Placi82

Regisztráció: 2020-01-24 16:08:32

Hozzászólások száma: 10 197

Utolsó hozzászólás: 2024-05-18 00:08


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

106 557
2024. 05. 08. 07:07
221 101
2024. 05. 08. 02:35
58 109
2024. 05. 07. 22:50

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-03-04 15:36-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ne fenyegetőzz, légy szíves
Moderáció:
Felfüggesztés a "OROSZ-UKRÁN háború" topikban - 2022-04-19 21:59-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "OROSZ-UKRÁN háború" topik #10119 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
kérésére
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-06-14 20:42-ig (4 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-11-09 21:15-ig (20 nap, 1 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
közös pihenő. ha folytatjátok, jön a kitiltás.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-02-16 22:55-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-08-03 13:52-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Offtopik
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-09-30 13:51-ig (20 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-01-10 19:43-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-02-01 19:56-ig (20 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

OROSZ-UKRÁN háború ma, 00:08
Legyen.. De azok mindig konnyebben szavaznak a háborúra, lásd krisz, és zsombi, aki azt mondja, hogy a NATO nak már rég be kellett volna vonulni az Oroszok ellen. Aki a fotelbol ír. 1.het.loveszarok után garantálom, hogy nem írnának ilyent. Ezért mondtam amit mondtam. Z fogdmeges pribekjei, nem a háborús lelkesedest mutatjákar Ukrajnában. 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 23:39
István, aza baj, ha Oroszországban népszavazást tartanának akkor 90% háború folytatásaellett szavazna.
1. Mert a köznép leszarja már a szankciókat. Legfeljebb nem vesznek Svájci sajtot, prada táskát, és G Mercit. 
Amúgy meg van minden, mert az orosz cégek beugrottak a külföldicegek kivonulása utabu légüres térbe, ezért fog nőni a gazdaságuk  export van import meg nem tud lenni. Gazdag ruszki meg beimportaljak Kazahsztánbol, meg is ugrott a Kazah G Mercik szama😉
2. Mert tok mindegy ki mit mond itt a fórumon, egyet tanulj meg, a zsoldosok és a veteránok 100.szor jobban tulelnek a fronton, mint az újoncok, mert azok nem tudnak okosan vigyázni a borukre. Ez tény. Oroszoknal a peches csóri tartalékosok már 2 éve nem tudnak haza menni se, mert nincs sorozas és általános mozgositas. Oroszban a frontra, ergo nincs utánpótlás az orosz fiatalok ugyanúgy videón nézik a háborút mint Ti. Az ukrán fiatalokra, ujoncokra ez nem igaz. És valószínű hullanak is. Ezért van az hogy Putyin Kubabol, meg Szenegalbol, meg Szaheli ovezetbol toborozza a zsoldos  zaszloajakat. Meg már nincs olyan életfogytos bortontoltelek Szibériában aki nem a fronton lenne, mert pár hónap szolgálat után szabad és amnesztiat kap., és dolce vita. 
3..Megmondtama fórum alapitasanak elején, a Ruszkinal szívosabb, és végsőkig tűrő nép nincs meg egy a földön. Ahol egy Francia, Német, egy Olasz, Angol, USA nep már az ideális lampavasakat keresne a vezetőiknek, és kitorne a lázadás és a forradalom ott meg az orosz nép röhögve tűr. Ez TÖRTÉNELMI tény.  Hasonló mentalitásu az ukrán is, ezért ugrassztottak őket össze. De az ukránok fogynak. 
Olvastam egy nyugati cikket hogy a Szaheli bázisra megerkezett egy repülőnyi  orosz és az USA zsoldosok mellé tettek őket, 1 bázisra és a USA zsoldosok talpig pancelban alszanak, jarőroznek és fosnak. És mennek is a francba nagyon gyorsan. Afrikában ahol a ruszki zsoldosok megjelennek a francia angol és USA zsoldosok lépnek lefelé. Aztán a nyugati tőke kénytelen atadni a helyet, bányákat  a Kínai tőke ék kitermeloknek, akikre a Ruszkik vigyáznak. Teccik érteni. 
