Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Naponta minimum 2 forint gyengülés, és nem látszik hogy mitől erősödhetne és honnan fordulhatna. Azért az durva hogy még egy minimális korrekció sincs benne.
Ja meg kanyarban előzünk, meg utolérjük Ausztriát, meg csükkentjük az államadósságot, nem lesz megszorítás ha ők nyernek, megvédjük az adócsökkentést, megvédjük a rezsicsökkentést, megvédjük a lózungokat ....... Meg majd 2,3,5, 10 év múlva ez meg az lesz aztán csak a szar lett nagyobb. Eddig csak az az ígéret lett betartva amit nem ígértek, pl a forint árfolyamra nem ígértek semmit.
Persze, nyerőben lenne, ha nem kamutroll lett volna, de kb az utolsó hozzászólása frenetikus volt, arra reagáltam:)
Törölt felhasználó2022. 10. 13. 08:36
Olvastátok portfolio.hu-n ki lesz előadó a következő szakmai konferencián? Alulu alias gugu. Az előadás címe: hol vagytok károgók? Szó lesz Marinénikről, EKB-ról, forinterősödésről.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)