Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha nem tesznek semmit, akkor kinyirjak a forintot es magukat is. Nem ertem, mire varnak. Folyamatosan teszem feljebb az ajanlataimat 412- rol , mar 451 en allok
Nem jó nekik sem. Az EU szégyenfoltja lettünk. Egyetlen dolog amit tehetnének, hogy lemondanak. De válaszolva a kérdésedre: foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalomhoz, így ez az egyetlen dolog nem fog megtörténni. RIP HUF
Matolcsy is ezt mondta, szerintem ezért is jelentette be, hogy a kamatemelési periódus befejeződött. Az nem működhet, hogy folyamatosan áthúzzák a törekvéseit.
teljesen mindegy, meddig emelik az alapkamatot, ha a kormány közben szórja a 0%-os meg a 3%-os hiteleket, meg hitelmoratórium meg árstopp van nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal pontosan ez a bizonytalanság van az árfolyamba kódolva
Mint köztudott, nem igazán szeretem ezt a rablóbandát, de itt nem Matolcsy a hibás bizonyos fokig. Persze, az hiba, hogy azt teszi, amit a Dagadék kér, de simán megállíthatnák ezt, ha teljesen rájuk lenne bízva. Azt viszont nem értem az államnak miért jó ez.
most már tényleg nem értem, miért nem áll elő orbán, és lukasenko példájából kiindulva, egyszerűen betiltja a forintgyengülést a mai naptól, visszamenőleg. ennyi lenne.
Bogár Laci bácsi szerint biztosan a háttérhatalom manipulálja a forint árfolyamát, mert támadást indítottak elementális erőkkel igazmondó miniszterelnökünk megbuktatásáért. Mert ő kimondja az igazat. :)
Ennek így nagyon csúnya vége lesz. Ezeknek az embereknek nem lesz veszíteni valójuk. Attól tartok hogy a devizatartaléknak annyi, amit nem loptak el belőle abból gázt vettek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)