Oroszokat faszaul belelokte a beképzelt, arcoskodo, felsobbrendu nyugat a Kinaiak karjába. Ezért volt az hogy Blinken Kínában a helyi alpolgármester fogadta.De  most meg Putyint, a Kínai útján hétrét hajlongva fogadták, és dupla vörös szőnyeget teritettek eléje. Figyelni kell világ dolgait, és anomáliát és nem vagyvezérelt butasagokat írogatni. Amit mainstream írogat. Az alapján már, a ruszki nyirfakérget esznek, es kövekkel és asókkal harcolnak a fronton. Ugye? 😉
Financial Forecasts péntek, 22:38
Történelmileg alulertekelt volt. Nézz vissza 100 évet arany ezüst arány pár függvényében. 
Financial Forecasts péntek, 22:35
Holo ra és tsaira gondoltam. Ennél te okosabb vagy. De érteni megértem. Én tavaly ősz óta hozzá se nyúltam portfoliomhoz. Fórumot se követem mar. Csak bele bele olvasok ebből akadhat a teljes kontextus hiánybol való téves következtetésem. 
Financial Forecasts péntek, 21:41
Te és a forum most ráálltatok a full kaszinora.?? Mondjuk megértem, a racionalitás, cegérték számítás, józan kozgazdasagi  számítás szitokszo lett az USA piacon.  Tulajdonképpen minden racionális víziónak a reciproka történik. Ez alól csak egy kivétel van. :) ;) 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 21:23
Sőt tovább megyek, mi az isten f....ert nincs ebben a feje nagy demokratikus Európai Unióban népszavazás migraciorol, és annyi miden fontos dologról. Ezt ha valaki nekem érthetően elmagyarazza, akkor meghajlok nagysága és tudása előtt. Kérdezzük meg az embereket. Ez a tiszta demokrácia, a nép a "demosz"akarata. 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 21:08
Demokrácia fellegvaraban Ukrajnaban igazán tarthat annak egy elnök választást egy népszavazással egybekotve. A kérdés csak annyi lenne hogy háború az oroszok kiuzeseig bármeddig tart, vagy egy komromisszumos beke BT(Biztonsági tanács) által felügyelve.?? Ez a népszavazási kérdés. Ennyi. 
És ha az Ukrán nép a háborúra szavaz akkor hajrá a végsőkig. Sőt adjon pénzt az EU fegyverekre 100 Mrd usd is ha kell. Meg én is támogatom, akkor. De ha a békére, akkor ne innen ugassunk már bele senkiházi nyugati megélhetési politikusok és fotelhuszarok. Mert ez így nem stimmel! 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 21:02
2014 és Janukovicsos, Nulandos Majdanos bulit nem kellett volna rendezni. Hanem megvarni a következő valsztast. És a nép akarat dont. Aztán ott a keleti autonómia se ördögtől való, van rá precedens az egész világon koszovói albanoknal meg a NATO is támogatta, a Szerbek ellenében. Ott is lehetett volna ezt szépen moderálni Merkelnek, És Macronnak. De hát az USA nak nem tetszett a Minszki megállapodás, a Francia-Német protektoralassal meg főleg nem. Így ki is faroltak bole  USA nyomasra. Merkel be is vallotta hogy utana már csak a hulyites volt hogy menjen az Ukránok elkészítése a háborúra, ők már nem vették komolyan a Minszki paktumot. Tudod van olyan eset mikor a határokat rosszul húzzák be reszkető kezű alkoholista Szovjet partitkarok, aztán ebből bonyodalmak lesznek. USA nak még fehér Angolszász gringok se voltak ujmexikoban, Texasban, és a Kaliforniaban(Spanyolok mexikoiak, meszticek, indiánok,  voltak csak), aztán lazán magukhoz csatolták, Ne játszuk már a szűz lányt, Donyeck medencei (4-5 oblasztban lévő orosz nemzetiség  azért nem érezték magukat komfortosan Ukrajnában már sok évtizede. Ott legalabb nem 30 db gyorsan odavitt Jenki volt mint Kaliforniában 1846 ban.
És azóta is mit művel az USA a az erdekeiert viettnami háborúról kezdve Líbia, Szíria, Egyiptom, Irak, Irán, Afganisztán, egész DélAmerika pár evtizede 1900.as években. Ukrajnában is szép  virsaftot hozták össze. Nem gondolom, hogy az átlag Ukrán polgár jól jar. Azért van a diplomácia, ez olyan mint a cegvezetes, ha bukik egy üzletben, azért nem küldöm az egész céget utána a pokolba  és viszem totál csődbe. Hanem azt mondja az ember hogy innen allj és ne további veszteséget. Sok furgonba pakolt fickó már biztos hogy egy bekekotesre szavazna. 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 19:48
