Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem szeretnék vészmadár lenni, de ilyen árfolyamok mellett, mikor egy kormánytagtól ilyen megnyilvánulás jön: Szijjártó Péter: Brüsszel eddig csak bajt okozott nekünk Hmm hogy is fogalmazzak... Nekem 6-ossal kezdődik a fejemben az, ami most még 4.
Pár hónapja jót mosolyogtam ezen, hát már nem olyan széles az a mosoly EUR/HUF Currency Rate is 429.529today.1 year EUR/HUF Forecast: 666.12837896098 *5 year EUR/HUF Forecast: 2204.234 *
Akkor 8% ket hey alatt. Az sok. Nekem is van belole, de van sajnos forint is meg. Nem hittem, hogy vegig nezik hogy szerverjek a forintot. Szeretnek valaki vezeto kormanytaggal beszelni, lenne egy par keresem, es nem biztos hogy olyan finom lennek, mint a segnyalo ujsagirok a kormanyinfon holnap
Ebben a háborúban véletlenül sem vagyok az oroszok oldalán, de azért itt sokan benne vannak ebben. Ráadásul a lenti javaslattal az oroszok nem járnának jól, mert csökkenő bevételük lenne
Lehet ez is. De a tűzzel játszanak! Ezt talán nem tudják?! Dehogynem! Csak nekik semmi sem drága. Ma a radio minden hírekben elmondta: "A németek 57%-a azt gondolja, európának jobban fáj a szankció mint oroszországnak. Európában is kezdenek rájönni amit a magyar kormány régóta hangoztat. "
https://youtu.be/KqnjGusbqW4 1:15től. Jó nagy pontot tettünk a végére, hogy mindenki lássa hogy vége van (mehet a short srácok, leszarjuk az árfolyamot)
biztos vagyok benne, hogy pontosan tudták mi lesz a következménye, ha bejelentik a kamatemelés végét. lehet, hogy egy nagyobb deviza hitelt készülnek felvenni és magas árfolyamon akarják leváltani utána visszarakják az árfolyamot 400 körülre amiben segít az eus megegyezés is
https://m.hvg.hu/gazdasag/20221012_Putyin_Eszaki_Aramlat2 Egyébként én is baromságnak tartom, hogy bizonyos mennyiségű gázt nem vásárol az EU. Egyből beesne az ára vagyis csökkenne az oroszok bevétele. Inkább arra kellene koncentrálni, hogy chipeket, alaplapokat, fegyverekbe kellő alkatrészhez ne jusson hozzá.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)