 47 milliard profitot ert el a gazprom, azzal, hogy eltekerte a gazt 20% ra, az elso felevben. Szoval akkor miert is volt erdeke a legfontosabb vezeteket felrobbantani. A gyengebbek kedvert , ez 20.000 azaz huszezer milliard forunt tiszta profit!!!!!!
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? kedd, 23:59
En felsoroltam mar 10 érvet,  tenyt. De meg mindig nem.kaptam egy akar logikus valaszt ,ligikus felvetest se miert voltak az oroszok. Senki, se mondott semmit. A gunyolodas, es a szemelyeskedes a sotet, ostoba prolik fegyvere. Mert erveket,es logikus magyarazatokat nem tudnak felhozni. Varom a korrekt tenyeket, vagy logikus magyarazatot miert volt az oroszok erdeke. Probaljatok meg. Szepen pontba szedve.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? kedd, 23:55
Akkor tessek.meg egy teny!!
"A Gazprom orosz gázipari óriás 2022 első félévében rekordszintű, 2,5 billió rubel (41,75 milliárd dollár) nettó nyereséget ért el, és igazgatótanácsa időközi osztalék kifizetését javasolta, miután 1998 óta először kihagyta az éves kifizetést – közölte a vállalat. A Gazprom osztalékfizetése"
41.75 milliard usd!! Nem azt mondtam hogy napi 100 millio bevetel, hanem napi szaz millios bevétel  az NS1 en!!!
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? kedd, 23:50
#94
Elmondjam. Ervek, tenyek, logika. Ez az ertelmes ember fegyvere Ocska, aljas, mocskos, szemét szemelyeskedes amit a portfolio forum szabalyzata is tilt!!az a sötét buta emberek fegyvere. Erted?😉
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? kedd, 23:45
#91
Hiaba no gyerekek. A  gyurcsanyos poennal,  es , aljas szemelyeskedesen kivul semmilyen erv nincs, arra hogy az oroszok voltak. Arra sincs hogy a nemetek. Es veletlenszeru meghibasodasra sincs, mert 100 ev alatt ilyenre csak egyszer volt pelda, akkor is foldrenges volt az ok. Volt itt foldrenges uraim? Nem. Akkor az USA volt. Ennyi.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? kedd, 23:40
#89
1.De igy nincs napi 100 millios bevetele a ruszkiknak.
2. Nincs eros alkupozicioja az unioval szemben.
3. Nemetorszag EU eros embere, ra tud nyomast gyakorolni a gazfegyverrel. Ha nincs fegyver, akkor nincs semmi.
Ennel ertetobb ervek, tények nincs! 
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? kedd, 23:28
#85
Akkor megegyszer!!! A kapacitasanak 20% an ment az NS1 vezetek, amit az 1-2evvel ezelotti arnak a 10 szeresen 1000% al tobbert adtak el az oroszok. Szoval ez az egy évvel ezelotti arbevetelenek a duplajat erte el a gazprom az NS1 vezeteken most, idaig! Ennel erthetobben nem tudom leirni.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? kedd, 23:20
#79
Szoval Vaczak a mocskos szemelyeskedeseden kivul van akar 1 db logikus erved is? Mert nem valaszoltal.

friss hírek További hírek