Ejj, dehogy éljen. Mi éljünk békében. Globális háborúra már 70%eselyt adok, A helyzet fokozódik. Nem poenkodok.. De azért valaszolhatnal, orosz kontra ukrán és nyugati liberális média propaganda eroegyensulya/és terjedése szerinted tényleg az orosz felé billen, az az erősebb és elterjetebb a globális világban? Mert szerintem nem. Vagy ha a válasz erre blablabla akkor, minek szól hozzám, én se sertegetttelek. 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 19:34
56 őt meg hagyjuk. Megszerveztek a ciruburit, az Aztán bebiztattak minket. És otthagytak a sz. rban. Aztán a szovjeteknek felajanlottak, hogy Szuezert, abbahagyjak a szarkavarast, és nem avatkoznak be Magyarországon  ha jönnek az orosz tankok visszallitani a régi rendszert. Egy jó kis üzleti  alkupoziciot ért a magyar forradalom. Sajnos ennyi. Annyi haszna volt, amit nem az USA nak koszonhetunk, hanem a szovjet vezetés belatasanak hogy  (Rosen) Rakosi Mátyás helyett jott a korrektebb Kádár és vele a gulyás kommunizmus. És élhetőbb lett a rendszer az átlag embernek, mint Rákosi és "hasonszorű" sleppje alatt volt. 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 19:22
Haverom is beszél/ír Oroszul és Ukránul is sőt katona is volt a voroshadseregben, Afganisztánba, Kazahsztanban, utána Dnyeszter melletti határon allomasozott, etc.. utána, meg atkerult az Ukrán hadseregbe. Ott is szolgált pár évet. Már vagy 15 éve magyar állampolgár. Hisz Karpataljai igazi magyar ember. Szokott storyzgatni, ha van ideje. Orosz propaganda 1 egység, ukrán propaganda 3 egység(azt sokkal jobbnak, és szevezettebnek, profinak, lelkesitobbnek, tartja, mint a bicebóca Oroszt) (Esetleg nezhetnel Ukrán csatornákat is, ha oroszul tudsz, akkor az Ukránt is megerted nagyjából, arról akkor mi a véleményed? ). A nyugati mainstream pedig 10 egységnyi.:)) Ennyi. Persze hogy van orosz propaganda igen ám, de az oroszoknak  szól az oroszoktol. Aki nem tud ciril betűt olvasni ahhoz nem jut el a propagandajuk. Én például nem ismerek egy betűt se. Itt Mo n egy kicsit más a helyzet, mert minimális eljut, azaz vitatva van a liberális  mainstream , de szerinted mennyi orosz propaganda(Orosz álláspont, nézőpont) jut el Nemetbe, vagy Hollandiába, vagy Dániába, Norvégiába etc...?? Na? Szerinted mennyi? Zéró. Ukránoknak és nekünk EU ba viszont USA bol jön a kotta..... No ez egy érdekes dolog. 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 17:34
"" Totalitárius cenzúra megy a neten, az orosz propaganda ehhez képest kisdedóvó szintjén van."" 
Tűpontos megfogalmazás. Teljesen így van! Többször mondtam hogy a neoliberálisok vérprofik 200 éve a propagandaban. Vérprofik...Ezek 2 gerlice párt is ussze ugrasztananak.... :) Az Oroszok meg egyszerűen luzerek a propaganda terén. De tényleg  zérók. 
Ha pedig valaki most a múltbeli  kommunista propagandaval jön, hogy az azert profi volt, akkor annak ajánlom a történelmi kutatói munkát ebben a témában. Azaz hogy a kommunista propaganda, anno mennyire volt echte orosz szarmazasu😉
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 10:12
Na jó. Te nyertél. Azért kampányolt Fico mellett a Viktorunk anno. . És a mostani szlovák államfő választás mellett, ami most volt, a Fidesz azért kampányolt Fico partolta szlovák államfő mellett felszólíva a magyar kisebbséget a rájuk szavazasra. Mert Fico, és allamfojelelotje (Pellegrini) is baloldali. Na ne szorakozz velem!! 🤣
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 09:29
Olvass vissza. Nézd meg hogy ki mondta itt a forumon, és sugallta, hogy orosz ügynök volt... . De mára már az egész neoliberalis külföldi média ezt sugalja, hogy neonaci, oroszok képezte figura volt a merenylo:)) Már megy a suttogó propaganda.....  Fegyverszallitasoknak és a pénz áram nehogy megszakadjon már, ezért ez a kapkodás a mediaban,  hogy semmi se akadályozza meg, hogy az utolsó Ukránig folytassak  a harcot, de nem az ukrán nép érdekében. Mert ahogy egy bölcs ember mondta anno egy rossz béke, százszor jobb a népnek mint egy jó háború!! (a végtelenség). 
