kkpp

Regisztráció: 2021-07-01 18:37:58

Hozzászólások száma: 571

Utolsó hozzászólás: 2023-01-31 17:15


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-09-30 12:57-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Ne barmozz, légy szíves, próbáld meg finomabban
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-11-04 00:40-ig (5 nap, 1 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
szedd össze magad, légy szíves, vagy ezzel az ízléstelen szöveggel menj egy másik fórumra.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-12-01 15:59-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
utoljára szóltunk, legközelebb jön a végleges kitiltás.

utolsó 20 hozzászólás

Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik kedd, 17:15
A legszebb az egészben, hogy még a helyi hatóságok Melitopolban el is akarták tusolni az ügyet. Középkori sötétség mély bugyrait rejti az orosz társadalom.
 
https://9gag.com/gag/adPgqrV#comment
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik kedd, 10:22

Napi kis színes a barbár horda hétköznapjairól és erkölcsi magaslatairól.
 "Az orosz propagandacsatorna, az NTV kiküldött egy riporternőt (Olga Zenkova) és egy kamerás kísérőt, hogy készítsenek egy rövid beszámolót az oroszok által megszállt Melitopolban. Egy étteremben Kadirov csecsen hadúr unokaöccse, Haszan Ibrahimov és az egységének emberei odamentek hozzá, megverték a kamerás emberét, majd a nőt megerőszakolták."
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik kedd, 10:21
Én már csak amiatt is optimistább vagyok mostanság, mert pár napja olvastam, hogy az oroszok tüzérségi ereje vissza esett 15 ezer lövésre (még ősszel is 40 ezret lőttek). A nyugati gyártósoroknak is fel kell pörögniük, úgyhogy nyárra amiatt lehet itt már, hogy teljesen az ukránoknak fog állni a zászló még tüzérségi fronton is. Addig meg minél több koporsó mehet haza Moszkvába. 🥳
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 00:05
Végigmentem rajta Street View-val. Ha ez az utca neked cigánytelep, akkor te még sohasem voltál cigánytelepen az életedben.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 21:43
Egy hete voltam sörözni Újpesten, egy metróállomástól nem messze egy mexikóiba ültünk be hétköznap. A hely csurig volt, alig tudtunk leülni.
Holnap ki akartam menni Bp-en a Kínai Újévi Fesztiválra, de láttam a mai poszt alatt, hogy az emberek mondták, mozdulni nem lehetett ma sem, mindenért sorba kellett állni legalább egy órát...inkább leteszek róla.
Van pénz, az emberek meg költenek.
Még a fülemben cseng mindig a szomszédom jajveszékelése, hogy mi lesz itt, ha beszüntetik a benzinárstopot, armageddon, mert túl drága lesz. Aztán, mi sem történt.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik szombat, 21:35
Még jó, hogy a néhai Nyugat-Németországban 4-szer annyian laknak, mint a keletiben...
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik szombat, 17:04
Hát, igen. Én is pár napja hajlottam a pesszimizmusra erősen. De aztán végülis délen mégsem volt nagy orosz előretörés, Bahmut környéke mondjuk örlődik, Észak-Luhanszkban meg lassan is, de mennek előre az ukránok. A napi orosz eszközveszteségekből viszont látszik az elmúlt héten, hogy az oroszok mindent bevetnek, amit csak tudnak, hogy kicsikarjanak valamit. Ha az ukránok tényleg okosan játszák a felörlő taktikát, akkor lehet, hogy ez az oroszok utolsó nagy próbálkozása. Az oroszok embereket tudnak sorozni, de előbb-utóbb elfogy a vas alóluk. Meg az orosz rakétás terrortámadásokat is nagyon jó arányban semlegesítik már rutinszerűen. Jó lenne, ha már a csótányok visszasomfordálnának Mordorba. Európa szégyene ez a barbár horda.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik szombat, 11:15
A magyar hadsereg szovjet eszközparkja már az átkosban is rohadt, aztán a 90-es évektől még kevésbé költöttek a hadseregre, a sorkötelezettséget kivezették. Mivel nem költöttek nagy valószínűséggel az állagmegóvásra, ami papíron hadrendben van, az valszínű nagyrészt ócskavas. Én is szeretném, ha adtunk volna szovjet haditechnikát az ukránoknak, de szerintem szinte semmi használhatót nem tudtunk volna lőszeren kívül.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik szombat, 11:08
Azért ez amolyan vágyálmos bemondás. Megszorozta a tényleges felajánlásokat 3-mal vagy beleszámolt nem tanknak számító felajánlásokat is.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik péntek, 18:32
Kérdés, hogy mi a győzelem? Elfoglalni pár várost az? Ha az eddigi dinamikák maradnak, akkor az ukránok Kreminnát és Szvatovét el fogják foglalni az elkövetkező hónapokban, de az ellenkező oldalon viszont már Bahmut sincsen messze attól, hogy elessen. Rengeteg vasat kéne még adni az ukránoknak. Ezermittoménmennyi kilométeres frontvonalon óriási számok kellenek, hogy érzékelhetőek legyenek.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik csütörtök, 08:58
"Vlagyimir Putyin: Amerika megszállva tartja Németországot"
 
