Placi82

Regisztráció: 2020-01-24 16:08:32

Hozzászólások száma: 3 470

Utolsó hozzászólás: 2021-10-15 13:32


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

50 794
2021. 10. 07. 08:13
133 378
2021. 10. 07. 08:40

utolsó 20 hozzászólás

Financial Forecasts péntek, 13:32
Danke:). Sw szoktam nézni de ez elkerulte a figyelmem. Vki itt beirta, utána néztem. Meg tetszett. Megérzésre megvettem. :). 
Financial Forecasts péntek, 13:22
Van olyan hogy Borr topik? :). 2. SPCE, típusú cégek olyan messze állnak tőlem mint Makó jeruzsalemtol:). Az én józan paraszti felgogasom számára ertelmezhetetlen. Tavaly lekereskedtem ezeket a típusú cégeket. De nem belső értékük alapján, hanem amit írtak róla, a discordon és redditen. Mentem az elsők között a csorda után. Kerestem vele. De nekem fárasztó volt, így kiszalltam februárban. 3.  A nagyobbik gyerekem óvodás, hallod mindent is, hazahoz az ovibol. Miket tudnék mesélni,hogy a szülők, hanyos,  lázas,kohogos gyereket, reggeli láz és fájdalom csillapító beadása után, tolják be az oviba, majd sietve kövér gázzal elhajtanak:)). Na én ezért adattam be. 
Financial Forecasts péntek, 12:41
Ha el kapod akkor sokkal kisebb az ellenanyag szint, mint az oltás al. Ezért lehet hogy 6 - 12havonta behuzod szvsz:) 
Financial Forecasts péntek, 12:39
Megmerettem. 38.000 rol 6 hónap alatt 6000 re. Abbott féle teszt ahol 50 a minimum alsó  hatar.  En most rakuldtem. A következő jövő ősszel, ha indokolt és engedik. 
Financial Forecasts péntek, 12:32
Nekem ma ment a 3 ik moderna. Első kettőnél nem volt mellekhatas, remélem ennél se lesz. 
Financial Forecasts péntek, 12:21
Kinek mi a véleménye, a 3.ik oltasrol, én beadattam magamnak,a 4 ik hullám előtt, most. Ugyanis az ellenanyag szint és a vedettseg állítólag 3 havonta harmadolodik. 
Financial Forecasts péntek, 12:19
Ba.. eg miket tursz ki:). Tényleg jó lenne valami vélemény. Per pillanat cefet. 
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 19:56
Dom Perignon lesz az. :) Szerintem ezért kaptál 9 mínuszt a konmentedrenem nem azért mert megoldodott a problémád. Ui: Nem kell az neked, mert messze nem ér 60 rongyot, ami meg jó az a rose, de az meg 90 e Ft felett van. Szóval kb sirva innad, inkább torleszd be. :)) 
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 19:46
Mi van veled Titus? 2020 elején miattad is kezdtem olvasni a topikot, de eltűntek mint Petőfi a ködben. :) 
Financial Forecasts szerda, 22:57
Gondolom azt hallottad, hogy a palantir, amely információval rendelkezik az usa titkos szolgálat, és egyéb bizalmas kormányzati adatokhoz. Az 50 millió usd ért vett 400 uncia tömbökben aranyat. És innentől bármely cégtől elfogad aranyban fizetést, sőt még kedvezményt is ad a szolgaltatasaibol😀. Mit tudhatak ezek meg? 
Lakás/Ingatlan árak topik szerda, 13:15
Neked mi a jó lokacio, ha sasad rossz?? :) 
Financial Forecasts kedd, 20:53
Nem értelek. A zoldites jó dolog. Csak nem így ahogy most megy. Itthon is bocsátják ki a zöld kötvényeket több 10 Mrd ertekben, irodaberuhazo hazai cégek, hogy zöld irodát építenek. Aha most is fele van ki használva. Minek. 1 tonna cement előállítása, 1 tonna szendioxidot termel. A betonvas rol ne beszéljünk, kohok, gépek, sok sok tonna CO2. De az iroda, annak  pár lezengo embernek zöld lesz, a hőszivattyú miatt. Az se zöld, mert áramot használ, de kit érdekel. A másik, amennyi csaló gazember, és cég, szakít milliárdokat dollárban, a zolditest zászlajára tűzve, megrendelt PR, és reklám hatására, kifosztva a befektetoket, és a pénzügyi alapokat, mert semmi innováció, nincs mögöttük, semmi újítás nincs. Minek? Mikor így is milliárdokat kaszalnak, a zöld jelszóval. Biomassza erőművek és tarsaik, ahol 20 milliós árbevétel hez 4 mrdos kapitalizacioja tartozik. Vettem a fáradságot és elolvastam egy anno itt is népszerű cégnek az inovaciojat. És semmi újdonság, csak a parasztvakitas!! Nincs KÉNYSZER a zöld innovációra, mert így is dolnek a befektetok tol a milliárdok. Legyen csak 200 dollár az olaj:) és meglatod, beindul az innováció, kutatás, és letisztulnak, eltűntek a humbug kamu zöld cégek, és marketingeseik. Lesz teljesítmény kényszer. Ha szereted a történelmet a 2 