OROSZ-UKRÁN háború péntek, 09:20
Jó, ha így nézzük akkor a mostani kormany párt pedig teljesen liberalis.:) Anno az volt. De mint minden ez is változik. Ergo Ficoek pártja, is változáson ment  át. Már teljesen más mint ahonnan indult. Jobboldali. Pont. Semmiképpen se balliberális vagy kommunista. De ami a lényeg ellenezte a további fegyverstallitast. Állítólag ez nem tetszett legjobban a merenylonek.
OROSZ-UKRÁN háború csütörtök, 22:27
Félre fordítás. Fogadjuk el. De akkor miért egy jobboldali elnököt lőtt le, miért nem pár hónapja egy baloldali politikust.?? Még egyszer kérdezem.nem volt penze töltényre??
2 ik kérdésem pedig az hogy szélső jobboskent a merenylo  a nacionalista Putyin ellen tüntetett, egy jobb oldali nacionalista Fico ellen. Ha szélsőjobb oldali ahogy Ti allitjatik  akkor miért nem a baloldali elozo kormányfo ellen követett el merényletet.?? Na?? Válasz??
3.ik kérdés. A lentebb linkelt videó hamis?? "Slava Ukraini" többször elhangzik a merenylo szájából... Vagy ez is hamis.?? Gondolom vannak szájról olvasó profi szakértők akkor már cáfolták volna. Na?? Válasz? ?
4. EU ban nem lesz komoly politikus Vucsison kívül, aki ki meri nyitni a száját a fegyver szállítások ellenés a béketargyalast ki meri ejteni.a száján. Anno Schroderrol is lerantottak a keresztvizet a mainstream mediaban és a becsületét, amiért az Isztambuli bekekonferencian már majdnem létrejött a béke,. Mert Moszkva azt. mondta Ukrajna felőle EU tag lesz, de USA pénzét és katonai haderejet azaz NATOT nem tűri csak. Ez az 1 feltétel volt, meg talán az hogy hogy ne nagyon üssek már a paroszlav ortodox orosz kissebseget ennyire. Oszt kész. Képzeljétek senki ismétlem senki se cáfolta. Azt se hogy jött B. Jonson az angol, "valakik" megbízásából, és jelezte az Ukrán vezetésnek, hogy lesz pénz paripa és fegyver mindenre is csak ne legyen békeszerződés. Oszt nem is lett! :(. Na? Válasz? Erre is? 
4 kérdés. 4 választ kérek szépen.  Koszonom. 
OROSZ-UKRÁN háború csütörtök, 22:03
Éljen ez az új hullámos demokrácia. 🤣A demokrácia jó dolog a liberalizmus jó dolog, de ez a willkommen kulturos, BLM, és WOKE, pozitív diszkrimináció, de a fehér keresztény ellenes neoliberalis felé fajta vélemény és egyéb diktatúra irányzat ami az utóbbi 10 évben egyre erősödik az nem jó dolog.  Baj lesz ebből, tul tolják a biciklit, az inga mindig visszalendul. Ez az élet és a fizika törvénye. Csak egy kis gazdasági válság szikra kell hozzá, vagy másféle gyútacs.
Financial Forecasts csütörtök, 15:36
Jelige? Inkább fejfa. 🤣A shortosok kihaltak, és tönkrementekek.  Kizarolag a Value, ertekalapu, olajos és a Kínai részvényeket shortosok maradtak életben. Ott jól ment biznisz. :) 
OROSZ-UKRÁN háború csütörtök, 15:27
Maradjunk annyiban hogy az idő eldonti. Én ezeket a  fényképeket az AI korában fenntartással fogadom. Az AI a páparol is tudna pride-on táncoló képet csinálni. :) A videóval már nehezebb. Kiderül melyik az igaz. Pár nap. De hogy fegyverszallitasokat ellenezte Ukrajnának Róbert Fico az biztos és fix, és vetózni akart. Az pedig jó az oroszoknak!! Szóval akkor miért pont őt? Miért nem cseh miniszterelnököt például?  Az logikusabb lenne, ha azt a gondolatsort követem amit mondasz. 
OROSZ-UKRÁN háború csütörtök, 15:19
Ukrán ganonaval 1 baj van számomra. Az, hogy a permetezés és a vegyszerek mennyire EU szabványosak.?? Pisis sztory mert hát a papír ott csak pénz kérdése. Az Ukrán és Orosz ganonaval soha nem fog tudni egyenlő pályák és egyenlő esélyek mellett labdába rúgni az EUs termelő. Az oka pedig a durván 50-100 aranykoronas földek 1 tagban 50.000 hektáros darabokban. Ukrán földeket anno a Nácik képesek voltak vagyonra rakni és hazájukban szállítani irtózatos erőfeszítések árán, hogy feljavitsak a német silány  termofodeket.  (magyarorszagon is csak Bácskaban van 40 A.K .körüli föld .De ez off tema