És hála Istennek minket is, és nem az oroszok terjesztik itt a saját társadalmi értékeiket, az erőszakot, a rombolást és a lerablást.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 01. 24. 10:22
Az lehet egy ok, hogy korábban a civil infra támadások miatt kellett légvédelmet átcsoportosítani frontról. Annyi új légvédelmi eszközt kaphattak az ukik, hogy újra van mivel leszedni a szárnyas csótányokat. Ha a Patriot rendszerek is ott lesznek náluk, azzal le tudhatják nullázni a légi fenyegetés nagyrészét tavaszra.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 01. 22. 15:27
Én bízom az ukránok és a Nyugat kitartásában, de akkor lennék nyugodt, ha már ott lennének a GMLRS/ATMS rakéták a HIMARS-hoz, és F16-sok lőnék ki a vasat a ruszkik alól. Mindenkinek a béke az érdeke minél hamarabb.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 01. 22. 08:44
Az ukránok kezdenek rosszul állni. Az ilyen csepegtetett fegyverküldésekkel még sikerül veszíteniük... Ezt a nyugati pöcsölést.
EUR/HUF 2023. 01. 20. 13:21
Kíváncsi leszek a hitelminősítő jelentésére. Van egy olyan érzésem, hogy pozitív lesz, mivel éppen most vettünk fel egy csomó dollárhitelt haveri amcsi pénzügyi végeken keresztül. Ilyenkor mindig szép dolgokat szoktak írni a hitelminősítők ceruzái.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 01. 20. 12:10
Azért látszik, hogy az őszi sikerek után, most kissé fordul a hadi szerencse a negatív irányban az ukránoknak. Nem kéne ezt mindig megvárni, hanem önteni a fegyvert, hogy minél hamarabb visszatakarodjanak a patkányok Szibériába, ahova valók.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 01. 20. 12:07
"újfent csatlósok leszünk"
 
Mire gondolsz? Azok vagyunk. Ez már mindenki számára régen nyilvánvaló.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 01. 19. 09:33
Nekem is az jutott eszembe, amikor olvastam, hogy a norvégok valszínű küldik a modern Archer löveget, hogy tök jó, de honnan lesz hozzá 155 mm-es lőszer. Mert eddig is ez volt a hírekben, hogy nincs igazán elég belőle. Hiába küldünk 1000 bármilyek löveget az ukránoknak, ha korlátozni kell a lövések számát, mert nincs elég lőszer. A nagyhatótávolságú HIMARS lőszernek örülök, ezzel tudják most jól megszórni a ruszkikat. Ennyivel is kevesebb lőszer kell a fronton a csótányírtáshoz.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 01. 15. 14:23
Hasonlót említett régebben egy beszédében Zelenszkij, de ott mondta, hogy ha hasonló válaszcsapásokat csinálnának, akkor nem lennének különbek, mint ez a barbár horda, aki elköveti ellenük ezeket a bűnöket.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 01. 13. 15:52

"És mivel katonákat nem akar senki küldeni, mert az nyílt háború," Tehát félnek
 
Ilyen hülyeségeket minek írsz le? A politikusok otthon még valahogy "eladják" a választóknak, hogy fegyvert küldeni érdemes az ukránoknak és erre költjük a közpénzt, azt már nehezebb magyarázni, hogy hazánk fiai halnak idegen földön az oroszok ellen. Miért is? Én is annak örülnék, ha legalább a NATO légiereje támogatást nyújtana a fronton és kiiktatnák a vasat a ruszkik alól, de ez vágyálom. Ha a ruszkik atomot vetnének be, akkor nem, de azt inkább ne vessenek be.

friss hírek További hírek