világháborúban, akkora technológia fejlődés ment végbe, mint békében 30 év alatt se. A németek mikor szorított a cipő, hihetelen innovatív módon kifejlesztettek a V2 rakétát! A háború rossz, de gondolom  érted az analógiat.. Ha nagyon fájnak az energia árak, na majd akkor indul be a valós innováció az alternatív zöld fenntarthato bőséges  energiara. Legyen hidrogén technológia, új akumlatorok stb. Mert a mostani EV akkumlator ok előállítása, és árammal való ellátása is olyan környezet szennyező mint egy benzin motor létrehozása, és az élettartama alatt elfogyasztott, uzemanyag. Szóval, legyen csak kényszer, hogy új irányt vegyen a fenntarthato, teljes élettartama alatt!!!!! tényleg nem környezet terhelő új technológiának. Szóval drukkolj velünk a magas olaj árnak, hogy évek múlva  minél kevesebb fogyjon belole:)))) 
Financial Forecasts kedd, 10:42
Nem követem. Nem tudom. De biztos jobb, mint azok a penny - s részvények amiket februárig megvettem az akkori őrületben, mikor a redditen figyeltem mit írnak a véleményvezerek, wsb fiúk, és gyorsan belevettem, és dobtam. Mai napig röhögök rajta, ha eszembe jut. 
Financial Forecasts kedd, 10:28
Talán abba kéne hagyni a penznyomdat, hisz az a világ legnagyobb üvegház hatású gázok eloallitoja!!!. Gondold el mekkora keresletet, fogyasztást generált ez a jegybanki monetáris politika! És ez a tulporgetett fogyasztás mekkora felesleges karosanyag kibocsátását eredményez.!!! Ezt kéne abbahagyni! Mert ennek nagyobb a karosanyag kibocsátása mint az usanak! Na erre mondom hogy farizeus a hozzáállás. Akinek van képessége a sorok között olvasni  az már régen szkeptikus,es cinikus az egészel kapcsolatban. :)
Financial Forecasts kedd, 10:23
Nem követem nyomon az AT&T. De őszintén 32 $ árazás, az korrekt volt egy ilyen cég esetén, a jelenlegi környezetben. Ahol himi - humi hype részvények ezrei több tizszeresen van tularazva a belső ertekukhoz kepest? Ez egy megbizhato stabil oszti részvény, amit akár az ember a gyerekeinek adhat ajándékba autó helyett majd:)). 
Financial Forecasts kedd, 10:16
Farizeus hozzáállás. 1 tonna cement előállítása, 1 tonna szendioxidot!!! termel. 100 millió üres tok felesleges lakás. De a világ többi részén is a sok építkezés, hogy porgessek a gazdaságot az ingyen pénzből! Atomeromuvek amik egyedül tényleg zöldek, azokat most szerelik le. Ennek a zöld forradalomnak az infláció beporgetese a célja, ha lehamozzuk a PR maszlagot. De ezt már szerintem mindenki tudja. 
Financial Forecasts hétfő, 22:48
:)). 40%al csökkenti, az üveg hatású gázok kibocsátását.! Jól teszi igerje le a csillagokat is az égről. Az új divat szín a zöld! Én a helyében zöld kötvényt is kibocsatanek 0.5%os kamaton, rögtön le is jegyeznek. A kutya kakit is el lehet adni most zöld kötvénybe csomagolva. Csinálja!  Ez most jó! 2030 meg amúgy is messze van, addig sok minden lehet:)) 
Financial Forecasts hétfő, 22:40
Na ez az. AT&T egy frankó osztalék fizető részvény, és verik agyon, 0% kamatkornyezetben. Totágast állt ez a vilag idáig az utóbbi időben. "Zavar van az erőben" 
Financial Forecasts hétfő, 22:30
Nem tudom. Nagyok az egymás ellen ható erők. Nincs jobb ötletem. Látom a cash, hogy ertektelenedik el, ha autokat nézem, ha ingatlant, ha a wellneszt, ha az Aldi, lidli, bevásárlást, ha a termőföld árakat. De az is lehet, hogy a cash lesz a King, jövőre, de ahhoz nagyon kamatot kellene emelniuk.Nyersanyag szektor áll most hozzam lelkileg legközelebb megerzesre olaj, gáz, arany. Gáznál érzem hogy Putyin most betorleszt europanak, én is ezt csinálnám. "Bocsáss meg az ellened vetkezoknek, de sohase feledd el a nevüket!" :). És a Gazprom részvényesek jövőre akkora osztalékot kapnak, hogy nem térnek magukhoz. Legalábbis remélem. :). Kutya nagy a zavar amúgy minden más téren, igaza van humanoid nak feszíti a jegybankarok a húrt rendesen. De olaj, gáz, nyersanyag, mindig kell, hiszem hogy az élethez szükséges anyagok, lenezett statuszukbol méltó helyre kerülnek. Netflix, instagram nélkül elvagyok, de benzin és gáz nélkül bajosan. Amúgy ezen a télen, ahogy hallom, azért lehetnek gyár leállások, na az f..sza lesz! 
Financial Forecasts hétfő, 22:11
Köszi! 

friss hírek További hírek